Viata mea o telenovela

Nu cred ca iubita lui are depresii,nici alte probleme,sunt minciunile lui sigur.
si se va intoarce la ea,din cauza ca asa sunt musulmanii,e mai presus ca orice sa fie ea musulmana,si copiii lor sa creasca in religia lor.Sunt fanatici cu religia,pe care o va pune mai presus ca iubirea pentru tine.
daniilia
Postat pe 31 August 2014 00:26
ai mare grija ! nu gasesti pe cineva de varsta mai apropiata si fara ''obligatii'' familiale?
lllorena
Postat pe 5 Septembrie 2014 06:35
Nu inteleg de ce iti faci singura rau cu mana ta. Nu am cu nimeni nimic, dar daca vei continua ai sa suferi. Din start, daca a recunoscut ca mai are pe cineva, ma intreb si ar trebui sa te intrebi si tu, ce rol ai in relatia asta? a cincea roata la caruta? Suplinitoare? Persoana cu care sa umpli timpul liber? Nu te supara pe mine ca sunt cam dura, dar sunt foarte multe fete care sufera din cauza lor. Minciunile lor sunt foarte bine ticluite si ai toate sansele sa pici in plasa. Gaseste-ti unul pe masura ta si fii fericita.
angel_forever
Postat pe 7 Septembrie 2014 10:41
draga mea, decizia o iei tu, dar sfatul meu este sa-l lasi sa plece. Nu va putea sa se desparta de ea, mai ales daca (?) are acele boli. Ai viata inainte si viata este prea scurta si prea frumoasa ptr a o irosi cu persoane care nu impartasesc aceleasi idealuri si vise cu tine, cu persoane care joaca la dublu.
Daca mai vrei sa vorbim si pe alte teme sau pe aceeasi tema, astep intrebarile si temerile tale.Cu bine.
garbo187868
Postat pe 11 Septembrie 2014 13:51
Eu zic ca prietena lui nu are nicio boala :) aceasta minciuna e un clasic... Ia pista asta asta... Da a e cum zic eu poate te convingi sa o termini ;) a da si viata ta nu e o telenovel... Doar ca femeilor le plac povestite, filmele, complicaciunile romantice si ei tocmai asta exploatează vând povesti cu prietenii, boli, familii complicate si te simți ca personajul principal intr-un film dar mu uita asta e viata ta nu o poveste ;)
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 19:35
complicaciunile romantice
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:03
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 20:03:12 complicaciunile romantice
era un cuvânt inventat ... Atât poti ... Atât se puțin? Deloc simt al umorului? :))) păcat ... Păcat ca am aflat ca exiști ...
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:24
Ooo, habar n-ai ce-i păcatu'!
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:32
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 20:32:01Ooo, habar n-ai ce-i păcatu'!
cu tot respectul, habar nu aveți cine sunt eu, ce stiu, ce fac...
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:42
Nici tu despre mine, dar asta n-are nicio relevanță cu păcatul.
Și lasă, cu respectul m-am convins.
Nu diploma te face OM!
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:46
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 20:46:57Nici tu despre mine, dar asta n-are nicio relevanță cu păcatul.
Și lasă, cu respectul m-am convins.
Nu diploma te face OM!
acum câțiva ani am fost intr-un loc (nu intru in detalii) unde am cunoscut mulți oameni extrem de deștepti si spirituali si acolo am învățat ca tot ce nu ne place in celălalt e de fapt reflexia propriilor noastre ,,defecte" viata mi-a arătat ulterior ca tot ce simți, rau, gândim rau se întoarce. Dvs chiar ați fost răutăcioasă cu mine ... Dar vreau sa va asigur ca aveți toate gândurile mele bune :) si o sa închei cu un citat ii zicea Ilie Moromete fiului sau ,,fa-te ce te-oi face baietul meu numa' om sa te faci". Nu diploma nu are nicio legătura cu omul... Dar daca avem un om si il si educam atunci el poate face bine si altor oameni :)
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 20:54
''Păcat ca am aflat ca exiști ...''

Ai dreptate, eu am fost cea rea sau mă rog, răutăcioasă.
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:00
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 21:00:45''Păcat ca am aflat ca exiști ...''

Ai dreptate, eu am fost cea rea sau mă rog, răutăcioasă.
da mi-a părut rau sa va cunosc, de ce? Pentru ca acolo unde eu mi-am deschis sufletul Dvs ați decis sa ma jigniti... De ce sa ma jigniti doar pentru ca nu vorbesc corect româna. Eu sunt născută in Rusia de la rusa la româna e diferența mare. Vorbesc franceza si engleza mult mai bine decât vorbesc româna, rusa o vorbesc si eu perfect asa cum si Dvs va vorbiti limba. Eu nu am zis ca sunteți un om rau doar ca regret ca am conversat pentru ca mi-ați facut rau.
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:05
Nu mă lua cu Dvs, nu se schimbă nica!
O, nici eu nu-s chiar româncă.
Să ai o seară fr!
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:07
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 21:07:47Nu mă lua cu Dvs, nu se schimbă nica!
O, nici eu nu-s chiar româncă.
Să ai o seară fr!
de la început v-am vorbit asa si Dvs si doamnei rotty daca v-am tututit o data a fost o scăpare. Am vazut ce varsta are dumneaei si mi s-a părut normal. Nu stiu de ce am presupus același lucru si despre Dvs si am simțit ca e firesc sa va vorbesc asa. Nu vreau sa schimb nimic. E o seara răcoroasă stau pe terasa, ma uit la mare, soțul meu se joaca in curte cu câinele eu ma uit pe fisa unui pacient si observ progrese. Nu as schimb nimic... Absolut nimic ;) o seara superba sa aveți ;)
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:18
Aleena , eu sunt doar Rotty si atat. Fara formule de politete te rog.
Merci.
Rotty
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:20
De la: Rotty, la data 2014-09-12 21:20:45Aleena , eu sunt doar Rotty si atat. Fara formule de politete te rog.
Merci.
ok :)
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 21:21
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 20:03:12 complicaciunile romantice


cuvinte "noi", DEX nou?:
pitiTa_
Postat pe 12 Septembrie 2014 23:15
De la: pitiTa_, la data 2014-09-12 23:15:54
De la: Axl_R, la data 2014-09-12 20:03:12 complicaciunile romantice


cuvinte "noi", DEX nou?:
am uitat ghilimelele ... Stiu ca acel cuvânt nu exista. Deși eu cred ca si tu cand Vorbești intr-o limba pe care o Cunoști doar de câteva luni mai faci greșeli. Da si eu fac greșeli in româna, acest cuvânt nu se număra printre greșeli a fost scris asa voit. Este o licența daca vreți.... E un cuvânt transformat voiit pentru a exprima un anume lucru. Mulțumesc de înțelegere !
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 23:31
:sml-confused0067 : cine, Axl-u? neee, ea ii "Prefecta";))

Exprima mai degraba "lucrurile" cu cuvintele tale si lasa "fitosenpleticelile" ca mi se impleticeste limba , -as!
pitiTa_
Postat pe 12 Septembrie 2014 23:56
Draga mea,
iti scriu din pozitia unei sotii al carui sot lucreaza prin China. Acolo si-a intalnit, si-a cautat o amanta. Eu am mers destul de des la el ,m-a tratat tare frumos , m-a tratat cu dragoste, respect. Suntem casatoriti de 33 de ani, avem copii deosebiti,cu studii inalte si pozitii in societate.
Intr-o zi am descoperit in leptopul meu adresa lui secreta de email - in care se plangea amantei chinezoaice cat de distrus este el de sotia incapabila sa-l inteleaga ,sa-l ingrijeasca, sa-i creasca copiii , sa-i fie alaturi in clipele dificile. Eram descrisa ca muma padurii ,ca o incapabila , ca o fiinta demna de dispret, depresiva , bolnava , cu sechele si multe alte boli pe cap. Ea era laudata si ridicata la cote inalte , printre stele si dincolo de ele. I-a promis ca va divorta de nemernica de nevasta (adica de mine ) ca va vinde vila , masina , va jefui conturile familiei si va fugi catre ea in Bejing cand eu sunt la birou. I-a cerut sa-l ajute cu un loc de munca acolo si o camaruta unde sa locuiasca romantic amandoi. In tara este director , locuim intr-o vila cu 2 etaje , suntem amandoi cu studii grele . Amanta i-a gasit un loc de munca extraordinar - CURIER - asta semanand cu un fel de postas al institutiei - in institutia unde ea lucreaza ca operator - un fel de functionar , i-a oferit o camaruta inghesuita cat bucataria noastra unde ea locuieste cu fiul ei dintr-o casatorie anterioara. Am vazut si o fotografie a locuintei si amanta in mijloc trimitandu-i pupici.
Cum nu sunt nici urata , nici bolnava , nici proasta si mai ales sunt intelegatoare l-am sfatuit sa se urce grabnic in avionul de Bejing .Inainte de avion i-am cerut partajul ,nu divortul. Toata averea pe numele meu si l-am expediat la amanta ca pe maimute , adica cu fundul gol. Amanta este cu 10 ani mai tanara , el fiind in varsta de 54 de ani , este gras, chel, are paradontoza - dintii din fata legati cu sarma si lipiti intre ei , urmeaza sa-si puna placa sau sa faca implant , il dor toate oasele si trebuie sa-l dau cu creme peste tot, cere sa mergem la bai ca-l lasa balamalele. Cu sexul vai de el . Am discutat cu amanta si mi-a adresat si reclamatii la adresa sexualitatii lui , asta este i-am spus sa-si asume , daca vrea bani sa primeasca si restul , totul la pachet , exista si lozuri necastigatoare. Amanta afland ca trebuie sa-l accepte cu fundul gol l-a luat la ture si a dat se pare fuga la un alt cocosel mai instarit sau cu o nevasta mai putin razvratita. El nu a acceptat sa se deplaseze la Bejing desi avea biletul de avion in buzunar si era gatit sorcova . Acum face pe victima si nu intelege de ce eu nu-l inteleg. Il inteleg asa cum ar trebui si tu sa-l intelegi pe turcul tau , nevasta are totusi un cuvant de spus.
Esti sigura ca acea iubita nu este SOTIA lui? Esti sigura ca este nebuna , depresiva ,neintelegatoare , urata , toanta ? Parerea mea , turcul este doar un mincinos, un nesimtit, care nu-si doreste decat amuzament cu tine si apoi sa se intoarca la nevasta . Mai sta putin prin Turcia si daca pleaca in alta tara cauta o alta fiinta gingasa ca tine si-i tragea aceeasi telenovela cu iubita bolnava de care constiinta nu-l lasa sa se desparta.
Tu actioneaza cum te taie capul dar la final sa nu te miri de ce vei vedea si auzi.
tanimol
Postat pe 13 Septembrie 2014 11:30
quasaria
Postat pe 13 Septembrie 2014 11:52
OFFF alta telenovea...astea.s filme de scurt metraj...si se lasa cu scurt circuit.
Aviz amatorilor...
jeje2011
Postat pe 13 Septembrie 2014 18:28
...pentru serile lungi si ploioase de toamna ?
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2014 18:38
Nici macar. prefer desene animat sau animal planet...sau...actiune...la filme ma refeream.
jeje2011
Postat pe 13 Septembrie 2014 18:45
daca barbac-tu ii ala care o dat noroc cu tonta, inteleg de ce o disparut stelele si-o aparut "lelele" si jocul lor!

Universul ii plin de barbati "darnici" si dornici, nu va amuzati si nici
speriati!
Deschideti ochii si urechile bine pe unde /cu cine va aflati ca sa nu regretati si sa dansati toata viata "la bara"!
pitiTa_
Postat pe 13 Septembrie 2014 18:46
De la: tanimol, la data 2014-09-13 11:30:52Draga mea,
iti scriu din pozitia unei sotii al carui sot lucreaza prin China. Acolo si-a intalnit, si-a cautat o amanta. Eu am mers destul de des la el ,m-a tratat tare frumos , m-a tratat cu dragoste, respect. Suntem casatoriti de 33 de ani, avem copii deosebiti,cu studii inalte si pozitii in societate.
Intr-o zi am descoperit in leptopul meu adresa lui secreta de email - in care se plangea amantei chinezoaice cat de distrus este el de sotia incapabila sa-l inteleaga ,sa-l ingrijeasca, sa-i creasca copiii , sa-i fie alaturi in clipele dificile. Eram descrisa ca muma padurii ,ca o incapabila , ca o fiinta demna de dispret, depresiva , bolnava , cu sechele si multe alte boli pe cap. Ea era laudata si ridicata la cote inalte , printre stele si dincolo de ele. I-a promis ca va divorta de nemernica de nevasta (adica de mine ) ca va vinde vila , masina , va jefui conturile familiei si va fugi catre ea in Bejing cand eu sunt la birou. I-a cerut sa-l ajute cu un loc de munca acolo si o camaruta unde sa locuiasca romantic amandoi. In tara este director , locuim intr-o vila cu 2 etaje , suntem amandoi cu studii grele . Amanta i-a gasit un loc de munca extraordinar - CURIER - asta semanand cu un fel de postas al institutiei - in institutia unde ea lucreaza ca operator - un fel de functionar , i-a oferit o camaruta inghesuita cat bucataria noastra unde ea locuieste cu fiul ei dintr-o casatorie anterioara. Am vazut si o fotografie a locuintei si amanta in mijloc trimitandu-i pupici.
Cum nu sunt nici urata , nici bolnava , nici proasta si mai ales sunt intelegatoare l-am sfatuit sa se urce grabnic in avionul de Bejing .Inainte de avion i-am cerut partajul ,nu divortul. Toata averea pe numele meu si l-am expediat la amanta ca pe maimute , adica cu fundul gol. Amanta este cu 10 ani mai tanara , el fiind in varsta de 54 de ani , este gras, chel, are paradontoza - dintii din fata legati cu sarma si lipiti intre ei , urmeaza sa-si puna placa sau sa faca implant , il dor toate oasele si trebuie sa-l dau cu creme peste tot, cere sa mergem la bai ca-l lasa balamalele. Cu sexul vai de el . Am discutat cu amanta si mi-a adresat si reclamatii la adresa sexualitatii lui , asta este i-am spus sa-si asume , daca vrea bani sa primeasca si restul , totul la pachet , exista si lozuri necastigatoare. Amanta afland ca trebuie sa-l accepte cu fundul gol l-a luat la ture si a dat se pare fuga la un alt cocosel mai instarit sau cu o nevasta mai putin razvratita. El nu a acceptat sa se deplaseze la Bejing desi avea biletul de avion in buzunar si era gatit sorcova . Acum face pe victima si nu intelege de ce eu nu-l inteleg. Il inteleg asa cum ar trebui si tu sa-l intelegi pe turcul tau , nevasta are totusi un cuvant de spus.
Esti sigura ca acea iubita nu este SOTIA lui? Esti sigura ca este nebuna , depresiva ,neintelegatoare , urata , toanta ? Parerea mea , turcul este doar un mincinos, un nesimtit, care nu-si doreste decat amuzament cu tine si apoi sa se intoarca la nevasta . Mai sta putin prin Turcia si daca pleaca in alta tara cauta o alta fiinta gingasa ca tine si-i tragea aceeasi telenovela cu iubita bolnava de care constiinta nu-l lasa sa se desparta.
Tu actioneaza cum te taie capul dar la final sa nu te miri de ce vei vedea si auzi.

SUPERB! Ma bcur ca mai sint persoane care pun punctul pe i!
lllorena
Postat pe 13 Septembrie 2014 21:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
povesti de dragoste 12 De la: anaROBERT 20 Iulie 2010 00:48
DESTIN NEFAST...SAU EU NU STIU SA-MI ALEG BARBATII DIN VIATA MEA ???? 24 De la: Dor_marunt 8 Februarie 2010 22:33
hey 59 De la: betty37 19 Aprilie 2011 23:40
FAZAN! 32354 De la: bau 8 Noiembrie 2017 21:33
Varsatoare-Rac 15 De la: Estera111 3 Aprilie 2013 05:21
Setari Cookie-uri