ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Pistrui....

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna seara am o problemutza...ca sa spun asa...odata cu venirea verii mi se inmultesc si pistruii...de la razele solare...desi folosesc crema zilnica cu masline verzi...naturala..tot s au inmultit...ce e de facut pt a nu se mai vedea asa pronuntat?? mentionez k am un ten deschis si sensibil ps : nu folosesc fonduri de ten si alte chestii de genul. multumesc anticipat pt raspuns!
  citeaza   raspunde

De la: Iryna_Iry, la data 2012-05-17 21:08:19Buna seara am o problemutza...ca sa spun asa...odata cu venirea verii mi se inmultesc si pistruii...de la razele solare...desi folosesc crema zilnica cu masline verzi...naturala..tot s au inmultit...ce e de facut pt a nu se mai vedea asa pronuntat?? mentionez k am un ten deschis si sensibil ps : nu folosesc fonduri de ten si alte chestii de genul. multumesc anticipat pt raspuns!
Eu am reusit sa scap de petele maronii de pe fata dupa o batalie lungaaaaaaaaa(aprox.2ani).Am folosit toate cremele posibile pana am descoperit microdermoabraziunea.Am facut o singura sedinta la o clinica specializata si am scapat de chin.Mai folosesc si RETIN A(combin RETIN A cu o crema hidratanta-rezultate garantate)
  citeaza   raspunde

mie imi plac pistruii mei... :-)) Ii am de cind eram copil - e drept ca nu mai sint atit de pronuntati ca atunci, dar nu as renunta la ei.
  citeaza   raspunde

sarut mana pt raspuns domanelor am sa incerc si asa...mie nu mi plac deloc...:((( si nu i vreau...mai ales ca am tenul mai alb..
  citeaza   raspunde

doamnelor duminica placuta si sanatate multa
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: