Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi?

Salutări tuturor. Aş vrea să deschid un subiect legat de virginitatea pană la căsătorie. Am citit diverse topicuri pe diverse forumuri, legat de "a te păstra virgin/ă" până la căsătorie... Majoritatea discuţiilor erau dezbătute de femei, fel şi fel de păreri ale femeilor care m-au lăsat "MASCÂ". Evident, ele nu erau de-acord cu chestia asta.

În cele mai multe cazuri, ele au susţinut că partenerul trebuie încercat pentru a-l descoperi dacă este bun sau nu la pat. De unde atâta răutate şi interes? Noi bărbaţii nu ne gândim niciodată la aşa ceva, asta pentru că avem RAŢIUNE şi nu ne încadrăm în "mentalitatea" de femeie. Ele spun acel lucru (bărbatul trebuie încercat la pat inainte de căsătorie) de parcă ele ar fi "bune la pat" de fiecare dată, dar nu se gândesc că şi ele ar putea fi prejudecate din punctul ăsta de vedere? Dacă şi noi am gândi aşa? Dacă şi noi bărbaţii ne-am alege femeile după plăcerile sexuale?

Nu ştiu ce să spun, dar femeile sunt prea comode şi îşi aleg bărbaţii cum vor ele... Unele spuneau, dacă bărbatul nu este bun la pat, trebuie lăsat şi găsit altul, ceea ce mie mi se pare o PORCĂRIE. Pentru ele este mai important sexul decât o căznicie normală, decât un bărbat loial. Vai şi amar ce a ajuns lumea asta, plină de destrăbălare şi instincte sexuale.

Eu personal, sunt de-acord cu virginitatea pân' la căsătorie.
OvidiuD
Postat pe 8 Septembrie 2013 19:47
''şi ele ar putea fi prejudecate din punctul ăsta de vedere?''

M-am lămurit.
Axl_R
Postat pe 8 Septembrie 2013 20:24
Ţi-aş fi mulţumit dacă răspunsul tău n-ar fi fost unul orgolios. Mii de existenţe penibile irosite într-un jalnic anonimat...
OvidiuD
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:04
Şi să nu-mi spui, că ţi-ai dat seama, de existenţa mea penibilă intrând la profil?

Fără prejudecăţi! Ia vezi în DEX!

Şi am irosit destul timp.
Axl_R
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:08
De la: garbo_383307, la data 2013-09-08 19:47:10Salutări tuturor. Aş vrea să deschid un subiect legat de virginitatea pană la căsătorie. Am citit diverse topicuri pe diverse forumuri, legat de "a te păstra virgin/ă" până la căsătorie... Majoritatea discuţiilor erau dezbătute de femei, fel şi fel de păreri ale femeilor care m-au lăsat "MASCÂ". Evident, ele nu erau de-acord cu chestia asta.

În cele mai multe cazuri, ele au susţinut că partenerul trebuie încercat pentru a-l descoperi dacă este bun sau nu la pat. De unde atâta răutate şi interes? Noi bărbaţii nu ne gândim niciodată la aşa ceva, asta pentru că avem RAŢIUNE şi nu ne încadrăm în "mentalitatea" de femeie. Ele spun acel lucru (bărbatul trebuie încercat la pat inainte de căsătorie) de parcă ele ar fi "bune la pat" de fiecare dată, dar nu se gândesc că şi ele ar putea fi "prejudecate" din punctul ăsta de vedere? Dacă şi noi am gândi aşa? Dacă şi noi bărbaţii ne-am alege femeile după plăcerile sexuale?

Nu ştiu ce să spun, dar femeile sunt prea comode şi îşi aleg bărbaţii cum vor ele... Unele spuneau, dacă bărbatul nu este bun la pat, trebuie lăsat şi găsit altul, ceea ce mie mi se pare o PORCĂRIE. Pentru ele este mai important sexul decât o căznicie normală, decât un bărbat loial. Vai şi amar ce a ajuns lumea asta, plină de destrăbălare şi instincte sexuale.

Eu personal, sunt de-acord cu virginitatea pân' la căsătorie.
OvidiuD
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:09
Nu văd ce legătură ar avea profilul (cui?) cu existenţa ta penibilă. Ai greşit topicul, iar dacă nu eşti în stare să deduci o frază şi să-i înţelegi sensul, nu mai posta.

OvidiuD
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:16
Am înţeles!
Tu însă mai ai mult, până ai să înţelegi.
Axl_R
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:20
În opinia ta, desigur.
OvidiuD
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:21



mmda... fiecare cu opinia lui ! si tu ai o opnie... ai spus-o... ! deci... acum la subiect ! adica opinia mea nu e ca a ta. ptr. ca nu toti se casatoresc de tineri... care presupune o varianta a virginitatii... plus ca, eu m-am casatorit cu sotia mea fara sa fie virgina... ! da, recunosc insa ca eu am fost vinovatul ! sper ca intelegi... ! si in plus plus... azi e tare greu sa te mai casatoresti cu o virgina... mai ales daca o faci pe la varsta de 21-22 de ani ! doar daca nu te casatoresti cu o minora.... si nici la alea nu e sigur !!!
barboneli
Postat pe 8 Septembrie 2013 21:47
07, văd că tare te-a supărat existenţa mea. Ai intrat ieri şi deja vrei să mă ''blochezi''.
Spor!

Sunt tare curioasă, dacă o să-mi ştergeţi contu'.

http://www.garbo.ro/intrebari/cum-se-blocheaz-un-utilizator-al-forumului-garbo-830.html
Axl_R
Postat pe 9 Septembrie 2013 13:11


pacat 307 ca vrei sa stergi un cont de pe garbo... ! poate ne intrebi si de opinia noastra... ? totusi... aici s-a inchegat un forum, o comunitate... un grup de oameni cu pareri diferite... dar cat de cat omogen ! poate renunti. mai ales ca, contul pe care vrei sa dispara e al unei.... fecioare ! la 10 ani......! mai bine incerci sa te acomodezi... nu suntem oameni rai !
barboneli
Postat pe 9 Septembrie 2013 13:38



Mah! tu ai scuipat la furca sau ce?

Lasa, imi zaci cand o sa-ti dai seama!

Salut!
Fss_ssu
Postat pe 9 Septembrie 2013 15:14
Barboneli, sunt de acord cu opinia ta şi îţi susţin afirmaţiile îuntr-un context în care s-ar potrivi, dar ce ai spus tu în acest topic, nu are nici o legătură cu ceea ce vreau eu să fac.

Ca să fiu mai explicit, vreau să blochez un utilizator al forumului Garbo, nicidecum să-i şterg contul sau să-i interzic să mai intre aici. Nu sunt Administrator, dar eu doresc doar să-l blochez, ca să nu mai poată posta niciodată la subiectele pe care le deschid eu. În rest, să poată posta oriunde aici pe forum.

Consider că nu are nici o treabă cu ceea ce postez eu, iar conform acestui fapt, persoana respectivă se limtează la "legalismul subiectiv". Nu am nevoie de demonstraţii din partea nimănui prin a se devia de la subiect.

P.S: era vorba de "Virginitatea până la căsătorie.", iar acum se discută altceva aici din cauza acestui utilizator. Nu mi se pare corect.

+++++++++++++++++++++++++++
OvidiuD
Postat pe 9 Septembrie 2013 15:44
Tocmai că nu sunt vorbăreţ, nu-mi place să discut idei care nu-şi au rostul. De asemenea, întrebarea ta nu-şi are rostul în acest topic.
OvidiuD
Postat pe 9 Septembrie 2013 15:47


ok... iti respect opinia... !
barboneli
Postat pe 9 Septembrie 2013 15:49
383307, ce rationament este asta? Ai deschis un topic la care evident lumea ti-a raspuns! Adica cine nu este in asentimentul tau este impotriva ta?
Noi am inteles ca-ti astepti virgina, dar nu trebuie sa-ti refulezi frustrarile pe un topic unde, tu ne-ai invitat la dialog! Altfel, esti invitat sa-ti scrii memoriile si propriile convingeri, fara ca alti useri sa te mai bage in seama sau sa-ti deranjeze pretiosul topic, deci...succes la monologat!
LLisa
Postat pe 9 Septembrie 2013 16:26


Lisa... pe pantofiorii tai rosi ca ai dreptate.... !!!!
barboneli
Postat pe 9 Septembrie 2013 16:30
pe obrajor Barbo'!
LLisa
Postat pe 9 Septembrie 2013 16:34
LLisa, pe acest forum există o categorie numită "CONSILIERE". Sunt convins că ai putea fi ajutată legat de a nu interpreta lucrurile greşit. Succes.

OvidiuD
Postat pe 9 Septembrie 2013 16:50
Bine ca esti doar "un caz izolat" .....!
LLisa
Postat pe 9 Septembrie 2013 16:53
De la: LLisa, la data 2013-09-09 16:34:12 pe obrajor Barbo'!


e in regula Lisa... l-am spalat... l-am ras... l-am lustruit... sa nu cumva sa te ranesti !!! abia astept !!!
barboneli
Postat pe 9 Septembrie 2013 19:18
sunt intru-totul de acord cu domnul virgin, ca altfel ma baneaza asadar, el este detinatorul unui adevar absolut Semnul exclamarii (pun pariu ca ma baneaza ca am pus !)
Eugenia_
Postat pe 9 Septembrie 2013 19:23
Având în vedere că sunteţi "femei", nu pot decât să mă distrez când văd atâta ironie şi lipsă de seriozitate...

P.S: AxL_R este o scumpă.
OvidiuD
Postat pe 9 Septembrie 2013 19:51
P.S. In dolari? euro? ce moneda de schimb?
Eugenia_
Postat pe 9 Septembrie 2013 19:58

Eu nu-s femeie dar stiu ce valoare are Raza
Nu poti sa-ti dai seama decat dupa ce-o cunosti bine si cum tu nu prea ai rabdare, o sa pierzi din start!

Salut floricico! Re !
Fss_ssu
Postat pe 9 Septembrie 2013 22:51
De la: barboneli, la data 2013-09-09 15:49:42

ok... iti respect opinia... !


Eu, nu i-o respect findca se contrazice, o sa vad eu in final spre ce "latura" inclina!

Aici nu-i vorbaret dar cica-i sociabil

NB!
Mai, nu te speria, ca sa-ti mentii virginitatea trebuie sa stii sa dansezi desculti in ploaie!
Nu, n-are relevanta? :-w,na!
Fss_ssu
Postat pe 10 Septembrie 2013 11:39
Mulţumesc.
OvidiuD
Postat pe 10 Septembrie 2013 13:10
Ce se întâmplă dacă soțul nostru viitor va fi un partener bun în pat? Sau, dacă nu rău, dacă vom avea alte preferințe sexuale decât o facem? De exemplu, dacă suntem poporul dominant și va încerca să ne domine? Pentru mine, e imposibil :)) Dar, dacă oricare dintre voi sunt atât de puternice încât cu placere ca am citit si asculta: D
garbo_380362
Postat pe 11 Septembrie 2013 12:18



mai... ai perfecta dreptate tu... ! doar ca de fapt... nu am inteles nimic din ce si felul cum ai scris, exprimat !!! ce faci... mai incerci o data ?
barboneli
Postat pe 11 Septembrie 2013 12:22
307, esti de acord cu virginitatea fetei pina la casatorie, sau cu virginitatea pina la casatorie in general?
Pentru ca daca doar fata trebuie sa fie virgina, e misoginism, sexism sau cum vrei sa ii spui. Adica tu ai dreptul sa ai experiente diverse - ea, nu!
Daca esti de principiul ca ambii trebuie sa fie virgini - sa zicem ca ar fi echitabil sa iti gasesti "perechea" similara. Dar aici diferentiem doua situatii:

1- sau nu mai esti virgin si retroactiv nu mai poti deveni virgin la loc oricum, deci echitatea se duce pe apa simbetii, si ciocul mic cu cautat virgine
2 - sau esti virgin si dupa ce n-o sa mai fii o sa te prinzi de importanta sexului intr-o relatie: cu atit mai mult intr-o casnicie.
quasaria
Postat pe 11 Septembrie 2013 13:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 9 De la: mia79x 3 Iulie 2009 20:45
Pescarusi... 34 De la: sora_ilsi 20 Februarie 2013 19:59
vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las? 337 De la: anarax 12 Iunie 2010 02:07
Sarcina 1 De la: garbo_491678 10 Iulie 2018 13:05
ma-m lovit cu unghia in interiorul vaginului 6 De la: garbo_414525 26 August 2015 19:09
Setari Cookie-uri