DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿

Miercuri

5

Decembrie



„ …omul și nevasta lui s-au ascuns de fața Domnului Dumnezeu printre pomii din grădină.“ Geneza 3.8

Întâlnirea cu Dumnezeu

Adam a încercat să se ascundă de Fața lui Dumnezeu. Oh, ce faptă necugetată, adevărată nebunie! Dar această nebunie o practică mulți oameni și în zilele noastre. O practică toți cei ce trăiesc în păcate. Ei nu doresc să stea în prezența lui Dumnezeu, dar va veni ceasul când nu vor mai putea să fugă de judecata divină. Ah! Ce teribilă întâlnire va fi aceasta. Dumnezeu și omul trebuie să se întâlnească. Cine acceptă acum și aici să se întâlnească cu Dumnezeu prin jertfa Fiului Său, va fi un fericit pentru veșnicie. Din această întâlnire vine mântuirea.
Mai există o categorie de oameni care încearcă zadarnic să se facă mai buni și astfel să fie plăcuți lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu poate recunoaște această străduință, pentru că acele fapte bune făcute fără credința în Mântuitorul sunt comparate cu o haină murdară. Numai pe calea hotărâtă de Dumnezeu, un om se poate apropia de El. Această cale este ISUS HRISTOS: „Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine“ (Ioan 14.6). Cine crede în Fiul lui Dumnezeu și în jertfa Sa, aceluia i se iartă vinovăția, căci „El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele“ (1 Ioan 1.9).

http://www.vesnicia.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=29
garbo242980
Postat pe 5 Decembrie 2012 08:54
of, ce fapta necugetata! si oh, ce teribila intilnire!!!! Ia sa ne dam cu courul de pamint acu'....
Ai extras special partile cu cea mai mare grandomanie, sau asa s-a intimplat?

quasaria
Postat pe 5 Decembrie 2012 09:02
980.....Tu erai ieri prin oras cu ditamai tabla agatata de gat si urland din toti rarunchii ca traim apocalipsa ?
Rotty
Postat pe 5 Decembrie 2012 10:54
Rotty nu stiu despre ce vorbesti.
garbo242980
Postat pe 5 Decembrie 2012 15:26
„Nu vă înșelați: Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va și secera.“ Galateni 6.7
garbo242980
Postat pe 5 Decembrie 2012 15:38
daca tu semeni citate, insemna ca o sa culegi citate?

garbo242980 Data: 2012-12-04 21:16:29
Am gresit si eu putin si gasesti motiv de cearta ?

garbo242980 Data: 2012-12-04 21:19:06
Crestini nu vorbesc asa sa sti.

garbo242980 Data: 2012-12-04 21:20:15
Oricum nu esti

-.-
cum de ti-ai dat sema ca ai gresit?
si la ce anume te referi? ca de obicei, doar la ce-ti convine tie... adica la dezacord?
astept sa.mi explici si celelalte cuvinte ale lui Dumnezeu! alea pe care ti le-am citat! sau cumva si la alea te.ai referit cand ai spus ca ai gresit?

eu nu caut motiv de cearta si nici nu gasesc. ar fi culmea sa ajung sa ma cert cu tine.
nu ma surprinde ca nu ai inteles nimic din ceea ce ti-am scris eu. si ca ti se pare ca ma cert cu tine.
daca iti dadeam doar citate, probabil ca ai fi inteles faptul ca nu esti atat de inteligent, important si interesant incat sa ma cert cu tine!

tu nu demonstrezi inteligenta, tu demonstrezi doar aptitudinea de a copia dintr-o parte si lipi in alta parte, in consecinta ce rost ar avea sa ma cert cu tine?
e ca si cum un profesor de la liceu i-ar cere unui copil de la gradinita sa ii rezolve o matrice, cand copilul abia a invatat ca decupeze poze din reviste si sa le lipeasca pe o coala de desen!

faptul ca sunt sau nu Crestin. nu cred ca e cazul sa-ti dai tu cu parerea. si chiar daca iti dai cu parerea, e problema ta! nu ma ofenseaza in nici un fel parerea unuia care nu poate exprima o idee coerenta, nu mai zic si inteligenta, ca deja as cere prea mult!

zici ca: "crestinii nu vorbesc asa!" ... serios? dar cum vorbesc, doar cu citate? sau doar in dezacorduri?
cumva esti ruda cu baseasca?
hai sa ai succesuri! si ai grija ca poate unii vor sa vorbeste cu tine si altii poate nu vor sa vorbeste cu tine!
heartbit
Postat pe 5 Decembrie 2012 16:17
DUMNEZEU ESTE "DA" SI "AMIN"


"In adevar, fagaduintele lui Dumnezeu, oricate ar fi ele, toate in El sunt "da"; de aceea si "Amin", pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu" (2 Corint.1 : 20).

V-ati gandit vreodata la acest verset? Amin inseamna "da, asa sa fie Doamne". Asa ca ori de cate ori facem o rugaciune si spunem Amin, spunem de fapt: "Asa sa fie Doamne cum te-am rugat". In engleza este o expresie foarte frumoasa, care spune asa: "God means what He says and says what He means". C. Swindoll a spus ceva care este ca si o parafrazare a acestei afirmatii care gasesc foarte dificil s-o traduc: "Dumnezeu este ceea ce spune ca este si El face tot ce spune ca face". Apoi, vine apostolul Pavel si ne spune ca toate fagaduintele Lui sunt "da", oricate ar fi ele. Acestea, "oricate", inseamna ca si cele ce fagaduiesc lucruri bune, prosperitate, fericire, ajutor, calauzire, cat si cele care prevestesc mania si pedepsele lui Dumnezeu, sunt Da, ca si Amin-ul pe care-l rostim dupa o rugaciune.

Daca ne uitam in Biblie, incepand de la primele pagini, vedem cum Dumnezeu s-a tinut de cuvant si cele peste patru sute cincizeci de proorocii cu privire la prima venire a Domnului Isus s-au implinit toate. Numai in vinerea mare s-au implinit 30 de profetii cu privire Domnul Isus. Dumnezeu a spus cu mii de ani inainte, cum va fi Domnul Isus, ca se va naste din fecioara, locul unde se va naste, ce va fi, ce va implini prin venirea lui si multe multe alte detalii.

Dumnezeu si-a comunicat voia si gandurile inimii Lui prin ingeri, prin prooroci, iar la sfarsitul celor patru milenii, ne-a vorbit prin Fiul. El ne-a facut cunoscut, in Evanghelii, despre Sine si Imparatia Lui, conditiile intrarii si mijloacele de a intra in ea cat si faptul ca Fiul Lui va suferi, pentru ca prin moartea Lui sa se creeze o punte de legatura cu omul cazut.

Mai sunt inca multe profetii atat in Vechiul cat si in Noul Testament care se vor implini la a doua venire a Domnului Isus. Faptul ca s-au implinit cele 450 de profetii la intaia venire a Domnului Isus, ne confirma ca nimic nu-L poate impiedeca pe Dumnezeu ca sa implineasca pe cele ce au mai ramas de implinit cu privire la a doua Lui venire. El este ceea ce spune ca este: "Eu sunt Painea vietii", "Eu sunt apa vietii", "eu sunt lumina lumii", "Eu sunt Pastorul cel bun", "Eu sunt calea, adevarul si viata", "Eu sunt invierea si viata", "Eu sunt vita, voi sunteti mladitele", "Eu sunt usa oilor". Dumnezeu este Duh, si cine se inchina Lui trebuie sa se inchine in duh si in adevar" (Ioan 4:); "Dumnezeul nostru este un foc mistuitor" (Evrei 12:29) si gelos (Deutr.4:24). Dumnezeu este cel ce judeca (Ps. 50:6). Dumnezeu va face ceea ce a spus ca va face. Sa fim convinsi de aceasta. Sa ne cutremuram si sa nu mai pacatuim. Pavel scrie la Evrei 2:2-3 "...cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare....?" Dumnezeu este sfant, este drept, este atotstiutor, atotputernic, indelung rabdator, este alfa si omega. Murdaria noastra nu afecteaza caracterul lui Dumnezeu, dar este o ofensa la adresa Lui si-i starneste mania. In Dumnezeu nu este si da si nu, ci numai "da" (2 Corint 1:19).

Cum pot sa cer ca altii sa-mi tina sfatul bun
Cand mai intai eu insumi nu fac asa cum spun?
Cum as putea credinta la altii sa le cer
Cand eu traiesc in lume cum nici n-ar fi un cer?

Cum pot sa pun pe altii la post si rugaciuni,
Cand eu traind in desfraul petrec cu cei nebuni
Si cum privesc la mine cei ce m-aud graind
Cand una spun la altii si alta fac traind? (T. Dorz, Cum pot sa cer?)
garbo242980
Postat pe 5 Decembrie 2012 20:40
crestinii adevarati nu vorbesc urat.Mai exista si alta categorie de crestini, crestini care spun ca sunt crestini dar nu sunt(crestini cu numele).
garbo242980
Postat pe 5 Decembrie 2012 21:04
ai batut campii cu gratie, dar tot nu ai raspuns la ce te-am intrebat si o tii pe a ta! problema ta! atat te duce mintea atat faci!


cate erau alea "primele pagini"... in care regasesti tu 450 de profetii?
(pentru mine primele pagini nu inseamna mai mult de 20, chiar si la o carte cum este Biblia, care are peste 1000 de pagini)
ti-am mai cerut candva sa explici, din capul tau, daca ai asa ceva si nu e doar suport pentru caciula, psalmi lui David, in care vorbeste despre trasul camasii la sorti...
pana acum am observat doar suportul de caciula. poate totusi vrei sa ma contrazici si sa-mi demonstrezi contrariul. oricum nu cred ca se poate intampla asa ceva, desi eu sunt deschis la a accepta explicatia ta...

apropos, ai numarat tu prorociile alea, si ti-ai iesit 450?
nu cred ...

sau crezi ca daca nu dai citatele din corinteni, din efeseni, din romani... etc... nu se vede ca tot cu citate umbli... chiar daca sunt din cartile altora...!
ceva din capul tau ai?
ca vorba aia ... de la tine nu spui nimic!
sau in capul tau este doar Da si Amin? ca atunci se schimba radical situatia!

si ca sa-ti mai lamuresc un lucru "Amin!" se traduce cu "asa sa fie!" si nu cu "asa sa fie Doamne!" ... daca iti place tie sa pui de la tine cuvinte, e problema ta.
daca i-a placut altuia sa puna de la el si tu in vasta ta eruditie l-ai crezut ... si ai luat de bun ce ti-a vandut ala... atunci... e problema ta. sau cum zic englezii... it's your choice!
ca vorba ceea tot ne dam traducatori din engleza..
si daca nu ma crezi pe mine ca Amin inseamna asa sa fie... intreaba un Israelit! ca din limba lui vine.

dorz ala a mai scris ai altceva, sau doar poezii cu iz religios?
pe Arghezii l-ai citit? ma indoiesc!
pe Gala Galaction l-ai citit? iarasi ma indoiesc!
de Arsenie Boca ai auzit macar? iarasi ma indoiesc! nu mai zic de cartile lui si de invataruile lui...
sa-ti mai insir? nu!
ma opresc aici si iti spun, mai bine apuca-te de pascut oile, asa o sa ai mai mult timp pentru lectura, fiindca citatele nu iti umplu golurile!
heartbit
Postat pe 5 Decembrie 2012 23:08
De la: garbo242980, la data 2012-12-05 21:04:20crestinii adevarati nu vorbesc urat.Mai exista si alta categorie de crestini, crestini care spun ca sunt crestini dar nu sunt(crestini cu numele).


Bitule nu vezi ca asta joaca "fazan" cu cuvantul "crestin" ?
Rotty
Postat pe 5 Decembrie 2012 23:12
el nu poate juca fazan dintr-un singur motiv. el este de fazan!
heartbit
Postat pe 5 Decembrie 2012 23:22
Joi
6

Decembrie



„Căci oricine face răul, urăște lumina, și nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.“ Ioan 3.20

Tratamentul

Un orb ce ședea și cerșea în piața unui oraș, s-a îmbolnăvit și a fost dus la un spital. După ce l-a consultat și i-a prescris tratamentul, doctorul i-a spus că i se poate face și o operație la ochi pentru a-și recăpăta vederea. Atunci orbul a răspuns:
– Nu, domnule doctor, nu doresc vederea.
– Dar operația este ușoară și sigură.
– Nu, domnule doctor, nu doresc lumina, căci atât timp cât sunt orb, am o meserie de cerșetor. Dar ce mă fac, dacă îmi pierd această meserie?
Din punct de vedere spiritual, omul căzut sub puterea diavolului este orb față de lucrările lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, un astfel de om urăște lumina care vine de sus. Numai cunoașterea lui Isus ca Mântuitor, care a venit să-l dezrobească pe om de sub puterea diavolului, îi va permite omului să vadă și să iubească lumina. Păcătosul pierdut nu ar putea obține ceva prin el însuși, deoarece el este căzut în mâinile diavolului, stăpânitorul întunericului. Dar dacă omul recunoaște Mântuitorului starea în care se găsește, va primi iertare, vindecare de starea rea, lumină, înțelepciune și putere de a umbla în lumină. Iată tratamentul divin!

garbo242980
Postat pe 6 Decembrie 2012 13:04
http://www.youtube.com/watch?v=mczJSPbVh_c TRAIAN DORZ - Nu te-ndoi, ci crede.
garbo242980
Postat pe 6 Decembrie 2012 14:17
Psalmii mesianici redau trairile launtrice ale Domnului Cristos intr-un mod profetic, pe care El nu le-a exprimat decat foarte rar si pe care Nonul Testament nu le detaliaza, deoarece erau deja, in mod profetic, consemnate in Vechiul Testament. Psalmul 22, cu strigatul de pe cruce al lui Cristos, este poate cel mai semnificativ din acest punct de vedere.
Psalmii se cantau acompaniati de diferite instrumente muzicale specifice culturii ebraice a vremii.Citirea meditativa, prin Duhul Sfant, a psalmilor este o reala terapie sufleteasca si spiritoala.

Psalmul 22 versetul 18: își împart hainele mele între ei și trag la sorți pentru cămașa mea, este profetia care sa implinit cu privire la hainele Domnului Isus.

Ioan 19: 23 Ostașii, după ce au răstignit pe Isus, I-au luat hainele și le-au făcut patru părți, câte o parte pentru fiecare ostaș. I-au luat și cămașa, care n-avea nicio cusătură, ci era dintr-o singură țesătură de sus până jos.

24 Și au zis între ei: „Să n-o sfâșiem, ci să tragem la sorți a cui să fie.” Aceasta s-a întâmplat ca să se împlinească Scriptura care zice: „Și-au împărțit hainele Mele între ei, și pentru cămașa Mea au tras la sorți.” Iată ce au făcut ostașii.
garbo242980
Postat pe 6 Decembrie 2012 15:56
http://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/22
garbo242980
Postat pe 6 Decembrie 2012 15:58
La multi ani celor cu numele de Nicolae, Nicoleta!
Si tuturor! Sper ca Mosul v-a adus ce va doreati.
Am obosit tot citind cum se certa de unul singur nea cititorul. Probabil ca a luat exemplu de la Ponta cu copy-paste. Pacat ca nu isi cunoaste limba materna. Rusine!
Bitule, lasa-l sa se scalde in aroganta lui si traieste-ti fericit sarbatorile.
Dar ii spun asa lui nea cititor copy-paste si imi pare rau ca stalcesc limba romana, dar poate asa ne intelegem :D

"Tu nu stie sa vorbeste romaneste
Si mai vrei sa converseste cu mine.
Tu n-ai vrut sa ma intelege
Si te-ai dus la dracu sa te mananca!"
Ca tot a dat-o pe poezii. İ-am scris in limba pe care o foloseste. Pana si un strain se straduieste sa ii vorbeasca limba cat mai corect. Rusine sa ii fie!

Nea cititorule, de ce spui ca numai crestinii folosesc formula de Amin?
Pai ia vezi matale ca si evreii si musulmanii folosesc.
Este un pacat asta? Ne condamni? Ca pe crestinii tai deja ii terorzezi sa le arati cat de perfect esti tu.
Copii, lasati-l sa vorbeasca de unul singur, ca raspunsuri nu are de dat si nici nu explica nimic. Limba romana ii este straina. Probabil ca este vreun extraterestru deghizat.

Acum vad de ce anumite persoane nu se pot intelege cu persoane de alta religie. Din aroganta.

Ce ar fi sa incep si eu sa ma insir cu citate din cartile mele??? Nu imi sta in caracter.
Multam Bit pentru explicatiile tale. De la tine pot intelege.


Sarikiz
Postat pe 7 Decembrie 2012 13:20
Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6)
http://gorjulevanghelic.wordpress.com/2009/08/04/eu-sunt-calea-adevarul-si-viata/
garbo242980
Postat pe 7 Decembrie 2012 21:35
Hai ca eu sunt o fata ortodoxa si sa iti spun ca oamenii nu au nevoie de citate din biblie,,
Ei au nevoie sa ii inveti ce este bine si ce este rau,sfaturi de viata,,sfaturi constructive care sa ii ajute...

numai ca tu crezi ca ei au ceva cu tine,,ca este necuratul..Necuratul nu este mereu ci ami este si omul care spune ceea ce doreste sa auda,,sa fie invatati ceva,,nu doar sa auda citate...

numai ca poate esti prea ingust la minte ca sa intelegi..
oamenii au nevoie de sfaturi pt viata nu de citate
ingerasulluptator
Postat pe 9 Decembrie 2012 00:47
renunta la dorinta -nu la lume


cand suntem in cautare de pace launtrica si de iluminare,pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu si a trai in constiinta Lui,adesea consideram ca trebuie sa renuntam la lume si sa ne refugiem in solitiudine,in paduri sau in locuri indepartate.Dar ne putem afla departe de invalmaseala si agitatia lumii- si totusi sa nu avem pace in ganduri,De ce? Pentru ca peste tot ne luam cu noi gandurile si dorintele.si astfel lumea coninua sa existe in noi.
Asadar,secretul pentru a obtine pacea mintii este nu de a renunta la lume,ci de a renunta la acele dorinte legate de lume care ne indeparteaza de Dumnezeu.
ingerasulluptator
Postat pe 9 Decembrie 2012 15:03
De la: ingerasulluptator, la data 2012-12-09 15:03:58renunta la dorinta -nu la lume


cand suntem in cautare de pace launtrica si de iluminare,pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu si a trai in constiinta Lui,adesea consideram ca trebuie sa renuntam la lume si sa ne refugiem in solitiudine,in paduri sau in locuri indepartate.Dar ne putem afla departe de invalmaseala si agitatia lumii- si totusi sa nu avem pace in ganduri,De ce? Pentru ca peste tot ne luam cu noi gandurile si dorintele.si astfel lumea coninua sa existe in noi.
Asadar,secretul pentru a obtine pacea mintii este nu de a renunta la lume,ci de a renunta la acele dorinte legate de lume care ne indeparteaza de Dumnezeu.


divinitate launtrica de sri vasudeva editura for you pagina 164
ingerasulluptator
Postat pe 9 Decembrie 2012 15:06
Nobilul Adevar

Inauntrul lui a rasarit cunoasterea cauzei suferintei in lume


Cauza suferintei in lume,zise el este dorinta infocata sau tanjirea dupa lume.
Suferinta se naste din tanjirea dupa lume.El a mai inteles patrui adevaruri nobile.
Primul este acela ca in lume exista suferinta si al doilea este tanjirea noastra dupa lume.
AL TREILEA ESTE ca suferinta poate fii indepartata.Al patrulea este ca suferinta poate fii indepartata atunci cand traiesti conform cu adevarul.
dupa aceasta trezire de iluminare ,nu si-a mai supus trupul acelea discipline neinduplecate,pe care o practicase inainte..Manca si traia ca o fiinta normala ,dar el nu a mai fost normal pt ca.Era un suflet iluminat.
Ani de zile pana la capatul zilelor sale,a cutreierat lumea daruindule oamenilor invatatura despre acest mare Adevar.
nU VA ATASATI DE VIATA,zicea el .Bucurativa de lucrurile lumesti dar nu tanjiti dupa ele.Duiceti o viata cumpatata.El numea aceasta calea de mijloc

Desi la inceput renuntase la tot renunatarea nu-l conduse la Adevar.
El a descoperit adevarul doar prin iluminare.

pagina 166 aceasi carte divininitate launtrica de sri vasudeva
ingerasulluptator
Postat pe 9 Decembrie 2012 15:18
Sâmbătă

8

Decembrie



„Slava tinerilor este tăria, dar podoaba bătrânilor sunt perii albi.“ Proverbe 20.29

Cugetări despre bătrânețe

Adu-ți aminte când ești tânăr, că vei fi și tu cândva bătrân.
Dacă vei munci în tinerețe, vei avea o bătrânețe fericită.
Nu-i bătrân cel cu capul albit, chiar dacă are o sută de ani. Acela-i mai bătrân între oameni, a cărui minte e mai matură.
Să nu necinstești pe om la bătrânețea lui, căci și tu vei îmbătrâni.
Nimeni nu este atât de bătrân, încât să nu spere la încă o zi de viață.
Toată lumea vrea să trăiască mult, dar nimeni nu vrea să treacă drept bătrân.
Unii bătrâni cârtesc împotriva bătrâneții. Când însă se apropie moartea, nu vor să moară și bătrânețea nu li se mai pare o povară.
garbo242980
Postat pe 9 Decembrie 2012 17:45
Duminică

9

Decembrie



„Sutașul, când a văzut ce se întâmplase, a slăvit pe Dumnezeu și a zis: «Cu adevărat, Omul acesta era neprihănit!»“ Luca 23.47

Locul gol

La crucea Mântuitorului vedem cât de rea și împotrivitoare este inima omului. Și câtă asemănare cu oamenii din acel timp există și în vremea noastră! Suntem bucuroși că în acele ceasuri de durere ale Domnului s-a găsit un sutaș în marea mulțime, care să recunoască că Isus este un Om drept. Lângă crucea Mântuitorului întâlnim două cete de oameni: unii s-au lăsat antrenați de ispititorul – diavolul – pentru aducerea insultelor, iar alții și-au pus încrederea în Hristos. Fericiți vor fi toți aceia care s-au aliniat marelui șir de bărbați și femei care L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor. Ei vor auzi cuvintele Domnului: „Cine crede în Mine, nu va muri niciodată.“
Pictorul olandez Hans Memling este autorul multor tablouri cu tematică religioasă. Într-unul din tablourile sale redă răstignirea Mântuitorului. Se văd crucile și în fața lui Isus este un loc gol. Ochii privitorului atent cad pe acel loc gol. Parcă pictorul ar vrea să întrebe pe fiecare: Ce părere ai, cine ar trebui să ocupe locul gol? Cel mai potrivit răspuns ar fi: Eu trebuie să stau acolo, dacă doresc să fiu împăcat cu Dumnezeu. El vrea să te facă un adorator fericit al lucrării Sale glorioase de pe Golgota. Accepți?
garbo242980
Postat pe 9 Decembrie 2012 17:46
Luni

10

Decembrie



„Domnul îi ajută și-i izbăvește; îi izbăvește de cei răi și-i scapă, pentru că se încred în El.“ Psalmul 37.40

Dumnezeu știe ce e mai bine

Un bărbat împreună cu soția sa călătoreau pe un drum de țară. Obosiți de mersul pe jos și observând că se apropia noaptea, s-au hotărât să rămână la un han. Hangiul era un om rău și nu i-a primit sub motiv că nu mai are camere libere. Sărmana soție obosită cum era și-a arătat nemulțumirea.
– Ei, lasă, femeie – a încercat bărbatul să o linișteasc㠖 lasă că Dumnezeu știe ce e mai bine.
– Măi omule, zise soția, dar ce poate fi bine, când ne-a prins noaptea și nu avem unde înnopta?
Întristați au plecat mai departe. Pe drum au întâlnit un om sărac, dar bun la suflet. Văzând că i-a prins noaptea și că mai au mult de mers, i-a primit cu drag în casa lui. A doua zi, când cei doi au vrut să plece mai departe la drum, țăranul le-a dat o veste uluitoare: peste noapte hanul a fost atacat de hoți, care au jefuit pe toți călătorii.
– Vezi, zise bărbatul către soție, trebuie să avem mai multă încredere în Dumnezeu. El știe ce e mai bine pentru fiecare. Ții minte ce ți-am spus aseară? Lasă că Dumnezeu știe ce e mai bine. Acum vedem cu ochii noștri.
Fericiți sunt toți cei ce își pun încrederea în Dumnezeu!

http://www.vesnicia.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=29
garbo242980
Postat pe 10 Decembrie 2012 19:46
'980 am si eu calendar.
mai lipseste sa ne spui ora exacta.

iti pare sisifica "munca" ta, nu? poate te inalta pana pe 21.
Eugenia_
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:09
Iombi, mai trimit si io un calendar...ce-i biztos ii...
Axl_R
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:12
mai... trimit lada de zestre sa incapa toate biztos-urile
Eugenia_
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:14
Am deschis geamu', da' repede ca bate vantu'.
Axl_R
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:22
engage
Eugenia_
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:27
Sar _sa_ trec.
Axl_R
Postat pe 10 Decembrie 2012 20:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ZONA ZOSTER 2 De la: cricat 3 Octombrie 2011 09:04
cosmetice 1 De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29
sunt foarte trista 69 De la: yanyacharberet 8 Octombrie 2009 16:45
cum faci?stiti.......? 35 De la: estela 13 Iunie 2011 01:21
O mare dilema 109 De la: garbo017686 31 Octombrie 2010 10:11
Setari Cookie-uri