Iubiri on line- a fost o intamplare sau a fost premeditat?

Poate ca este un subiect demult "fumat" aici,dar doresc sa va provoc la discutii, in speranta ca ma linistesc odata! Trebuie sa va spun povestea mea pentru ca nici unei persoane in" carne si oase" nu as indrazni sa o spun:
Sunt casatorita de multi ani, avem un copil care este acum mare si "pe picioarele lui". In casnicie nu ne-am inteles bine niciodata, suntem groaznic de diferiti, nu avem gusturi comune, preocupari, aspiratii, nimic comun doar cateva bunuri materiale. De-a lungul anilor am vrut sa divortez, si am fost foarte aproape, de mai multe ori pentru neintelegeri si singuratatea care ma apasa, nu au fost alte motive. In octombrie anul trecut, m-am hotatarat iar ca divortez si pun capat "singuratatii in doi". Sufleteste m-am detasat de omul de langa mine, mi-am dat jos verigheta si am inceput sa ma simt libera de orice obligatie, am inceput sa-mi fac planuri de o noua locuinta si ce pot sa-mi iau din vechea.
De atata libertate si singuratate, am inceput ca ma interesez de site urile matrimoniale si am intrat pe bine-cunoscutul SENTIMENTE.RO. De acolo m-am imprietenit cu un tip care zicea ca e divortat de cativa ani, ca sta cu fetita care a ramas la el. Mi-a spus ca de curand s-a certat cu o femeie pe care a iubit-o mult dar e casatorita si au incheiat relatie. Cam timp de o luna am vorbit in fiecare seara, pe mess si apoi cu web, deci ne-am si vazut si auzit, cam 2 saptamani, ore intregi petreceam impreuna. Am hotarat sa facem revelionul impreuna, ca sa "unim 2 singuratati", mi-am cumparat bilet de avion, el mi-a spus ca a vorbit la un restaurant, ne-am facut planuri cu ce sa ne imbracam, am vorbit de toate si totul parea minunat. Ma alinta, imi spunea ca s-a indragostit de mine, eu am fost mai rezervata, ii raspundeam frumos dar nu i-am facut declaratii, PANA INTR-O ZI, cand, la telefon i-am spus ca am asteptat cu nerabdare mesajul lui, m-a intrebat CE-I, TE-AI INDRAGOSTIT? , am recunoscut cu jumate de gura, SI DE ATUNCI NU MA MAI CAUTAT, si am gasit un mesaj off line ca s-a impacat cu iubirea lui si imi doreste ....
Pana sa gasesc mesajul, vazand ca nu ma cauta, l-am sunat dar cred ca era deja dezactivat numarul.
Mi-am sters urgent toate caile de comunicare, telefoane, id uri, DESIGUR ca nu l-am mai cautat DAR tot ma gandesc la el, si TARE AS VREA SA STIU DACA A FOST O INTAMPLARE SAU DE FAPT CU ASTA SE OCUPA, SA SUCEASCA MINTILE LA GASCULITE VISATOARE CA MINE?
ella_rebela
Postat pe 3 Ianuarie 2011 21:56
totul e posibil......
jeanette40
Postat pe 3 Ianuarie 2011 22:06
simplu,tipul dorea o aventura, nu sentimente.
ufishor
Postat pe 3 Ianuarie 2011 22:14
nu, probabil chiar s-a impacat cu fosta - sau si-a gasit vreo alta pe net - si ducea tratative in paralel. Daca nu il accepta fosta inapo sau nu pica altceva, avea cu cine sa faca revelionul.
Altfel, mi se pare aberant sa te indragostesti de cineva fara sa il fi vazut macar o data in fata ochilor. Aici e chestia de chimie, totusi, nu de poze si planuri....
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2011 23:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
confuzie sau "dezinformare":domnisoara...domnisoara..... 11 De la: tutankhamon 18 Iulie 2009 21:46
Doar febra la bebe 11 De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:31
Femeia capricorn? 4 De la: garbo027119 8 Decembrie 2009 22:29
Carol al II-lea - da sau nu 22 De la: garbo225715 2 Octombrie 2013 15:47
Ce as putea sa fac? 51 De la: dor72 21 Iunie 2011 22:22
Setari Cookie-uri