O vreau inapoi

Lasa timpul sa isi spuna cuvantul...ea are nevoie de libertate si spatiu. Crede-ma ca in februarie anul trecut am trecut prin ceva asemanator...el vroia sa ne despartim pentru ca vroia sa vada cum e mai bine si sa se axeze pe viata profesionala... Eu fiind destul de posesiva pe atunci se saturase de scandaluri si a decis ca e mai bine sa ne despartim. Eram in aceeasi situatie: il iubeam, stiam ca ma mai iubeste, relatiile cu parintii erau perfecte, vorbeam mult de viitor. Si booom, vroia sa ne despartim pt ca nu mai era la fel. Am suferit incredibl de mult dar am incercat sa imi ocup timpul cu prietenele mele si alte activitati si sa il las in pace atat cat m-am putut abtine.a trecut exact un an, si acum o luna ne-am impacat si e chiar mai bine decat inainte. Pentru ca in 1 an de zile am putut amandoi sa facem ce vroiam sa facem, ne-am dat seama ce sentimente avem unul pt celalalt si ca ne vedem pe viitor la casa noastra, cu copii si asa mai departe. Si despartirea asta l-a ajutat si pe el sa ma pretuiasca si sa imi arate mai mult ca ma iubeste si astfel reusesc sa nu mai fiu posesiva si sa am incredere in el atunci cand nu suntem unul langa celalalt. Deci e nevoie de timp, daca sentimentele exista va fi bine. Ea are nevoie sa vada si alta viata de facultate, sa cunoasca alti oameni, sa se distreze...
Incearca sa iti spui ca va fi bine si inconjoara-te de prieteni, ocupa-ti timpul cu ceva. Daca te ajuta ceva, eu in momentul in care am incercat sa par indiferenta si am dat semne ca mai ies si cu alti baieti si-a dat seama de fapt ce vrea. Fa in primul rand sa iti fie tie bine chiar daca asta i o sa se intample pe moment.
Si da, rugaciunea ajuta, m-a ajutat si pe mine. Mult succes, tine-ne la curent:)
Paula_Alexandra_Tarba_1
Postat pe 2 Martie 2014 04:17
Iubirea înseamnă printre altele sa acorzi libertate, să ştii să renunţi
10ana
Postat pe 2 Martie 2014 08:21
Amice, am trecut prin ceva similar. Femeile in ziua de azi nu mai tin cont de ce simti . Iubire nu mai exista. Nu dureaza decat 6 luni, dupa ,apare monotonia, plictiseala, ispitele. Femeia vrea mai mult. De tine s-a saturat, vrea ceva nou. Cand ii aud pe astia spunand" daca o iubesti cu adevarat las-o sa fie fericita". Provoaca o suferinta fara margini. La naiba cu acest text, nu incalzeste un suferind cum e cazul tau. Vei suferi o perioada de timp, doare, iti sfasie sufletul precum un lup infometat. Esti la inceputul vietii, la inceputul unei iubiri. Vei intalni altele dar invata sa-ti gestionezi sentimentele. Ai " lins-o" prea mult in palma ca un catelus, devin-o indiferent. Femeile nu merita sa fie trarate asa, se simt suficate. De ce crezi ca multe din ele stau langa tipi cu un temperament dur, nu le mai sufla un ciorba. Ia aminte ce-ti spun, nu mai visa. Ai grija de tine, de sufletul tau. Tu esti esti cel mai de pret, restul nu conteaza.
garbo186062
Postat pe 2 Martie 2014 08:51
Oare nu crezi ca joaca s-a terminat. sa nu uitam ca noi suntem doar niste papusele in mana femeilor si ca ele sunt acelea care ne aleg de partener.Stii doar cu cat suntem mai ALFA cu atat suntem mai doriti de femei, dar se pare ca ai pierdut capacitatea ALFA in fata primei fetite ce ti-a dat un pupic. Mai gandeste-te ca daca relatia ta cu ea ar continua ar fi una de rahat, cu suferinte si suflete pierdute. Asa ca ridica fruntea sus si mergi mai departe, i-a lectii de seductie si recapata-ti caliteatea de mascul Alfa. Asta e singura conditie pe care trebuie sa o oindeplinesti pentru a fi fericit in dragoste.
tockys
Postat pe 2 Martie 2014 09:34
Am citit cu atenție ce ai scris si ce ti-au răspuns forumistii si cred ca in încercările tale de a te impaca ai mers din greseala in greseala. Adica esti părăsit si ti se spune la modul direct "nu mă mai interesezi, nu mă mai atragi, nu te mai suport in preajma mea, nici măcar nu vreau sa te mai ating", tu ce faci ? Ii iei flori si cadouri, te umilesti in fata cuiva care nu te mai vrea, implori sa te primească înapoi, cersesti ! Asta denota lipsa de încredere in tine, de demnitate si de coloana vertebrala, dependenta emotionala si slăbiciune.
Nici barbatii nici femeile nu găsesc nimic atrăgător la cineva care se face carpa de sters pe jos ca sa refacă relatia, cu orice pret. Daca vrei sa omori orice sansa de împăcare cu ea, continua sa procedezi in continuare asa.
Atitudinea asta a ta nu a făcut decât sa o îndepărteze si mai tare de tine si sa i se ia de tine de tot.
Oamenii vor ceea ce nu pot sa aibă iar tu esti cel mai bun exemplu. Cu cat te respinge mai tare cu atât o vrei mai mult.
Vrei sa o recastigi ( desi nu vad de ce ai vrea asta din moment ce ea nu te mai vrea) ? NU o mai contacta, este e metoda greu de aplicat dar eficienta care in 95% din cazuri da rezultate. Asta presupune ca timp de minim 30 zile sa nu o mai cauti sub nicio forma ! Nu sms -uri, nu mail-uri, nu mesaje pe Facebook, indiferent ca e ziua ei, 8 martie sau ziua pisicii ei. Timp de 30 zile te comporti ca si cum ea nu mai exista pt tine. Daca o vezi la facultate ori o ignori ori o te limitezi la un "buna" scurt si indiferent,ca si cum ai saluta o colega oarecare.
Perioada asta e f utila in primul rând pt tine, ca sa te detasezi, sa te vindeci sufleteste , sa gasesti echilibru si putere, sa te ocupi de TINE, de viată ta, de proritatile tale, sa analizezi obiectiv greselile tale si pe ale ei (pt ca nu, nu e perfecta), sa mai cresti un pic si sa inveti ca poti si trebuie sa functionezi si in afara relatiei cu o femeie, indiferent care.
Sunt multe articole pe net despre cum sa treci peste o despartire si daca stii engleza vei găsi multe site-uri despre subiectul asta (inclusiv despre no contact rule) care sigur te vor ajuta.
E normal sa suferi după o despartire dar nu e normal sa uiti de tine si sa iti pierzi demnitatea si mândria.
si sa incepi sa evoluezi.


deliana
Postat pe 2 Martie 2014 09:37
"deci trebuie sa incepi sa evoluezi" am vrut sa spun
deliana
Postat pe 2 Martie 2014 09:40

Salurare.
Deliana , are dreptate. Si toti ceilalti :). Man, in aceeasi postura , am fost si eu. Ma despartisem ptr o saptamana , apoi ma impacasem din nou. N a fost sa fie...asa ca, ne am despartit.
Totul se rezuma la : il iubesti /o iubesti? Lasa l /o liber/a. Asta inseamna iubire! Asta am invatat sa fac. Ce e pentru tine, nimeni nu ti va lua. Apropo cu indiferenta , sa stii ca functionzeaza :D. Nu poti tine pe cineva cu forta, nici nu ar fi indicat sa incerci. Daca va fi pentru tine, si o veo trata cu indiferenta, asa cum ti s a spus...se va intoarce la tine. Daca nu se va intoarce..., ii vei multumi dupa aceea , pentru fata care o vei gasi, dupa. Nu se rezuma totul la SEX! Nu o sa o faci 24/24 :o . O femeie isi doreste langa ea, un BARBAT, nu copil. Sa stie cum sa se raporteze la diferite situatii. Magnetul tot la magnet trage ;)
Iti urez mult succes, dar trebuie sa te schimbi radical!
Emanuel_Mireuta_1
Postat pe 2 Martie 2014 10:54
Las-o putin! Cu cat insisti mai tare cu atat ea te va respinge.
Faceti o pauza si o sa vezi singur daca este vorba de altcineva sau nu, sau daca ea se va intoarce la tine,
Intelege ca nu ai ce sa faci.
De zodia ei sa nu mai vorbim, zodia pesti este dupa mine una in care salasuiesc foarte multe caractere urate (dupa scropion, rac si fecioara), nu vreau sa lezez pe nimeni dar eu am enumarat zodiile dupa experientele avute cu nativii acestor zodii.
adeline
Postat pe 2 Martie 2014 11:06
.. parca am citit dintr-o carte o poveste de dragoste, si sunt curioasa de final.

Ca sa mi dau si eu cu parerea, spunand cam aceleasi lucruri ca si ceilalti, lasa timpul sa rezolve situatia ta, in timp ce tu ocupate de alte activitati. Ca student sunt convinsa ca ai destule de facut, recreeaza-te, iesi cu colegi/ prieteni/e. Sa stii ca nu inseamna ca o iubesti mai putin ci doar ca trebuie sa incerci sa gandesti in perspectiva ( 0ut side the box daca vrei). Noi femeile se spune ca facem terapie prin shoping, descopera si tu care este terapia ta, fara a o include pe ea desigur ;)

Bafta! Si scrie-ne peste ceva timp sa ne spui cum o mai duci, trebuie sa avem un final chiar daca va fi peste 1 an :)
sweetbuli
Postat pe 2 Martie 2014 11:12
Nu cred ca exista 'tipare' in iubire..., iubirea intre doi oameni exista sau nu. Cand este iubire 'la mijloc', orice problema se rezolva prin comunicare, intelegere...eh!...si prin tot ceea ce inseamna de fapt iubirea aceasta.
Cand este nevoie de 'sfaturi' despre 'cum sa iubesc', 'cum sa ma port', 'cum sa il aduc inapoi', nu stiu daca mai vorbim despre iubire ..., iubirea nu are nevoie 'de pauze', de 'indiferenta', de 'teatru regizat de terte persoane'...si daca iubire nu este, trebuie sa avem...nu stiu, cred ca in primul rand puterea de a ne rupe, apoi demnitate si sa ne vedem de viata, sa invatam dintr-o 'alta lectie de viata', sa intelegem ca viata depinde de alegerile noastre si sa fim mai 'precauti' in viitor.
Stiu!...'usor de spus'!, dar cand sentimentele nu sunt reciproce, totul este o mare suferinta mai ales pentru cel care si-a pus sufletul 'pe tava' in fata 'cuiva', convins fiind ca nu va fi ranit.

Vorbe..., pentru ca in gnr cam asa stim sa fim 'precauti':

M-am îmbrăcat c-o armură
Făcută din pietrele ce-au rămas
După ce a trecut apa.

Mi-am pus o pereche de ochelari
In ceafă,
Ca să pot vedea numai
Cu mintea de pe urmă.

Mi-am protejat
Mâinile, picioarele, gândurile,
Nelăsînd nici un loc liber
Care să poată fi atins de mîngîieri,
Ori de alte otrăvuri.

Chiar inima din piept
Mi-am acoperit-o cu o carcasă
De broască ţestoasă
Ce-a trăit 800 de ani.

Când totul a fost gata
I-am răspuns tandru:
Te iubesc.

Marin Sorescu - Precautie
isis_
Postat pe 2 Martie 2014 11:35
bravo deliana
tockys
Postat pe 2 Martie 2014 13:12
mergi la sala , de exemplu. fetele se uita dupa tipii cu muschi plus de asta iti creste stima de sine si nu o sa te mai milogesti de fete sa te sarute. :)
tockys
Postat pe 2 Martie 2014 13:17
a tine la cineva e alta poveste decat a iubi. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu vreau sa te imbeti cu apa rece. Sfaturile primate sunt foarte bune. Dragostea adevarata nu inseamna posesie, nu inseamna dependenta. Sunteti si foarte tineri nu stiu in ce masura aveti caracterul format pentru viata.
Sunt frumoase si de netagaduit atentiile dar nu sunt calea singular de a ajunge la sufletul cuiva. Mai ai de invatat, viata nu inseamna floricele. O cunosti cu adevart, ii cunosti sinele, te cunosti bine esti dominat de frici indeparteaza orice forma de angoasa si complex, defineste-te pe tine, vezi ce iti place in viata cu adevarat care sunt telurile tale, ocupati timpul cu ele, lupta pentru ele, te vor define ca om. Numai cand esti o persoana definite poti sa fii sigur ce vrei de la viata si cum vei fi tu asa va fi si partenera potrivita tie - CINE SE ASEAMNA SE ADUNA, SE COMPLETEAZA - ACEASTA ESTE O RELATIE REALA, VIATA NU INSEAMNA DOAR IMAGINE SI ATRACTIE, VIATA INSEAMNA PROFUNZIME, INSEAMNA SACRIFICII, INSEMNA SI GREUTATI SUNTETI IN STARE SA VA COMPLETATI UNUL PE CELALALT SI SA LE INFRUNTATI IMPREUNA FARA SA SE PRODUCA FISURI IREMEDIABILE, FARA SA SIMTITI SENZATIA DE PREA PLIN UNUL FATA DE CELALALT, DE DEZAMAGIRE, DE SICTIR CHIAR DACA TOTUSI VRETI SA FITI IMPREUNA, UNA E SA VREI DIN DEPENDENTE EMOTIONALE SI IMAGINE DE SINE NECUNOSCUTA SI FRICI SI UNA DIN IUBIRE ADEVARATA. ESTI PREA TANAR CA SA INTELEGI LA VARSTA TA DRAGOSTEA E VAZUTA POETIC, E VAZUTA CA IMAGINE, CA ATRACTIE SI CA ACEST LUCRU E TOTUL - RESTUL VINE DE LA SINE - E BINE TE INSELI. AM TRECUT PE AICI SI AM FACUT ERORI CARE M-AU COSTAT. M-AM IMPACAT DAR PENTRU CAT TIMP......., AM AJUNS LA ACELAS REZULTAT ERAM DIFERITI SI TOT S-A RUPT SI GANDESTE-TE CA POT INTERVENI COPII SI CE FACI, AI RESPONSABILITATE FATA DE EI SA II CRESTI IN DRAGOSTE SI ARMONIE SI DACA EA NU EXISTA - ATUNCI DEZASTRU PENTRU EI PENTRU CA SIMNT SI SE ALEG CU SECHELE EMOTIONALE CHIAR DACA PARINTII DIN MOTIVE DE A NU-SI STRICA ACEL CAMIN DE DRAGUL LOR, ACESTA DEJA NU MAI EXISTA SI EI SIMNT - SE DEZVOLTA PROST EMOTIONAL SI VOR FACE GRESELI LA RANDUL LOR SI ESTI RASPUNZATOR DE SOARTA LOR. ACUM NU VEZI DAR DACA NU EVITI VIATA O SA-TI DEMONSTREZE ACEST LUCRU. POATE CHIAR TU IN TIMP O SA ITI PLACA ALTA FEMEIE, ALT GEN SI CE O SA FACI, AI INSISTAT SA REVINA LA TINE, A FACUT-O SI DUPA ACEEA CONSTATI CA NU ITI MAI PLACE. Pentru ca omul evolueaza in timp, nu ramane la fel De foarte multe ori cea mai buna este despartirea chiar si pentru copii daca exista decat sa traiasca intr-un vesnic dezacord DAR CEL MAI BINE ESTE SA EVITI ACEST LUCRU SA SE INTAMPLE MAI ASTEPTAND SI DEZVOLTANDU-TE TU CA PERSOANA SPRE CEEA CE VREI SA FII, CEEA CE VREI DE LA VIATA CA SA POTI ALEGE SI SA FI ALES PENTRU DRUMUL LUNG AL VIETII. NU E O SOLUTIE SA TRECI PRIN SCHIMBARI DE PARTENERI MULTIPLE.
In final da-I spatiu, fii prietenul ei daca accepta, nu iubit, vorbiti despre visurile voastre, despre palnuri, sprijiniti-va reciproc cand apare o dezamagire de la viata, discutati despre hobby-uri, intalniti-va si glumiti, fiti relaxati, cunoasteti-va real si relaxat si lasa sa se intample daca este sa fie.
Nu fa cadouri si nu ajuta in mod conditionat crezand ca asa o atragi si va fi asa cum vrei tu - ceasta nu este dragoste este egoism si nu o sa ai iubirea adevarata o sa ai o recunostinta care obliga.
Sunt multe de discutat.
In general cand o femeie spune nu e cam nu, nu e un joculet - flirt si nu inseamna da.
Femeile deja mature emotional prefer barbate mturi emotional si sa fie barbate, nu sa recurga la santaj emotional, nu sa fie dependent, nu sa fie mitocani, nu sa fie cu bani si sa cumpere cu cadouri ci sa le faca intr-un mod delicat fara a OBLIGA, vor barbate care sa stie ce vor de la viata, sa lupte pentru un tel comun, nu vor neaparat pe fat frumos sau cu muschi, nu vor un barbat micinos sa se dea dupa cum bate vantul, vor un barbat constant in ceea ce face si ce zice, vor un barbat sarmant, vor un luptator de cura lunga cu care sa se completeze.
VIATA IMPREUNA NU INSEAMNA UN LUNG SIR DE ROMANTISME PANA MOARTEA NE VA DESPARTI. TREBUIE SA EXISTE SI ACEST LUCRU DAR O SA VEZI CA PE MASURA CE TIMPUL TRECE ALTELE VOR TRECE PE PRIMELE LOCURI.
ESTI FOARTE TANAR ASA CA NU ZIC CA NU TE DOARE DAR MERGI INAINTE CU TINE, CU DEVENIREA TA CA PERSOANA MATURA SI LASA SA DECURGA DE LA SINE CA VA FI.
CU CAT TE BLOCHEZI PE O IDEE SI O FORTEZI CU ATAT INSEAMNA ESEC.
O zi buna si success si daca o iubesti las-o sa vina ea la tine, fii delicat cu ea, ai rabdare, fii barbat, fii prietenul ei si indifferent ce decide e liberul ei arbitru nu o lua in nume de rau poate si tu la randul tau ai zdrobit sau o sa zdrobesti inimi dar pur si simplu nu o sa poti fi cu persoanele respective pentru ca nu poti sta cu ele, pentru ca nu le iubesti. Mai bine ramaneti prieteni decat dusmani daca totusi nu mai vrea. SI E O VORBA ADEVARATA DACA E SA FIE VA FI dar trebuie sa astepti, fi hotarat in ceea ce vrei si o tactica incearca sa fi prietenul ei cel mai bun si dezvola-te tu ca barbat adevarat. NU ADOPTA FITE SI FIGURI LASA-I PE ALTII SA O FACA DAR FI SI FERM INTR-UN MOD ELEGANT.
garbo200651
Postat pe 2 Martie 2014 13:21
Stefan, gandeste-te si la următorul lucru: cum adică ea te suna des ca sa te ajute sa treci peste ?! Ea a vrut ruptura, ea a plecat, ea te-a adus in situatia de a suferi, nu ? Iar acum nu mai poate de grija ta pt ca...tine la tine ? Cum vine asta ? Nu-ti suna a ipocrizie ?
Ori se joaca, ori nu stie ce vrea, cert e ca nu e vorba de iubire din partea ei ci de obisnuinta, egoism, mila.
Cum poti trece peste si sa-ti revii daca taman ea nu te lasa in pace si te rascoleste cautandu-te apoi respingandu-te si iar cautandu-te si tot asa ?
Daca te mai suna ar tb sa o ignori si sa nu-i mai răspunzi deloc. Trebuie sa stabilesti in mintea ta niste limite pe care sa ti le respecti si sa ii faci si pe ceilalti sa le respecte pt ca nu e ok deloc sa accepti ca cineva sa se poarte asa cu tine si nu numai sa nu spui stop, ba si sa încurajezi si sa rasplatesti atitudinile de genul asta cu flori, ciocolata, ursuleti de plus sau mai stiu eu ce.
deliana
Postat pe 2 Martie 2014 13:30
super comment!:D

eh! mai deliana, fie vb. intre noi, fetele la varsta de 19-20 de ani
inca se mai joaca cu baietii de-a "lasa-ma nu ma lasa"!:)
Pentru ele, este un fel de ciur pt. a pasi intr-o noua etapa, contrazice-ma!
Q, (de-mi este permis) ce responsabilitati sa-si asume "pricajitul" cazut in mrejele iubirii adolescentine, care, nici n-o lasa nici nu-i lasat?:D
Adeline, tu, ce zodie esti?


Mai Fane, spune-ne cum stai la capitolul chimie? Ai avut relatii sexuale cu C?
Nu-ti fie jena, sunt lucruri normale/firesti ce pot face legatura dintre dorinta si vointa, neputinta si imposibilitatea de-a-ti da seama de anumite fenomene la aceasta varsta. Poate te ajutam noi cu cate o parere!:-)
Numai bine!


651,ok! fara Caps Lock! pt. intelegere.:-)
pitiTa_
Postat pe 2 Martie 2014 13:38
''Poate te ajutam noi cu cate o parere!:-)''

Io biztoş că nu, nu-mi place chimia!


Axl_R
Postat pe 2 Martie 2014 13:45
Da,:-) inteleg, tu, ori n-ai ajuns la varsta cand o poti pune in aplicatie ca experiment ori ai depasit-o!
sau te-a depasit(chestie de alegere.:D
pitiTa_
Postat pe 2 Martie 2014 14:02
Vrei bătaie, bag sama!
Axl_R
Postat pe 2 Martie 2014 14:07
Piti_Ta, asa este, e vârsta dar joaca asta se practica si la 30 +, o fac si barbatii, destul de des chiar.
Important e sa reusesti sa depistezi intentia reala a ei/lui si sa fii atent la ce face concret si daca observi contradictii intre fapte si vorbe sau ezitari si bâlbâieli, sa iti faci singur un bine si sa te retragi din relatie cu tot cu dezamăgire si tristete.
Din păcate nu ne invata nimeni sa gestionam o relatie, sa cultivam niste asteptari sănătoase de la noi si de la partener, sa stim cât si cum sa luptam (desi daca ai ajuns sa lupti înseamnă ca ceva lipseste sau nu merge) si mai ales când sa renuntam.
deliana
Postat pe 2 Martie 2014 14:18
Da-i timp si incearca sa comunici cu ea cat mai cinstit si serios posibil.....gelozia ta excesiva probabil a speriat-o si neincrederea ta!Succes
garbo217839
Postat pe 2 Martie 2014 14:18
"Din păcate nu ne invata nimeni sa gestionam o relatie, sa cultivam niste asteptari sănătoase de la noi si de la partener, sa stim cât si cum sa luptam (desi daca ai ajuns sa lupti înseamnă ca ceva lipseste sau nu merge) si mai ales când sa renuntam."


Mai urmeaza sa functzionam dupa program compiuterizat. Si chiar nu suntem departe ( io sigur nu , pastrez doar acordul ). La cum cerem sfaturi pe net pentru fiecare beshina.

Rotty
Postat pe 2 Martie 2014 14:23
pitita, trecind peste faptul ca pari sa semeni cu personaje anterioare (da, iti este permis), "pricajitul" s-a nascut cu putza deci ar trebui sa se straduiasca sa devina barbat. Sau sa si-o taie si sa fie oficial neutru.

Povestile astea adolescentine cum ca il suna ca e ingrijorata pentru el si ala bala, a plecat mamica si ce face sugarul, au oricum prea mult sirop pentru mine si nu le diger. Ursuleti, ciocolatele, chestii. Mi se par niste kitsch-uri penibile, care inseamna orice dar nu a iubi - sau nu a iubi altfel decit iti iubesti pisica si catelul si porcusorul de guineea.... Tot incerc sa percep cum functioneaza fiintele astea de plush si imi scapa.
quasaria
Postat pe 2 Martie 2014 14:25
"pitita, trecind peste faptul ca pari sa semeni cu personaje anterioare (da, iti este permis)"

Gand la gand cu bucurie
Rotty
Postat pe 2 Martie 2014 14:28
Pt R&Q
Axl_R
Postat pe 2 Martie 2014 14:31

Rotty, "beshina" nu iese intamplator, exista o cauza de vrea sa iasa.
Tu, daca nu vrei sa participi la a-ti da cu parerea, lasa-i pe altii fara sa le strici buna dispozitie sau dorinta de exprimare! Era prea fr. sa "miroase" a ghiocei proaspeti!
pitiTa_
Postat pe 2 Martie 2014 14:34
A , http://r18.imgfast.net/users/1811/10/91/42/smiles/233709366.gif
Rotty
Postat pe 2 Martie 2014 14:35
quasaria
Postat pe 2 Martie 2014 14:42
Ei, ce sa facem mai Rotty daca nu ne-am născut toti invatati, detinatori de răspunsuri la tot si toate si experti din frageda pruncie in relatii cum esti tu si daca unora dintre noi li se pare util sa isi formeze o educație si sa caute informatii si in materie de relatii, sa comunice si sa pună la 19 ani niste întrebări pe un forum amarat ca asta cand nu au cu cine sa se sfatuiasca...
deliana
Postat pe 2 Martie 2014 14:50
Emoticonul pus nu era in nici un caz pentru Pitulicea.
Pituliceo , e un forum liber. Asa cum tu iti "iei" libertatea de a jignii nejustificat ( si jignesti la greu ) , tot asa , am si eu dreptul sa comentez unde vreau. Oricum , mai rau ca tine , nu strica nimeni aerul pe aici. Seara frumoasa.
Rotty
Postat pe 2 Martie 2014 14:50
Pt. R&O&A:
oi fi "semanand" eu cu cineva, sau(ma rog) asa va inchipuiti voi, pt. mine, insa obsesesia voastra pt. acea/le pers. dovedeste ca "va omoara" incertitudinea.

Q, hai ca n-ai dreptate! Puta lui, nu-i ca a ei, iar diferentele se atrag intotdeauna. Bine, sa zicem ca ai tu un baiat de varsta asta si
ii stii povestea mot a mot, ce faci? il lasi sa sufere, ii dai branci la colt si ii iei tf. ca sa nu mai vb. "cu fosta" daca il suna, ii bagi mintile'n cap cu forta, sau il iei cu binisorul si incerci sa-i explici etapele de evolutie?ha!
Chestiile de plus, nu functioneaza intotdeauna, mai bine functioneaza marionetele. iar fetele, stiu cel mai bine cum sa traga sforile!:D

pitiTa_
Postat pe 2 Martie 2014 14:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indiferenta 60 De la: stephanie 15 August 2009 21:44
vreau si eu un sfat... 40 De la: eladaela 15 Ianuarie 2010 08:02
Imposibil de uitat 6 De la: preciouss 2 August 2009 19:33
Am gresit ? Da .. dar ce si cum sa fac ? 125 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:12
Ce se intampla oare cu mine...hmm..chiar nu ma inteleg..:(..De ce ma mai gandesc la EL... 25 De la: garbo_10965 18 Februarie 2013 19:01
Setari Cookie-uri