Eu Rac - el Rac

Hei ! As vrea sa știu cum decurge aceasta relație .. Sunt super indragostita de acest băiat ,este calm,iubitor,sensibil si dragut . Ne potrivim ?
garbo_4195
Postat pe 29 August 2013 01:26
Inca una cre ne confunda cu mama Omida ...
Rotty
Postat pe 29 August 2013 07:30
Si eu sint in relatie cu o persoana Rac dar eu zic ca e in ultima zi a luni si are mai mult din calitatile ,,Gemenilor,, I am zis de la inceput a nu doresc o implicare totala ca nu vreau casatorie .OK au trecut 2 ani am avut mult sa-l schimb adica ajutorul meu la complectat enorm fratele lui imi spune ca nu-l recunoaste e o alta persoana azi.Chestia e ca mi-a mincat tot timpul meu am uitat de mine am dat inapoi mult si asta ma cam deranjeaza .Am reusit sa inteleg ce fel de persoana sint gind ma gindesc ca si eu sint Rac.Dar am aflat ca diferentiaza zodia barbatului nu e aceiasi cu al femei .Alti prieteni mi-au aratt partea rea a racului barbat si imediat am aflat ca e adevarat GELOS ,, iubeste conditionat ,ajuta dar nu uita sa-si ia partea inapoi si chiar foarte posesiv .Am si eu cumva din aceste calitati dar femeia Rac sufera din dragoste cind se indragosteste se darueste total luind riscuri mari. As vrea sa stiu ca si alti sint la fel si cauta sa aduca doar calitatile bune si cele rele sa nu uite sa le indrepte . Un mik sfat partea sexuala primele 6 luni am crezut ca mi-se vor arde bateriile .Em ma gaseste extrim de putermica in partea sexual , el a devenit un lenes ordinar se satisface numai pe el si ma gaseste vinovata pe mine . E u sa-ti spun sincer ma-m cam saturat dupa 2 ani de aceasta relatie . Nu stiu ce sa fac da-ti-mi si voi un sfat . SUCCES VOUA DACA MIE NU MAI TINE X0X0
garbo082991
Postat pe 29 August 2013 21:57
depinde si de ascendentul fiecaruia dintre voi.

http://horoscop.kudika.ro/compatibilitate-zodii/rac-rac.html
vivacedonna
Postat pe 30 August 2013 18:54
Cu cine te potrivesti
-Capricornul impartaseste cam aceleasi principii ca si tine atunci cand vine vorba de partea profesionala
-Alaturi de Scorpion poti cunoaste echilibrul sexual perfect
-Taurul este foarte activ in dormitor iar asta nu-ti displace deloc
-Balanta te ajuta sa gasesti un sens si o finalitate in tot ceea ce faci

Cu cine nu esti compatibila
-Leul iti poate frange inima foarte usor, fiind cunoscut de altfel ca unul dintre "Don Juanii" zodiacului
- Sagetatorul este uneori prea dinamic si prea incapatant ca sa-l poti tine in frau
- Gemenii sunt de doua ori mai imprevizibili decat tine!

Horoscop de dragoste:
femeia Rac si barbatul Rac
Plamaditi amândoi din acelasi aluat, barbatul Rac si femeia Rac sunt prea asemanatori ca sa fie compatibili. Vor aparea probleme în plan sentimental, din cauza ca sunt amândoi foarte sensibili.
Pe plan sexual, si barbatul Rac si femeia Rac încearca sa domine, ceea ce va duce la confruntari frecvente.
Din punct de vedere sexual, barbatul Rac si femeia Rac se simt atrasi unul de celalalt si, initial, relatia poate fi destul de pasionala. Totusi, pentru ca o eventuala casnicie sa supravietuiasca, va fi nevoie de multa toleranta si întelegere reciproca.

Despre femeia Rac:
Femeia Rac nu moare niciodata de nerabdare sa iasa în lume. Când o face, sa stiti ca a cedat presiunilor familiei de a-si "încerca norocul" ca sa se marite. Pentru asta, însa, ar trebui sa fie nitelus cam fata batrâna.
Femeia Rac mizeaza foarte tare pe presimtirile si pe perceptiile ei. Stie ca alesul inimii o va gasi atunci când va veni momentul si, pentru aceasta clipa, ea se antreneaza sa devina o femeie "foarte gustoasa", care impregneaza întreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu îngerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari. Puteti gasi în ea sotia si mama ideala, daca mai aveti cumva idealuri de pe la 1900.
Pe de alta parte, femeia Rac este o fiinta foarte placuta si "plina" - nu sub aspectul greutatii corporale, ci sub aspectul placerii pe care o puteti simti atingând-o. Aceasta fiinta lunara prin conditia zodiei (semnul zodiacal Rac este guvernat de Luna) are o carne placuta, consistenta la modul molatic, învaluitor, confortabil. Formele femeii Rac sunt asemenea prajiturilor bine crescute la caldura blânda a focului sau asemenea pernelor-fantezie în care te afunzi ca într-o regasire de-o viata. Sânii mereu doldora de o iubire fara sfârsit sunt facuti sa umple orice caus si tresaltarea lor asigura orice privitor ca, sub aceste darnice circumferinte exista o inima gata mereu pentru o iubire de-a pururi.

Nu conteaza cât de barbat sunteti. Lânga nurlia femeie Rac puteti deveni rapid favoritul nr.1 al unei sotii bune ca pâinea calda, respectul ei profund, infinit, fiind rasplata onoarei pe care i-ati acordat-o de a o face mama copilului la care viseaza înca de la primele ei întelegeri. Nu faceti greseala de a o considera pe femeia Rac buna doar de cratita! Ca sa va convingeti, invitati-o la un film bun sau plimbati-va cu ea pe la diverse expozitii si muzee.
Femeia Rac face parte dintre muritorii destinati de Dumnezeu sa ne mentina vie legatura cu trecutul valorilor autentice! Romanele-fluviu, concertele simfonice, muzica populara autentica dar mai ales spectacolele de balet o pot cuceri pe termen lung. Nu se da în laturi nici de la o discoteca buna sau de la o nunta pe cinste, însa aici încep si pretentiile vestimentare, la nivelul carora relatia cu trecutul înceteaza brusc.
Cel mai mult îi plac femeii Rac concediile si/sau vacantele petrecute în locuri faimoase sau în hoteluri rafinate, unde o impresioneaza lenjeria curata si de calitate. Mai ales pentru aceste ocazii, pregatiti-i pijamale din materiale fine, pentru ca adora aceste lenjerii, de la cele care împodobesc baldachinele regale pâna la desuurile cu dantelute si blanite si gaurele si fundite... Racul este un semn de Apa, care reflecta frumosul în tot ceea ce vine în atingere cu pielea.
Femeia Rac nu are pretentiile financiare ale femeii Taur, nici pretentiile radicale ale femeii Leu si nu practica sexul dezlantuit ca femeia Scorpion. Dar are ceva placut si învaluitor care confera siguranta si care face fuziunea amoroasa asemenea unui tort gustos pe care veti simti nevoia sa-l consumati cu toata fiinta.
Nu deranjati existenta unei femei Rac daca nu sunteti un barbat de casa, si iubiti-o sincer! Daca îsi va da seama ca o doriti numai pentru diverse forme de confort, dupa ce a facut copilul pe care si l-a dorit va va ignora pentru totdeauna, sau cel putin pâna când copilul va deveni matur.
O casa care sa fie protectoare, o vesela bine pastrata de la mama mamei, o gradina cu câtiva pomi fructiferi si, eventual, niste bunici pe genunchii carora se vor juca urmasii pot fi tot atâtea modalitati de a o cuceri pe femeia Rac, însa, daca va doriti copii de calitate, sa stiti ca merita!

Despre barbatul Rac:
Barbatul Rac este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa.
Este foarte usor sa-l iubesti pe barbatul Rac pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, frecventele si complicatele schimbari de stare sufleteasca, susceptibilitatea, santajul sentimental. Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi.
Barbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate.
Barbatul Rac cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei. Barbatul Rac este atras de femeile frumoase, calde, optimiste si pline de viata. Se decide greu sa faca primul pas, pentru ca la început este nesigur si oarecum timid. Asa ca poti prelua tu initiativa: arata-i ca-l apreciezi, fa-l sa se simta în siguranta si straduieste-te sa-i ridici moralul.
Îmbraca-te feminin si senzual, parfumeaza-te cu miresme care amintesc de trandafirii de vara, creeaza o atmosfera romantica. Din conversatie, într-un mod foarte subtil, da-i de înteles ca pentru tine familia e sacra, ca visezi sa ai cândva o casa a ta, cu gradina si curte, ca iubesti copiii. Dupa o masa deosebita (barbatul Rac este un gurmand), la un pahar de vin, încurajeaza-l sa depanati împreuna amintiri din adolescenta, din copilarie... dar lasa-l mai mult pe el sa povesteasca, fiindca e un narator înnascut, cu o memorie fabuloasa.
Încearca sa-i cunosti pe cei care-i sunt apropiati, familia si mai ales mama, pe care daca reusesti s-o cuceresti poti considera ca ai câstigat pe jumatate lupta.
Nu încerca sa-i stârnesti gelozia, pentru ca îl vei face sa se simta în nesiguranta si e posibil sa se retraga daca simte ca nu are suficienta încredere în tine. Încearca sa nu îl contrazici, mai bine fii diplomata si persuasiva, iar daca se înfurie, nu reactiona, îi va trece de la sine...
Atentie, în momentul în care barbatul Rac este cucerit, devine posesiv si oarecum conventional. Pentru a-i întretine focul pasiunii, dovedeste-i ca esti o femeie deosebita si surprinde-l din când în când cu momente pline de romantism si fantezie.
Barbatul Rac este destul de distant, tine la aparente si isi va expune cu greu adevarata opinie despre ce se petrece in jurul sau. Totusi, va muri putin pe interior daca il excluzi din vreunul dintre planurile tale sau daca faci vreo aluzie in public despre vreun „defect” intim. De asemenea, se simte foarte lezat daca domnisoara de langa el nu are un vocabular adecvat.
vivacedonna
Postat pe 30 August 2013 19:12
Complet si competent raspunsul donnei, ce s-ar mai putea adauga , fiica mea este casatorita tot cu un rac , ea este pe 10 iulie, el pe 11 sunt impreuna de mai mult de 7 ani si casatoriti religios si legal de 3 , in decembrie se va naste si fetita lor ! ei se inteleg bine si as vrea din tot sufletul sa le fie bine ! la fel va doresc si voua ! de voi depinde sa va fie bine !cu sinceritate G
garbo_19362
Postat pe 30 August 2013 21:56
am scris decit esentialul, altfel as scrie numai eu pe topicul asta.
vivacedonna
Postat pe 2 Septembrie 2013 10:50
Ghicirea şi vrăjitoria.
După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora.
Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. Deuteronom18:9-14

Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!
Căci este ca un nenorocit în pustiu şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiului, într-un pământ sărat şi fără locuitori.
Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul!
Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. Ieremia 17:5,8
garbo242980
Postat pe 10 Septembrie 2013 22:11
iar o luati razna prin topicuri.
deschideti topicurile voastre despre credinta.
nu mi se pare corect sa intrati cu aberatii in alte discutii.
aveti nevoie de adepti si nu mai stiti cum sa atrageti lumea???
inainte de toate fiti voi oameni si mai apoi incercati sa schimbati pe altii.
vivacedonna
Postat pe 12 Septembrie 2013 00:26
bravo...nici eu nu le puteam raspunde mai bine...acesti au invadat toate site-le cu porcariile lor ...nici macar ei nu cred ce spun...cit despre rac sunt de acord cu ceilalti...este foarte greu sa stai linga un Rac dar daca il iubesti suficient de mult il poti schimba in bine...cind i se urca la cap fa-te ca ii dai papucii si sa vezi cum revine cu picioarele pe pamint va reveni cu mai multa forta
Anka_Maria
Postat pe 19 Septembrie 2013 10:32
revine, dar nu la infinit. trebuie sa-l intelegi, sa-i lasi un pic de libertate...
si barbatii rac sunt mai simplii, femeile sunt mai complicate, au nevoie de multa dragoste dar sa nu se simta nici sufocate.
depinde si de fiecare om in parte, si de ascendent si de educatie .... etc
vivacedonna
Postat pe 19 Septembrie 2013 18:03
intelegerea si sinceritatea ! ASA cred eu si nu este vorba doar de zodia rac , este valabil si pentru ceilalti! deci multa intelegere din partea fiecaruia !
garbo_19362
Postat pe 22 Septembrie 2013 19:51
da, G, nu doar zodia defineste un om .
chiar daca cineva este nascut in cea mai buna zodie si cea mai buna conjunctie astrala , dar a primit o educatie de 2 lei, va ramine un om de 2 lei
vivacedonna
Postat pe 23 Septembrie 2013 12:31
asta daca nu vrea sa se schimbe si sa progresesze !
garbo_19362
Postat pe 30 Septembrie 2013 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu fecioara,el capricorn 17 De la: pusy 6 Aprilie 2010 16:25
el- taur; ea-varsator 17 De la: garbo015564 27 Iulie 2009 22:55
Revolta zodiilor 64 De la: garbo173858 20 Ianuarie 2011 21:43
Barbatul gemeni 39 De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 15:57
barbatul berbec 8 De la: marynukiss 17 Iunie 2013 22:30
Setari Cookie-uri