femeie vs copil

b727ana, bea un ceai de tei, ia un distonocalm, calmeaza-te... e clar ca anumite subtilitati de exprimare te depasesc si n-are sens sa incerc sa te lamuresc.
dar serios, stiu ca viata e dura mai ales cand femeile din viata ta ti-au povestit ce experienta inaltatoare si netraumatizanta e sa stergi un adult la fund, dar relaxeaza-te totusi ! Chiar, treaba asta cu stersul a fost unul din criteriile care te-au facut sa le alegi pt o relatie (presupun ca esti barbat desi nick-ul tau suna feminin) ? Pardon, deviez de la subiect dar a tb sa intreb
deliana
Postat pe 13 Octombrie 2012 14:41
ana d.p.m.d.v: consider ca nu este nevoie de un schimb de pareri pt. a schimba pozitiile..."chestiunea in sine" cu cat ii mai spontana, cu atat mai placuta(parerea mea)
...ca vrea cineva o (lauda-ma gura...pe ici/colo) ii prosteala si nimic mai mult.
Subiectul cu limitele bunului simt intre parinti vs copii trebuie dezbatut mai pe larg.

Pe bune/ sunt familii in care "exigenta mentalit....". de a nu aparea dezbracati in fata copiilor, este o chestiune psihologica de ansamblu, nu de pudoare(dpmdv)
Nu ma intorc la Geneza si nici nu exclud parantezele, dar fiecare vede normalitatea in felul lui/ei fapt care ii determina sa se manifeste .EX. :la mare/ plaja/mama+ tata-> costum de baie,au o varsta, copii adolescenti, si fata si baiat...soare cald si in calduri amandoi....adolescentii vad, cunosc fen. rad, chicotesc, parintii observa si ????.....apare pudoarea....fine, ca ex.

Acuma nu zic ca toti trec prin astfel de experienta, in sit. de boala, lucrurile se schimba, cred ca intervine sentimentul matern/patern profund/ mila si grija ca bolnavul/a sa nu se simta jenat in fata celei/ui care il/o ingrijeste.......deja, se face distinctie clara intre situatii.
Nu este nevoie sa "URAM" cuiva astfel de stare pt. a vedea ce se intampla pe parcurs, insa, sa recunoastem ca sunt destule sit. in care copii sunt abuzati de parinti din fragede varste tocmai pt. faptul ca notiunea de respect/diferentiere/ bun simt/ sanatate....etc. au fost ignorate. Nu incurajez eu, nimic aicea dar cine este Lichea nu va sti in veci ce trebuie sa faca unui parinte bolnav, iar cine are suflet si creier, vine si de peste ocean si o sterge pe mama la cour, in caz ca este bolnava.
Totusi ,subiectul merita mai multa atentie, dezbatut mai pe larg pt. ca poate citesc si smecherii care se ocupa cu astfel de "OCUPATII"
ZI buna tuturor! :(
Fss_ssu
Postat pe 13 Octombrie 2012 14:56
Suparatule, nu am nimic impotriva celor care au anumite principii. Eu mi'am spus parerea, am adus argumente. Poate ca nu imi place sa tot aud partea tragica a lucrurilor. Omu' a cerut un sfat... de'aici si pana la copii abuzati, mi se pare aiurea. Cazurile exista, ok, dar de ce sa le amintim mereu pe cele rele? Poate femeia omului e chiar ok, de ce sa mergem mereu pe ideea negativismului?
Faza cu urarile "de bine" au fost un fel de bad joke...cred ca cine are creier intelege...

Si sunt femeie, deliana draga, si cand am spus "femeile din viata mea"...ma refeream la familie...credeam ca ai inteles din celelalte postari legate de tema topicului... Dar, deh, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !

zi buna, nice flower ;)
b727ana
Postat pe 13 Octombrie 2012 15:34

ce-i ala "PERCEPT"

atata caz pentru nimic, zau asa
vai ce sfinti suntem ...
ca doar n-a iesit femeia sa se fatzaie in fata lui lasciv...ca deja ma enervati....
nici nu a iesit de la baia publica...pe strada
iar idiotul asta de ii zice "viitoarea sotie" ...e cel mai cel....
mai oamenilor, pana la urma, fiecare stie ce inseamna intimitate ( pentru el) si o manifesta in cadrul familiei asa cum socoate de cuviinta....
doar ca atata teorie pe nimic....vai, vai...

si alea care nu iesiti nici in fata fetelor voastre , vreau sa va aud ce veti spune cand vor veni acasa gravide...ca ati fost cu totii "pudici"...si v-a fost...cumva sa discutati lucrurile sincer cu ele....
Doamne ajuta-ne !

P.S. Nu am citit postarile anterioare postarii mele decat dupa ce am postat si eu
.
heart-ule, esti bolnav mamicule?
dor72_
Postat pe 13 Octombrie 2012 16:25
De la: heartbit, la data 2012-10-13 12:58:37daca goliciunea ar fi fireasca asa cum se tot trambiteaza pe aici, atunci hai sa umblam goi, ca vorba ceea, tot stim toti cum arata un corp uman in toata nudiitatea lui!

undeva are loc o ruptura in logica comportamentului acelei mame!
nu e vorba de falsa pudoare sau habotnicie ci de un minim de moralitate!
chiar facand abstractie de Biblie, care vine cu un percept (destul de sanatos) - copilul sa nu vada goliciunea parintilor sai si nici a surorii sale sau a rudelor cele mai aproapiate... pentru ca acesta este un pacat, totusi cred ca trebuie sa fie o difertenta intre a-ti expune nuditatea in fata copiilor tai si a discuta deschis despre acest aspect!

pana la urma consider ca totul tine de exchibitionism!

pentru cei(cele) care au venit cu aprecieri pozitive pentru mama care isi arata nuditatea in fata copilului ei, am o intrebare:
cum ar fi sa aveti o fata, iar tatal vitreg al fetei, sau chiar tatal natural sa defileze gol, in fata ei, cand iese din baie! vi s-ar parea normal? vi s-ar parea la fel de natural? (nu vreau raspuns, e deajuns sa lasati ipocrizia deoparte si sa va raspundeti voua insiva, eventual cu ratiiune, bun simt, logica si sinceritate!)


nu era vorba ca tatal vitreg sa defileze gol in fata fiicei, era vorba strict de relatia mama-fiica...mai citeste o data
MARILENA_25
Postat pe 13 Octombrie 2012 16:41
Marilena, era vorba de relatia mama-fiu
GHEISA_
Postat pe 13 Octombrie 2012 16:46
Nici mie nu mi se pare normal!
Atrage-i atentia sa-si puna un halat pe ea in prezenta fiului ei care se apropie de adolescenta.....
Dar sa stii ca si eu am avut niste vecini care erau dezbracati -tata ,mama si "copilul" ,ieseau pe balcon,iar oamenii se cruceau si se uitau la ei ca la urs!!!!!
garbo162553
Postat pe 13 Octombrie 2012 17:00
E exact cum ai spune ca nu e nici o diferenta in a face sex cu fiul tau.Nu vad motivul pentru care ar iesi goala din baie,daca nu ar avea nici un interes.De la a umbla goala prin casa in fata fiului tau pana la a face sex cu el nu e decat un pas.Faptul ca umbli tu goala prin casa nu inseamna ca i-ai si facut educatie sexuala fiului tau.Si exact cum spunea cineva,vezi ce se poate dezvolta in mintea unui baiat de 12 ani la vederea mamei sale dezbracte.Dar probabil ca tu nu ai vazut nici filme gen asta,nici nu ai citit,nici nu ai auzit,dar te-ai gandit sa iti expui parerile genial de tampite pe forum,nu de alta dar sa mai tampeasca si altii,dupa tine,de parca nu ar fi de ajuns ca esti tu destul de tampita.
garbo179118
Postat pe 13 Octombrie 2012 19:17
Apropo nu e nici o diferenta daca te arunci in cap de pe acum si mori sau mori la 90 de ani,ca tot o sa mori odata si-o data.Care ar fi diferenta ca ai muri la 15 ani sau la 100 de ani?Eu chiar nu vad absolut nici o diferenta?Tu vezi vreuna?Eu as zice ca ar fi bine sa te arunci,mai scapi omenirea de de-ai ca tine.Stii ca uneori e bine sa smulgi raul din radacini.
garbo179118
Postat pe 13 Octombrie 2012 19:23
eu vad ca esti obsedata de sex 118...
cum mama naibii poti afirma asemenea bazaconii....
inseamna ca tu atat pricepi din relatii, atat pricepi din sex....
copilul are 12 ani...ce dracu vedeti cand cititi
si zici tu...118 ca la 15 ani musai sa aiba deja 1 sau mai multe experiente sexuale...du-te si te cauta....
de aia sunt atatea fetite gravide ...ca nu este cine le spune, ci doar specimene de acest gen, carora li se pare normal sa isi inceapa viata sexuala de copil.....
oare chiar atat a mai ramas din oameni?
dor72_
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:14
De la: Maria_Iacob_1, la data 2012-10-13 08:16:37Cucoana ! Ne lasi cu chestiile gen"mentalitate romaneasca" ? E mentalitatea bunului simt !!!! Tot ce fac occidentalii trebuie sa facem si noi ca asa vrei dumneata !!!!
de ce oare romanii iau doar ceea ce este rau din occident...Si nu iau lucrurile bune,constructive
si eu am fost prin tari straine dar nu copii lucrurile rele de la occidentali ci doar cele bune care mai ajuta la ceva
ingerasulluptator
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:35
Sunt mama a doi baieti mari(studenti), am fost foarte aapropiata de ei si am remas si acum, am discutat tot ce tine de sexualitate de pe cand erau foarte mici, pe masura puterii lor de intelegere de la varsta respectiva, avand mare grija la modul in care le explicam anumite lucruri pentru a nu-i soca sau dezgusta, in sfarsit, nu era deloc simplu, dar se pare ca m-am descurcat.
Dar... Este total nepotrivit ca un baiat de 12 ani sa-si vada mama goala. Nu tine nici de ipocrizie, nici ca e musai sa fim destupati la minte ca occidentalii, vezi Doamne draga, nici de precepte rigide de educatie, ci deceea ce englezii numesc" common sense", adica dreapta judecata. Un baiat de 12 ani din zilele noastre are deja dorinta sexuala, stie si a vazut foarte multe, de la colegi, tv, net, cu siguranta filmele porno nu-i sunt straine. O femeie goala, chiar mama lui, poate sa-i inflameze imaginatia. El n-are nici o vina, dar o mama care procedeaza asa e de doua ori vinovata, facandu-i rau propriului copil din incostienta, poate. Ca mama trebuie sa-l protejezi, nu sa-l pui in situatii dificile. Daca mama arata bine, este zvelta si cu forme frumoase, il va provoca cu nuditatea ei. Daca este grasa, cu sunci atarnande, ii va provoca repulsie si dezgust chiar fata de alte femei. La o asemenea varsta granita este foarte subtire intre dorinta, placere, lucruri interzise, sentiment de vinovatie fara motiv, etc. Adica este usor sa smintesti un baiat de 12 ani. Dar mama, in anumite situatii si cea mai comuna este cea in care intervine o boala, este absolut normal sa-si vada fiul, indiferent de varsta, dezbracat. O mama nu va simti niciodata, dar absolut niciodata (nu discutam de cazurile patologice) indiferent cum isi vede fiul, decat sentimente materne.
bucura
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:54
e normal, copilul nu e curios, o stie , ca mama,va fi curios la amica lui!
sanzyanna
Postat pe 13 Octombrie 2012 21:26
era vb de intimitate?
sanzyanna
Postat pe 13 Octombrie 2012 21:31
nenea asta care a deschis subiectul a dat pina la urma prea putine detalii pentru o dezbatere rationala, nu emotionala, cum vad ca se intimpla...
Poate a fost doar un "flash" in care femeia respectiva alerga dimineala la 6 prin casa intre dus, fierbator, fier de calcat, aparat de prajit sandwich-uri.... cine pleaca dimineata la job si tb. sa pregateasca si odraslele in acelasi timp de scoala intelege. Si si-o fi tras din fuga halatul pe ea in dormitor, in timp ce copilul s-a intimplat sa treaca pe acolo. Asta e, incidental se mai poate intimpla.
Si mie mi s-a intimplat sa uit dimineata usa la terasa deschisa si sa trebuiasca sa ma duc prin dreptul ei sa imi iau prosopul, inseamna ca sint exhibitionista?!
Deci - ar putea sa fie secvente firesti, din graba, si nu vad nici o nenorocire aici.

Mai degraba mi se par astea normale decit sa ma stearga fie-mea la cour. Asta mi-ar deranja intimitatea, sincer vorbind. NU pt. asta o cresc. As prefera sa angajez o asistenta sau sa ma duca intr-un azil si sa imi scutesc copilul de inaltatoarea obligatie.
quasaria
Postat pe 13 Octombrie 2012 22:28

Ei, nu ai de unde sa stii ce va fi in minte / sufletul, fiicei la mom. respectiv?!....cu siguranta o initiezi din timp......;)
:)

Sanzyanna, toti copii sunt curiosi , mai ales baietii la 15 ani(da asta, ii alta poveste).....ti-o spun din propria exp. ;) .....depinde de cata educatie (in mat. de sex/comportament) primeste de la mama pe perioada cresterii.......laaasa, ca are el grija sa mai invete si de la ceilalti baieti, eu asa faceam) :-P....eti na! ....si ce ii rau in asta?

Mai nene, matali esti gelos!?
Fss_ssu
Postat pe 13 Octombrie 2012 22:56
o initiez ca atunci cind oi fi batrina sa isi vada de ale ei si sa lase baba in pace. :-)
Am facut-o sa o vad fericita si implinita, nu sa ma doftoriceasca pe mine.
quasaria
Postat pe 13 Octombrie 2012 23:06
Acum cativa ani, pe un site de socializare, am intalnit un barbat, mult mai tanar ca mine, dar care arata mult mai batran, care mi-a dezvaluit o poveste, zic eu, cutremuratoare. De mic copil, mama lui nu a avut nici o retinere in a umbla dezbracata in fata lui sau de a aduce barbati in casa, Crescand, curiozitatea masculina si-a spus cuvantul, o urmarea pe gaura cheii cand facea baie, isau privea pe fereastra, urcat intr-un pom, atunci cand venea vreun barbat la mama sa si el era trimis la joaca. Cu timpul, incepand cam pe la 12 ani,, privind activitatea din casa, el , acolo in pom, se masturba.A inceput sa-i placa isi dorea continuu sa o priveasca, dorinta de a o avea a crescut tot mai mult, asa ca....intr-o seara a intrat in patul ei si ea nu s-a opus.....si era un copil, avea numai 15 ani...O mama care si-a distrus copilul, acum avea 35 de ani , dar nici o femeie nu il accepta , dupa ce ii povestea ca vrea un mariaj in trei, el, ea si mama sa. Nu stiu cat e poveste si cat adevar, insa este socant sab auzi asa ceva....Ca si celelalte femei, poate, nu am vrut sa am deaface cu acestr om, este un rebut al omenirii, un om adus la starea de rebut, de insasi mama sa.E jalnic ca se intampla aceste lucruri, copilul, niciodata nu trebuie sa vada parti intime ale parintilor de sex opus, parerea mea e ca asa se promoveaza degradarea mintala a lor. Ca parinti, trebuie sa avem discutii cu ei, pe teme sexuale, sa-i invatam, sunt multe lucruri la care ei nu gasesc raspuns sau il gasesc eronat. sau pur si simplu, le-ar placea sa stie si parerea parintilor.In vremurile astea, oricum, copiii isi incep viata sexuala , foarte devreme, insa nu trebuie sa-i incurajam noi. Ei gasesc multa informatie, acum, nu mai sunt pudici, nu mai au nici un fel de rusine, ii vedem dupa cum vorbesc si se comporta pe strada, hai sa nu-i mai incurajam si noi, sunt totusi niste limite in comportamentul parinte - copil, altfel, de ce nu i-am lua cu noi in pat, cand facem dragoste?
E un tpoic si-mi pot da cu parerea, fara sa fac aluzii la cineva anume.
Chiar daca am o anumita varsta, reusesc sa accept, toate noile ,,modernit'', care au intrat in practica exercitata in pat, CHIAR DACA, RATIUNEA MEA, NU MI-AR ACCEPTA NICIODATA SA PRACTIC ASA CEVA,
Concluzie daca, perechea frecventeaza anumite stiluri, , care implica , de ex, mai multe persoane, atentie, s-ar putea ca neuronii sa nu mai deosebeasca binele de rau, atractia nu mai este pentru o singura persoana, , sau nu mai este deloc si atunci ratiunea dispare, e cedata dorintei fizice si atat, nu mai conteaza nimic, incat se ajunge sa nu mai dam importanta persoanelor de langa noi.As fi curioasa, ce ar zice tatal,, mama sau fratele ei, daca ar iesi goala , in fata lor.
Nici macar indienii din triburi,a caror cultura este minimala, nu umbla goi.
Teorii, fiecare avem, insa, fiecare ne educam copiii, asa cum credem de cuviinata.
Parerea mea e ca, trebuie sa intervii, sa faci reguli de comportament civilizat, parinte- copil, esti lezat si tu, atat timp cat ti-ai spus pasul , aici pe site daca intradevar e asa, sau ai vrut numai sa provoci lumea , sa vezi parerile celor indignati sau nu , de comportamentul sotiei tale
garbo009605
Postat pe 13 Octombrie 2012 23:09
De la: quasaria, la data 2012-10-13 23:06:53o initiez ca atunci cind oi fi batrina sa isi vada de ale ei si sa lase baba in pace. :-)
Am facut-o sa o vad fericita si implinita, nu sa ma doftoriceasca pe mine.



Ce sa-ti zic?!....la cum explici tu despre ea,ced ca ii in stare sa-ti doarma si la picioare numa' sa fie prezenta langa mama ei....laaasa, stiu genu'....nu-mi zice! prefer sa iti urez sa imbatranesti fr. fara astfel de " cerinte" si mai vb. peste 20jdeani...na;)....poate ca asa se simte ea fericita, te-ai gandit??.....eeee, orgoliu feminin resemnat!
Normal ca di asta ai facut-o da pe ea ai intrebat-o ce vrea? ;)) ....daaaa, tati, FIX numa' ca tine.....fine :(


Fss_ssu
Postat pe 13 Octombrie 2012 23:29
De la: MARILENA_25, la data 2012-10-13 16:41:40
De la: heartbit, la data 2012-10-13 12:58:37..............
pentru cei(cele) care au venit cu aprecieri pozitive pentru mama care isi arata nuditatea in fata copilului ei, am o intrebare:
cum ar fi sa aveti o fata, iar tatal vitreg al fetei, sau chiar tatal natural sa defileze gol, in fata ei, cand iese din baie! vi s-ar parea normal? vi s-ar parea la fel de natural? (nu vreau raspuns, e deajuns sa lasati ipocrizia deoparte si sa va raspundeti voua insiva, eventual cu ratiiune, bun simt, logica si sinceritate!)


nu era vorba ca tatal vitreg sa defileze gol in fata fiicei, era vorba strict de relatia mama-fiica...mai citeste o data


eu am citit o data si am inteles, tu cred ca trebuie sa mai citesti de vreo cateva ori ca sa prinzi o idee!
imi pare rau sa ajung sa polemizez cu tine, mai ales ca stiu ca ai state vechi aici!
insa ceea ce am spus intrebat eu, ERA UN EXERCITIU DE IMAGINATIE! dar se pare ca nici tu si nici b727... nu intelegeti ideea.
pe 727 o inteleg, dar sincer la tine nu ma asteptam! oricum by the way, nu se face o gaura in cer!
si inca o data mentionez. nu am cerut sa mi se raspunda. se pare ca multi citesc, putini inteleg.
heartbit
Postat pe 14 Octombrie 2012 00:12
S - da, pentru ca e la virsta la care toti copiii sint in stare sa stea in cap numai sa fie linga mama. Asta nu inseamna sa le incurajam dependenta de noi - oricit ar fi de flatant pentru mama sa fie "centrul universului".

605 - am intilnit si eu diversi "deviati", problema e ca pe lumea asta exista normalitatea fiecaruia, si atit timp cit omul nu are nici o problema cu modul in care gindeste el, si nu face rau nimanui, nu vad de ce m-ar oripila pe mine. Nu l-as cataloga neaparat ca rezultatul unei "traume" ci ca rezultatul unor experiente de viata diferite. Ca nu gaseste femeia care sa gindeasca la fel... eu nu ma indoiesc ca si aia exista. Asa cum exista multe care pentru o casa si o masina ar accepta orice compromis departe de "ochii lumii". Cucoane respectabile in societate, nu?
Asa si pe copiii pudici ii putem foarte bine considera "traumatizati" de certitudinea ca o parte din corpul lor trebuie ascunsa ca si cum ar fi un handicap imens, sau o mare greseala a naturii... Deci, relax: ambele abordari pot fi gresite cind se exagereaza, e important sa ne crestem copiii sa se iubeasca si respecte pe ei si in rest sa procedeze cum considera: sa stea in courul gol sau nu. Au libertatea de a alege.
quasaria
Postat pe 14 Octombrie 2012 00:13
Q - acum gandesti asa, atunci poti sa-ti mai schimbi punctul de vedere, depinde ce iti ofera viata pe parcurs.

in legatura cu subiectul : O nuditate excesiva poate schimba un copil, la fel se poate intampla si cu o protejare excesiva a partilor intime.
cri_cat
Postat pe 14 Octombrie 2012 00:21
De la: GHEISA_, la data 2012-10-13 16:46:27Marilena, era vorba de relatia mama-fiu

da. am gresit...nu asta era ideea...poftim mama-fiu, tot aia
MARILENA_25
Postat pe 14 Octombrie 2012 08:43
De la: heartbit, la data 2012-10-14 00:12:06
De la: MARILENA_25, la data 2012-10-13 16:41:40
De la: heartbit, la data 2012-10-13 12:58:37..............
pentru cei(cele) care au venit cu aprecieri pozitive pentru mama care isi arata nuditatea in fata copilului ei, am o intrebare:
cum ar fi sa aveti o fata, iar tatal vitreg al fetei, sau chiar tatal natural sa defileze gol, in fata ei, cand iese din baie! vi s-ar parea normal? vi s-ar parea la fel de natural? (nu vreau raspuns, e deajuns sa lasati ipocrizia deoparte si sa va raspundeti voua insiva, eventual cu ratiiune, bun simt, logica si sinceritate!)


nu era vorba ca tatal vitreg sa defileze gol in fata fiicei, era vorba strict de relatia mama-fiica...mai citeste o data


eu am citit o data si am inteles, tu cred ca trebuie sa mai citesti de vreo cateva ori ca sa prinzi o idee!
imi pare rau sa ajung sa polemizez cu tine, mai ales ca stiu ca ai state vechi aici!
insa ceea ce am spus intrebat eu, ERA UN EXERCITIU DE IMAGINATIE! dar se pare ca nici tu si nici b727... nu intelegeti ideea.
pe 727 o inteleg, dar sincer la tine nu ma asteptam! oricum by the way, nu se face o gaura in cer!
si inca o data mentionez. nu am cerut sa mi se raspunda. se pare ca multi citesc, putini inteleg.
cand nu ai argumente, incerci sa jignesti, nu te onoreaza, in fine...am state vechi...e ceva rau sau cum? in alta ordine de idei, de ce sa facem un exercitiu de imaginatie sa ne gandim la lucruri care nu se intampla, era vorba doar sa ii raspundem omului, atat. nu iti raspundeam tie, dar daca nu o faceam, data viitoare cine stie ce scena ti-ai fi imaginat. nu e nevoie sa imi raspunzi, nu mai intru pe topicul asta, am ,,state vechi,, doar, ma duc la alte topicuri.
MARILENA_25
Postat pe 14 Octombrie 2012 08:47
De la: MARILENA_25, la data 2012-10-14 08:43:10
De la: GHEISA_, la data 2012-10-13 16:46:27Marilena, era vorba de relatia mama-fiu

da. am gresit...nu asta era ideea...poftim mama-fiu, tot aia



Nu, nu este acelasi lucru.....
GHEISA_
Postat pe 14 Octombrie 2012 08:53
De la: heartbit, la data 2012-10-13 12:58:37daca goliciunea ar fi fireasca asa cum se tot trambiteaza pe aici, atunci hai sa umblam goi, ca vorba ceea, tot stim toti cum arata un corp uman in toata nudiitatea lui!

undeva are loc o ruptura in logica comportamentului acelei mame!
nu e vorba de falsa pudoare sau habotnicie ci de un minim de moralitate!
chiar facand abstractie de Biblie, care vine cu un percept (destul de sanatos) - copilul sa nu vada goliciunea parintilor sai si nici a surorii sale sau a rudelor cele mai aproapiate... pentru ca acesta este un pacat, totusi cred ca trebuie sa fie o difertenta intre a-ti expune nuditatea in fata copiilor tai si a discuta deschis despre acest aspect!

pana la urma consider ca totul tine de exchibitionism!

pentru cei(cele) care au venit cu aprecieri pozitive pentru mama care isi arata nuditatea in fata copilului ei, am o intrebare:
cum ar fi sa aveti o fata, iar tatal vitreg al fetei, sau chiar tatal natural sa defileze gol, in fata ei, cand iese din baie! vi s-ar parea normal? vi s-ar parea la fel de natural? (nu vreau raspuns, e deajuns sa lasati ipocrizia deoparte si sa va raspundeti voua insiva, eventual cu ratiiune, bun simt, logica si sinceritate!)
garbo050819
Postat pe 14 Octombrie 2012 09:07
sunt de acord cu tine..
garbo050819
Postat pe 14 Octombrie 2012 09:07
Fiecare are normalitatea lui si vede lucrurile prin prisma realitatii lui ...Pana la urma e vorba de mama si fiu nu de prietenul fiului de 12 ani si inca o chestie : copilul acela e obisnuit de mic iar pentru el nu e nimic iesit din comun sa-si vada mama dezbracata ...
Spre exemplu la strand in Elvetia , intr-un loc frecventat de copii si adulti , oamenii inainte sa plece ( in conditiile in care exista cabine pt. a te schimba !) isi dau slipul jos , se sterg cu prosopul isi iau chilotii , se imbraca si pleaca .... asta in vazul lumii , oameni de toate varstele , femei si barbati .... Am vazut si femei de 80 de ani facand asta si nimeni nu sta sa se uite la ei cand fac asta ... Mie mi s-a parut ciudat prima data, cand in raza mea s-a schimbat s-a schimbat cineva , am intrebat persoanele cu care eram cum e posibil si au inceput sa rada spunandu-mi ca la ei e ceva normal ...... Eu nu pot face asta dar nici nu dau cu piatra ... Fiecare cu normalitatea lui !!! Daca eu nu pot face un lucru , de ce as judeca o alta persoana care poate face lucru respectiv ?
Fata_Morgana
Postat pe 14 Octombrie 2012 09:56
Elvetienii probabil sint niste deviati traumatizati toti...
Fara nici o gluma, prin locuri foarte exotice si scumpe sint femei in toata firea care se opresc in mijlocul strazii si isi dau bikinii jos, daca le e cald... Asta e o chestie pe care eu n-as face-o, pentru ca nu m-as simti confortabil. Nu e nici o problema nici daca am alta "cultura", nici daca n-am: dar cit timp nimeni nu ma considera pe mine inapoiata ca nu imi flutur kilotii in strada, nu vad de ce as judeca nici eu pe cei care asta considera normalitate. Ma ataca personal cu ceva? Nu. Kilotii lor, pudoarea lor, nu imi convine, nu ma uit. Si atunci?
quasaria
Postat pe 14 Octombrie 2012 10:12
De la: dor72_, la data 2012-10-13 20:14:07eu vad ca esti obsedata de sex 118...
cum mama naibii poti afirma asemenea bazaconii....
inseamna ca tu atat pricepi din relatii, atat pricepi din sex....
copilul are 12 ani...ce dracu vedeti cand cititi
si zici tu...118 ca la 15 ani musai sa aiba deja 1 sau mai multe experiente sexuale...du-te si te cauta....
de aia sunt atatea fetite gravide ...ca nu este cine le spune, ci doar specimene de acest gen, carora li se pare normal sa isi inceapa viata sexuala de copil.....
oare chiar atat a mai ramas din oameni?


Nu stiu care dintre noi trebuie sa se caute.Cred ca tu din punctul meu de vedere.Desptule nu am zis ca e musai,ci ca poate avea,uita-te dracului bine la ce am scris si dupa aceea incepe sa iti dai cu parerea.Si sa nu-mi spui ca tu nu ai auzit de copii care si-au inceput viata sexuala la 15 ani.Eu nu am spus ca e musai si nici normal,ci ca se poate,avand in vedere societatea de astazi.Si cum dracului sa nu se poata daca ma-sa sau taica-sau umbla dezbracati prin fata copiilor.Iar obsedat de sex nu sunt ca probabil daca as fi mi s-ar parea normal sa umblu dezbracat prin fata copiilor de 12 ani.
garbo179118
Postat pe 14 Octombrie 2012 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeie leu barbat gemeni 47 De la: cory_emy 8 Martie 2011 16:50
Sa ii multumim lui Iisus Hristos la Tatal ceresc.Pt ca s-a milostivit de noi pacatosii ca sa ne lumineze mintile 42 De la: preci 28 Septembrie 2010 20:51
''Sa-l iubesti pe apropele tau ca pe tine insuti !!!!!''-Luca 10/27 22 De la: bente 1 August 2013 15:17
Despartire 21 De la: garbo_7980 28 Octombrie 2012 23:30
Ce credeti de CRISTI TABARA?ESTE VINOVAT? 125 De la: fleurdelis 5 Septembrie 2010 17:55
Setari Cookie-uri