vreau sa fiu libera

https://youtu.be/WA3wOKHpzEU


This web page is not available.
VasileDinNuc
Postat pe 5 Iulie 2015 12:07
Voltaj - De la capăt

www.youtube.com/watch?v=WA3wOKHpzEU&feature=youtu.be

Trebuia sa stergi https:// !
Axl_R
Postat pe 5 Iulie 2015 12:23
L-am vazut anul trecut in toamna la Bizyday. Am plans bineinteles. Nu eram acasa.
Deliaaa
Postat pe 5 Iulie 2015 12:29


De aia ti l-am trimis, nu ca sa plangi ci sa fiu in ton cu situatia... ! In plus mai si imi place cantecul si cum e cantat....
barboneli
Postat pe 5 Iulie 2015 13:35
Cunosc zona unde s-a filmat. Am fost pe acolo, e frumos. Acum nu am mai plans. Cateodata e foarte bine sa plangi, nu e un lucru rau.
Multumesc pentru videoclip! Si mie imi place cum canta.
Deliaaa
Postat pe 5 Iulie 2015 13:53
De la: delada, la data 2015-07-05 11:11:13Am uitat sa iti multumesc pentru ca mi-ai impartasit experienta ta. Din pacate sunt foarte multe familii in situatia asta, unul din soti plecat. Sunt si mai multe care, dupa ce s-au reunit in alta tara nu au mai gasit numitorul comun. Fiecare caz e diferit. Sotia ta se intoarce acasa la copii si la tine. Fiti fericiti si sanatosi! Si optimisti!


Sper să-ți fi fost de folos. Dar cred că nu ai prins exact ideea pe care am vrut să ți arăt, anume faptul că, în ciuda pensiei pe care o am, tot mă simt întreținut și este o situație greu de suportat pentru mine, ca bărbat. Și la fel ca mine se simte orice bărbat. Sunt destul de sigur că așa se simte și soțul tău, de aici tendința de a refula prin băutură și vorbe urâte. Noi, sexul ”tare” simțim nevoia să ne protejăm soția. Este scris cumva în codul nostru genetic ca noi să fim pe drum și ea să ne aștepte zâmbitoare și drăgăstoasă în prag. Oricât am încerca să ne negăm această dorință, ea tot acolo rămâne. Este ca și cum am accepta să ne îmbrăcăm în fuste, în timp ce voi stați în pantalon sau, mai rău, salopetă (fie la figurat, fie la propriu). Principalul vostru dușman nu este banul, în cazul acesta, ci inversarea rolurilor. Tu, ca femeie, ai plecat de acasă să asiguri siguranța și conforul căminului, în timp ce bărbatul a rămas să îngrijească de cămin. Sunt, sau cel puțin mă consider, o fire deschisă, progresistă. Cu toate acestea, nu cred că am să mă împac vreodată cu această situație. Iar când mai sunt pus și în situația ca soția să facă cheltuieli mari, fără să-mi ceară părerea, în timp ce eu sunt nevoit să-i cer aprobarea pentru ”nimicuri” necesare pentru casă... este extrem de umilitor pentru orgoliul meu masculin. De care, dacă aș scăpa, ar trebui să mă fac gay și nu vreau aceasta! Vorbește cu soțul tău, s-ar putea să simtă la fel și el. Dacă este așa, încearcă să-l faci să se simtă iarăși bărbat. Să aibă iară puterea de a lua decizii importante pentru familie. Dacă nu poți înțelege aceasta... atunci cred că deja căsnicia vă este condamnată la distrugere. Doar un foarte bun psiholog v-ar putea ajuta și nu cunosc niciunul atât de bun. La noi psihologia este încă o știință ”nouă”. Ca să nu mai spun că, din punctul meu de vedere, nu toate direcțiile ei sunt cele corecte. De aceea prefer rugăciunea și mersul la biserică în locul psihologului, dar decât deloc este bun și un psiholog. Adică în cazul când nici unul dintre voi nu frecventează regulat biserica. La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să merg regulat la slujbe.
tudorel216
Postat pe 5 Iulie 2015 16:21
Ideea este ca eu nu tin neaparat sa plec si sa castig bani. . Orgoliul nu cred ca e asa de important. Faptul ca sotia ta cheltuie sume mari de bani fara sa te intrebe .... pe de o parte sunt banii castigati de ea cu sacrificii, si pe de alta, ce anume cumpara? Ceva bun pentru casa? Normal ar fi sa aveti o discutie si sa cadeti de acord. Astia sunt banii, eu as vrea sa fac asta si asta, tu ce zici? Acum nici sotia nu e o sclava sa munceasca si altii sa hotarasca pe munca ei.
Ce vrei sa spui "sa aiba puterea sa ia decizii importante pentru familie"? Puterea nu i-o dau eu si nici nu i-am luat-o eu. Deciziile importante nu sunt numai in legatura cu banii, sau cum sa cheltuim banii, si daca ai argumente poti sa convingi, nu sa dai cu pumnul in masa ca tu nu esti barbat si e vina sotiei pentru asta. Si prea mult accent pe bani. Banii se cheltuie repede, eu chiar stiu si putera pe care ti-o dau ei tot la fel de repede.. Incearca sa ai putere si fara sa bani. Eu cred ca se poate.
Deliaaa
Postat pe 5 Iulie 2015 17:32
Deci trăbă/musai mers la slujbe.

Măi, Tudorel, tălică știi că slujbă înseamnă și un loc de muncă?
Io-s în CO, deci fără mers la...

DEX:
SLÚJBĂ s. 1. funcție, post, serviciu, loc, plasament, (înv. și reg.) poslușanie, (reg.) servit, (prin Mold.) breaslă, (înv.) cin, huzmet, mansup, (înv., în Transilv.) tistie, tisturie, (fig.) pâine. (Avea o ~ modestă.) 2. (BIS.) ceremonie, oficiu, serviciu. (~ divină.)
Axl_R
Postat pe 5 Iulie 2015 20:03
Tudorel, te rog, lasa suferinta. Nu mai suferi! Lasa lucrurile asa cum sunt, bucura-te pentru sotia ta, ca poate face asta pentru voi. Cand vine acasa fii fericit nu inegurat de invidie ca ea castiga bani, fa in asa fel ca ea sa se simta bine, si restulnu sta in puterea ta. Eu c sotul meu avem alte probleme, si mai vechi.
Deliaaa
Postat pe 6 Iulie 2015 00:29


Pentru tudorel care acsris:
"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să merg regulat la slujbe."
Am mai pus eu intrebari referitor cum e corect sa scri in limba romana...? asa intreb si acum. Vreau sa invat cat mai corect. Deci... cum e cel mai corect si de ce ? Vezi exemplele:

"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să- merg regulat la slujbe"
Sau:
"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să merg la slujbe regulat"


Multumesc anticipat


barboneli
Postat pe 6 Iulie 2015 22:10
De la: delada, la data 2015-07-06 00:29:01Tudorel, te rog, lasa suferinta. Nu mai suferi! Lasa lucrurile asa cum sunt, bucura-te pentru sotia ta, ca poate face asta pentru voi. Cand vine acasa fii fericit nu inegurat de invidie ca ea castiga bani, fa in asa fel ca ea sa se simta bine, si restulnu sta in puterea ta. Eu c sotul meu avem alte probleme, si mai vechi.


Îmi pare rău că nu reușesc să mă fac înțeles, în privința efectului nefast al inversării rolurilor bărbat - femeie. Am să încerc cu un desen animat, cu Fred și Wilma, din ”Epoca de piatră”. La un moment dat fiecare era invidios pe munca celuilalt și spunea că aceasta este mai ușoară. Așa că au hotărât să inverseze rolurile: Wilma să meargă la serviciu, iar Fred să stea și să aibă grijă de casă. Evident, ziua respectivă a fost un dezastru și extrem de obositoare pentru amândoi.
Ei bine, aceasta înseamnă inversarea rolurilor. Și gândește-te ce s-ar fi întâmplat dacă Fred și Wilma ar fi fost destul de proști sau încăpățânați încât să nu recunoască faptul că inversarea rolurilor nu le-a priit și să continue nu doar o zi, ci săptămâni, luni sau ani... Ei bine, se pare că ei nu au fost așa de proști, dar noi suntem!
tudorel216
Postat pe 6 Iulie 2015 22:21
De la: barboneli, la data 2015-07-06 22:10:10

Pentru tudorel care acsris:
"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să merg regulat la slujbe."
Am mai pus eu intrebari referitor cum e corect sa scri in limba romana...? asa intreb si acum. Vreau sa invat cat mai corect. Deci... cum e cel mai corect si de ce ? Vezi exemplele:

"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să- merg regulat la slujbe"
Sau:
"La mine lucrurile au început să se rezolve după ce am început eu să merg la slujbe regulat"


Multumesc anticipat




Când te ascunzi în spatele unui pseudonim este foarte ușor să ți se defecteze busola omeniei și să pierzi direcția bunului simț. Hai să ne respectăm, chiar dacă ne ascundem sub măști!
tudorel216
Postat pe 6 Iulie 2015 22:26
De la: delada, la data 2015-07-06 00:29:01Tudorel, te rog, lasa suferinta. Nu mai suferi! Lasa lucrurile asa cum sunt, bucura-te pentru sotia ta, ca poate face asta pentru voi. Cand vine acasa fii fericit nu inegurat de invidie ca ea castiga bani, fa in asa fel ca ea sa se simta bine, si restulnu sta in puterea ta. Eu c sotul meu avem alte probleme, si mai vechi.


Mă bucur pentru soția mea, dar îmi vreau pantalonii înapoi. În acest moment sunt așa de scârbit de modul cum au evoluat lucrurile, că i-aș înlocui oricând cu haina călugărească. Dar îmi iubesc soția, copii, frații, părinții și prietenii destul de mult încât să mai rămân încă în ”lume”. Atât cât va vrea Dumnezeu!
tudorel216
Postat pe 6 Iulie 2015 22:30
Schimbarea rolurilor - Ar trebui sa rad, de faptul ca incerci sa imi explici tocmai mie cat suferi tu din cauza ca stai acasa pe post de femeie. Sunt o gramada de barbati care si-au crescut copiii singuri si au facut o treaba foarte buna. Inteleg ca esti bolnav si nu te poti duce tu sa muncesti.Ce anume te deranjeaza? Daca ar sta acasa cu tine ar fi mai bine? Sa iti reproseze in fiecare zi ca trebuie aia si ailalta, si nu aveti bani. Sau sa vezi tu asta. Nu prea am vorbele cu mine azi, dar cred ca exagerezi cu suferinta asta.
Deliaaa
Postat pe 6 Iulie 2015 22:59
Adica tu nu suferi ca ti-e dor de ea, ca poate si ei i-o fi greu pe acolo, tu suferi ca ea castiga bani, si ca puterea ta s-a diminuat din cauza asta. Inteleg ca sunteti sanatosi. Imi pare rau ca suferi. Suferinta doare. In afara de orgoliul tau masculin, poate mai exista si cel feminin, al ei. Nu stiu ce e la voi in familie, nu stiu ce sa iti spun.
Deliaaa
Postat pe 6 Iulie 2015 23:13
Sunt peste suta de mii de femei care muncesc in alte tari. Poate ar trebui sa vorbesti cu sotii lor. Eu nu stiu ce sa iti spun, ca nu sunt barbat si poate gresesc.
Deliaaa
Postat pe 6 Iulie 2015 23:13
Am inteles, Tudorel, ce ai vrut sa spui cu schimbarea rolurilor. Eu nu sunt dictator, decat intr-o privinta. In alte privinte, hotarari importante, discutam, ne informam si cadem de acord sau nu. In final cedeaza unul sau altul. Certurile noastre nu sunt certuri normale cu un motiv, sau o diferenta de opinie. Se poate incepe de exemplu cu propozitia: Ce cauta cana asta pe masa si nu e la locul ei? Apoi se continua Nu te intereseaza si ma iei de prost. M-am saturat sa fiu prostul tau. O sa vezi tu cand o sa plec, si multe alte prostii care nu sunt explicate nici atunci nici mai tarziu, cu o voce de dresor de caini, eunfiind cainele care trebuie dresat. In timp mi-am dat seama ca aceste scene nu sunt toate la intamplare si ca se doreste intimidarea, timorarea sau pedepsirea mea. Nu trebuie neaparat un motiv. Poate ca sunt prea zambitoare cand el duce pe umeri greutatea intregului univers. Dupa ce efectul bauturii trece, evita sa ma priveasca si isi gaseste diferite treburi pana isi aminteste ce s-a intamplat, sau pana isi da seama cat de suparata sunt. O fi asta o manifestare a orgoliului masculin?
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 11:09
Am uitat, foarte faina chestia cu mersul la biserica. Spirit de observatie foarte bun ai, Barbo (am vazut ca asa spun toti). Iar Tudorel, nu trebuie sa te superi, nu stiu ce legatura are cu respectul interpretarea unei propozitii, insa repet, nu stiu ce inseamna orgoliul masculin.
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 16:11
De la: delada, la data 2015-07-06 22:59:38Schimbarea rolurilor - Ar trebui sa rad, de faptul ca incerci sa imi explici tocmai mie cat suferi tu din cauza ca stai acasa pe post de femeie. Sunt o gramada de barbati care si-au crescut copiii singuri si au facut o treaba foarte buna. Inteleg ca esti bolnav si nu te poti duce tu sa muncesti.Ce anume te deranjeaza? Daca ar sta acasa cu tine ar fi mai bine? Sa iti reproseze in fiecare zi ca trebuie aia si ailalta, si nu aveti bani. Sau sa vezi tu asta. Nu prea am vorbele cu mine azi, dar cred ca exagerezi cu suferinta asta.


De fapt tu acorzi o atenție exagerată ”suferinței” mele. Și încă nu ai înțeles de ce natură este. Nu mai sunt bolnav, am fost bolnav, dar acum mi-am revenit și, pe lângă casă și copii mai am și alte activități, mai câștig câte un ban în plus și nu mă plictisesc niciodată. Cu toate acestea, tot nu reușesc să ajung la nivelul câștigului adus de ea în casă. Și aceasta mă deranjează foarte tare. Nu spun că fac din aceasta o tragedie, doar că îmi displace total. Ai vrea să te mint și să spun că este OK? Rațiunea este una, sentimentele ”este” alta.
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 17:14
De la: delada, la data 2015-07-06 23:13:26Adica tu nu suferi ca ti-e dor de ea, ca poate si ei i-o fi greu pe acolo, tu suferi ca ea castiga bani, si ca puterea ta s-a diminuat din cauza asta. Inteleg ca sunteti sanatosi. Imi pare rau ca suferi. Suferinta doare. In afara de orgoliul tau masculin, poate mai exista si cel feminin, al ei. Nu stiu ce e la voi in familie, nu stiu ce sa iti spun.


Știi ce înseamnă ”orgoliul masculin” în cazul meu? Să-mi las soția să plece în străinătate și să sufere pe acolo, iar eu să nu pot face nimic în sensul acesta, să nu o pot ajuta și sprijini decât cu vorba și străduindu-mă ca totul să fie OK acasă, cu mine, copiii, mama soacră. Atâta vreme cât nu sunt în stare să-i asigur condiții foarte bune de trai soției, fără ca ea să fie obligată să se chinuie pentru aceasta, nu mă pot considera decât un fel de ”semibărbat”.
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 17:18
De la: delada, la data 2015-07-06 23:13:34Sunt peste suta de mii de femei care muncesc in alte tari. Poate ar trebui sa vorbesti cu sotii lor. Eu nu stiu ce sa iti spun, ca nu sunt barbat si poate gresesc.


Adevărat, nu ești bărbat și greșești. Greșești când nu înțelegi câtă nevoie are un bărbat să asigure un cuib confortabil și fericit soției!
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 17:21
De la: delada, la data 2015-07-07 11:09:29Am inteles, Tudorel, ce ai vrut sa spui cu schimbarea rolurilor. Eu nu sunt dictator, decat intr-o privinta. In alte privinte, hotarari importante, discutam, ne informam si cadem de acord sau nu. In final cedeaza unul sau altul. Certurile noastre nu sunt certuri normale cu un motiv, sau o diferenta de opinie. Se poate incepe de exemplu cu propozitia: Ce cauta cana asta pe masa si nu e la locul ei? Apoi se continua Nu te intereseaza si ma iei de prost. M-am saturat sa fiu prostul tau. O sa vezi tu cand o sa plec, si multe alte prostii care nu sunt explicate nici atunci nici mai tarziu, cu o voce de dresor de caini, eunfiind cainele care trebuie dresat. In timp mi-am dat seama ca aceste scene nu sunt toate la intamplare si ca se doreste intimidarea, timorarea sau pedepsirea mea. Nu trebuie neaparat un motiv. Poate ca sunt prea zambitoare cand el duce pe umeri greutatea intregului univers. Dupa ce efectul bauturii trece, evita sa ma priveasca si isi gaseste diferite treburi pana isi aminteste ce s-a intamplat, sau pana isi da seama cat de suparata sunt. O fi asta o manifestare a orgoliului masculin?


Tocmai, că nu ai înțeles deloc ce înseamnă inversarea rolurilor pentru un bărbat! Când vei înțelege, relația ta se va schimba într-un sens bun. Până atunci doar încearcă să te gândești la faptul că bărbatul tău suferă pentru că vede că nu mai este capabil să te facă fericită. Că tu trebuie să muncești pentru această fericire și el nu poate decât să te asiste neputincios.
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 17:24
De la: delada, la data 2015-07-07 16:11:41Am uitat, foarte faina chestia cu mersul la biserica. Spirit de observatie foarte bun ai, Barbo (am vazut ca asa spun toti). Iar Tudorel, nu trebuie sa te superi, nu stiu ce legatura are cu respectul interpretarea unei propozitii, insa repet, nu stiu ce inseamna orgoliul masculin.


Nu știu ce a fost fain în acea interpretare, dar poate ești mai isteață ca mine și eu mă prind greu...
Cât privește ce înseamnă ”orgoliul masculin”, sper că măcar în parte ai priceput sau ai început să pricepi. De exemplu eu, la un moment dat, convins că nu-i voi mai putea asigura toate cele necesare soției, de așa natură încât ea să fie senină și fericită, am început să-i vorbesc urât, în mod intenționat, doar ca să o îndepărtez de mine și să o fac să-și găsească un bărbat capabil, dpdv material și spiritual, să o facă fericită. Un singur lucru am uitat să-l iau în calcul: faptul că DRAGOSTEA NU PIERE NICIODATĂ. Da, am iubit-o și m-a iubit, iar această dragoste nu a putut fi distrusă nici de răutatea celor din jur, nici de vorbele noastre urâte, nici de relațiile extraconjugale. Satan în persoană, de ni s-ar pune împotrivă, se pare că nici el nu ar putea să șteargă ceea ce există între noi. Loveam să rup o legătură, să-i dau drumul să ajungă ”mai bine”, dar nu făceam decât ”să lovesc cu piciorul în țepușă”. Iar acel picior nu era doar al meu, era și al ei. Așa am aflat ce înseamnă ”cei doi vor fi un singur trup” și așa am ajuns să las totul în seama lui Dumnezeu și să nu mai încerc să decid eu ce este ”bine” și ”rău”.
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 17:33
Este foarte frumos ce ai spus despre voi doi si despre disperare. Si eu cred ca cei doi soti sunt un singur trup sau ar trebui sa fie. De fapt cand doi oameni se iubesc ei formeaza un singur trup. Un trup energetic, daca pot spune asa. Din pacate nu cred ca e asa in cazul nostru. Manifestarile lui nu sunt cauzate de mine, sau pentru mine, din disperare ca nu imi poate oferi o viata linistita si senina. Este cu totul altceva. Cele mai rele momente si scene au fost cand aveam de toate. Si uite ca uitasem asta.
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 18:31
Si despre interpretarea propozitiei buclucase. Intotdeauna e bine sa poti rade chiar si de propria persoana. Asa ai scris! Uneori ne luam prea in serios. Nu face bine la,sanatate.
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 18:48
Am facut o mica plimbare si nu ma mai doare capul. Eu am crezut de mica in Dumnezeu, asa m-a invatat bunica mea.
Pentru Tudorel, care spune ca l-a descoperit pe Dumnezeu. Cand vrei sa te aproprii de Dumnezeu sau sa faci o fapta de credinta, atunci esti cel mai ispitit, atras si tras in toate directiile, numai sa nu indeplinesti ce ti-ai propus. Nu o spun eu, a spus-o Parintele Cleopa.
Am vrut si eu sa spun ceva frumos despre Dumnezeu si icoane si in loc de asta am batut un pic campii.
Icoanele nu sunt idoli, si oricine e crestin ortodox stie asta, sa te fi auzit bunica mea ca nu mai treceai prin fata portii noastre.
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 20:52
Am facut o mica plimbare si nu ma mai doare capul. Eu am crezut de mica in Dumnezeu, asa m-a invatat bunica mea.
Pentru Tudorel, care spune ca l-a descoperit pe Dumnezeu. Cand vrei sa te aproprii de Dumnezeu sau sa faci o fapta de credinta, atunci esti cel mai ispitit, atras si tras in toate directiile, numai sa nu indeplinesti ce ti-ai propus. Nu o spun eu, a spus-o Parintele Cleopa.
Am vrut si eu sa spun ceva frumos despre Dumnezeu si icoane si in loc de asta am batut un pic campii.
Icoanele nu sunt idoli, si oricine e crestin ortodox stie asta, sa te fi auzit bunica mea ca nu mai treceai prin fata portii noastre.
Deliaaa
Postat pe 7 Iulie 2015 20:56
De la: delada, la data 2015-07-07 18:31:40Este foarte frumos ce ai spus despre voi doi si despre disperare. Si eu cred ca cei doi soti sunt un singur trup sau ar trebui sa fie. De fapt cand doi oameni se iubesc ei formeaza un singur trup. Un trup energetic, daca pot spune asa. Din pacate nu cred ca e asa in cazul nostru. Manifestarile lui nu sunt cauzate de mine, sau pentru mine, din disperare ca nu imi poate oferi o viata linistita si senina. Este cu totul altceva. Cele mai rele momente si scene au fost cand aveam de toate. Si uite ca uitasem asta.


Nu, nu este cu totul altceva, deși așa pare. Tu doar iubește, fără a cere nimic în schimb, de la soțul tău și nici măcar de la Dumnezeu. Dar să crezi că Dumnezeu nu îți va lăsa dragostea nerăsplătită.

Și încearcă să citești articolul următor, convinsă că vorbește despre tine:

http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/deosebirea-intre-mustrare-osandire-149381.html
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 21:57
De la: delada, la data 2015-07-07 20:52:17Am facut o mica plimbare si nu ma mai doare capul. Eu am crezut de mica in Dumnezeu, asa m-a invatat bunica mea.
Pentru Tudorel, care spune ca l-a descoperit pe Dumnezeu. Cand vrei sa te aproprii de Dumnezeu sau sa faci o fapta de credinta, atunci esti cel mai ispitit, atras si tras in toate directiile, numai sa nu indeplinesti ce ti-ai propus. Nu o spun eu, a spus-o Parintele Cleopa.
Am vrut si eu sa spun ceva frumos despre Dumnezeu si icoane si in loc de asta am batut un pic campii.
Icoanele nu sunt idoli, si oricine e crestin ortodox stie asta, sa te fi auzit bunica mea ca nu mai treceai prin fata portii noastre.


De fapt esența afirmației mele nu este că icoanele sunt sau nu sunt idoli, ci că unii idoli sunt chiar folositori și acceptați de Dumnezeu. În legătură cu această afirmație putem polemiza, dacă dorești.
tudorel216
Postat pe 7 Iulie 2015 22:00
Oi fi eu un pic sau mai mult confuza, dar stiu sigur niste lucruri. Cum ar fi ca nu exista idoli acceptati de Dumnezeu, sa te inchini lor. Cel putin in ortodoxie. Daca ne gandim altfel tot ce exista pe pamant este permis de Dumnezeu, si chiar creat.
Poate te referi la moaste. Daca ai vazut filme SF, as putea spune ca in momentul cand atingi moastele, te inchini la o icoana sau pur si simplu te rogi te conectezi la un fel de canal de energie care in conceptia noastra a ortodoxa te purifica, te curata. Nu atingi un picior, o mana, o cruce, ci un fel de buton. Nu te rogi la un tablou, sau la un om reprezentat in acel tablou. Poate unii oameni nu au incredere in ei, se simt prea vinovati, sau prea slabi si atunci apeleaza la cei care se afla intre cele doua lumi, care au fost oameni, dar care prin viata si faptele lor au demonstrat ca sunt in legatura cu Dumnezeu. Asta nu e un lucru usor si nu e pentru oricine. Si nu pentru ca nu si-ar dori sau pentru ca nu incearca, ci pentru ca nu este la alegerea noastra, a oamenilor. Cine este nascut pentru asa ceva, va merge pe acest drum si va reusi. La fel cum nu oricine vrea sa devina pictor si va invata tehnicile necesare va fi pictor, sau profesor, medic, preot.
Deliaaa
Postat pe 8 Iulie 2015 09:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Partaj 5 De la: garbo_413554 10 Ianuarie 2016 18:22
pt femei de la un barbat 30 De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26
Sfat 9 De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31
partaj 7 De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24
Dl.Columbeanu versus D-na Columbeanu 97 De la: dor72 15 Aprilie 2011 18:19
Setari Cookie-uri