ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Eu capricorn si el leu

Voteaza
*****Scor: 5 din 3 voturi
 

buna, eu sunt capricorn 23 decembrie iar el leu 2 august. Ne certam ne impacam. Avem momente cand suntem k soarecele si pisica iar in alte suntem lapte si miere. Suntem compatibili, avem sanse de un viitor impreuna?
  citeaza   raspunde

Lapte cu miere, da. Şoarecele dacă are viteză, poate...poate...
  citeaza   raspunde


ce zaci de fecioru'(lu' tata) sa puna cascavalul?
  citeaza   raspunde

Numa găurili, bre!
  citeaza   raspunde


Is de folosinta si alea, pi una intra si pi alta iese....crezi ca o sa-i pese?
hai ca incerc, fie ce-o fi
  citeaza   raspunde

ms de raspunsi, nu m.ati lamurit cu nimic.
  citeaza   raspunde

Păcat...că nu înţelegi.
  citeaza   raspunde

teoretic merge scumpo , practica ne omoara , orgoliul leului nu are masura dar si devotamentul capricornilor este de durata ! insa sa stii ca in partea a 2a a vietii ascendentul are marea importanta daca dupa asta te ghidezi tu !. daca esti asa de curioasa si toate celelalte probleme sunt rezolvate mergi la o astroloaga sa va faca astrograma natala fiecaruia si sa le suprapuna . daca coincid mai mult de 5 case aveti mari sanse sa fiti impreuna pana la adanci batranete ! in rest depinde de foarte multi factori ! daca vreti voi 2 sa mearga va merge , dar daca nu trageti la aceeasi caruta nu ! mult succes si casa de piatra !
  citeaza   raspunde

Draga mea, o casnicie dureaza si asa trebuie pana ce 'MOARTEA NE VA DESPARTI ".SI SA STI CA SE POATE . tOTUL CA ATUNCI CAND SE STRICA ,IMPREUNA SA INCERCATI SA REPARTI ,NU SA ARUNCATI .
  citeaza   raspunde

G, draga, de ce aveti proasta impresie ca ascendentul conteaza doar din partea a 2-a a vietii? total gresit.
te nasti cu ascendentul respectiv. conteaza din momentul in care te-ai nascut. ca tu nu esti constienta de ascendent pina iti faci astrograma, asta e alta parte a povestii.
  citeaza   raspundeasta e cam pe... neintelesul meu ! eu, noi, nu ne-am facut nici o asrograma si nu astrokilo... si a mers perfect ! de ce ? habar n-am, dar a mers ! pe noi ne-a interesat legatura dintre noi, dragostea dintre noi... stiu ca eu sunt varsator si ea e gemeni... dar nu ne-a interesat nici o astrograma si ascendente ! la ce bun ?
  citeaza   raspunde

horoscop.kudika.ro/compatibilitate-zodii/capricorn-leu.html
  citeaza   raspundeeu, n-am cont la ei... asa ca o sa raman in continuare un prostanac... nu pot sa citesc restul din articol... ! nici nu cred ca m-ar interesa.
  citeaza   raspunde

De la: barboneli, la data 2013-08-28 00:26:55

asta e cam pe... neintelesul meu ! eu, noi, nu ne-am facut nici o asrograma si nu astrokilo... si a mers perfect ! de ce ? habar n-am, dar a mers ! pe noi ne-a interesat legatura dintre noi, dragostea dintre noi... stiu ca eu sunt varsator si ea e gemeni... dar nu ne-a interesat nici o astrograma si ascendente ! la ce bun ?


Hehe, pai d'aia nici nu a fost nevoie sa faceti vreo astrograma deoarece noi, varsatorii, ne intelegem de minune cu gemenii si balantele Te poti numi un norocos, din punct de vedere astral ai prins "jackpot'ul" .. Cat despre "real life"...important este sa traiesti fiecare clipa frumos alaturi de cea/cel drag/a. Unde e dragoste, acolo e si intelegere si armonie si BINE. Viata lunga si frumoasa, Mr. mozzarella
  citeaza   raspundecorect ! as putea compara relatia noastra, gemeni si varsator... cu aceasta combinatie ! se poate vedea cata armonie este... cat gust bune este... si cat de sanatos este... reteta pentru viata lunga... !

makingsenseofthings.info/wp-content/uploads/2012/02/mozzarella.jpg

ce- fi insemnand: "Mr. mozzarella" asta... ?

  citeaza   raspunde

Ghicirea şi vrăjitoria.
După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora.
Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. Deuteronom18:9-14

Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!
Căci este ca un nenorocit în pustiu şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiului, într-un pământ sărat şi fără locuitori.
Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul!
Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. Ieremia 17:5,8
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: