DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿

De la: garbo242980, la data 2012-11-21 23:09:01Duhul Sfant il primesti atunci cand ai crezut in Domnul Isus.
Duhul sfant il primesti cand iti smeresti mintea si il lasi pe Hristos sa te conduca si sa iti faca ordine in capul,in gandirea ta.te lasi in voia lui,Hristos sa fii unealta lui,tu doresti lucruri si daca sunt folositoare El te ajuta..Apoi si Hristos are ciuda pe barbatii curvari si pacatosi..asa ca se bucura daca ii pun in banca lor de vagabonti.
si mie imi place sa fac asa ceva

devii un om moral.Dumnezeu este exigent in privinta corectitudinii si ordinii..asa ca daca te numesti un copil al lui Hristos trebuie sa fii un om curat ,moral,fara intentii pacatoase si ascunse.

ingerasulluptator
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:20
va doresc la toti Noapte buna.
garbo242980
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:26
Duhul Sfant il primesti odata atunci cand ai crezut in Domnul Isus, apoi In schimb Duhul se intristeaza si se stinge cand omul pacatuieste.
garbo242980
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:32
Noapte Buna :)
garbo242980
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:33
De la: garbo242980, la data 2012-11-21 23:32:50Duhul Sfant il primesti odata atunci cand ai crezut in Domnul Isus, apoi In schimb Duhul se intristeaza si se stinge cand omul pacatuieste.


De ce se intristeaza si nu te ajuta sa treci peste pacat? aaA?

R: nu exista

De ce?

R: i don't know, but i can tell you.....there was a black ......deaia

Eu ma rog la JESUS in fiecare zi sa imi opreasca un loc si pentru mine in ...................






...............IAD !
garbo_9521
Postat pe 22 Noiembrie 2012 01:28
Eu cred ca Duhul SFANT il primesc doar oamenii care se pocaiesc de toate rele care le-au facut apoi il roaga pe Dumnezeu sa il ajute sa isi stapaneasca pornirile pacatoase si sa duca o viata curata sufleteasca si trupeasca..

Pt ca Duhul sfant nu poate locui intr-un om care nu se stapaneste de la lucruri rele isi smereste mintea si se leapada de invatatura celorlalti si lasa pe Dumnezeu sa il invete prin constiinta lui si se lasa in voia constiintei..Apoi si de la oameni trebuie sa iei ce este bun.

Multi zic pt ca ei citesc biblia si il accepta pe Hristos dar ei nu sunt pocaiti de pacate si nu sunt cinstiti..Dar ei totusi ca au pe Duhul sfant

duhul sfant il primeste omul dupa o lupta interioara cu patimile,cum ar fii curvia,,hotia,,minciuna etc.

De aceea eu cred ca Duhul Sfant il primesc doar oameni pocaiti de pacate si care se straduie din rasputeri sa duca o viata curata sufleteasca si trupeasca.sunt oameni cinstiti si morali,curati.Pt ca Duhul Sfant poate locui doar in oameni curati..pt ca noi suntem templu al Duhului Sfant..Dar pt a-l primi trebuie sa devii mai intai un om curat.

Multi zic ca l-au primit pe Hristos dar ei nu duc o viata curata sufleteaste si trupeste,nu sunt statornici si morali..Duhul Sfant nu poate locui decat in oameni curati.

Ca unii oameni cred ca au Duhul Sfant poate ca doar asa cred ei,ca au Duhul Sfant...
Dar Duhul Sfant al lui Dumnezeu o primesc doar oamenii care se convertesc cu suflletul la Hristos si ii daruiesc mintea lui Iisus si acei oameni care zic ca au duhul sfant trebuie sa fier oameni curati sufleteste si trupeste,oameni morali si cinstiti si statornici..

Pt ca asa asa pot zice toti ca au Duhul Sfant dar mai intai trebuie sa vezi cat de constiti sunt si cat de statornici sunt in principiile lui Dumnezeu
ingerasulluptator
Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:19
De la: barboneli, la data 2012-11-19 22:39:53

multe... multe sunt scrise... ! oamenilor le placea sa scrie... ! acum te-ai convins ca Vechiul testament nu a fost (tot) al crestinilor ?

Exact aici vroiam sa ajung! Dar ei spun ca da. Cand a aparut crestinismul si cand a fost Vechiul Testament?
Sarikiz
Postat pe 22 Noiembrie 2012 18:42
Aoleu ca v-ati apucat de treburi serioase...
Rotty
Postat pe 22 Noiembrie 2012 18:57
am venit la spovedanie. prietena mea draga si buna....la suflet este de alta religie.
cum sa convietuiesc cu ea?
Eugenia_
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:26
Hmmmmm.....Asta chiar ca-i o problema....Sa nu puteti merge impreuna la biserica...hmmmmm....
Rotty
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:29
Avec Je? Greuuuuuuuuuuu!
Axl_R
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:29
da ma rotycica, doamna in cauza (JE) nici basma nu vrea sa poarte. cum s-o duc la biserica mea?
Eugenia_
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:31
Haidi bre, c-am purtat n VN, dar mna la pop tot n-am pupat.
Autsch, ce rnete vb!
Axl_R
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:35
Io zic sa-si puna palarie ....poate ca asa mere

Bine ai facut doamna Je ...poate fusese intr-un loc...
Rotty
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:36
Bade plrie nou...
Axl_R
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:37
pai da, broboada-i demodata
Eugenia_
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:42
Ce mai conteaza religia daca nu iti sade bine cu broboada ...
Rotty
Postat pe 22 Noiembrie 2012 20:06
De la: ingerasulluptator, la data 2012-11-20 21:33:12
De la: Sarikiz, la data 2012-11-19 18:22:27
De la: Eugenia_, la data 2012-11-19 18:01:29"respecta ca sa fii si tu respectat" nu se aplica la orice tip de religie? adica oricarui tip de comportament uman?

in afara spitalului....e vorba de "cifra neagra". persoane nediagnosticate, neinregimentate clinic. cu totii venim in contact cu astfel de nefericiti.

Si ce face societatea pentru aceste cazuri? Face ceva concret? De ce in spitale exista NUMAİ biserici ortodoxe? Nu este discriminare religioasa? De ce vin preotii crestini in spitalele de bolnavi psihici si spovedesc fara sa intrebe daca aceia vor sa fie spovediti si sunt de alta religie? De ce profita de boala lor si propovaduiesc crestinismul convertind bolnavi mintal promitandu-le intrarea in Rai si speriindu-i cu focul iadului daca nu se roaga la İsus? Deci cine pe cine sa respecte? Cine incearca pe orice cale sa converteasca? Si nu ii respecta pe ceilalti? Va rog, este prea mult de spus in ce conditii traiesc acei nefericiti si li s ebaga pe gat o religie pe care daca ar fi sanatosi nu ar accepta-o. Sunt slabi de minte si cred tot ce li se spune, de aceasta profita si misonarii crestini. Ca altfel de misionari nu am vazut pe acolo. Decat crestini. Si nu numai in spitalul de boli psihice. Cam peste tot. Si acum cred ca v-am convins ce inseamna aceasta "agresare" din partea crestinismului.



pai daca preotii invata de bine pe oamenii bolnavi sa se roage la Hristos ca sa le redea pacea sufleteasca le fac doar un bine,nu profita de ei.

a invata pe cineva de bine nu inseamna ca profita.Din contra le este mila de oamenii bolnavi si ii ajuta sa isi gaseasca linistea sufleteasca rugadu-se la Dumnezeu.Ca doar Dumnezeu poate da linistea sufleteasca si sa poti gandi optimist si moral.


pe mine ma bucura cand cineva ma roaga sa ma rog la Dumnezeu ca sa ma ajute sa ma scape de barbatii curvari si care fac femeile servitoare..Pacatosii profita de pe oamenii navi,cum ar fii barbatii pacatosi profita de femeile naive

Neaparat trebuie sa va punctez pentru ca vad ca nu ati inteles nimic.
Preotii nu au voie sa sminteasca si mai rau bolnavii psihici.
Mai ales atunci cand unii nu sunt de religie crestina, nu?
Doresc convertirea bolnavilor fara discrenamant prin minciuni?
Cum sa fie bine ca ii invata sa se roage la İsus, cand el nu este Dumnezeu ci un profet? Stiti ca musulmanii nu se roaga la profeti? Dumneavoastra poate vi se pere bine, dar lor nu!
Deci nu ati inteles ce am dorit sa spun sau o tineti intruna cu convertirile prin spitalele de bolnavi psihice (ca este bine).
Acum ati inteles perfect?
Si aici poate fi vorba si de cei evrei care tot asa nu se roaga la İsus.
Sau de atei.
Ce cauta preotimea sa converteasca? Sa lase omul sa aleaga singur. NU sa ii "faca un bine" stricandu-i religia pe care o are.
O seara buna si cititi exact ce se scrie va rog. Mai ales si despre alte religii si despre obiceiurile lor. Ca nu toti sunt crestini in Romania.
Oricum, vad ca aici se tin intruna lectii despre crestinism cu citate din care nu se intelege mai nimic si fara explicatii, dar mai ales in afara subiectului.
Daca doriti sa dati lectii, mergeti la Patriarhie sa cereti un loc de profesor la Teologie.
Cu scuzele de riguare, mai cititi si subiectele. O seara buna va doresc.
Sarikiz
Postat pe 22 Noiembrie 2012 21:13
Ups............ne-au luat cu pomelnicul sfintilor si am uitat toti ca totusi este vorba de un subiect pus de cineva pe tablie si nu prea raspundem ca la scoala corect. Ne harjonim cu avioanele. De hartie bre, nu de gemene!
Sarikiz
Postat pe 22 Noiembrie 2012 21:38
da si eu ce am patit cu preotii ortodoxi care vorbesc urat,,si se rastesc la tine...In fond este meseria lor pt asta sunt platiti,,dar ei cred ca ei iau meseria lor de preoti prea personal.
in fond sunt barbati
ii inteleg pe ceilalti ortodoxi care fug la alte secte numai sa nu ii mai vada pe preoti..
Daca nu as avea minte cred ca si eu as fugi in alte secte ca sa imi spele creierii hotii si mai mari.

si apoi preotii te invata de rau...zic sa mergi sa te spovedesti la ei,,apoi te invata doar lucruri rele..
Nu zic ca si il secte,,,pastorii nu sunt sinceri

probabil ca ei nu sunt convertiti cu adevar ca sa aiba duhul adevarului

preotii nu invata oamenii de bine,din contra ii invata de rau.pt ca si ei au mentalitatea sa moara capra vecinului...sunt niste pacatosi la fel ca toti ceialati
ingerasulluptator
Postat pe 22 Noiembrie 2012 21:56
Of doamna ingeras, cum sa va spun....celelalte religii in afara crestinismului nu sunt secte...
Si tot pomeniti de barbati ca sunt rai, ca nu stiu ce fac...mai lasati-i si pe ei sa traiasca alaturi de noi...chiar avem nevoie de barbati
Daca nu ar fi ei, cum am mai procreea? Chiar si ce se baga in eprubeta tot de la ei provine....Ca doar nu am fi fecioare sa facem copiii fara barbati...
O singura femeie a facut copil fara barbat si este Fecioara Maria. Noi nu putem.
Si vedeti ca pe aici mai circula si barbati..sssttt sa nu ne auda...
Va doresc fara pic de rautate noapte buna si sa visati frumos.
Tuturor.
Sarikiz
Postat pe 22 Noiembrie 2012 22:09
De la: Sarikiz, la data 2012-11-22 21:13:43
De la: ingerasulluptator, la data 2012-11-20 21:33:12
De la: Sarikiz, la data 2012-11-19 18:22:27
De la: Eugenia_, la data 2012-11-19 18:01:29"respecta ca sa fii si tu respectat" nu se aplica la orice tip de religie? adica oricarui tip de comportament uman?

in afara spitalului....e vorba de "cifra neagra". persoane nediagnosticate, neinregimentate clinic. cu totii venim in contact cu astfel de nefericiti.

Si ce face societatea pentru aceste cazuri? Face ceva concret? De ce in spitale exista NUMAİ biserici ortodoxe? Nu este discriminare religioasa? De ce vin preotii crestini in spitalele de bolnavi psihici si spovedesc fara sa intrebe daca aceia vor sa fie spovediti si sunt de alta religie? De ce profita de boala lor si propovaduiesc crestinismul convertind bolnavi mintal promitandu-le intrarea in Rai si speriindu-i cu focul iadului daca nu se roaga la İsus? Deci cine pe cine sa respecte? Cine incearca pe orice cale sa converteasca? Si nu ii respecta pe ceilalti? Va rog, este prea mult de spus in ce conditii traiesc acei nefericiti si li s ebaga pe gat o religie pe care daca ar fi sanatosi nu ar accepta-o. Sunt slabi de minte si cred tot ce li se spune, de aceasta profita si misonarii crestini. Ca altfel de misionari nu am vazut pe acolo. Decat crestini. Si nu numai in spitalul de boli psihice. Cam peste tot. Si acum cred ca v-am convins ce inseamna aceasta "agresare" din partea crestinismului.



Hristos a fost cuvantul lui Dumnezeu intrupat.
El a fost trimis de Dumnezeu ca sa fie un exemplu pt noi oamenii.
Iisus ne-a transmis cuvantul lui Dumnezeu...Sufletul Sau era curat si trupul sau era curat,asa ca cuvintele sale erau Pure de la Tatal ceresc.
Dar oamenii nu au vrut sa il accepte ca Invatator pt ca era sarac nu avea bunuri materiale..Pt ca oamenii doar asta cauta..bunuri materiale...nu cauta curatia sufleteasca....

Hristos ca fost Fiul lui Dumnezeu.Dumnezeu Omul.

apoi a-ti vazut ca Hristos in viata lui a invata oamenii de bine,,ce asteapta Tatal de la noi ca oamenii sa aiba liniste sufleteasca.

El pe parcursul vietii si-a impus punctul de vedere prin perseverenta in Principiile lui Dumnezeu..Mereu a fost perseverent.
apoi cand a venit momentul Crucificarii...Datorita ca a fost un plan a lui Dumnezeu...Ca oamenii ca il accepte ca pe un Dumnezeu si sa il ia ca exemplu.
viata lui Iisus a fost un exemplu pt noi....Datorita perseverentei lui in bine si de face bine..
Dar el s-a lasat crucificat din cauza ca a fost un plan al lui Dumnezeu,ca El sa fie acceptat ca Dumnezeu.

Moarte,,Inviere.inaltarea

dar noi oamenii nu trebuie sa ne lasam crucificati pt ca Hristos s-a lasat crucificat si a murit ca noua in locul nostru sa ne fie bine si sa il acceptam ca Dumnezeu.


nu inteleg de ce apostolii s-au lasat sacrificati si apoi toata lumea a inteles ca daca vrei sa fii copilul lui Dumnezeu trebuie sa te sacrifici si sa fii umilit..Se vede ca au fost barbati si barbatii sunt pacatosi de aceea poate au gandit si asa distructiv..Nu pot intelege asta





pai daca preotii invata de bine pe oamenii bolnavi sa se roage la Hristos ca sa le redea pacea sufleteasca le fac doar un bine,nu profita de ei.

a invata pe cineva de bine nu inseamna ca profita.Din contra le este mila de oamenii bolnavi si ii ajuta sa isi gaseasca linistea sufleteasca rugadu-se la Dumnezeu.Ca doar Dumnezeu poate da linistea sufleteasca si sa poti gandi optimist si moral.


pe mine ma bucura cand cineva ma roaga sa ma rog la Dumnezeu ca sa ma ajute sa ma scape de barbatii curvari si care fac femeile servitoare..Pacatosii profita de pe oamenii navi,cum ar fii barbatii pacatosi profita de femeile naive

Neaparat trebuie sa va punctez pentru ca vad ca nu ati inteles nimic.
Preotii nu au voie sa sminteasca si mai rau bolnavii psihici.
Mai ales atunci cand unii nu sunt de religie crestina, nu?
Doresc convertirea bolnavilor fara discrenamant prin minciuni?
Cum sa fie bine ca ii invata sa se roage la İsus, cand el nu este Dumnezeu ci un profet? Stiti ca musulmanii nu se roaga la profeti? Dumneavoastra poate vi se pere bine, dar lor nu!
Deci nu ati inteles ce am dorit sa spun sau o tineti intruna cu convertirile prin spitalele de bolnavi psihice (ca este bine).
Acum ati inteles perfect?
Si aici poate fi vorba si de cei evrei care tot asa nu se roaga la İsus.
Sau de atei.
Ce cauta preotimea sa converteasca? Sa lase omul sa aleaga singur. NU sa ii "faca un bine" stricandu-i religia pe care o are.
O seara buna si cititi exact ce se scrie va rog. Mai ales si despre alte religii si despre obiceiurile lor. Ca nu toti sunt crestini in Romania.
Oricum, vad ca aici se tin intruna lectii despre crestinism cu citate din care nu se intelege mai nimic si fara explicatii, dar mai ales in afara subiectului.
Daca doriti sa dati lectii, mergeti la Patriarhie sa cereti un loc de profesor la Teologie.
Cu scuzele de riguare, mai cititi si subiectele. O seara buna va doresc.
ingerasulluptator
Postat pe 22 Noiembrie 2012 22:11

Hristos a fost cuvantul lui Dumnezeu intrupat.
El a fost trimis de Dumnezeu ca sa fie un exemplu pt noi oamenii.
Iisus ne-a transmis cuvantul lui Dumnezeu...Sufletul Sau era curat si trupul sau era curat,asa ca cuvintele sale erau Pure de la Tatal ceresc.
Dar oamenii nu au vrut sa il accepte ca Invatator pt ca era sarac nu avea bunuri materiale..Pt ca oamenii doar asta cauta..bunuri materiale...nu cauta curatia sufleteasca....

Hristos ca fost Fiul lui Dumnezeu.Dumnezeu Omul.

apoi a-ti vazut ca Hristos in viata lui a invata oamenii de bine,,ce asteapta Tatal de la noi ca oamenii sa aiba liniste sufleteasca.

El pe parcursul vietii si-a impus punctul de vedere prin perseverenta in Principiile lui Dumnezeu..Mereu a fost perseverent.
apoi cand a venit momentul Crucificarii...Datorita ca a fost un plan a lui Dumnezeu...Ca oamenii ca il accepte ca pe un Dumnezeu si sa il ia ca exemplu.
viata lui Iisus a fost un exemplu pt noi....Datorita perseverentei lui in bine si de face bine..
Dar el s-a lasat crucificat din cauza ca a fost un plan al lui Dumnezeu,ca El sa fie acceptat ca Dumnezeu.

Moarte,,Inviere.inaltarea

dar noi oamenii nu trebuie sa ne lasam crucificati pt ca Hristos s-a lasat crucificat si a murit ca noua in locul nostru sa ne fie bine si sa il acceptam ca Dumnezeu.


nu inteleg de ce apostolii s-au lasat sacrificati si apoi toata lumea a inteles ca daca vrei sa fii copilul lui Dumnezeu trebuie sa te sacrifici si sa fii umilit..Se vede ca au fost barbati si barbatii sunt pacatosi de aceea poate au gandit si asa distructiv..Nu pot intelege asta




ingerasulluptator
Postat pe 22 Noiembrie 2012 22:14
De la: ingerasulluptator, la data 2012-11-22 22:14:35
Hristos a fost cuvantul lui Dumnezeu intrupat.
El a fost trimis de Dumnezeu ca sa fie un exemplu pt noi oamenii.
Iisus ne-a transmis cuvantul lui Dumnezeu...Sufletul Sau era curat si trupul sau era curat,asa ca cuvintele sale erau Pure de la Tatal ceresc.
Dar oamenii nu au vrut sa il accepte ca Invatator pt ca era sarac nu avea bunuri materiale..Pt ca oamenii doar asta cauta..bunuri materiale...nu cauta curatia sufleteasca....

Hristos ca fost Fiul lui Dumnezeu.Dumnezeu Omul.

apoi a-ti vazut ca Hristos in viata lui a invata oamenii de bine,,ce asteapta Tatal de la noi ca oamenii sa aiba liniste sufleteasca.

El pe parcursul vietii si-a impus punctul de vedere prin perseverenta in Principiile lui Dumnezeu..Mereu a fost perseverent.
apoi cand a venit momentul Crucificarii...Datorita ca a fost un plan a lui Dumnezeu...Ca oamenii ca il accepte ca pe un Dumnezeu si sa il ia ca exemplu.
viata lui Iisus a fost un exemplu pt noi....Datorita perseverentei lui in bine si de face bine..
Dar el s-a lasat crucificat din cauza ca a fost un plan al lui Dumnezeu,ca El sa fie acceptat ca Dumnezeu.

Moarte,,Inviere.inaltarea

dar noi oamenii nu trebuie sa ne lasam crucificati pt ca Hristos s-a lasat crucificat si a murit ca noua in locul nostru sa ne fie bine si sa il acceptam ca Dumnezeu.


nu inteleg de ce apostolii s-au lasat sacrificati si apoi toata lumea a inteles ca daca vrei sa fii copilul lui Dumnezeu trebuie sa te sacrifici si sa fii umilit..Se vede ca au fost barbati si barbatii sunt pacatosi de aceea poate au gandit si asa distructiv..Nu pot intelege asta





Ma iertati doamna, dar fara pic de rautate va spun ca obosesc citatele dumneavoastra. Va incurcati in ele si nu va fac deloc bine. Nici noua care citim.
Ce atatea planuri?
Nu intelegeti de ce apostolii s-au lasat crucificati? Care? Doar unul parca si se numea Andrei (crucificat in X, nu pe cruce dreapta) ! Parca si unul Pavel cu capul taiat. De ce nu a fost crucificat? Daca sunteti cresitna stiti si raspunsurile. De ce Andrei a fost omorat pe X?
Daca imi raspundeti fara citate va dau o bila alba (din partea unei "musulmance" asa cum nu este corect sa se zica...dar nu ma supar...).
Raspundeti ca sa va cred ca sunteti crestina.
Si mai lasati soarta barbatilor in pace saracii de ei ca nu au nici o vina ca s-au nascut cu ceva ciudat pentru noi femeile in panataloni :D Si noi avem ceva diferit de ei. Cum sa ii intelegem?
Sarikiz
Postat pe 23 Noiembrie 2012 15:16
De fapt crestinii nu pot trai cu alta persoana de alta religie. De aici si intrebarea cu subinteles pusa de cineva care nu participa la discutii.
Acum v-ati prin dragilor?
Sarikiz
Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:39
"Concluzia la care ajung este ca eu personal ma pot intelege cu orice persoana de alta religie decat mine, pentru ca nu conteaza ce esti ca religie, tot om esti! Tot suferi si iubesti la fel ca celalalt. İar aceste sentimente nu sunt doar atribuite crestinilor.''


Io la fel.

i m-am prins.:)
Axl_R
Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:45
Ori İsus nu era si el evreu?
Atunci de ce crestinii au omorat evrei in İerusalim?
De ce inchizitii si arderi pe rug doar ca era femeie si de exemplu avea pisica neagra?
Oameni, mai ganditi!
Sarikiz
Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:48
De la: Axl_R, la data 2012-11-23 16:45:38"Concluzia la care ajung este ca eu personal ma pot intelege cu orice persoana de alta religie decat mine, pentru ca nu conteaza ce esti ca religie, tot om esti! Tot suferi si iubesti la fel ca celalalt. İar aceste sentimente nu sunt doar atribuite crestinilor.''


Io la fel.

i m-am prins.:)

Te-ai prin de cablul de telefon? Si eu la fel Hai sa incingem o paranghelie virtuala ca sunt satula de "lectii" doar din carti sforaite pe nas...unde ne este cultura istorica fratilor? Unde ne sunt cartile? La balamuc cred :D

Te pup draga si ai grija sa nu cazi de pe stalpul de telefonie ca nu mai putem comunica
Nu am voie, dar totusi iti dau o haba si ciocnesc si eu cu tine
Sarikiz
Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:51
Am pisic neagr i sunt femeie. ;)
Io am fcut istorie, dar o fost musai, filologia era numa' cu istoria. Da' o trecut mult timp de atunci.

S trieti! E fr spini.
Axl_R
Postat pe 23 Noiembrie 2012 17:03
De la: Axl_R, la data 2012-11-23 17:03:50Am pisic neagr i sunt femeie. ;)
Io am fcut istorie, dar o fost musai, filologia era numa' cu istoria. Da' o trecut mult timp de atunci.

S trieti! E fr spini.

Soro, uite cum ne intalinim hehehehe
Si eu am vrut sa fac psihilogia (am scris intentionat gresit) si pe vremea mea era numai filozofie-istorie ca nu aveam voie sa gandim pe vremea impuscatului.
Si eu tot pisica neagra am...pe bune...metis birmaneza...si a avut pui metis-birmanezi, dar cam 80% mai mult birmani...O cheama Kitty si este o scumpa..Bine ca nu suntem pe vremea inchizitiei sa ne arda pe rug crestinii cu pisici cu tot ca suntem vrajitoare! Cam asta li se baga in cap si acum. Sa creada si sa nu cerceteze. Ori Dumnezeu de aceea a dat Pomul cunoasterii, nu? Sa cunoasca! Chiar daca Eva "pacatoasa"?? De ce pacatoasa??? a muscat din pom. Nu din mar ca nu scrie ca era mar :D Pup. Na, ca ne putem intelege persoane de alta religie hahahahhaha
Sarikiz
Postat pe 23 Noiembrie 2012 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce?? 51 De la: me_reloaded 21 Martie 2011 15:40
Mitingul lui Badea 386 De la: caleidoscop 17 Decembrie 2010 23:50
anunt umanitar! dovedeste ca ti pasa!!! 1 De la: Iryna_Iry 5 Septembrie 2012 11:36
Vibratorul 151 De la: ameno 23 Iulie 2011 22:21
sunt o aventura sau ceva mai mult 118 De la: salbatica_sexy 22 Decembrie 2009 10:30
Setari Cookie-uri