ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Totul despre cainiii labrador

Voteaza
*****Scor: 3.5 din 4 voturi
 

am pivnita si chiar e racoroasa ,cred ca st. bernar ar dobora tot pe acolo ,acolo tin palinca pregatita ptr. nunta fetelor ,o pastrez de ani buni ,se spune caci cu cat e mai veche cu atat e mai buna
  citeaza   raspunde

regret ca n-am luat un soricar de pe strda ,faceam o fapta buna si acum nu ma durea capul caci o sa-mi aduca ditamai cainele ..nu e problema ca e mare .am gradina mare ,probema e ca nu se va adapta in zona noastra
  citeaza   raspunde

Eiiii...nu o lua chiar asa in tragic .Daca nu e voie in pivnita,o sa stea si el in living la umbra,sau in hol pe gresie....Priveste partea plina a paharului : iarna nu o sa-ti faci probleme ca ingheata ....De fapt pot sa intreb in ce zona stai?
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2012-08-03 20:12:11Eiiii...nu o lua chiar asa in tragic .Daca nu e voie in pivnita,o sa stea si el in living la umbra,sau in hol pe gresie....Priveste partea plina a paharului : iarna nu o sa-ti faci probleme ca ingheata ....De fapt pot sa intreb in ce zona stai?


eu am inteles ca ori la Iasi ori aproape de Iasi... !
  citeaza   raspunde

si inca ceva si... ai scapat de mine... !!!

"viatza bate filmul"... !!!

  citeaza   raspunde

...totul despre cainii labrador spre saint bernard...
Pina la urma la ce catel v-ati hotarit?
  citeaza   raspunde

De la: quasaria, la data 2012-08-07 18:50:38...totul despre cainii labrador spre saint bernard...
Pina la urma la ce catel v-ati hotarit?


la Sfantul Bernard s-au oprit... dar inca mai are ceva paraziti interni, asa ca il primesc in septembrie !!!
  citeaza   raspunde

Daca nu ati luat niciun caine, bine e sa va ganditi de 100 de ori inainte de a decide! Intrebati pe cineva care se pricepe bine ce presupune sa detii un St. Bern, nu de alta dar decat sa ajungeti sa chinuiti si cainele si nici voi sa nu aveti bucuria ca i-ati asigurat conditiile optime, mai bine mai cugetati ce rasa vi se potriveste, ce buget va puteti permite sa-i alocati,etc. Va doresc sa faceti alegerea cea mai inteleapta!!
  citeaza   raspunde

Labradorul este un caine minunat.Chiar fara dresaj de specialitate invata repede sa fie ascultator. Este un caine care numai ca nu vorbeste. Te intelegi cu el din priviri. Eu am avut un astfel de caine vreo 15 ani. A murit anul trecut. Imi lipseste foarte mult.
  citeaza   raspunde

Labradorii sunt f jucausi, le place apa, le place sa fie mereu langa tine, simpla ta prezenta e mai importanta decat orice; apropo, am o catelusa de 9 luni, e in calduri de o saptamana, oare cat mai dureaza?
  citeaza   raspunde

Cam inca o saptamana...pe bune
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: