sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul

motive ca eu nu sunt cum vrea ea de 5 ani face video chat cu acordul meu am vrut sa ne schimbam casa eu am lucrat in acest timp dar bani care ii cistigam nu mai aveau o valuare mare aum ca are o siguranta a luat si decizia avem si un copil de6 ani .am fost la tribunal si am fost deacord cu tot ce cere copilul ramine la ea cu custodie comuna si toate obligatile mele fata de copil dar eu cu salariul de aici nu pot ajuta mai mult decit e firesc sa pot trai si eu sau sa mi refac o relatie desi sper ca in timp sa fim inpreuna toti 3 abia de acum sa se faca ancheta sociala si sa vd cind e prima infatisare.Dar daca eu vr sa plec din tara dupa sarbatori pt un cistig mai bun sa pot face fata cheltuielelor si sa incerc sa ajut mai mult decit se stabileste pot pleca si sa se judece in lipsa mea daca noi ne am iteles la toate aspectele.Am o promisiune pt un loc de munca si daca nu plec atunci nu mai este valabil .Mentionez ca am si ostare depresiva de care ma tratez sper sa pot face fata mai ales ca plec intre straini acum le vd in fiecare zi.
garbo_406554
Postat pe 22 Octombrie 2014 22:17
da', "cum vrea ea?"
pitiTa_
Postat pe 22 Octombrie 2014 23:50
Imi traduce si mie cineva ce doleantze are asta ? Da` cu virgule daca se poate , ca era sa ma sufoc.
Rotty
Postat pe 23 Octombrie 2014 09:12
...pai, viciversa, cam asa:

Are o promisiune in strainatate.
Are o depresie pe care o trateaza.
Nu s-au inteles la toate
Vrea sa plece in strainatate sa munceasca pt. a contribui,(in scop de ajutor) da' dupa sarbatori.
Vrea sa stie daca se poate judeca divortul in lipsa lui.
Doreste sa traiasca si el dar nu-i ajunge salariul.
Cu tot ce cere copilul, :D a fost deacord, insa, daca o sa mai ceara multe, n-o sa faca fata.
Au vrut sa-si schimbe casa dar s-au devalorizat castigurile (in timp)si, i s-a spulberat visul.
Acum, face video-cat, cu acordul lui.
Si faptul ca nu stie sa fie cum vrea ea ne pune si pe noi in postura de-a
are cap de fata, parca...

Ziua buna dimineata!
pitiTa_
Postat pe 23 Octombrie 2014 10:07
Complicata treaba.
Merci de dimineata :)
Rotty
Postat pe 23 Octombrie 2014 10:16
ei bine cred ca arfi bine sa mergi sa iti incepi noul servici si noua viata.

inainte lasa ceva acord semnat de amandoi legal la un solicitor.

Bafta. Viata in strainatate nu e rea.
trandafir1
Postat pe 25 Octombrie 2014 23:03
Iti traduc eu, sper ca m-am prins cum sta treaba. Omul, cam nedus pe la scoala (dupa cum lesne se poate observa) avea o situatie financiara cam precara, asadar s-a hotarat sa-si scoata nevasta la produs (ca si videochatul e tot un fel de prostitutie, numai ca virtuala) ca sa-si cumpere si ei o casa. Aia, dupa ce s-a vazut cu banii in "caruta", a prins gustul castigului peste noapte si avu o revelatie, asa ca a depus divort. Ca doar nu era fraiera sa-l tina pe barba'su din banii ei, bani castigati cu atata sudoare. Numai ca asta nu vrea sa divorteze pentru ca lui ii convenea ca nevasta sa produca si el s-o "frece" prin crasme pe banii ei. Neavand incotro, a trebuit sa accepte divortul, numai ca acum el trebuie sa plateasca pensie alimentara. Si omul n-are de unde, desi el zice ca ar vrea. Asa ca, s-a hotarat sa se duca la munca in strainatate, numai ca ar trebui sa plece inainte sa afle cam cati bani ar trebui sa cotizeze pentru "cresterea si educarea minorului". Deci omul sta pe ganduri: sa plece sau nu? Ca poate, poate, instanta hotaraste o pensie mai mica, caz in care nu ar fi nevoit sa munceasca, desi el ar vrea. Dar, cum spera ca-si va gasi si el o alta femeie, se gandeste totusi ca nu poate intretine si un copil si sa aiba si o noua relatie. De aici marea dilema.
garbo_8209
Postat pe 26 Octombrie 2014 13:44
Versiunea asta am inteles-o . Merci 209 , mai ales ca am putut respira normal in timp ce citeam.
Zi frumoasa sa ai.
Rotty
Postat pe 26 Octombrie 2014 14:04
De la: Rotty, la data 2014-10-23 09:12:20 Imi traduce si mie cineva ce doleantze are asta ? Da` cu virgule daca se poate , ca era sa ma sufoc.

Thulai Doamnee, stai nitel ca se descifreaza si ne da cu virgula
ely_a
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:07
De la: pitiTa_, la data 2014-10-23 10:07:32...pai, viciversa, cam asa:

Are o promisiune in strainatate.
Are o depresie pe care o trateaza.
Nu s-au inteles la toate
Vrea sa plece in strainatate sa munceasca pt. a contribui,(in scop de ajutor) da' dupa sarbatori.
Vrea sa stie daca se poate judeca divortul in lipsa lui.
Doreste sa traiasca si el dar nu-i ajunge salariul.
Cu tot ce cere copilul, :D a fost deacord, insa, daca o sa mai ceara multe, n-o sa faca fata.
Au vrut sa-si schimbe casa dar s-au devalorizat castigurile (in timp)si, i s-a spulberat visul.
Acum, face video-cat, cu acordul lui.
Si faptul ca nu stie sa fie cum vrea ea ne pune si pe noi in postura de-a
are cap de fata, parca...

Ziua buna dimineata!

demult nu am rass asa cu pofta aa !!! sunteti haioase fetelor :
ely_a
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:09
De la: garbo_8209, la data 2014-10-26 13:44:31Iti traduc eu, sper ca m-am prins cum sta treaba. Omul, cam nedus pe la scoala (dupa cum lesne se poate observa) avea o situatie financiara cam precara, asadar s-a hotarat sa-si scoata nevasta la produs (ca si videochatul e tot un fel de prostitutie, numai ca virtuala) ca sa-si cumpere si ei o casa. Aia, dupa ce s-a vazut cu banii in "caruta", a prins gustul castigului peste noapte si avu o revelatie, asa ca a depus divort. Ca doar nu era fraiera sa-l tina pe barba'su din banii ei, bani castigati cu atata sudoare. Numai ca asta nu vrea sa divorteze pentru ca lui ii convenea ca nevasta sa produca si el s-o "frece" prin crasme pe banii ei. Neavand incotro, a trebuit sa accepte divortul, numai ca acum el trebuie sa plateasca pensie alimentara. Si omul n-are de unde, desi el zice ca ar vrea. Asa ca, s-a hotarat sa se duca la munca in strainatate, numai ca ar trebui sa plece inainte sa afle cam cati bani ar trebui sa cotizeze pentru "cresterea si educarea minorului". Deci omul sta pe ganduri: sa plece sau nu? Ca poate, poate, instanta hotaraste o pensie mai mica, caz in care nu ar fi nevoit sa munceasca, desi el ar vrea. Dar, cum spera ca-si va gasi si el o alta femeie, se gandeste totusi ca nu poate intretine si un copil si sa aiba si o noua relatie. De aici marea dilema.

asa da ! e mai limpede ce vrea omul
ely_a
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:11
Pe cand ne-am limpezit , a disparut omu` .
Rotty
Postat pe 26 Octombrie 2014 16:30
N-o fi inteles varianta mea... Cred ca si acum sta cu dictionarul sa descifreze la ce folosesc virgulele, ca el fu absent la ora la care s-au predat ortografia. Oricum, eu sper sa-si gaseasca tot o videochatista. Nu va mai trebui sa munceasca si-si va putea intretine si copilul ramas la ma-sa. Si uite asa va iesi omul nostru din dilema.
garbo_8209
Postat pe 27 Octombrie 2014 13:16
''ca el fu absent la ora la care s-au predat ortografia.''
-u, așa-i? + o virgulă, 2...


Axl_R
Postat pe 27 Octombrie 2014 14:50
"s-a predat", scuze...
garbo_8209
Postat pe 27 Octombrie 2014 15:09
garbo_8209
Postat pe 27 Octombrie 2014 15:12
=))))))))))))))))))!

pitiTa_
Postat pe 27 Octombrie 2014 16:56
As vrea sa mi se faca mila de tine dar nu pot .......pentru ca ,chiar nu meriti !
fengari
Postat pe 29 Octombrie 2014 08:59
Cam dura traducerea ta ..................dar sa zicem ca ai dreptate.Un barbat adevarat nu-si lasa nevasta sa faca asa ceva,oricat ar avea nevoie de bani.El trebuia sa se gandeasca la urmari.Dar din pacate de multe ori saracia te face din om neom.Probabil in nemernicia si prostia lui ,a crezut ca nu se v-a intampla nimic rau.Dupa cate am inteles are probleme du depresia.Rau ff rau.Apoi dupa cum scrie tipul este ff agramatical.Ea pe chat a intalnit fel si fel de persoane.Apoi vazandu-se cu sacii in caruta,acum vrea sa dea bir cu fugitii.Nici ea nu face bine ceea ce face.Apoi in legatura cu munca lui peste hotare daca are probleme cu depresia......................nu stiu cum o fi.Nici aici nu umbla canii cu euroii in coada.Oricum problema este copilul care nu are nici o vina .,si care dupa parerea mea nu ar treb.sa stea cu o asa Mama care se prostitueaza virtual.O v-a face si la propiu.Asa ca................sa auzim numai de bine.
garbo337526
Postat pe 1 Noiembrie 2014 08:26
De la: garbo_8209, la data 2014-10-27 13:16:26N-o fi inteles varianta mea... Cred ca si acum sta cu dictionarul sa descifreze la ce folosesc virgulele, ca el fu absent la ora la care s-au predat ortografia. Oricum, eu sper sa-si gaseasca tot o videochatista. Nu va mai trebui sa munceasca si-si va putea intretine si copilul ramas la ma-sa. Si uite asa va iesi omul nostru din dilema.Neata :)
Rotty
Postat pe 1 Noiembrie 2014 08:35
Pe locul unu vine sanatatea ta.Pentru ca le faci pe toate,cand esti bine.Acelsi rezultat ca si pastilele,au gandurile pozitive.S-a descoperit prin doua grupuri de oameni,unul tratat pentru depresie,cu pastile,al doilea grup cu ganduri pozitive.
Amandoua grupurile au avut acelasi rezultat.
Deci,in fiecare seara,gandeste-te si enumera in gand,toate lucrurile bune din viata ta:esti tanar,intreg,ai un copil chiar daca nu e langa tine,ta va cauta cand va creste,el exista in viata ta,si asta e foarte bine,gandeste-te si la cele mai mici lucruri care iti plac la infatisarea ta,pe scurt fa un obicei seara,roaga-te si gandeste pozitiv.
Bine faci ca ai speranta ca in viitor veti fi iar toti trei.Eu iti doresc tot binele,si m-am rugat sa ai reusita in strainatate,si in familie.
daniilia
Postat pe 14 Noiembrie 2014 12:56
Neata, Rotty, cu intarziere de cateva saptamani... ca acu' imi aparura si mie noile postari.
Omul cu pricina disparu dar se ivira alte sfatuitoare la fel de "agramaticale" (vorba uneia de mai sus) precum depresivul nostru din povestea de dragoste multipla dintre el, nevasta-sa si restul lumii careia aceasta din urma i se "daruia" pe bani. S-o fi sinucis, s-or fi impacat, s-o fi pus si el pe facut videochat, s-o fi apucat sa invete regulile de scriere in limba romana si s-o fi poticnit la lectia despre virgule? Cine poate sti? Cert este ca omul are mai multe probleme decat crede el. Dar ce sa-i faci? Cand esti prost, nu stii ca esti prost. Continuarea o stiti voi... Sau era ceva cu "morti". In sfarsit... tot pe acolo.PS. Apropo de "agramat", o dadui si eu in bara cu un dezacord, dar numai pentru ca vroiam sa scriu "regulile de ortografie" in loc de "ortografie" simplu.

garbo_8209
Postat pe 14 Noiembrie 2014 16:26
Neata...da l.ati spariat rau pe baiet c.o fugit cu tastatura cu tot. La cum a descris situatia...nu ma mira ca fata a bagat divort. Bravo ei
jeje2011
Postat pe 14 Noiembrie 2014 21:40
punctuatia nu ai invatat-o deloc?
nu se intelege mai nimic.
alias_flore
Postat pe 15 Noiembrie 2014 13:56
De la: ely_a, la data 2014-10-26 15:09:26
De la: pitiTa_, la data 2014-10-23 10:07:32...pai, viciversa, cam asa:

Are o promisiune in strainatate.
Are o depresie pe care o trateaza.
Nu s-au inteles la toate
Vrea sa plece in strainatate sa munceasca pt. a contribui,(in scop de ajutor) da' dupa sarbatori.
Vrea sa stie daca se poate judeca divortul in lipsa lui.
Doreste sa traiasca si el dar nu-i ajunge salariul.
Cu tot ce cere copilul, :D a fost deacord, insa, daca o sa mai ceara multe, n-o sa faca fata.
Au vrut sa-si schimbe casa dar s-au devalorizat castigurile (in timp)si, i s-a spulberat visul.
Acum, face video-cat, cu acordul lui.
Si faptul ca nu stie sa fie cum vrea ea ne pune si pe noi in postura de-a
are cap de fata, parca...

Ziua buna dimineata!

demult nu am rass asa cu pofta aa !!! sunteti haioase fetelor :
Green7
Postat pe 15 Noiembrie 2014 17:49
Ce-am mai ras,Doamne Dumnezeule,mare-i gradina ta!!!!
Green7
Postat pe 15 Noiembrie 2014 17:51
Ce rautaciosi sunteti,,si radeti de bietul om..de parca voi ati fii mari cinstiti si seriosi
Ingerasulluptor
Postat pe 20 Noiembrie 2014 21:57
Am trecut prin aceleași spaime citindu-i textul.Cu greu am inteles..., situatia este urata, a inceput urat cu video chat și s -a incheiat in același ton, păcat de cel mic.
kuki2011
Postat pe 2 Decembrie 2014 09:30
Foarte bun rezumatul, oricum au niște caractere ...
kuki2011
Postat pe 2 Decembrie 2014 09:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce? 193 De la: betty37 26 Martie 2011 01:53
Indaratul unui divort 0 De la: 22 Iunie 2009 12:09
Eu maritata el arestat 27 De la: garbo116458 12 Martie 2011 14:02
DRAGOSTE CU SILA 186 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09
DURERE SI RENASTERE! 61 De la: garbo230410 7 Ianuarie 2013 06:01
Setari Cookie-uri