De ce inseala barbatii?

eu nu m-as baga in nici o secta sa isi bata joc din mine liderii care au infiintat secta sa le atrag oameni la ei ca sa se imbogateasca ei..
si ei ca sa fie acceptati in organizatie fac ce le zic liderii

pt ca asa mi-a spus mie un baiat care facea parte dintr-o organizatie religioasa si era sincer..
Mi-a zis ca secte;le astea sunt niste organizatii infiintate de oameni,,adica niste oameni care au niste idei si vor sa si le impuna la nivel national apoi influenteaza pe altii,Si au castiguri materiale..prea mari nu cred ca sunt pt ei pt ca liderii o duc ca in paradis..Pt ei nu mai trebuie suferinta pe pamant ca sa ajunga in rai.

decat sa ajungi un amarat de pocait sa isi bata joc altii din tine sa iti umple capul cu prostiile lor asa ca in numele lui Dumnezeu si sa te puna si pe altii sa ii influentezi mai bine lipsa..

pt ca nu este bine sa iti bati joc de numele de crestin

daca nu vrei sa fii crestin sa fii un om curat atunci nu te mai numi crestin
ingerasulluptator
Postat pe 7 Iulie 2013 23:03
De la: garbo_12381, la data 2013-03-27 12:13:30De ce inseala barbatii?

In democratie demagogia este o moda
http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/sex-pasional--plina-de-eleganta-si-rafinament-sunt-o-domnisoara-fina_6607927.html
garbo_11724
Postat pe 17 Iulie 2013 07:41
si ce in communism si pe timpul lui Hitler nu existau minciuni? numai ca unul gandea pt toti ceilalti nu erau liberi sa gandeasca..
acum cand sunt liberi sa gandeasca ei se gandesc la rau pt ca la bine nu stiu..

femeile nu sunt lasate sa gandeasca correct si sa isi impuna punctual de vedere pt ca sunt numite feministe..

Cum vad barbatii femeia cinstita...

Femeia care se culca doar cu el,,,il lasa sa faca ce vrea el chiar daca el nu o respecta nu se comporta cu afectiune,cu toate ca a jurat inainte de casatorieca va iubi femeia si o va respecta...El zice ca femeia trebuie sa indure rautatile barbatilor,,choar daca barbatul o inseala,,se comporta grosolan,,si femeia nu trebuie sa se duca cu alt barbat...Trebuie sa stea cu el chiar daca el nu da doi bani pe ea...Pt barbatii asta inseamna femeia cinstita..Care este buna cu barbatul dar nu pretinde nimic..
ingerasulluptator
Postat pe 17 Iulie 2013 23:12
ce ar trebui sa faca femeile? Daca barbatii nu le respecta si le inseala cand divorteaza sa ii lase la barbat sa se chinuie sa creasca copii.si femeia sa puna o salar mic sau sa munceasca la negru ca sa nu dovedeasca cati bani castiga asa statul nu o poate obliga..

de ce femeia trebuie sa se chinuie sa creasca copii pe cand ii poata lasa barbatului sa ii creasca cum vrea el pt ca gandirea lui o copie..asa sa ii si intretina.pt ca doar el ia facut femeii copii daca nu stie sa se comporte sa sii creasca
ingerasulluptator
Postat pe 17 Iulie 2013 23:16
Cum vad barbatii femeia cinstita..??
.
Femeia care se culca doar cu el,,,il lasa sa faca ce vrea el chiar daca el nu o respecta nu se comporta cu afectiune,cu toate ca a jurat inainte de casatorieca va iubi femeia si o va respecta...El zice ca femeia trebuie sa indure rautatile barbatilor,,choar daca barbatul o inseala,,se comporta grosolan,,si femeia nu trebuie sa se duca cu alt barbat...Trebuie sa stea cu el chiar daca el nu da doi bani pe ea...Pt barbatii asta inseamna femeia cinstita..Care este buna cu barbatul dar nu pretinde nimic..



Eu una decat sa fiu o femeie asa cum vor barbatii..mai bine prefer sa fiu o panorama de femeie care isi bate si ea joc de barbate..ii mint si eu,,Ii insel si eu ca sa vada cum este.

asa voi ajunge daca ma voi casatori si barbatul ma va face sa imi tin gura si sa nu imi impugn punctual de vedere,,il voi insela si il voi minti,,voi reveni la faza initiala pt ca barbatii inraiesc femeile si le fac sa fie curve..pt ca ei nu stiu sa aprecieze sentimentele sincere ale femeilor..asa ca culeg ceea ce au semanat.


o femeie care vrea sa fie cinstita in adevaratul sens al cuvantului...Pt ca este numita feminist..Barbatul vrea femeia corecta dar care nu pretinde nimic..asa cum au fost bunicele noastre..pai sa se insoare cu babele batrane daca vor femei care sa faca ce vor cu ele...

ca noi femeile tinere nu vrem sa fim bataia de joc a barbatilor asa ca mai bine curve,,pacat ca femeile nu raman curve perverse si dupa casatorie ca sa la plateasca barbatilor cu aceasi moneda..sa vada cum este sa fii mintit si inselat sa simta pe pielea lor...

ingerasulluptator
Postat pe 17 Iulie 2013 23:27
barbatiilor nu le plac femeile care isi impune punctual de vedere...cred ca daca m-as marita cred ca m-ar bate ala sau mai teroruza psihic ca sa nu il mai bat la cap ca sa faca ce vrea el..

asa decat sa tac sa devin si eu o curva sa ma razbun pe barbate pt ca daca vrei sa faci sa fie bine si pt tine ca femeie nu ai cu cine discuta,pt ca barbatii nu vor ca femeile sa fie fericite ci vor sa ;e fie sclave..
asa ca lasa ca au barbatii destule curve femei usoare,,nu mai trebuie sa devin si eu o femeie usoara..I

pt ca daca m-as marita are barbatul grija sa isi bata joc de mine,,sa ma faca nebuna ca vorbesc prea mult,,ca am suferit de aceea vorbesc asa..nu ca el ma suparat,,te terorizeaza psihic ca sa te faca sa taci..si uite alte femei tac si fac si ele platesc la barbate cu aceasi moneda..Dar asa ar trebui sa faca si dupa casatorie sa fie mai versate si mai perverse ca ei sa ii insele cu ei de mana si sa ii faca pe barbate slugile lor...ca sa vada cum este sa iti bati joc din altii
ingerasulluptator
Postat pe 17 Iulie 2013 23:55
Unii de plictiseala , altii de curiozitate, altii de palmares! iar unii chiar numai pentru a dovedi ca pot !fac si ei parte dintre pradatori , (speciile ce ucideau de placere , nu de foame !). Dar spre deosebire de femeii care inseala mostly din razbunare, la ei razbunarea e pe ultimul loc ! stiti ca uneori o fac doar ca sa verifice daca este adevarat ca " pasarea straina intareste osul !"(scuzati limbajul -nu imi apartine! Si femeile insala dar nu atit de des , in schimb ele o fac mai ales de geloase ! in rest numai bine tuturor !
garbo_19362
Postat pe 18 Iulie 2013 15:22
"inseala mostly din razbunare"....

Ai avut un lapsus in limba romana ?
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2013 18:45
Eii, aşa păţesc şi io când vb cu tine. Nu-mi vine-n minte tarkonu'.
Axl_R
Postat pe 18 Iulie 2013 18:50
Nu-mi amintesc
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2013 18:55


Să iegsplic? Dacă vb mult străineşte, uiţi româna...io vb mai mult româneşte şi uit maghiara.
Axl_R
Postat pe 18 Iulie 2013 18:59
Oare Gabriela e in strainezia ?
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2013 19:03
Nu ştiu, nu văd nica de fum. Noi şi
Axl_R
Postat pe 18 Iulie 2013 19:04


http://libersaspun.3netmedia.ro/wp-content/uploads/fum-de-tigara.jpg

Ai dreptate
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2013 20:14
...sa zicem ca de fraieri, dar astazi le-as acorda circumstante atenuante, pentru ca unele femei chiar merita sa fie inselate, asta, pentru ca s-au inselat ele pe ele si-au chiulit de la lectia de feminitate, demnitate, frumusete...
magdabeauty
Postat pe 18 Iulie 2013 22:00
pai eu cred ca barbatii inseala pt ca ei cred ca si femeile ii inseala...Din cauza ca barbatii vad oamenii prin ochii lor,,cum ar fii curvarii vad oamenii prin ochii lor cred ca si femeile fac la fel chiar daca ele nu dau motive..Numai ca ei vad femeile prin ochii lor si cred ca si femeile ii inseala si se duc daca le pica ceva..
femeile de obicei inseala barbatii care se comporta urat cu ele,,si apoi cauta afectiune de la alti barbatii daca sotii nu stiu cum sa se comporte..pt ca barbatii stiu sa se comporte vfrumos la inceput,draga draga pana ti-o baga si apoi dupa aia incepe spalarea de creier si sa joci cum canta el./

eu cred ca mai intai barbatii si femeile trebuie sa se autoeduce apoi sa isi o faca o relatie ca sa nu se chinuie..

dar barbatii nu vor sa se autoeduce ei vor sa fie rai si femeile sa ii iubeasca si sa ii accepte asa cum sunt rai..

au mai si inventat o zicala..

ca cei intelligent cedeaza,,da ca cel prost sa aiba ultimul cuvant de spus?

de aceea traim intr-o lume fara logica pt ca prostii au dreptul la ulimul cuvant si inteligentii trebuie sa cedeze?
ingerasulluptator
Postat pe 19 Iulie 2013 00:43
De la: magdabeauty, la data 2013-07-18 22:00:03...sa zicem ca de fraieri, dar astazi le-as acorda circumstante atenuante, pentru ca unele femei chiar merita sa fie inselate, asta, pentru ca s-au inselat ele pe ele si-au chiulit de la lectia de feminitate, demnitate, frumusete...


te referi ca femeile nu se impugn de la inceput cu baietii..Pt ca baietii le mai fac cadou cate o excursie mocca cate un cadou mocca..Si apoi femeile nu se impugn ca sa mai primeasca cate ceva apoi mai tarziu vad ele ca le iese cadourile baietilor pe ochi?
ingerasulluptator
Postat pe 2 August 2013 22:36
daca barbatii s-ar comporta frumos cu partenerele lor pasiunea nu ar disparea..
dar cum barbatii nu stiu sa se comporte frumos decat la inceput draga draga pana ti-o baga..Apoi isi schimba comportamentul..Pasiunea si afectiunea dispare,,apoi fiecare isi cauta fericirea in alta parte.pt ca oamenii au nevoie de afectiune,,daca nu o ai acasa o cauti in alta parte..
sau mai este si ca baietii sunt motivate de mici ca ei au voie sa aiba mai multe femei pt ca ei sunt barbate...Si au voie sa isi incurajeze pornirile rele in loc sa si le educe...

incurcala mare cu iubirea in relatie...si oameni o cauta si o cauta
ingerasulluptator
Postat pe 2 August 2013 23:25
vorbesc despre unele prostii.
garbo_380366
Postat pe 3 August 2013 01:30
Barbatul inseala atunci cand are una acasa care in pat este ca un macrou congelat. Femeia face si ea cand acasa are unul de mereu vrea sa vada meciuri. Frate tu asta cu Dumnezeu, mergi ma si fa o fapta buna, lasa gargara. Daca Dumnezeu te vede ca faci si tu o fapta buna te baga la el acolo-n rai, tu bagi gargara doar doar corupi vre-un sectant ceva. Mergi frate ajuta saracii, doneza medicamente, ajuta batranii....fa si tu dastea crestinesti nu gargara pe forum cu Dumnezeu. Ce dreacu, esti om mare
PerfectStranger
Postat pe 6 August 2013 14:51
De la: garbo_11724, la data 2013-03-29 18:05:56
De la: garbo_12381, la data 2013-03-27 12:13:30De ce inseala barbatii?

Din acelasi motiv pentru care insala si femeile,patologic.
Casatoria este ceva conventional,atractia sexuala ,sentimentul,dorinta sint inascute.Omul nu a purtat tot timpul vesminte ,gol umblind ,reflexul sexual animalic permitea in lipsa ratiunii sa supuna la sex orice femeie care-i trezea interesul sexual,iar femeia se supunea ori de cite ori intr-o zi aparea un mascul mai interesant sau mai multi.Copii rezultati nu erau revendicati de barbati ,traiau in turme,ginti sau triburi laolalta cu ceilalti.Jidanii au infiintat casatoria din punct de vedere economic,femeile ocazionale costau mai mult decit cele dobindite permanent si sau gindit ca pot face sex gratis ori de cite ori au chef,iar femeile au aceptat sa fie protejate de un singur mascul,ca altfel le supuneau zeci de masculi pe zi pina le desalau.


Foarte bine spus, pana urma e vorba doar de necesitatea sexuala a omului. Iar in cazul can unul din parteneri incepe sa fie maii putin interesat de necesitatile celuilalt, partenerul care nu mai este pe deplin satisfacut cauta sau chiar primeste invitatia altei peroane pentru a completa ce a ce nu primesc acasa.
Dony_Grig_1
Postat pe 9 Septembrie 2013 03:43
Deoarece oamenii au instinctul de animal. Numai omul de animal este diferit prin faptul că are creierul, sufletul și sentimentele care au această capacitate și să stăpânească peste el. Cu toate acestea, așa cum ne sunt aduse de la małgo stres, noi credem că suntem stăpânii vieții. Și apoi apare egoismul, lenea și jena ...
ama777rena777
Postat pe 18 Septembrie 2013 00:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iasiul si Bucurestiul facute praf de experta de pe malul lacului 5 De la: garbo_4558 7 August 2012 19:33
oare cine ma poate intelege 189 De la: anastasya 19 Septembrie 2010 12:56
Pe cine votam in 2009? 90 De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44
De ce se indeparteaza barbatii ? 3 De la: ely_a 30 Mai 2013 17:53
Telefonu....... 20 De la: nathalie 31 Octombrie 2011 09:12
Setari Cookie-uri