Ce v-a costat pastrarea unui copil?

821, daca fundul meu sta la birou si imi permit sa ii ofer copilului meu tot ce e mai bun si tu nu, o exista un motiv pentru asta, nu?
"Te trezesti singura si s-a dus tot planul" - probabil nu iti dai seama cita prostie emiti din fiecare fraza. Planul care s-a dus care era, sa ti-l creasca fraierul, nu? Ei... tzeapa!
Si asta nu pentru ca e viata grea. Ci pentru ca a fost mama natura rea cu tine.

Stii de cine mi-e mila? Mi-e mila de copii, aia chiar n-au nici o vina. De legume lipsite de unicul neuron care le-ar face sa poata sa supravietuiasa de sine statator, inainte sa isi permita sa procreeze, n-are de ce sa imi fie mila. Deloc.
quasaria
Postat pe 8 Ianuarie 2013 10:50
Cata cruzime, Q, cata cruzime! :)
Zi buna! Ce-ti face printesa?
Luna_in_capricorn
Postat pe 8 Ianuarie 2013 11:34
zi buna, luna!
Cauta poze de gogosi intr-o carte de bucate.... ... sa imi spuna ea pe care sa i le fac.
quasaria
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:00
vorbeam la modul general quasaria,in fine tpic tie,intelegi numai ce vrei si ce poti din fericire nu e cazul meu si nu ma refeream la mine ci la milioane de femei in situatia mentionata eu slava domnului am o familie fericita formata din doi parinti cum e firesc si copiii mei de care nu trebuie sa-ti fie tie mila ca nu au nevoie de mila nimanui si nu ai mai pomeni in discutii daca te dai desteapta ca are cine sa le poarte de grija
garbo229821
Postat pe 8 Ianuarie 2013 14:20
probabil au nevoie de doi - unul sa mai puna cite o virgula.
Asa face o familie fericita... colaboreaza!
quasaria
Postat pe 8 Ianuarie 2013 14:25
cum spui tu...uite ca nu merg tastele prea bine sa iti fac pe plac cu virgula.nu mai condamna atat femeile care vad o lupta in pastrarea unui copil si nu au posibilitati financiare sa le ofere luxul pe care poate tu ti-l permiti sa i-l oferi fiicei tale.fii mai toleranta daca tot te dai asa desteapta.inteligenta presupune si toleranta printre altele.eu nu ma consider un fenomen aici pe garbo cum te consideri tu dar am putina intelepciune totusi sa nu judec oamenii asa aspru
garbo229821
Postat pe 8 Ianuarie 2013 17:03
ma intrebam ce pot sa mai inventez...
-roata s-a inventat de mult, desi a fost brevetata acum cativa ani in urma... parca prin 2007. curios, dar asa este. cine nu ma crede sa verifice la oficiul inventiilor!
-rasul a fost si ala inventat de mult
-apa calda si aia a fost inventata de mult
-oul fiert si ala e inventat din vremuri imemoriale
-stiloul l-a inventat petrache poenaru si ii zicea "condeiul portaret"
-avionul si ala e inventat de mult
....
totusi in zilele noastre cu multitudinea de inventii unele mai utile altele mai inutile... am gasit si eu ce sa inventez si sa brevetez!!!
insa am o problema, nu stiu cum sa-l denumesc
judecometru sau asprometru...
in definitiv foloseste aceluiasi scop...
la masurarea asprimii sau aperitatii judecatii .... adica cu el se poate verifica cat de aspra e judecata cuiva...!!!

inca doua idei din astea... si m-am scos!
heartbit
Postat pe 8 Ianuarie 2013 18:01
9821, n-am condamnat niciodata femeile care lupta: crede-ma ca stiu foarte bine care e treaba cu lupta, din toate punctele de vedere. Le condam pe alea care nu lupta si asteapta para malaiata, ca sa nu zic altfel, sa plateasca faptul ca doamna s-a inmultit.
Iar daca nu plateste prostul, evident ca n pot, nu stiu, nu le lasa lenea sa fie mame singure. Problema e ca de aici nu prostul respectiv sufera, ci copilul. Nu le opreste nimic pe toate fufele sa se viseze trophy wife, dar macar sa nu nenoroceasca o fiinta nevinovata, transformindu-o in argumentul pentru care ar trebui sa vegeteze ele si sa le intretina altul/altii. Iar daca nu se intimpla asa, atunci da-l in ma-sa de copil, ca nu si-a atins scopul - iar sa fii parinte unic e complicat, trebe sa iti misti courul...
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2013 08:24
am devenit dependenta economic de soacra si de sot,fiindca nu am mai lucrat,am ingrijit bebele,si de aici,o intraga istorie presarata cu razboaie......cine intretine,vrea sa si comande.....
daniilia
Postat pe 10 Ianuarie 2013 16:37
nu-mi vine sa cred ce acida esti , quasaria!
anaiss
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:42
quasaria , esti de o rautate iesita din comun! Sunt curioasa tu ai copil? Pariez ca nu!
anaiss
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:46
De la: quasaria, la data 2013-01-09 08:24:449821, n-am condamnat niciodata femeile care lupta: crede-ma ca stiu foarte bine care e treaba cu lupta, din toate punctele de vedere. Le condam pe alea care nu lupta si asteapta para malaiata, ca sa nu zic altfel, sa plateasca faptul ca doamna s-a inmultit.
Iar daca nu plateste prostul, evident ca n pot, nu stiu, nu le lasa lenea sa fie mame singure. Problema e ca de aici nu prostul respectiv sufera, ci copilul. Nu le opreste nimic pe toate fufele sa se viseze trophy wife, dar macar sa nu nenoroceasca o fiinta nevinovata, transformindu-o in argumentul pentru care ar trebui sa vegeteze ele si sa le intretina altul/altii. Iar daca nu se intimpla asa, atunci da-l in ma-sa de copil, ca nu si-a atins scopul - iar sa fii parinte unic e complicat, trebe sa iti misti courul...

ce proaata esti quasaria, nici nu stii despre ce vorbesti! Generalizezi si esti pornita pe toate femeile , ai impresia ca esti singura luptatoare?! Haber nu ai ce inseamna sa fii parinte, nici nu inteleg de ce te-ai bagat tu in discutia asta, inteligento!
anaiss
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:52
Iar i zi de complimente. Sau de pariuri?
Axl_R
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:57
De la: anaiss, la data 2013-01-23 08:46:58quasaria , esti de o rautate iesita din comun! Sunt curioasa tu ai copil? Pariez ca nu!


da analo. Sint de o rautate iesita din comun.
Ia pariaza!
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:23
Aiss...de-ai fii si tu o luptatoare precum Quasaria.... ai intelege ce inseamna independeta de barbat cu adevarat!!
Este o vorba veche.."Decat vai de noi-mai bine vai de mine"
Apoi sunt multe exemple in care mame singure isi cresc ..nu unul-ci chiar mai multi copii ,singure! poate ca nu au partea materiala totala,dar linistea caminului sigur o au!!
Si apoi de preferat femei "acide"si "rele"iesite din comun...decat papa-lapte de femei-slugi la barbat si soacra! Nici o scuza copilul-copii!!E doar lipsa curajului ,a increderii in forta-barbat pe care nu orice femeie e atat de puternica sa o aibe!!
elisabeta_boia
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:45
Intrebarea-i pusa, clar, de cineva careia i s-a intamplat desi nu-i era nici in plan, nici in intentie :D

So, comparand niste anticonceptionale cu pastrarea unui copil, prima varianta costa mai putin si nu tb sa dai decat niste bani, deci e in puterea oricui :D
magdabeauty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 11:34
Ce te costa?Te costa sa-l iubesti mai mult decat orice pe lume iar restul se rezolva vazand cu ochii!Dar trebuie sa vrei sa-l ai langa tine si sa-ti iubesti copilasul mai mult decat viata ta!Eu sunt mama singura si am trecut prin destule.Imi cresc copilul singura printre straini unde nu-ti intinde nimeni o mana si nu-ti spune nimeni o vorba buna.Insa nu am renuntat la copilasul meu.Nu l-am trimis la mama sau sa-l dau unui egoist care mi-a fost sot.Tatal lui il vroia doar ca sa ma faca sa sufar insa nu l-a primit.Acum desi locuim foarte aproape,ne intalnim chiar uneori in parcare,nici nu se uita in ochii puiutului lui.Aveam 2 genti cu haine ,o suta de euro pe cont si un copil dupa mine si nicaieri sa dorm.M-am ridicat de pe jos fara ajutorul cuiva,lucrez si-mi cresc copilul singura. Nu o sa renunt niciodata Si n-o sa-l dau nimanui niciodata sa mi-l creasca.Nu pot respira daca nu-l vad si sa stii ca nu ma costa nimic.
roxydennys
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:53
mult noroc roxy
Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:48
De la: anaiss, la data 2013-01-23 08:46:58quasaria , esti de o rautate iesita din comun! Sunt curioasa tu ai copil? Pariez ca nu!


daca asa pariezi de obicei, vin si eu sa punem pariuri! nu de alta, dar pariezi asa de prost, incat n.-as mai avea nevoie de munca, ca as trai numai din ce pierzi tu la pariuri!

ai dreptate, este de-o rautate iesita din comun, pentru ca spune lucrurilor pe nume si fara perdea! dar nu toti care citesc trebuie sa si inteleaga, unora li se poate parea, dupa ureche!
daca unii sunt traiti in puf si n-au avut nimic de facut in viatza decat sa vegeteze... iete ca sunt altii care au trecut prin destule si care nu se sfiesc sa vorbeasca despre cele prin care au trecut si sa nu ia in seama cand oarecine se vaita de mama focului, ca si-a scrantit o unghie de la piciorul de lemn!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:59
Bit..ai dreptate..si eu pariez,mai ales ca SIGUR vom castiga!!
elisabeta_boia
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:30
Mai ,oameni buni, femeia asta a pus intrebarea pentru ca in sufletul ei este o suferinta....A lasat copilul la bunica si desi spune sus si tare ca ea considera ca asa a facut bine, ca asa a decis copila, ca este mai omeneste si mai moral, ea insasi se indoieste de acestea. ...Ca nu o recunoaste, este alta poveste -- n-a indemnat-o nimeni sa deschida pagina asta de poveste, pe acest forum, si asta spune ca onor- chestiunea in discutie o macina.
V-ati repezit sa o condamnati.....
Nu cred ca lucrand nu se poate intretine pe ea si un copil.Cred ca are dubii in privinta avantajelor pe care le are copilul la bunica si a dezavantajelor pe care le are lipsa ei de parinte langa fetita.Cred ca a pus in balanta nu cosul zilnic ,ci responsabilitatea pe care doar aparent o are ea daca ar fi cu fetita in Bucuresti(lucreaza si pustoaica ar sta singura in casa,accidente,drobi de sare,etc..) - responsabilitate de care considera ca nu se achita bine in atari conditii , si avantajele de care se bucura copila dincolo, la bunica - un adult intotdeauna langa ea, cu care poate face lectii,afectivitate,rasfat chiar,cineva care stie permanent de grija ei, etc....
Si daca nu pune intrebarea pe de-a dreptul ,,Mai ,oameni buni, gresesc facand asa ?,, este pentru ca este convinsa pe jumatate ca greutatile vietii o absolva de jumatatea de vinovatie resimtita....
Hai sa nu fim ai-dreak si sa-i spunem in maniera noastra de mamici luptatoare, divortate, femei singure si puternice, ca noi am facut altfel - ne-am luat copilul de mana si ne-am dus la razbel, de piept cu viata.....
Sau sa-i spunem ca ne-am crescut copiii (2-3-) singure doar cu sotii, fara ajutorul bunicilor,si am razbit si asa ......
Ca bunicii sunt o anatema in vietile noastre si simpla lor intruziune nu ne mai da noua ocazia sa aratam de ce munti suntem noi in stare sa daramam,sau ne strica educatia copiilor prin prea mult rasfat sau datorita diferentei de generatii .......

Fata draga, daca tu esti mai linistita stiindu-ti copila acolo ,daca adultul de acolo este capabil sa-i ofere ceeace chiar si tu i-ai oferi sufleteste si educational,daca nu ai nici un semn de intrebare ca fetitei i-ar fi mai bine cu tine, LAS-O acolo.
Dar daca ai un singur dram de indoiala ca CEVA ce TU i-ai putea da ---5 minute seara la culcare ,o imbratisare, un indemn de succes pentru a doua zi la scoala -- ITI LIPSESTE SI TIE SI FETEI , ADU-O LANGA TINE.
Recunoaste ca tie iti lipseste certitudinea acestei proprii impliniri.
Recunoaste ca simti ca fetitei tale ii lipseste asta.
Recunoaste ca ti-e mai usor fara ea dar mult mai impovarator sufleteste.
Recunoaste ca bunica este cel mai bun lucru din viata TA-ajutorul divin, ca de altfel toti bunicii care isi aduc contributia ,fasta sau mai putin fasta, in vietile copiilor nostri si deci in vietile noastre si gandeste-te ca TU poti fi cel mai bun lucru din viata FETEI TALE.

Nu spun asta pentru ca mi-am crescut singura copilul de femeie divortata, nici pentru ca am avut parte de ajutorul unor bunici,de care m-am bucurat cat am putut,cat mi s-a oferit, si cand am simtit ca pretentiile lor la adresa mea erau prea multe am spus multumesc si am plecat cu copilul in carca, nu spun asta pentru a te scuza pe tine in fata altora, spun asta pentru ca TOTUL SE PLATESTE IN VIATA .
Si daca vei vrea vreodata sa fii mama ei trebuie sa o inveti sa te vada ca pe mama ei.Si asta nu se face cu distanta.
Si o mai spun pentru ca TU ESTI CEL MAI DE PRET DAR din viata ei. Invat-o sa se bucure de tine.
garbo_5053
Postat pe 25 Ianuarie 2013 19:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ... 1940 De la: charmelen 3 Februarie 2012 15:27
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? 76 De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58
ma poate ajuta sau indruma cineva? 23 De la: garbo1001 7 Decembrie 2014 04:02
nu stiu ce sa fac 2 De la: liaiedera 9 Decembrie 2010 16:12
mai stim sa traim in realitate dupa mii de ore de trai virtual?! 216 De la: garbo055472 16 Februarie 2010 05:24
Setari Cookie-uri