Viata fara prieteni

Buna!Slava domnului ca am gasit acest site...ma simt disperata!Nu mai am prieteni ,poate ca nu am pastrat langa mine oamenii care ar fi trebuit,poate ca nu sunt capabila de a lega prietenii de durata,poate ca eu am o problema! am doar 21 de ani si nu il am decat pe iubitul meu cu care nu prea mai merge relatia si tot din cauza asta lipsa de prieteni!imi doresc sa am pe cineva alaturi atunci cand imi e greu(si in ultima perioada mi'e destul de greu),mi'as dori sa'mi sune si mie tel sa fiu intrebata daca mi'e bine,sa simt ca i pasa la cineva de mine ...e sad sadd saadd !!! Cel mai rau e ca am stima de sine scazuta ,ma simt groaznic! Daca sunt persoane din tm care au nevoie de o prietena adevarata as fi incantata sa fiu eu aceea! va pup si va rog un sfaat ceva..
garbo_5632
Postat pe 16 Iulie 2012 18:44
vino sa flecaresti cu noi pe aici - mai ridem, mai intepam, da' poate nu o sa te mai simti asa de singura.
quasaria
Postat pe 16 Iulie 2012 18:50
Multumesc draga asta o sa fac:) m'ai facut sa zambesc
garbo_5632
Postat pe 16 Iulie 2012 19:00
si daca vrei... poti sa intri si la cafenea, crasma sau restaurant... acolo sa mai bei o bere, sucu-sucu... sau ce vrei ! e gratis... doar trebuie sa lasi bacshish !
barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 19:11
SIGUR nu o sa te mai simti asa singura si o spun din proprie experienta. Sotul meu fiind mult plecat cu serviciul,am gasit Garbo si am gasit prieteni. Casa nu mai este goala,iar serile nu mai sunt deloc lungi (dimpotriva,parca nu imi ajung). Pana si saracul sot,trebuie sa stea la "rand" sa poata discuta cu mine...
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2012 19:11
mey... fata vrea cineva din TM.... asta in primul rand !!!
barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 19:20
Timisoara ? Asta de unde ai mai scos-o?
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2012 19:28
barbo...esti plin de sensibilitate asta seara...
Eugenia_
Postat pe 16 Iulie 2012 19:28
asta pentru ca esti si tu de fata... dar gata, plec, ca mi s-a terminat sensibilitatea... ! din cauza caldurii... !

Rotty... de aici ma scos-o: "Daca sunt persoane din tm" dar poate gresesc.....
barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 19:55
Scuze...chiorbison de mine nu a vazut...
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2012 20:00
5632.....intra mami pe aici si garantat vor fi zile in care vei rade cu lacrimi si vei uita ca ziua a fost mai tristuta.....aici gasesti si niste prieteni de calitate, pe unii chiar ii cunosc de ani de zile...
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2012 22:50
De la: garbo_5632, la data 2012-07-16 18:44:15Buna!Slava domnului ca am gasit acest site...ma simt disperata!Nu mai am prieteni ,poate ca nu am pastrat langa mine oamenii care ar fi trebuit,poate ca nu sunt capabila de a lega prietenii de durata,poate ca eu am o problema! am doar 21 de ani si nu il am decat pe iubitul meu cu care nu prea mai merge relatia si tot din cauza asta lipsa de prieteni!imi doresc sa am pe cineva alaturi atunci cand imi e greu(si in ultima perioada mi'e destul de greu),mi'as dori sa'mi sune si mie tel sa fiu intrebata daca mi'e bine,sa simt ca i pasa la cineva de mine ...e sad sadd saadd !!! Cel mai rau e ca am stima de sine scazuta ,ma simt groaznic! Daca sunt persoane din tm care au nevoie de o prietena adevarata as fi incantata sa fiu eu aceea! va pup si va rog un sfaat ceva..

Apara-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur !
http://www.youtube.com/watch?v=eulu8N8Z_fc&feature=fvwrel
VOIAJOR
Postat pe 24 Iulie 2012 03:03
Iti dau nr de tf al nepoatei mele-locuieste in Timisoara si e si ea...singurica..poate va imprieteniti si nu mai plangeti de...singuratate..0747254123..Diana B Spune-i ca ai nr de tf de la matusa ei..pup pe amandoua!!
elisabeta_boia
Postat pe 24 Iulie 2012 11:31
De la: garbo_5632, la data 2012-07-16 18:44:15Buna!Slava domnului ca am gasit acest site...ma simt disperata!Nu mai am prieteni ,poate ca nu am pastrat langa mine oamenii care ar fi trebuit,poate ca nu sunt capabila de a lega prietenii de durata,poate ca eu am o problema! am doar 21 de ani si nu il am decat pe iubitul meu cu care nu prea mai merge relatia si tot din cauza asta lipsa de prieteni!imi doresc sa am pe cineva alaturi atunci cand imi e greu(si in ultima perioada mi'e destul de greu),mi'as dori sa'mi sune si mie tel sa fiu intrebata daca mi'e bine,sa simt ca i pasa la cineva de mine ...e sad sadd saadd !!! Cel mai rau e ca am stima de sine scazuta ,ma simt groaznic! Daca sunt persoane din tm care au nevoie de o prietena adevarata as fi incantata sa fiu eu aceea! va pup si va rog un sfaat ceva..
vezi tu ca in romania prieteniile se leaga doar daca au vreun castig...
Este bine ai cu cine sa iesi dar sa nu te implici emotional...pt ca fiecare este pt el....Asa ca urmaresteti si tu interesul,in a-ti avea cu cine sa iesiti sa nu va plictisiti dar fara sa ii l;asi sa profite de pe urma ta si fara sa se bage in relatia ta...Si sa nu le povestesti prietenilor problemele personale,,,,ca sa nu te sape....
Poti iesi cu oameni ca sa va petreceti timpul dar nu te implica emotional pt ca oamenii vor simti asta si vor profita de asta...
ingerasulluptator
Postat pe 24 Iulie 2012 13:05
Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare dar citind cele scrise de ingerasulluptator pot trage o concluzie (poate este pripita necunoscand persoana decat din cele scrise mai sus). Nu ai avut prieteni adevarati sau poate ai avut asa zisi prieteni care ti-au inselat asteptarile. Poate noi (adica familia mea) suntem niste oameni norocosi. Suntem "o mana" de prieteni, "oameni" (in adevaratul sens al cuvantului) care timp de 30 de ani am fost alaturi unii de altii exact asa cum spune vorba aceea, "la bine si la greu". Dar sa stii ca asta nu inseamna ca atunci cand o persoana face o greseala sa nu ai curajul sa ii spui ca greseste doar de teama ca se va supara si ii vei pierde prietenia. Adevarata prietenie este atunci cand accepti ca prietenii sa spuna adevarul, chiar daca doare pe moment, sa stii ca te poti baza pe acei oameni si ei pe tine, sa stii sa ceri si sa stii sa dai neconditionat, sa stii sa ii iubesti cu calitati si defecte, copii lor sa fie ca si ai tai pentru ca stii ca si reciproca este valabila, si ar mai fi multe de spus dar nu as vrea sa supar pe nimeni asa ca sfarsec prin a le dori tuturor prieteni ca cei pe care ii avem noi, iar atunci cand vor fi pretuitii si arati-le dragostea si respectul cuvenit. Numai bine si mult noroc!
roxana3377
Postat pe 24 Iulie 2012 13:45
32 nu baga in seama "ingerasul" ....E dracusor travestit
Rotty
Postat pe 24 Iulie 2012 14:14
si in plus... l-au dat si afara din iad... ca batea capu' la toti de se bagau de buna voie in cazane... !!!
parol ! la irinuca ma refer. si daca nu mai are iadul... vrea sa-l faca aici... noi e victimele... !!! parol !
barboneli
Postat pe 24 Iulie 2012 14:53
De la: roxana3377, la data 2012-07-24 13:45:53Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare dar citind cele scrise de ingerasulluptator pot trage o concluzie (poate este pripita necunoscand persoana decat din cele scrise mai sus). Nu ai avut prieteni adevarati sau poate ai avut asa zisi prieteni care ti-au inselat asteptarile. Poate noi (adica familia mea) suntem niste oameni norocosi. Suntem "o mana" de prieteni, "oameni" (in adevaratul sens al cuvantului) care timp de 30 de ani am fost alaturi unii de altii exact asa cum spune vorba aceea, "la bine si la greu". Dar sa stii ca asta nu inseamna ca atunci cand o persoana face o greseala sa nu ai curajul sa ii spui ca greseste doar de teama ca se va supara si ii vei pierde prietenia. Adevarata prietenie este atunci cand accepti ca prietenii sa spuna adevarul, chiar daca doare pe moment, sa stii ca te poti baza pe acei oameni si ei pe tine, sa stii sa ceri si sa stii sa dai neconditionat, sa stii sa ii iubesti cu calitati si defecte, copii lor sa fie ca si ai tai pentru ca stii ca si reciproca este valabila, si ar mai fi multe de spus dar nu as vrea sa supar pe nimeni asa ca sfarsec prin a le dori tuturor prieteni ca cei pe care ii avem noi, iar atunci cand vor fi pretuitii si arati-le dragostea si respectul cuvenit. Numai bine si mult noroc!


fara scuze si fara regrete... ! ai spirit de observatie bun ! asa e cum scrii. unii mai vechi pe aici au citit inca vreo 675o,3 de postari din astea..... ca cea de SUS !!!
barboneli
Postat pe 24 Iulie 2012 14:57
da, spirit de obs. bun.
Irina e de fapt mult mai simpla decit putem presupune daca facem scrabble - fara sensuri duble, captiva intr-un moment din trecut, fara sa evolueze sau sa involueze. Unul din tristele exemple fara delta t. Adica speranta, pina la urma.

Dupa 3750 de mesaje, nimic, absolut nici o inflexiune diferita....
quasaria
Postat pe 24 Iulie 2012 15:14
ete... ! si tu ai spirit de observatie... eu aproape ca le dublai... !!! la mesajele lui irinuca ma refer... nu la calitai sau defecte !!!
barboneli
Postat pe 24 Iulie 2012 15:21
pe alea sterse le-ai considerat?
quasaria
Postat pe 24 Iulie 2012 15:29
De la: roxana3377, la data 2012-07-24 13:45:53Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare dar citind cele scrise de ingerasulluptator pot trage o concluzie (poate este pripita necunoscand persoana decat din cele scrise mai sus). Nu ai avut prieteni adevarati sau poate ai avut asa zisi prieteni care ti-au inselat asteptarile. Poate noi (adica familia mea) suntem niste oameni norocosi. Suntem "o mana" de prieteni, "oameni" (in adevaratul sens al cuvantului) care timp de 30 de ani am fost alaturi unii de altii exact asa cum spune vorba aceea, "la bine si la greu". Dar sa stii ca asta nu inseamna ca atunci cand o persoana face o greseala sa nu ai curajul sa ii spui ca greseste doar de teama ca se va supara si ii vei pierde prietenia. Adevarata prietenie este atunci cand accepti ca prietenii sa spuna adevarul, chiar daca doare pe moment, sa stii ca te poti baza pe acei oameni si ei pe tine, sa stii sa ceri si sa stii sa dai neconditionat, sa stii sa ii iubesti cu calitati si defecte, copii lor sa fie ca si ai tai pentru ca stii ca si reciproca este valabila, si ar mai fi multe de spus dar nu as vrea sa supar pe nimeni asa ca sfarsec prin a le dori tuturor prieteni ca cei pe care ii avem noi, iar atunci cand vor fi pretuitii si arati-le dragostea si respectul cuvenit. Numai bine si mult noroc!
pai poate nici tu nu esti cinstita de aceea ii si accepti si pe acei care nu sunt cinstiti cu tine....eu sunt cinstita si ii consider prieteni doar pe oamenii cinstiti si care sunt din acelasi aluat ca mine...
ingerasulluptator
Postat pe 24 Iulie 2012 21:32
De la: barboneli, la data 2012-07-24 14:53:19si in plus... l-au dat si afara din iad... ca batea capu' la toti de se bagau de buna voie in cazane... !!!
parol ! la irinuca ma refer. si daca nu mai are iadul... vrea sa-l faca aici... noi e victimele... !!! parol !
eu vreau sa fac raiul pe pamat cu barbati cinstiti si cu femei destepte pt ca sunt prea proaste,le-au prostit barbatii de cap cu teoria lor...
eu nu asimilez decat lucrurile pe care le consider eu folositoare pt mine....
ingerasulluptator
Postat pe 24 Iulie 2012 21:35
degaba zic unele femei ca ei zic ca barbatii si fac ca ele....Da fac ca ele lucruri rele ca sa se razbune pe barbati..
Dar o femeie ca mine spre exemplu care asimileaza doar ce crede ea ca este folositor pt caracterul meu....nu asimilez ce vor altiii....asa ca eu nu as putea sa traiesc alaturi de prieteni si de un barbat care nu este din acelasi aluat ca mine,,pt ca se vede diferenta de gandire....
ingerasulluptator
Postat pe 24 Iulie 2012 21:38
referitor la stima de sine,aminteste-ti ca esti unica in toata lumea,fiecare din noi e unic,si asta face ca valoarea noastra sa fie uriasa.
si aceasta valoare nu depinde de reusitele,sau de esecurile noastre,deloc.depinde doar de calitatea noastra de oameni unici.
apoi,ca sa legi prietenii,trebuie sa te alaturi unui grup,de ex sa alergi prin parc,cu catelul,la noi la facultate,fetele imprumutau catelul uneia din prietene,ca sa il scoata la primbare,pentru ca asa cunosteau si prietene noi,,si faceau si agatamente.
la cursurile de ceva,de cosmetica,dans,engleza,orice,cunosti oameni noi,si vei avea si prieteni noi.
chiar si la biserica,daca te duci la aceeasi,duminica,poti face cunostinte noi.
increderea in valoarea ta,va creste si daca de fiecare data cand te uiti in oglinda,observi ceva,un amanunt,ceva care iti place la tine.
poate buzele,azi.
maine zambetul,poate expresia din ochi.
forma degetelor,orice.
gaseste de fiecare data,ceva ce iti place,ceva ce iubesti la tine.
apoi vei avea o gramada de prieteni.
daniilia
Postat pe 26 Iulie 2012 00:40
daniilia: "increderea in valoarea ta,va creste si daca de fiecare data cand te uiti in oglinda,observi ceva,un amanunt,ceva care iti place la tine.
poate buzele,azi.
maine zambetul,poate expresia din ochi.
forma degetelor,orice.
gaseste de fiecare data,ceva ce iti place,ceva ce iubesti la tine.
apoi vei avea o gramada de prieteni."

asa faci tu... asa iti pui tu "valoarea"... ??? uitandu-te in oglinda si placandu-ti cate ceve la tine... ? bey... ea se place pe ea, chiar si la degete... dar ea vrea s-o placa si altcineva... ! buzele si le place de mult si probabil ca in trecut i le-a placut si altcineva... acuma insa ii lipsesc ceva prieteni, uitandu-se in oglinda nu-i gaseste ! ea nu vrea sa se iubeasca pe sine, asta o face demult poate, cu sau fara ajutorul oglinzii... ea vrea s-o iubeasca si altcineva, sa-i fie prieten sau prietena.... ! eu asa am inteles... !
barboneli
Postat pe 26 Iulie 2012 08:29
ce are ...baba cu prefectura.
quasaria
Postat pe 26 Iulie 2012 09:49
pe mine... pe mine m-ai facut baba... ???
barboneli
Postat pe 26 Iulie 2012 10:23
stima... pe aia am facut-o baba...:-))
quasaria
Postat pe 26 Iulie 2012 10:39
glumeam... !
barboneli
Postat pe 26 Iulie 2012 10:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu) 4101 De la: alfheim 29 Aprilie 2017 13:51
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? 127 De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42
de ce se compara oamenii intre ei? 4 De la: garbo_2175 23 Mai 2012 13:53
ce e mai important in viata pt voi? 35 De la: garbo267052 4 Iulie 2012 07:22
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? 103 De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47
Setari Cookie-uri