vreau sa fiu libera



Eu zic ca ti-a ajuns cutitul la os, dar in acelasi timp ai primit si un soc, asa reactioneaza un corp ranit fizic sau moral. Asta ia timp pana se de dezmeticeste si tu acum esti in mijlocul acestui proces. Bine ai facut ca ai intrat aici sa-ti usurezi sufletul, nu o sa primesti aici protejare, dar discutand cu lumea pe aici mai iti maresti orizontul. De la inceput mi-a placut cum scri, chiar daca uneori mai le incurci... dar e normal. Discutile astea sau altele sunt ca o lada cu scule, scule care te vor ajuta poate sa iesi din impas. Foloseste-le ! In ritmul tau si la putinta ta.
barboneli
Postat pe 28 Iunie 2015 22:14
Am primit un soc? S-ar putea sa fi primit un soc, dar nu imi dau seama de ce l-am incasat pentru ca eu eram imuna la chestii de astea. Tocmai ca m-am schimbat si habar nu aveam, a fost nevoie sa primesc o ranga in cap.
Deliaaa
Postat pe 28 Iunie 2015 23:26
Am primit un soc? S-ar putea sa fi primit un soc, dar nu imi dau seama de ce l-am incasat pentru ca eu eram imuna la chestii de astea. Tocmai ca m-am schimbat si habar nu aveam, a fost nevoie sa primesc o ranga in cap.

Neata, stai un pic, n-o lua asa... ! De soc am spus ca sa fiu in ton cu cutitul la os. La fel si ca un glonte cand intra in corp, la inceput, in unele cazuri, nici nu simti durerea, pe urma intervine un soc cand creierul intelege ca ai fost impuscat sau ca cutitul ajunge pana la os. Asta asaaa... metaforic. Imuna ? De unde stii tu ca esti imuna la "chestii din astea" ? Ai mai trecut de cateva ori prin ele... ? NU, atunci inca nu ai anticorpi dezvoltati, dovada ca ai venit aici un pic ravasita si putin disperata de situatie. E ca si cum uneori iti lipseste aerul si vrei sa ai o respiratie lunga ca sa te linistesti... dar n-o ai si atunci intra corpul in panica. De aia ziceam ca s-o iei mai incet, mai auzi ce ti se spune pe aici, mai gandesti si tu la rece, faci din nou socotelile la sentimente si vezi ce iese. Pe urma impartii cu nevoile financiare, scazi comportarea sotului, inmultesti iar cu binele copilului... si vezi cum stai. Incet, incet, nu in graba. Ceva, ceva, trebuie sa schimbi la socoteala, ori vrei sa fi libera si pentru asta e un pret, ori vrei sa continui cu acel sot si asta are alt pret... etc. ! Depinde care sunt prioritatile tale. Si alea numai tu le stii.....
barboneli
Postat pe 29 Iunie 2015 07:41
Delada, nu am vrut sa-ti sugerez o infidelitate ca sa faci comparatii. Nu cred in astfel de "retete" si detest imoralitatea sitradarea. Pur si simplu ti-am dat un exemplu de viata, este bine sa invatam din greselile altora, nu sa le repetam. Daca sotul tau incearca sa se schimbe pentru tine, este totusi un pas. Timpul isi va spune cuvantul..
Miafarow
Postat pe 29 Iunie 2015 08:53
Multumesc inca o data. Am avut niste momente ingrozitoare si poate o sa mai am. In momentul asta 70%sunt hotarata sa merg mai departe in formatia actuala. Ce a fost mai rau nu mai e si in afara de faptul ca m-a ajuns din urma trecutul, alt motiv pentru a schimba ceva nu exista. Traiesc clipa si atat, cu tot ce aduce ea. Pe acest site sunt inscrisa mai demult, am citit si o sa continui. Fiecare cu experienta lui de viata. Mingea e la sotul meu, si daca are ce are in sange ar face bine sa si-l schimbe (sangele). Viata mea a devenit mai dificila, si efectiv nu mai este loc pentru prefacatorie, hai sa ne prefacem ca suntem casatoriti si ca ne pasa.
Deliaaa
Postat pe 29 Iunie 2015 15:10
Eu cred ca oamenii se pot schimba daca vor. Nu e imposibil, indiferent ce ai sange.
Deliaaa
Postat pe 29 Iunie 2015 15:53
Aveam de gand sa nu mai scriu pe aici, sa las subiectul asta sa se indrepte spre arhiva, daca oricum nu il pot sterge. Marturisirile facute de mine pe aici, ar fi mai bine sa le faci unor prieteni buni, in lipsa de asa ceva si tot citind alte apeluri de genul asta, zic hai si eu, poate ma mai linistesc. Si asa am postat, si asa continui acum. Sotul meu nu sta prin carciumi, bea acasa. Si am invatat toate fazele, bine dispunere, foarte bine dispunere si inceputul ridicarii vocii, tacere, apoi furie. Stiu, e tragic, mai ales dupa mesajele mele anterioare, ca eu cred in posibilitatea schimbarii. Si chiar cred, dar mai mocnit. E o boala si iti trebuie multa vointa sa scapi. In afara de mama mea, cam toti se fac ca ploua. Am incercat sa vb cu mama lui, cu sora lui. Da, zic ele, e un om mai dificil, il cunoastem, a trecut prin multe, dar nici vorba de ce spui tu. Auzi ce chestie!
Deliaaa
Postat pe 29 Iunie 2015 22:00
Fiecare isi apara viata lui. M-am asteptat sa primesc mesaje de genul, mai femeie, esti in toate mintile sau ce ai? M-am gandit ca o sa ma ajute, ca o sa fie ca un dus rece. Sunt perioade cand nu bea, cand totul e frumos si normal. Ne mai ciondanim, e total diferit. Ma intreabati ce e cu mine? As putea face psihanaliza, ca nu am avut tata, ca m-am mai despartit odata, dar nu cred ca asta e important. Nu suport ideea sa il vad cazut, l-as bate daca as putea. Este viata lui, decizia lui, vointa lui. Si bineinteles conteaza si atitudinea mea, sau suportul meu. E tatalcopilului meu si daca ar scapa de chestia asta, ... Am citit despre alcoolism, manifestari, sotii abuzate, solutii de mult. Am gasit un fel de explicatie, circula pe internet o chestie, cauzele spirituale ale bolilor. La alcoolism era lipsa de iubire. Si el acum mie mi se pare ca e mai bine, ca se controleaza mai mult. Cum as putea sa ii dau branci in groapa doar din motivul ce eu nu mai pot?
Deliaaa
Postat pe 29 Iunie 2015 22:17
Delada , tu te scuzi /explici noua , sau tie insati ?
Rotty
Postat pe 30 Iunie 2015 05:41
Nu stiu nici eu. Scriu. Cine nu vrea nu citeste, sper sa nu ma tina mult.
Deliaaa
Postat pe 30 Iunie 2015 07:16


Lasa... tu scrie, mai bine decat sa vorbesti singura...
barboneli
Postat pe 30 Iunie 2015 07:52
..e clar ca tii la el.
Daca tot il iubesti (nu cred ca esti masochista) de ce nu incerci atunci sa-l ajuti efectiv ducindu-l la doctor?
Sa discuti pe forumuri poate fi linistitor dar nu rezolva problema, mai trebue sa si actionezi.
Cind este intr-o perioada mai buna discuta cu el ia-l de minuta si mergeti la doctor ca numai asa iti poti salva casnicia.
Alcoolismul este o boala care se trateaza.
Pe urma mai trebue sa tii cont si de copil, daca e baiat ce vede la tatal lui aia va face si el, iar daca e fata va considera normala o casnicie cu un alcoholic, si te vei trezi ca mai ai o problema de rezolvat.
Macar de dragul copilului actioneaza si lasa scrisul pe forum.
Mergi la un psiholog si tu si el, mergeti la doctor pt. rezolvarea alcoolismului nu mai sta, altfel si peste 5 ani te vei lamenta pe forumuri ca ai un sot betiv, chiar daca bea acasa si nu in crisma.
Tommy_Boy
Postat pe 30 Iunie 2015 08:52
De la: Rotty, la data 2015-06-30 05:41:22Delada , tu te scuzi /explici noua , sau tie insati ?


Bună dimineaţa, Rotty. :)

Mesajul ei îmi pare a fi unul de apărare al familiei ei, mai exact al soţului ei, în faţa noastră, a celor care nu-l cunoaştem, deşi tot ea a fost prima care a deschis subiectul şi a scris despre lucrurile lui negative, că doar nu suntem noi agenţi secreţi şi stăm cu lupa taman pe casa / familia ei. :)

Cred că acum încearcă să arunce o lumină pozitivă asupra lui, vezi expresia "tatăl copilului meu" , şi o modalitate prin care să se convingă pe ea însăşi că totuşi, omul merită să stea cu el mai departe, ca dovadă, argumentele pozitive pe care le aduce.

Cel mai bine pentru ea este ca să-şi clarifice singură, repet, singură, toate aceste lucruri....dar părerea mea este câ în momentul ăsta încă nu este decisă ce să facă, fiecare parte o atrage în mod egal, atât de a pleca cât şi de a rămâne, şi pt fiecare are argumente puternice.

De aceea, ea este singura care să decidă, nimeni altcineva.... :)

Trebuie să-şi cântărească singură, cum va fi viaţa ei pe termen lung : va fi bine sau va fi rău ? Abia în acest punct, când va evalua viaţa şi cum se va vedea peste ceva ani, abia atunci va putea să ia o decizie corespunzătoare, fie că este să plece sau să stea cu el mai departe.....

Iar dacă va fi în continuare, mereu, aşa nehotărâtă, indecisă, sau mai degrabă oscilantă, dându-se după părerea unuia şi a altuia, în final viaţa va alege pt ea.... Va rămâne un om condus de circumstanţe şi evenimente, nu un om care să conducă şi să gestioneze circumstanţele şi evenimentele în favoarea sau spre binele ei. :)
VasileDinNuc
Postat pe 30 Iunie 2015 09:31
Da, Vasile din Nuc, ai perfecta dreptate. E un mesaj de aparare, stiu ca nu sunteri agenti secreti si ca nu va intereseaza familia mea. Poate titlul subiectului ar fi trebuit sa fie "Ce faci atunci cand nu mai poti?" In egala masura citesc si eu ce am scris, poate dupa o zi, doua si parca ma loveste putin ca l-am expus asa. El nu vrea sa discute de nemultumiri, si cand nu bea ma priveste intr-un mod special, si se bazeaza pe mine in toate situatiile. As putea sa intorc totul si sa spun ca problema e la mine. Eu sunt cea care traieste ambele variante. El blocheaza tot. El da restart dupa fiecare exces. Si incearca mereu sa fie mai bun, sa compenseze. Asa ceva nu se poate compensa. Si una e sa privesti la rece si alta e sa simti. Sau intr-un fel rationezi si in alt fel simti. E ca un copil, acum stiu ca toti barbatii sunt si copii, dar el e mai mult. Dupa fiecare episod are increderea in el praf, nu recunoaste si ....
Deliaaa
Postat pe 30 Iunie 2015 10:07
Si daca spun ca nu mai pot, ma refer la faptul ca nu mai am rabdare, ca nu mai ot sa trec peste ele. Parerea mea este canu merita asa ceva, nu merita nici el sa se chinuiasca asa. Nu vrea la doctor. Asta sa fac, odata cu prima manifestare de genul asta, o sa pun problema la masa familiei lui, si o sa spun adevarul ca eu spun stop, ca nu se poate ca totul sa fie in carca mea. M-am inselat cand am pornit la drumul asta greu. Acuma depinde de ce se va discuta pe acolo, poate ca se ca gasi o solutie. Daca nu am facut-o pana acum a fost din cauza atitudinii lor. Acum nu ii mai las, le explic cu argumente, documentat daca vor. Teorii si acuzatii nu-si au locul.
Deliaaa
Postat pe 30 Iunie 2015 10:18
Sau reusesc si mergem la doctor, la psiholog, la ceva. Pare ciudat sa scrii pe forum problemele tale, dar si mai ciudat este sa vina pe la tine o prietena, un prieten, poate vrea sa se simta bine, sa discute ceva relaxant iar tu sa sari pe ea/el si sa incepi cu problemele tale, de fapt sa ii inegurezi ziua si perceptia despre tine. Voi nu ma cunoasteti, si nu va afecteaza povestile mele decat lamodul, ia uite ce citesc, si poate ca sunteti si mai obiectivi in pareri. Acum nu sunt acasa si nu pot actiona.
Deliaaa
Postat pe 30 Iunie 2015 10:53
De decis normal ca decid singura. Cine sa decida in locul meu? Si nu imi e atat ca in ce caz imi va fi mie mai bine. Ca va fi greu in ambele cazuri.Daca eram decisa ce sa fac ce rost avea sa mai cer pareri? De aceea le citesc. La multe m-am gandit si eu. Nu iau nici o decizie acum, asta e perioada cand pot sa ma razgandesc, cand pot sa fiu instabila, pentru ca totul se intampla la nivelul gandurilor. Daca e sa actionez trebuie sa stiu bine ce vorbesc, ca doar nu o sa ma razgandesc peste cateva ore si sa zic cu zambetul pe buze, am glumit, hai sa facem invers.Eu inca mai sper sa decidem toti cei implicati, eu si el, ca singura .....
Deliaaa
Postat pe 30 Iunie 2015 12:40
De la: delada, la data 2015-06-30 12:40:33Eu inca mai sper sa decidem toti cei implicati, eu si el, ca singura .....


Scuză-mă....dar se pare că decizia lui este clară : nu vrea la doctor şi nici nu vrea să se lase de băutură.... Se poate face, oare, casă, cu un astfel de om ?

Am un vecin, puţin mai mare decât mine, cu vreo 2 ani. De când îl ştiu, bea. Dar bea de rupe, împreună cu alţii din cartier. Era o vreme când erau aşa de beţi că nu mai puteau ajunge acasă, şi se trezeau dimineaţa că dormiseră prin rigole. Desigur, nu este cazul soţului tău... nu încă. Dar dacă va continua, acolo va ajunge.

Acum, vecinul meu nu mai poate să lucreze, a fost dat afară de la lucru, şi lucrează rar, cu ziua, toate din cauza băuturii. Şi la sfârşitul zilei de lucru, nu vrea bani, ci băutură. Are ciroză, dar nu se lasă. Nu vrea. I-am zis, dar nu vrea.
VasileDinNuc
Postat pe 1 Iulie 2015 09:05
De la: delada, la data 2015-06-30 10:53:15Sau reusesc si mergem la doctor, la psiholog, la ceva. Pare ciudat sa scrii pe forum problemele tale, dar si mai ciudat este sa vina pe la tine o prietena, un prieten, poate vrea sa se simta bine, sa discute ceva relaxant iar tu sa sari pe ea/el si sa incepi cu problemele tale, de fapt sa ii inegurezi ziua si perceptia despre tine. Voi nu ma cunoasteti, si nu va afecteaza povestile mele decat lamodul, ia uite ce citesc, si poate ca sunteti si mai obiectivi in pareri. Acum nu sunt acasa si nu pot actiona.


Nu sari pe el/ea...dacă-ţi este prieten adevărat te va asculta şi-ţi va oferi sprijin, dacă nu....

Suntem oameni şi fiecare le are pe ale sale. Nu înnegurezi ziua unui prieten adevărat, niciodată. Doar îi dai ocazia să-ţi arate ce fel de prieten îţi este. :)
VasileDinNuc
Postat pe 1 Iulie 2015 09:13
De la: delada, la data 2015-06-30 10:18:23Si daca spun ca nu mai pot, ma refer la faptul ca nu mai am rabdare, ca nu mai ot sa trec peste ele. Parerea mea este canu merita asa ceva, nu merita nici el sa se chinuiasca asa. Nu vrea la doctor. Asta sa fac, odata cu prima manifestare de genul asta, o sa pun problema la masa familiei lui, si o sa spun adevarul ca eu spun stop, ca nu se poate ca totul sa fie in carca mea. M-am inselat cand am pornit la drumul asta greu. Acuma depinde de ce se va discuta pe acolo, poate ca se ca gasi o solutie. Daca nu am facut-o pana acum a fost din cauza atitudinii lor. Acum nu ii mai las, le explic cu argumente, documentat daca vor. Teorii si acuzatii nu-si au locul.


La ce fel de doctor vrei să-l duci ? De ce nu vrea ? L-ai întrebat ?

Greşeala ta (una dintre ele) este asta : "odata cu prima manifestare de genul asta, o sa pun problema la masa familiei lui" . Câte manifestări de genul acesta au fost până acum ? Multe, aşa-i ? Ei cunosc situaţia, dar nu întreprind nicio acţiune (de conştientizare a lui, etc). El, nici atât. Probabil, ca majoritatea românilor, ei gândesc şi acţionează pe ideea "las' că merge şi aşa" .

Care este, aşadar, prima manifestare de gen ? A fost cu mult timp în urmă. Amânarea ta în a pune cărţile pe masă nu face decât să le dea "apă la moară" .

Şi n-am înţeles asta : "Daca nu am facut-o pana acum a fost din cauza atitudinii lor." Care atitudine ? Adică, ce atitudine au respectivii ?
VasileDinNuc
Postat pe 1 Iulie 2015 09:22
De la: delada, la data 2015-06-30 10:07:57Da, Vasile din Nuc, ai perfecta dreptate. E un mesaj de aparare, stiu ca nu sunteri agenti secreti si ca nu va intereseaza familia mea. Poate titlul subiectului ar fi trebuit sa fie "Ce faci atunci cand nu mai poti?" In egala masura citesc si eu ce am scris, poate dupa o zi, doua si parca ma loveste putin ca l-am expus asa. El nu vrea sa discute de nemultumiri, si cand nu bea ma priveste intr-un mod special, si se bazeaza pe mine in toate situatiile. As putea sa intorc totul si sa spun ca problema e la mine. Eu sunt cea care traieste ambele variante. El blocheaza tot. El da restart dupa fiecare exces. Si incearca mereu sa fie mai bun, sa compenseze. Asa ceva nu se poate compensa. Si una e sa privesti la rece si alta e sa simti. Sau intr-un fel rationezi si in alt fel simti. E ca un copil, acum stiu ca toti barbatii sunt si copii, dar el e mai mult. Dupa fiecare episod are increderea in el praf, nu recunoaste si ....


Poate că suntem agenţi....

2 propoziţii mi-au atras atenţia în acest pasaj scris de tine :

1. "El nu vrea sa discute de nemultumiri" .
2. "si cand nu bea ma priveste intr-un mod special" .

1. De ce nu vrea ? Viaţa lui e roz ? Probabil că este, datorită ţie. Cu cât amâni şi tărăgănezi lucrurile, cu atât el va avea o viaţă "roz" .

2. Dar de ce să nu te privească special tot timpul ?

În rest, n-am înţeles astea :

"El blocheaza tot. El da restart dupa fiecare exces." Adică în ce constă acest restart al lui ? (după fiecare exces ? - probabil te referi la episodul de beţie ?)

"Dupa fiecare episod are increderea in el praf, nu recunoaste si ..." Ce nu recunoaşte ? C-a băut iar ? Tu chiar crezi ? Se complace în starea asta, nu vezi ? Chiar crezi că nu ştie că va ajunge iar acolo, când duce paharul la gură ? Dar s-a obişnuit aşa, şi îi este comod. Scuzele lui au trecere la tine, deci....merge şi aşa. :) Nu merge.

Cu asta sunt de acord : "Si incearca mereu sa fie mai bun, sa compenseze. Asa ceva nu se poate compensa.." Aşa ceva nu se poate compensa, decât dacă se renunţă DEFINITIV la lucrul respectiv. :)
VasileDinNuc
Postat pe 1 Iulie 2015 09:34
1. El nu vrea sa discute de nemultumiri. Nu stiu daca viata lui e roz. Tocmai imi face observatie ca sa imi arate ca nici eu nu sunt perfecta si daca vreau sa deschid subiectul asta mai bine incepem cu mine. Adica el trece cu vederea si eu nu.
2. Nu intotdeauna cand bea ajunge la ce voi povesti eu, dar destul de des. Atunci trebuie sa se certe cu cineva. Eu am invatat sa il ocolesc, nu raspund la provocari, nu stiu, n-am vazut nu discut politica si nici chestiii serioase, nimic. Ii sugerez sa faca o plimbare, nu discut cu el cand e baut. Asta e tactica mea in urma numeroaselor experiente. Atunci da drumul la tv si incepe sa ii injure pe diversi, x, y, dar urat de tot. Tot eu intervin, mai incet, avem copil, astea nu sunt cuvinte, ii iau paharul, il trimit la culcare, insist de mai multe ori, cu pauze, pana cand, protestand se duce in pat. Nu ma duc dupa el pana nu adoarme, caci daca ma duc obtine ce vrea, adica sa ne certam, sa ma supere. La un moment dat i-am spus ca e un vampir energetic si ca ma stoarce de energie, ca de asta vrea sa se certe. Daca intru in jocul lui nu mai sunt buna o saptamana. Nu trebuie sa ma bata si nici nu o face. Deci cand bea prefer sa nu ma priveasca, nu ma uit in ochii lui, si as vrea sa se pasaporteze in alt univers.
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 12:10
Atitudinea familiei. Daca vreau sa pun problema la masa lor este doar pentru ca sotul e mai maleabil in aceasta atmosfera si nu se simte judecat. Intotdeauna am fost de parere ca mai bine repari un lucru decat sa il arunci. In primul rand ca eu personal am o inertie mai mare decat in mod obisnuit, deci daca am pornit pe un drum raman pe el pana hat departe indiferent ce intalnesc in calee. Nu mi-am imaginat ca in viitor daca eu suport ca boul, sa nu zic la genul feminin, se va intampla o minune. El nu seamana cu vecinul tau. Are insa intiparit undeva ca barbatul trebuie sa bea. Are si calitati, nu degeaba am incercat eu sa arunc o lumina pozitiva asupra lui. Cand e linistit, si nu a facut nici un exces, poate face lucruri frumoase si este bine de stat in preajma lui. Nici urma de energii negative. Am incercat de nenumarate ori sa stau de vorba cu el. I-am spus, daca esti nefericit in preajma mea, din cauza mea, du-te gaseste ceva care sa te face fericit. Nu ma supar, nu o sa te acuz. Fiecare om e dator sa isi caute sensul in viata, locul in care se potriveste cel mai bine. Daca nu pleaca inseamna ca motivul nemultumirii lui nu sunt eu, sau ca nu are curaj sa o ia de la capat.Da, atitudinea familiei. E putin mai complicat sa explic atitudinea lor, pot doar sa spun ca in multe sunt de acord cu ei, si ca ne-au ajutat mult. Nu se poate sa nu fie o cale de a vorbi cu el. Daca ne despartim sau daca ramanem impreuna as vrea sa priceapa ce s-a intamplat, sa nu mai fuga de realitate. O sa fie vina mea, vina mamei mele si tot asa.
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 15:16
Anul asta care a trecut a fost foarte solicitant pentru mine, si lucrurile au luat-o razna, toti au sarit in capul meu, plus ca aici, departe, orice detaliu capata dimensiuni de munte. De catva timp, totul s-a calmat, furtuna a ramas doar in sufletul meu. De aceea uneori mi se pare ca am visat, ca inventez. Asta a fost off topic.
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 15:33
Mi s-a spus aici ca sunt sau am fost o femeie puternica. Cred ca am fost! Acum sunt doar o persoana zbuciumata si confuza. E a doua oara cand mi se spune confuza si prima oara in viata totodata. Pana acum am fost de-a lungul anilor, dupa caz uituca, zapacita, dezordonata, comoda. Si intai de toate cred ca ma uit in oglinda si ma intreb cine e acea persoana si ce vrea ea. Ca sa termin odata cu confuzia. Nu de alta, dar cand iti spun 2 acelasi lucru s-ar putea sa aiba dreptate.
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 16:12
" E a doua oara cand mi se spune confuza si prima oara in viata totodata."

Sa ma bata ploaia daca asta am inteles-o.

Rotty
Postat pe 1 Iulie 2015 18:10
Scuze, graba. Prima oara mi s-a spus tot in perioada asta, de cand cu "zbuciumul" meu. Deci e a doua oara, dar pentru mine amandoua datile s-au contopit in prima data in viata.




Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 20:32
Daca lucrurile ar merge mai bine in Ro, cred ca viata mea ar fi fost mult mai simpla, si chiar de ajungeam confuza ma lamuream mult mai repede.
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 20:34
Pe vremea copilariei mele nu puteai sa nu muncesti, acum trebuie sa platesti ca sa ai servici, si nici asa nu esti sigur, stiu o gramada care au ramas cu banii dati. Nu peste tot e la fel, in orasul meu cam asa e, mai are un pic si o sa fie locuit doar de pensionari, functionari si vanzatori. Si asta nu r fi nimic daca s-ar promova valoarea. Sa dea Dumnezeu sa se schimbe ceva, ca nu putem pleaca toti in orasele mari sau in alte,tari. Dar cine SA schimbe? Toti sind ocupati SA ISI castige painea,
Deliaaa
Postat pe 1 Iulie 2015 20:59
De la: delada, la data 2015-07-01 12:10:381. El nu vrea sa discute de nemultumiri. Nu stiu daca viata lui e roz. Tocmai imi face observatie ca sa imi arate ca nici eu nu sunt perfecta si daca vreau sa deschid subiectul asta mai bine incepem cu mine. Adica el trece cu vederea si eu nu.
2. Daca intru in jocul lui nu mai sunt buna o saptamana.


1. Asta este o scuză ieftină : aruncă pisica în ograda vecinului. :) Tu ar trebui să fii fermă şi să îi spui că acum vorbeşti despre defectele lui, nu ale tale, care sunt cu implicaţii mult mai mari decât ale tale.

2. De ce ?
VasileDinNuc
Postat pe 1 Iulie 2015 21:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul 30 De la: garbo_406554 10 Ianuarie 2016 18:25
inselata 825 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07
am nevoie urgent d un sfat,va rog 95 De la: dennysutza 2 Septembrie 2009 22:07
De ce? 193 De la: betty37 26 Martie 2011 01:53
el berbec eu taur 5 De la: mia79x 1 Iulie 2009 12:04
Setari Cookie-uri