De ce inseala barbatii?

Tatoiu intr-o emisiune spunea "de ce insala barbatii?" pentru ca sotia nu poate fi suficient de curva pe cat isi doreste el! Exista cupluri care comunica foarte bine si merg la altul sau la alta cu stirea celuilalt...Poti iubi o persoana si sa faci sex cu 100...asta nu inseamna neeaparat ca inseli daca i-ai spus"mami ma duc si eu la o partida"ma intorc la ora...X Si actorii porno au familie...ei insala?!!! Omul se trage din maimuta si ne comportam ca atare, chiar daca am evoluat, instinctul isi spune cuvantul...cine spune ca suntem monogami? biserica?!! Ia mai ganditi-va
Radu_Gabriel_1
Postat pe 1 Aprilie 2013 19:20
Raducule, cu gandirea asta de tatoiu, iti doresc sa gasesti tu femeia care s-o iubesti si pe care sa nu simti nevoia s-o inseli vreodata, nici macar in visele tale, nici macar in cele mai ascunse ganduri... iar ea sa vina si pe baza unei comunicari desavarsite, sa iti spuna ca tocmai s-a culcat cu x, y, z.... si inca mai are agenda destul de plina,,,, dar sa nu-ti faci griji, ca spre dimineata, TU Urmezi!

mult succes!
heartbit
Postat pe 1 Aprilie 2013 20:25
un fost coleg zicea; daca intalnesc una mai frumoasa si mai tanara decat sotia mea,nu voi zice nu.
apoi,seful meu se lauda ca prietenele sotiei,toate i-au trecut prin brate.
ce sa mai zic de ceilalti....
nu stiu de ce,cred ca e in instinctul de mascul.
daniilia
Postat pe 1 Aprilie 2013 22:29
Nici macar barbatii nu sunt capabili sa raspunda la intrebarea asta :-)) ideea e ca o fac...si o fac fara cap pt ca de fiecare data sunt prinsi :-))
Stefania_Simona
Postat pe 1 Aprilie 2013 23:17
esti sigura?
poti face un pariu ca nu ma poti prinde?
heartbit
Postat pe 1 Aprilie 2013 23:45
De la: garbo_12381, la data 2013-03-27 12:13:30De ce inseala barbatii?

Este un motiv bazat pe curiozitate ,sa vada de ce boli sexuale se mai pot pricopsi;
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~sexologie-si-reproducere/26543/cele-7-reguli-fundamentale-in-viata-sexuala/pagina-4.html
garbo_11724
Postat pe 2 Aprilie 2013 08:34
Barbatii insala pentru ca sunt slabi, le lipseste stima de sine. Au nevoie sa fie apreciati din toate punctele de vedere de catre femei. Sunt frustrati, de exemplu,unii au organul mai scurt si cu timpul vor sa isi demonstreze ca acest lucru nu ii impiedica sa se culce cu alta. Se obisnuieste cu tine si pt. ca nu mai arati ca la inceput desi arati foarte bine, esti ingrijita, curata,cocheta, nu te-ai ingrasat, cauta ceva mai tanar desi el arata ca un butoi . Spune ca aceasta este iubire, hai sa fim seriosi, uitati-va in politica cum unii din 7 in 7 ani se indragostesc, se casatoresc si divorteaza. Problema este ca nu se maturizeaza niciodata, sunt niste adulti ramasi in faza copilariei. Daca ceva nu ii mai convine isi ia jucariile si pleaca la alta. Ai dreptate 11724, privind bolile sexuale, asta este cea mai grava problema faptul ca te imbolnaveste si pe tine dupa care au pretentia sa ii si ierti dupa ce te-ai pricopsit cu un cancer de col uterin. El te condamna la moarte si tu trebuie sa il ierti, pt ca el este barbat! Constiinta a cazut in pantaloni dupa ceva ani de cand ti-a jurat credinta. HEARTBIT sa stii ca au existat si exista cupluri care s-au iubit toata viata si asta pt. ca S-AU RESPECTAT. De fapt daca nu stiai RESPECTUL sta la baza unei casnicii implinite. Daca nu il respecti pe cel de langa tine nu exista iubire si tot restul... nu exista a gresi atunci cand iti condamni partenera la moarte prin imbolnavire de cancer de col uterin sau de alte boli sexuale. Barbatii nu au nici un drept sa faca asa ceva... Nu-ti mai convine, pa, las-o in pace si du-te invartindu-te dupa altele...nu o condamna la moarte.
garbo221171
Postat pe 4 Aprilie 2013 11:29
cancerul nu se face pentru ca te inseala individul. Hai, de acord sa ii dai cu toate oalele in cap, dar sa nu exageram... ca nu te omoara.
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 12:09
De ce?! Ca le-a intrat caracterul la apa si ca maturitatea si curajul nu le-a fost punct forte ever!
magdabeauty
Postat pe 4 Aprilie 2013 13:09
barbatii nu inseala. Ca n-au de ce sa insele. Daca sint barbati, au suficiente cjones sa se duca acasa si sa ii spuna lui tanti uite care e treaba, nu te mai vreau. Sau nu pe tine te vreau. Sau vreau sa fiu cu aia: si daca acepti bine, si daca nu asta e: impartim catel, purcel si ne vedem de drum.
Aia care inseala sint doar niste prapaditi kktzi pe ei ca ii cearta mamita daca ii prinde cu putza la groapa cu nisip.
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 13:52
De la: quasaria, la data 2013-04-04 12:09:57cancerul nu se face pentru ca te inseala individul. Hai, de acord sa ii dai cu toate oalele in cap, dar sa nu exageram... ca nu te omoara.


Dar-ar cancerul in el de nenorocit cu organu' mic ....
Opal
Postat pe 4 Aprilie 2013 13:53
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 13:58
Cancerul de col uterin. La doua minute, in lume, o femeie moare de cancer de col uterin.
Este cel mai frecvent dintre cancerele aparatului genital feminin. El ocupa cel de al doilea loc printre cancerele feminine, dupa cancerul sanului. Acest cancer apare mai ales inainte de menopauza si la femeia care a avut mai mult de un copil. Cauze - Printre factorii de risc se afla infectiile genitale, mai ales cele cu virus herpetic si cu papilloma virus, care sunt boli cu transmisie sexuala; multiplicitatea partenerilor sexuali; precocitatea vietii sexuale; faptul de a fi avut mai mult de un copil. Simptome si semne - Leziuni precanceroase caracteristice (displazie) preced aparitia cancerului. Uneori nu se manifesta adesea prin nici un semn, dar orice sangerare sau pierdere colorata cu sange (dupa raporturile sexuale, intre fluxurile menstruale, dupa menopauza) constituie semnale de alarma. Diagnostic si evolutie - Displaziile sunt decelabile in cursul unui examen ginecologic, dar diagnosticul cancerului de col uterin se bazeaza pe examenul la microscop al celulelor... [continuare]

nu o spu eu o spun medicii si statisticile
garbo221171
Postat pe 4 Aprilie 2013 15:44
stiu foarte bine tanti, stai linistita: am avut un diagnostic prezumptiv de asa ceva pe la 20 de ani, si nu pentru ca ma insela barbatul, si nici pentru ca as fi avut o liota de copii pina atunci, si nici pentru ca dadeam eu cu dinsa in populatie ci pentru ca pur si simplu cancerul SE FACE, se face si la 2 ani, si la 20, si la 80: si pina nu stim motivele reale ne putem da cu presupusul mult si bine. Erau in acelasi spital pustoaice care erau virgine: le-a inselat viitorul barbat, de'aia aveau papanicolau 3 si leziuni canceroase sau precanceroase???
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:05
De la: garbo221171, la data 2013-04-04 11:29:29Barbatii insala pentru ca sunt slabi, le lipseste stima de sine. Au nevoie sa fie apreciati din toate punctele de vedere de catre femei. Sunt frustrati, de exemplu,unii au organul mai scurt si cu timpul vor sa isi demonstreze ca acest lucru nu ii impiedica sa se culce cu alta. ..........! Constiinta a cazut in pantaloni dupa ceva ani de cand ti-a jurat credinta. HEARTBIT sa stii ca au existat si exista cupluri care s-au iubit toata viata si asta pt. ca S-AU RESPECTAT. De fapt daca nu stiai RESPECTUL sta la baza unei casnicii implinite. ........... Nu-ti mai convine, pa, las-o in pace si du-te invartindu-te dupa altele...nu o condamna la moarte.


din categoria hai sa ne bagam in seama!!!
mai 1171, care te-ai trezit si tu vorbind, de unde ai tras tu concluzia ca nu stiu eu ca exista cupluri care s-au iubit toata viata si au avut o casnicie fericita?
ne cunoastem de undeva, ca sa-mi spui tu mie chestia asta? ai vederi cu mine si nu stiu eu?
si cum ai ajuns tu la concluzia ca nu stiu eu ca respectul sta la baza unei casnicii? dar oare doar respectul sta la baza unei casnici? nu cred ca e deajuns sa ai doar respectul sotului sau al sotiei pentru a avea o casnicie durabila! mai rumega nitel subiectul asta si cu siguranta ai sa mai gasesti cateva alte aspecte la fel de importante ca si respectul! unul din aceste aspecte este iubirea.... ce parere ai?
de dus invartindu-te te poti duce si tu daca nu-ti convine de mine... si de preferat sa incerci a nu mi te mai adresa, pentru ca nu ne-am tocit coatele pe bancile scolii impreuna si nu am mancat cu aceeasi lingura, ca sa poti emite tu judecati de valoare asupra mea!
faptul ca ai ajuns tu la o concluzia legata de oraganul cuiva... e problema ta, nu cred ca am avut neplacerea de-a face cunostiinta organologica, astfel incat sa ma poti introduce tu cand si cum vrei in textele elucubratiilor tale!
daca barbatii inseala pentru ca sunt slabi, atunci femeile inseala pentru ca sunt grase si ca au o stima de sinte debordanta? sau inseala si ele tot pentru ca sunt slabe si le lipseste stima de sine?
la modul cel mai serios, ma intreb tu de ce anume inseli????!!!!
nu imi spune ca nu inseli, pentru ca te trimit la plimbare urgent! textul tau, gandirea ta, scrisul tau releva faptul ca inseli!
a insela nu presupune doar a te culca cu alt partener sau alta partenera, ci inselatul pleaca din gadire! iar tu in privinta mea iti inseli partenera/ul (in cazul in care ai asa ceva) si apoi te inseli si pe tine!
ai de grija ca gura pacatosului adevar graieste! si ghici care din noi doi e pacatosul de data asta?
sa te ajut putin? e vroba de - TU!

cat priveste lungimea sau scurtimea sau grosimea sau subtirimea organului... asta este o chestiune care pe unii ii frustreaza intr-adevar, dar nu pe toti, la fel cum nu toti au organul prea scurt, asa cum insinuezi tu!
in cazul in care tu i-ai cunoscut doar pe aia cu oragnul scurt, ghinionul tau, pe lume mai sunt si altfel de oameni! mai cauta, mai cauta!
zici ca barbatii au nevoie sa fie apreciati din toate punctele de vedere?
serios?
la drept vorbind am vazut o pondere foarte mare a femeilor care sufera de pe urma neaprecierii... si chiar foarte putini barbati care sa se vaite sau sa sufere ca nu sunt apreciati! oare unde este adevarul spuselor tale?
sau ai venit sa-ti dai si tu cu parerea si ti-a placut sau "placut" nick-name-ul meu si ce-ai zis...: hai sa ma bag si eu in seama ca sa primesc putina atentie!
uite ca ai primit! esti multumita? satisfacuta?
p.s. m-am gandit sa iti raspund ca sa nu suferi de vreo depresie ca nu esti bagata in seama si sa te duci sa-ti faci o operatie de marire de oragane... ca sa poti fi remarcata!
pacat ca nu se face operatie de marire de creier, ca ai fi avut nevoie acuta!
heartbit
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:09
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:13
De la: garbo221171, la data 2013-04-04 11:29:29......... Au nevoie sa fie apreciati din toate punctele de vedere de catre femei. Sunt frustrati, de exemplu,unii au organul mai scurt si cu timpul vor sa isi demonstreze ca acest lucru nu ii impiedica sa se culce cu alta. ......


trebuie sa recunosc ca aici ai avut o logica desavarsita:

a dracului imbecilitate cum isi face ea loc in capetele unora!!!
daca au organul mic cum sa fie apreciati? adica aia sunt inselatorii de profesie...? sau prin logica ta unul cu organul mediu sau mare nu inseala... "de exemplu"

sau aia cu organul mediu sau mare... cand inseala ce vor sa-si demonstreze? sau aia doar inseala asa...? de amorul artei?
heartbit
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:29
ladyDY
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:40
aia strica piatza ai dreak... induc in oroare bietele femei de buna credinta!
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2013 16:55
Cine..unde.. cum ?!
Q, Bit ce-am pierdut, ori ati dezlegat misterul?! Asa-mi trebuie daca intru atat de rar p'aci!
Pfffuuuuai si la naiba...acu' nu voi stii niciodata de ce inseala barbatii! Sper sa depasesc momentul ....
O dupa amiaza frumoasa dragilor!
LLisa
Postat pe 4 Aprilie 2013 17:20
adica bietele femei de buna credinta, care se milostivesc de unul din asta care vine la ele pentru a-si insela sotia, iubita, etc... pe motiv ca au organul mic, si cand colo ei au dotari supradimensionate?
nenoroicitii!!!

achmed se duce la marishica, intr-un sat din moldova, ca s-o ia de nevasta pe fiica acesteia, monica (orice asemanare cu fosta columbeanca este de-a dreptul .... nu conteaza) si zice achmed...
duoamna, io venit sa iau pe fiica-ta de nevasta, ca io iubeste mult la ea!
marishica, ca o mare duoamna, (avea vreo 120kg) cu manecile suflecate pana la coate si mainile in sholduri, iesind la poarta zice.
mai achmed.ca s-o iei pe moni de nevasta, trebuie sa ii oferi o vila cu piscina la mare, una la munte, un apartament in Paris! 3 masini de firma, un mercedes, un bmw si un bugatti, un avion particular pentru deplasari mai lungi! si nu in ultimul rand s-o ai de 30 cm.
la care achmed zice, stai sa dau un telefon. ... si pe limba lui vorbeste 5 minute, apoi ii spune viitoarei soacre. cu imobiliarele, masinile si avionul am rezolvat. chiar acum.
cu cealalta parte, achmed iubeste mult pe moni, asa ca mai tai 5 cm si facem de 30, cum ai zis!!!!
heartbit
Postat pe 4 Aprilie 2013 17:29
Heartbit ...
altfel ...de ce inseala barbatii ? de amorul artei
jeanette40
Postat pe 4 Aprilie 2013 21:32
Llisa, nu ai pierdut nimic! vezi ce lectii imi da 1171, in pagina anterioara.... si ai sa ai o imagine panoramica deosebita... sau altfel spus iti poti face chiar o imagine panaramica!
prietenii stiu de ce!

jeanette ... fiecare inseala de ce vrea el, atat femeile cat si barbatii! motivele sunt neesentiale, esential e ca si unii si altii inseala!
dar unora le place sa victimizeze mai mult...
vai soro, m-a inselat!
si tu soro ce-ai facut?
nimic am suferit in tacere alaturi de costica sectoristul. a venit sa ma consoleze, direct in dormitor! a adus si catushele din dotare!
heartbit
Postat pe 4 Aprilie 2013 21:53
Gata ? Nu mai ziceti nica ? Si io ce mai citesc ?
Rotty
Postat pe 4 Aprilie 2013 22:13
acum asteptam replica.... stii ca la cutremur!
imi vine sa ma cutremurez.... ca un huhurez, fara orez...
heartbit
Postat pe 4 Aprilie 2013 22:46
...dar cu ciufuletz!
LLisa
Postat pe 5 Aprilie 2013 22:04
Oare sa inceapa sa se vaite de sceatica ?
Rotty
Postat pe 5 Aprilie 2013 22:35
UNEORI DE PREA MULT BINE.......
garbo105616
Postat pe 5 Aprilie 2013 22:38

ei, apleci urechea la ce auzi.....zi-i din experienta proprie......
asa si @fricanu' o are.....colorata, na ....da voi fetele va dati mereu ....crete :) si jos....cheala
Fss_ssu
Postat pe 6 Aprilie 2013 11:26

...am vazut ca "stii" sa manaci Poale'n brau!
Fss_ssu
Postat pe 6 Aprilie 2013 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am si eu nevoie de niste raspunsuri daca ma puteti ajuta 7 De la: alex2007 27 Mai 2010 00:06
SEX 219 De la: AMELYY 11 August 2009 22:45
nu am facut sex de 3 ani 335 De la: Laleauaneagra 7 Februarie 2010 22:19
testul de sarcina 2 De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 21:08
slabire... 1 De la: laura_tm 3 August 2009 15:15
Setari Cookie-uri