eu berbec , el leu

dragii mei ce parere aveti despre aceasta combinatie , femeia berbec , barbatul leu . am citit despre combinatia aceasta , unii spun ca iese cu scantei , altii ca este perfecta , voi ce spuneti , cei care stiu despre asta ,care aveti experienta . stiu ca in primul rand conteaza de la om la om apoi de la zodie la zodie. miii de multumiri . va pupic
rudicut
Postat pe 5 Mai 2012 11:14
Ambele zodii de foc se potrivesc destul de bine,au aceleasi vise,dorinte,pasiuni..Leul este orgolios dar poate trece peste copilariile berbecului.Leul are nevoie de multa atentie,caldura,iubire..Sunt doua zodii compatibile.
garbo102323
Postat pe 6 Mai 2012 08:47
...sunt ambitiosi amandoi si de aici sar scantei!...depinde doar de ei cum isi acorda prioritate!
caleidoscop
Postat pe 6 Mai 2012 14:03
De la: garbo102323, la data 2012-05-06 08:47:20Ambele zodii de foc se potrivesc destul de bine,au aceleasi vise,dorinte,pasiuni..Leul este orgolios dar poate trece peste copilariile berbecului.Leul are nevoie de multa atentie,caldura,iubire..Sunt doua zodii compatibile.

Sunt berbec cu ascendent in Leu, poate si din aceasta cauza consider ca sunt perfect compatibili cu conditia sa invete amandoi sa cedeze locul de lider in functie de situatie, pt ca amandoi sunt lideri inascuti, Leul e orgolios si incapatanat/perseverent, Berbecul nerabdator si incapatanat/perseverent, in rest...totul e OK!

Cele mai frumoase momente din viata, de care imi aduc aminte cu mare drag, mi le-am petrecut alaturi de nativi ai zodiei Leu.
ankh
Postat pe 15 Mai 2012 03:23
Si eu am trait aceasta experienta o perioada de aproape 6 ani Aveam 18 ani, era prima iubire si cred ca a ramas si ultima mea iubire in adevaratul sens al cuvintelor A fost sublim si foarte pasional,nu l-am uitat si cred ca nu-l voi uita niciodata ..la fel si el cand ne intalnim intamplator imi spune ca am fost marea si singura lui iubire Intre noi au fost multe orgolii peste care EU nu am putut trece si sa stiti ca ORGOLIUL e un mare defect si nicidecum o calitate...Feriti-va cat puteti de mult de orgoliu ca e devastator....Sunt casatorita de aproape 31 de ani, am 2 copii, imi iubesc sotul dar mai ales il respect Ce-a fost atunci intre o berbeaca si un leu, nu v-a mai fi niciodata !..si voi muri cu acea iubire in gand Daca tu esti berbeaca, calca-ti pe orgoliu,iarta-l daca-ti greseste si ramaneti fericiti toata viata pt ca-i o compatibilitate desavarsita ! Mult noroc !
florivizireanu
Postat pe 18 Mai 2012 12:39
din ce spune zodiacul combinatia e buna; acum nah, conteaza multe, educatia in primul rand si mediul in care si-a petrecut timpul.
adeline
Postat pe 18 Mai 2012 15:45
Berbecul este nerabdator,rapid........leul nu este!Leul are nevoie de iubire......berbecul nu prea are timp de asta!Deci? Nu se potrivesc decat ca prieteni!
mitiduk
Postat pe 19 Mai 2012 15:17
De la: rudicut, la data 2012-05-05 11:14:45 dragii mei ce parere aveti despre aceasta combinatie , femeia berbec , barbatul leu . am citit despre combinatia aceasta , unii spun ca iese cu scantei , altii ca este perfecta , voi ce spuneti , cei care stiu despre asta ,care aveti experienta . stiu ca in primul rand conteaza de la om la om apoi de la zodie la zodie. miii de multumiri . va pupic

Femeia Berbec

Deci te-ai îndrãgostit de o femeie din zodia Berbecului. Nu ºtiu dacã sã te felicit sau sã te compãtimesc. Poate cã ea îºi închipuie cã dragostea e viaþa ei, dar e prea adînc absorbitã de lumea din jur, ca sã nu mai spunem de propria persoanã, pentru ca dragostea sã fie centrul existenþei ei. Se poate descurca fãrã un bãrbat mai uºor decît orice altã femeie pe care ai întîlnit-o vreodatã. Desigur, a se descurca fãrã un bãrbat nu e acelaºi lucru cu a trãi fãrã iubire. Va avea tot timpul nevoie de acel erou al viselor ei dupã care sã tînjeascã în adîncul sufletului. El poate fi o iubire de demult sau de departe, ori o iubire încã neîntîlnitã, dar ea se va gîndi la el în timpul unei ploi de primãvarã, cînd aude un anumit cîntec sau cînd fulgerã. Totuºi, dacã bãrbatul respectiv nu e o prezenþã fizicã în viaþa ei, nu îi va duce prea tare dorul. Orice ar putea face el, ea e convinsã cã poate face mai bine. Fata din Berbec nu aºteaptã sã-i deschidã cineva uºa, îºi pune singurã haina, îºi poartã singurã bãtãliile, îºi trage singurã scaunul la masã, îºi cheamã taxiul ºi îºi aprinde þigara fãrã vreun ajutor masculin. Pentru ea, a face un lucru cu mîna e cel mai rapid mod de a-l duce la bun sfîrºit. Bineînþeles, atitudinea aceasta nu picã prea bine vulnerabilului ego masculin. Femeia aflatã sub semnul lui Marte e hotãrîtã sã preia conducerea, sã fie cea care preia iniþiativa, chiar ºi în dragoste. Dintre toate femeile din toate zodiile, femeia Berbec e cea de la care trebuie sã te aºtepþi sã te cearã ea de soþ, mai ales dacã nu eºti prea hotãrît. Apropie-te cu multã precauþie de o fatã din Berbec. Ea vrea sã fie cea care conduce într-o poveste de dragoste. Ai face bine sã te asiguri cã i-ai cucerit inima înainte sã o apuci de talie ºi sã o sãruþi. Altfel s-ar putea sã te alegi cu un pumn în falcã ºi sã o vezi fugind ca o cãprioarã speriatã. Nu te lãsa înºelat. Nu pudoarea feciorelnicã o face sã o rupã la fugã. Nu se teme de intenþiile tale pasionale, ci de faptul cã s-ar putea alege cu un sclav care o idolatrizeazã sau cu un cãþeluº îndrãgostit, dispus sã o urmeze peste tot fãrã crîcnire. Ambele variante ar plictisi-o de moarte. Fii uºor distant, þine-o în nesiguranþã ºi tu vei fi cel urmãrit ºi "prins la cotiturã". O femeie Berbec e întotdeauna intrigatã de un bãrbat care rezistã farmecului ei. Mîndria ei o va îndemna sã facã orice ca sã-ºi demonstreze cã e irezistibilã, chiar dacã interesul pentru respectiva "pradã" e trecãtor. Scarlett O'Hara e întruchiparea perfectã a femeii din Berbec. Ca ºi Scarlett, ea va aduna la picioarele ei fiecare bãrbat disponibil pe o razã de kilometri întregi, iar între timp inima ei va tînji dupã singurul bãrbat pe care, dintr-un motiv sau altul, nu-l poate avea. Ca ºi Scarlett, ea se poate adapta rapid la orice condiþii pentru a supravieþui, fãrã sã se plîngã. Amîndouã personajele sînt destul de puternice pentru a sfida convenþiile, a înfrunta un inamic sau chiar pentru a împuºca un om cu un calm îngheþat pentru a-i proteja pe cei dragi. Femeia Berbec e foarte sensibilã la complimente, dacã acestea nu sînt gratuite. Aratã-i cã o admiri, dar fãrã sã-i aduci laude prea înflorite sau siropoase. În dragoste, loialitatea ei e uriaºã atîta timp cît reuºeºti sã-i menþii iubirea vie, cãci e profund sentimentalã. Vei observa la ea contradicþia tipicã Berbecilor; nu doreºte sã fii prea ostentativ cînd alergi dupã ea, dar îºi pierde repde interesul pentru tine dacã eºti prea detaºat. Nu-ºi doreºte un bãrbat complet dominator, dar nici nu o vei cîºtiga stînd plin de adoraþie la picioarele ei. Uluitor de idealistã, uneori ea cautã în zadar acel cavaler în armurã strãlucitoare care sã cucereascã lumea, sã i-o ofere cu delicateþe ºi totuºi sã nu-ºi sacrifice masculinitatea pentru ea. Din moment ce asemenea eroi existã doar în basme ºi în jurul Regelui Arthur, femeia din Berbec trece deseori singurã prin viaþã. Zilele ei sînt strãlucitoare ºi pline de încîntare, dar nopþile sînt uneori întunecate ºi pline de dor. Totuºi, cînd visele ei înãbuºite se transformã în cenuºã, tocmai cînd crezi cã flacãra din ea se stinge, ea se va ridica dintr-un salt ºi va clãdi un nou rug. Aceastã femeie trebuie sã fie mîndrã de tine ca sã te poatã iubi. Dar nu te considera prea important ca sã observi ºi calitãþile ºi talentele ei. Deºi va cere mult de la tine, îþi va da înapoi însutit. Femeia dominatã de Marte poate fi exagerat de generoasã cu timpul ºi înþelegerea ei, împãrþind cu tine cu dragã inimã obiectele ºi banii ei. Dar, cînd e vorba de dragoste, devine de-a dreptul zgîrcitã. În acest domeniu, "ce-i al ei, e al ei" ºi nu e nevoie de prea mult ca sã-i provoci gelozia explozivã. Nu-þi exprima admiraþia faþã de actriþa preferatã în preajma ei ºi nu face prea multe complimente prietenelor ei. Un bãrbat care are o soþie Berbec ar fi mai în siguranþã dacã ºi-ar lua un secretar decît o secretarã. Dacã nu e pe primul loc pentru tine în toate privinþele, te vei întreba în scurt timp unde a dispãrut aºa repede toatã pasiunea ºi emoþia excitantã pe care þi-o dãruia. Cînd o femeie din Berbec e rãnitã cu adevãrat, se transformã din flacãrã în iceberg. Focul ei arde intens ºi moare repede. Gheaþa ei poate fi eternã. Nu uita asta dacã o iubeºti profund - ºi e puþin probabil cã va accepta sã o iubeºti altfel decît profund. Femeia Berbec îl aºazã pe cel iubit pe un piedestal, aºteptîndu-se ca el sã se ridice la înãlþimea imaginii ei imposibil de perfecte despre el, refuzînd cu încãpãþînare sã-i vadã defectele, pînã cînd acestea nu devin prea evidente chiar ºi pentru ea. Dacã ai de gînd sã critici iubitul, soþul sau copilul unei femei din Berbec ai face bine sã-þi pui armurã, cãci va deveni extrem de tãioasã ºi va face remarci personale ºi usturãtoare cînd vei încerca sã retezi aripile viselor ei. Din moment ce preferã compania bãrbaþilor celei a femeilor ºi pretinde admiraþia fiecãrui bãrbat pe care-l întîlneºte, fie cã el are nouã sau nouãzeci de ani, vei avea destule ocazii sã simþi acele mici înþepãturi provocate de monstrul verde al geloziei. Însã ar fi mai înþelept sã te abþii sã le exprimi. Pe cît de feroce posesivã e ea faþã de tine, pe atît de intolerantã e faþã de manifestãrile tale de gelozie. Femeia Berbec va insista sã-ºi pãstreze independenþa înainte ºi dupã cãsãtorie. Va trebui sã ai încredere în ea, indiferent unde s-ar duce ºi ce ar face, deºi ea nu va avea aceeaºi încredere în tine. Nu e chiar aºa de rãu cum pare, cãci, o datã ce ai cucerit-o, aceastã femeie îþi e complet credincioasã. E incapabilã sã iubeascã doi bãrbaþi o datã, cãci astfel de trãdãri ºi minciuni îi sînt complet strãine. Cu excepþia unor circumstanþe neobiºnuite, ea îþi va spune în faþã cã dragostea a murit înainte de a se dedica trup ºi suflet unei alte relaþii.
Aceastã femeie considerã fiecare relaþie în are e implicatã ca fiind Unicã ºi pentru totdeauna, aºa cã i se va dedica fãrã reþineri, fãrã ºiretenii feminine, fãrã trucuri cochete, sau jocuri stupide. Ca ºi acþiunile ºi vorbele ei, dragostea ei e directã, fãrã ocoliºuri. Simplitatea emoþiilor ei are o calitate curatã ºi proaspãtã, dar acestea o pot bãga deseori în încurcãturi. Probabil cã vei fi nevoit sã o mai þii uneori în frîi, dar va accepta acest lucru cu o surprinzãtoare docilitate dacã te iubeºte cu adevãrat.
Femeile dominate de Marte au deseori cariere de succes. Pot face faþã aproape oricãrei profesii, de la agent de bursã ºi agent imobiliar, pînã la modeling ºi actorie. E puþin probabil cã vei reuºi s-o convingi sã renunþe la slujbã de dragul tãu. S-ar putea sã facã asta pentru un timp ca sã se ocupe de viaþa voastrã comunã, pe care o viseazã idilicã ºi perfectã, dar dupã un timp va dori sã se întoarcã la lucru. Lãsaþi-o. Va fi mult mai iubitoare ºi blîndã dacã va fi lãsatã sã-ºi umple timpul cu ceva ce o intereseazã. Frustrãrile acumulate ale celor din Berbec pot duce la probleme prea mari ca sã le mai gãsiþi soluþii.
zack
Postat pe 20 Mai 2012 12:22
De la: rudicut, la data 2012-05-05 11:14:45 dragii mei ce parere aveti despre aceasta combinatie , femeia berbec , barbatul leu . am citit despre combinatia aceasta , unii spun ca iese cu scantei , altii ca este perfecta , voi ce spuneti , cei care stiu despre asta ,care aveti experienta . stiu ca in primul rand conteaza de la om la om apoi de la zodie la zodie. miii de multumiri . va pupic

Nimic nu o descurajeazã pe aceastã femeie. Fie cã e o provocare, sau doar ceva ce crede cã-i va înfrumuseþa viaþa ea va încerca sã-i facã faþã, chiar dacã nu e prea practic. Impulsivitatea ei îi poate provoca necazuri ce pot pãrea fãrã ieºire, dar femeie Berbec crede cu tãrie în miracole ºi, de obicei, acestea se întîmplã. Desigur, îi va ieºi ceva pãr alb pînã va învãþa sã nu mai repete aceleaºi greºeli, cãci Berbecii nu prea învaþã din experienþã, dar spiritul ei e neînfrînt iar încãpãþînarea - proverbialã.
Sã nu îþi faci niciodatã probleme cã femeia ta din Berbec va ceda în faþa farmecelor unui lup. E imunã la lupi ºi gigolo, dar pericolul de se lãsa sedusã de un idealist e mult mai mare, mai ales dacã acesta susþine o cauzã pierdutã. Dar nici acesta nu o va putea supune complet, cãci asta e imposibil în cazul unei femei de sub semnul lui Marte. îþi va cumpãra cadouri, îþi va împrumuta bani, te va îngriji cînd eºti bolnav ºi te va ajuta sã gãseºti o slujbã, dar va aºtepta ca ºi tu sã faci aceleaºi lucruri pentru ea. Va nega cu vehemenþã acest lucru, dar dacã ea e nefericitã se aºteaptã ca ºi tu sã fii, iar dacã e fericitã vrea sã fii la fel de fericit ca ea. Pentru o astfel de femeie, dragostea înseamnã sã împarþi totul în mod egal. I se va pãrea firesc sã-þi foloseascã aparatul de ras, contul bancar, sã fie prietena prietenilor tãi ºi sã împãrtãºeascã visurile tale. în schimb, tu poþi face acelaºi lucru cu tot ce e al ei. Sigur, aparatul ei de ras s-ar putea sã fie tocit, contul ei bancar depãºit, prieteniile ei cam superficiale, iar visurile ei cam prea mari pentru tine, dar ea nu e egoistã ºi e dispusã sã le împartã cu tine. Dacã vei refuza sã-i împãrtãºeºti un secret ai toate ºansele sã o scoþi din minþi ºi nu îþi doreºti asta. Niciodatã sã nu o faci de rîs în public cu hainele, gramatica sau comportamentul tãu. Nici ea nu te va face de rîs, cel puþin nu din aceste motive.
Dacã îi rãneºti mîndria sau îi retezi entuziasmul aproape cã îi vei frînge inima. Sînt destui cei care îi fac asta în mod constant. Oamenilor nu le place o femeie care þine mereu sã aibã ultimul cuvînt ºi care se crede mai deºteaptã decît toþi. Cînd va descoperi cã, de fapt, nu e stãpîna universului va alerga înlãcrimatã în braþele tale, copleºitã de faptul cã lumea ei s-a prãbuºit. Atunci vei avea ocazia sã o vezi aºa cum e cu adevãrat: extrem de neajutoratã ºi vulnerabilã, în ciuda faþadei ei sigure de sine. Nu e o durã, dar ºi-ar dori sã fie ºi atunci admirã oamenii puternici ºi încearcã sã-i imite. în aceste ocazii, cînd lumea rea îi distruge visele, alin-o tandru ºi probabil cã nu o vei pierde niciodatã. Apãr-o întotdeauna de inamici. Nu te va ierta niciodatã dacã nu lupþi pentru ea sau nu îi þii partea. Dar fii pregãtit sã te împaci cu ei cînd o va face ºi ea, ceea ce se va întîmpla, probabil, în scurt timp. ªi ea te va apãra pe tine. O femeie Berbec va renunþa sfidãtor la orice beneficiu, dacã e venit din partea cuiva care i-a rãnit un prieten. Indignarea ei va fi fãrã margini. Nimic nu le caracterizeazã mai bine pe aceste femei decît loialitatea.
Dacã o iei de soþie, pregãteºte-te de bãtãi de cap. Va avea multe interese exterioare familiei, cãci cãminul nu va fi niciodatã un spaþiu suficient pentru a-ºi manifesta energia creatoare.Sã nu te aºtepþi din partea ei sã ciripeascã veselã ºi fericitã prin bucãtãrie, verificînd plãcinta din cuptor. Va fi o bucãtãreasã destul de bunã ºi va þine casa curatã ca un pahar (cel puþin pãrþile care se vãd). îþi va coase nasturii ºi-þi va cãlca cãmãºile, dar asta nu înseamnã cã o sã-i ºi placã aceste activitãþi. însã o femeie din zodia Berebcului poate face aproape orice cînd e necesar. Flacãra ei seamãnã mai mult cu strãlucirea diamantului decît cu lumina caldã ºi reconfortantã a focului din cãmin. Fãrã îndoialã cã are o laturã asprã, ºi momentele cînd îþi va provoca agitaþie vor fi mult mai numeroase decît cele în care te va alina. Dar e o femeie provocatoare ºi nicodatã nu te vei plictisi alãturi de ea. în plus, te vei bucura de acele clipe de blîndeþe care îi domolesc intensitatea, dacã vei avea rãbdarea sã scoþi la ivealã aceastã sensibilitate a ei. Femeia dominatã de Marte va ºti sã poarte o conversaþie inteligentã ºi îi place sã o facã. Nu te ascunde dupã ziar în timpul micului dejun, cãci s-ar putea sã ajungi sã-þi faci singur omleta.
Rareori ai s-o auzi plîngîndu-se de vreo boalã sau obosealã, dar cînd suferã, va ºtepta din partea ta foarte multã înþelegere. Deºi s-ar putea sã fii nevoit sã o legi de pat ca sã o faci sã se odihneascã atunci cînd are o febrã de 40 de grade, fii pregãtit sã o serveºti la pat cînd are o durere de mãsea.
Pe femeia Berbec nu e recomandabil sã o suni de la birou ca sã-i spui cã ai de lucru pînã tîrziu, decît dacã vrei focuri de artificii. N-o va deranja sã-þi pãstreze cina caldã, dar nu-i va plãcea sã nu ºtie unde eºti, de fapt, ºi ce faci, aºa cã va suna la birou sã te verifice. Soþia din zodia Berbecului va face probabil o impresie excelentã ºefului tãu, cu condiþia sã o opreºti cînd încearcã sã-i spunã cum ar trebui sã-ºi facã treaba. Nu va avea nimic împotrivã sã munceascã ea pentru a întreþine familia dacã rãmîi temporar fãrã slujbã, dar nu va respecta niciodatã un bãrbat care cîºtigã mai puþin decît ea, deºi nu-l va pãrãsi în nici un caz din acest motiv, ci îi va gãsi scuze. Dacã în una din acele rare ocazii cînd simte nevoia sã se relaxeze ºi sã se distreze ai lipsa de inspiraþie sã spui ceva dezaprobator, se va repezi direct la oglindã ºi la sticla de parfum. Din acest punct de vedere e la fel de femininã a însãºi Eva. Femeia dominatã de Marte e vanitoasã, ceea ce însemanã cã e hipersensibilã la orice legat de înfãþiºarea ei, de la vîrstã pînã la o remarcã inocentã cum cã ar arãta obositã, pe care ea o va lua drept o aluzie cã aratã ca o hoaºcã trecutã.
Ca mamã, va avea grijã ca progeniturile ei sã fie curate, fericite, sãnãtoase ºi iubite, dar probabil cã nu-ºi va lua în braþe copiii de cîte ori vor plînge ºi nici nu va fi exagerat de protectoare. În schimb, cei mici vor avea parte de numeroase sãrutãri drãgãstoase, impulsive, ºi îmbrãþiºãri inimoase. O mamã Berbec îºi va învãþa copiii sã creadã în spiriduºi ºi îi va duce în parc la plimbare, ca sã le arate urmele strãlucitoare lãsate pe pajiºte de zîne cînd au dansat în lumina lunii, acolo unde alþii ar vedea doar roua de pe iarbã. O astfel de mamã creeazã o lume magicã pentru copiii ei, cãci într-o astfel de lume trãieºte ºi ea. Nu va fi un pãrinte indulgent, ci va insista asupra unei discipline stricte, iar copiii ei vor deveni adulþi independenþi.
Aceastã femeie poate fi iraþional de temperamentalã ºi poate face scene violente, dar furia ei stîrnitã atît de uºor se va risipi la fel de repede. Nu poartã niciodatã picã, nu cautã sã se rãzbune, nu se autocompãtimeºte ºi nici nu se macinã în sinea ei. Mulþi îþi vor spune cã o femeie Berbec e complet masculinã, dar sã nu-i crezi! E femeie pînã la ultima celulã sub exteriorul ei ostentativ ºi puternic, poate chiar prea femeie pentru un bãrbat obiºnuit. Dar, bineînþeles, un cavaler în armurã strãlucitoare nu e un bãrbat obiºnuit. Dacã eºti un astfel de cavaler singuratic ºi curajos, aceasta e femeia visurilor tale, pentru care meritã sã lupþi cu toþi balaurii din lume.

zack
Postat pe 20 Mai 2012 12:22

Bãrbatul din zodia Leului

Cînd Gray a scris versurile despre o floare "nãscutã pentru a înflori nevãzutã ºi a-ºi risipi dulceaþa în deºert", în mod sigur nu descria un nativ din Leu. Probabil cã ai sã-l vezi pe acest bãrbat lãfãindu-se în lumina strãlucitoare a soarelui ºi poate cã ai sã-l vezi þinînd discursuri înflorite, dar asta nu se va întîmpla în nici un caz în pustietatea deºertului. Mai mult ca sigur îl vei gãsi pe o scenã sau în faþa unui cerc de prieteni sau rude pline de adoraþie. O fi risipind el bani, dar nici prin cap nu-i trece sã-ºi risipeascã dulceaþa în vînt. Va avea întotdeauna un public.
Cam asta e esenþa personajului. Secretul cu ajutorul cãruia poþi pune mîna pe un Leu e foarte simplu: fii publicul lui. Spre deosebire de amicii lui din Fecioarã sau Vãrsãtor, Leul se va arunca bucuros în vîltoarea unei delicioase aventuri romantice dacã îþi joci cãrþile cum trebuie, îl adori, îl flatezi ºi îl respecþi.
Ai de-a face cu un flamboiant bãrbat de august? Pune-þi ochelarii de soare ºi cedeazã strãlucirii lui orbitoare. Ai de-a face cu unul dintre Leii blînzi, liniºtiþi? Nu te lãsa pãcãlitã de moliciunea lui rafinatã. Fã o miºcare greºitã ºi vor zbura scîntei. Nu uita, el doar joacã rolul unui suflet modest. Sub comportamentul curtenitor ºi liniºtea rãbdãtoare ard înãbuºit ruguri de demnitate mîndrã ºi vanitate arogantã, gata sã izbucneascã ºi sã pîrjoleascã femeia insistentã ºi destul de fraierã încît sã creadã cã-l poate conduce.
Leul va fi un pretendent galant ºi plin de cavalerism, afectuos, sentimental, tandru ºi protector. Nu va fi nevoie sã-i întinzi cine ºtie ce capcane complicate pentru a-l convinge sã-þi facã avansuri romantice. Unii spun chiar cã Leii sînt în stare de pasiune instantanee. Nu trebuie decît sã adaugi ocazia potrivitã, sã amesteci totul cu lumînãri aprinse ºi viori ºi dragostea va înflori rapid, ca un trandafir roºu. De fapt, poþi sã laºi la o parte lumînãrile ºi muzica dacã nu le ai la îndemînã, ºi sã foloseºti doar primul ingredient. Rezultatul va fi acelaºi. Dacã din viaþa lui lipseºte iubirea, ferocea felinã se va usca pe picioare, într-un mod cît mai dramatic, desigur. El trebuie sã fie adorat, altfel moare. Bãrbaþii din Leu nu se uitã la bani cînd fac curte unei femei. Vei fi dusã la cele mai bune restaurante, copleºitã cu parfumuri ºi flori, condusã cu mîndrie la teatru ºi vei primi scrisori de dragoste fantastice. Sincer vorbind, ar trebui sã ai o inimã de piatrã ca sã-i reziºti.
Probabil cã de-acum îþi închipui cã ai apucat pe Dumnezeu de un picior. Nu chiar. Iubirea Leoninã nu e deloc lipsitã de probleme. Ar fi bine sã iei aminte la rãsfãþatele metrese ale regilor. Leul te va invita în bîrlogul lui ºi te va încãlzi cu inima lui mare, dar lãcaºul lui se poate transforma pentru tine într-o închisoare luxoasã. E gelos? Rãspunsul e "DA!", scris mare, cu neon orbitor. Îi aparþii trup, suflet ºi minte. Îþi va spune cu ce sã te îmbraci, pe ce parte sã-þi faci cãrarea, ce cãrþi sã citeºti, care prieteni meritã pãstraþi ºi cum sã-þi organizezi mai bine ziua. Va dori sã ºtie de ce ai lipsit douã ore cînd ai spus cã pleci la cumpãrãturi pentru o orã, cu cine te-ai întîlnit pe drum, ce-a spus persoana respectivã ºi chiar se va supãra dacã nu îi vei spune la ce te gîndeai cînd priveai în gol pe geamul de la bucãtãrie în timp ce-i fãceai omleta. Dacã te gîndeai la alt bãrbat? Nu uita niciodatã de forþa temperamentului lui impulsiv atunci cînd e stîrnit. Sã-l tachinezi flirtînd din cînd în cînd cu alþii ca sã-i dovedeºti cã eºti încã seducãtoare e o nebunie. ªtie cã eºti seducãtoare. Nu are nevoie de nici un fel de dovezi. În plus, bãrbatul tãu din Leu e în stare sã-i punã la podea pe nevinovaþii tãi prieteni de sex masculin, dacã nu sã-i ºi bage în spital, atunci cînd e împins dincolo de limite.
Nu e totul lapte ºi miere în relaþia amoroasã cu un Leu, fie el pisoi liniºtit sau motan vagabond. Fiecare femeie îndrãgostitã de un nativ al acestei zodii ar trebui sã vadã de mai multe ori filmul "Anna ºi regele" ºi sã studieze fiecare cadru cu atenþie. Monarhul siamez din poveste era un Leu tipic, iar tehnica Annei îþi va oferi soluþii nepreþuite. Mai întîi provocarea, pentru a-i stîrni interesul, iar în final supunere femininã, dupã ce l-ai fãcut sã-ºi bage bine în cap faptul cã nu te vei lãsa complet devoratã. Povestea ei e cu adevãrat "lecturã obligatorie". Închiriazã caseta ºi dormi cu ea sub pernã.
Fii pregãtitã sã-l þii cu picioarele pe pãmînt cînd o ia razna cu entuziasmul lui ºi fii gata sã-l potoleºti cînd face dintr-o problemã mãruntã o chestiune de viaþã ºi de moarte. Are nevoie de stabilitatea ta pentru a compensa propria lui mîndrie iraþionalã. Dacã nu eºti o persoanã echilibratã, dragostea voastrã se va transforma într-o continuã bãtãlie. Vã veþi despãrþi ºi împãca într-un ritm atît de rapid, încît prietenii voºtri n-o sã mai ºtie ce se întîmplã.
Nu încerca sã fii o femeie de carierã. Iubitul tãu leonin nu va accepta niciodatã asta. Cariera ta este EL! Poate cã-i va permite perechii sale sã iasã din bîrlog ca sã cîºtige ceva bani cînd contul din bancã e subþiat, dar femeia respectivã ar face bine sã-l asigure cã slujba ei e pe ultimul loc în topul preocupãrilor, dupã el ºi cuibul lor comun. El nu va tolera concurenþa, fie ea din partea altui bãrbat sau a unui interes exterior. Dacã eºti suficient de curajoasã ca sã accepþi aceste provocãri, mergi ºi-þi cumpãrã trusoul de nuntã, dar ai grijã sã fie cît mai elegant. Leul tãu nu va scãpa nici o ocazie de a se mîndri cu tine. Fã-l de rîs în public arãtînd a orice altceva, numai a reginã nu, ºi s-ar putea sã stai mult ºi bine la altar aºteptîndu-l sã aparã.
O datã mãritatã ºi profund iubitã, poþi sã te consideri binecuvîntatã. Soþul tãu va fi la fel de bun ºi generos ca regele Arthur, cu condiþia ca el sã fie cel mai important personaj în familie. Probabil cã îþi va spune deseori cît de frumoasã eºti, îþi va da o sumã lunarã bunicicã pentru cheltuieli ºi (minune a minunilor pentru un bãrbat atît de înclinat spre romantism!) existã toate ºansele sã-þi rãmînã credincios. Leul e de obicei prea leneº ca sã mai vîneze chipuri drãgãlaºe o datã ce a gãsit o pereche care-i va conduce regatul cu mîini capabile, în timp ce el moþãie liniºtit în hamac. Se va juca drãgãstos cu puii, îºi va proteja partenera împotriva oricãrui pericol ºi o va încînta cu ambiþia lui de a ajunge pe cea mai înaltã treaptã în carierã.
Cu un soþ din aceastã zodie vei avea o viaþã socialã foarte activã, dar nu vei pierde foarte multe nopþi, cãci el nu îºi sacrificã somnul de înfrumuseþare. Totuºi, va avea nopþi petrecute "cu bãieþii" ºi uneori va simþi nevoia sã-ºi asume riscuri, aºa cã va face oarece jonglerii financiare. Însã existã compensaþii: cum te-ar putea certa pentru cã þi-ai cumpãrat o cãciulã din blanã de nurcã atunci cînd el a pierdut costul unei haine de nurcã la un pocher cu prietenii? Þine-l cît mai departe de licitaþii, chiar dacã ar fi sã-l legi de scaun ºi sã-l încui în casã, pentru cã simte un impuls irezistibil de a licita mai mult decît oricine, pentru orice! Tot el va fi cel care, în public, va înºfãca nota de platã strigînd vesel: "Fac eu cinste!" ºi va lãsa la restaurant banii pentru noul tãu frigider. În Las Vegas s-ar simþi ca acasã!
zack
Postat pe 20 Mai 2012 12:24

Leul are însã o calitate pe care s-ar putea sã o gãseºti foarte importantã: aproape toþi nativii au un talent înnãscut pentru a repara lucruri. Poate fi orice, de la o clanþã blocatã sau un robinet înþepenit, pînã la un casetofon sau o combinã dintre cele mai complicate. Dacã e un Leu tipic, nu va rezista sã nu-ºi punã la încercare capacitatea de a face sã meargã ceva stricat. Dacã nici una dintre metode nu dã rezultate, va trage un ºut plin de furie leoninã obiectului neobrãzat ºi, brusc, clanþa se va deschide, robinetul va împroºca o adevãratã Niagarã, casetofonul va începe sã cînte. Acest semn pare sã aibã o calitate mecanicã. Mulþi bãrbaþi dominaþi de Soare sînt în stare sã desfacã un motor de maºinã în bucãþi ºi sã-l facã la loc, abia mînjindu-se pe mîini. Nu e genul care sã lase o balama desfãcutã sã atîrne aºa luni de zile sau o þeavã spartã sã picure la nesfîrºit. Un numãr surprinzãtor de mare de Lei pot sã-ºi facã singuri mobilã sau sã-ºi construiascã o camerã în plus la casã, fãrã ajutorul profesioniºtilor. Probabil cã îºi va face în pivniþã propriul lui atelier. Nu te plînge pentru un pic de rumeguº pe covor, ocupaþia asta îl face fericit ºi îl þine seara acasã.
Solarul e sufletul petrecerilor, dar nu e prost. Poartã masca bufonului pentru a atrage atenþia asupra lui, dar publicul simte de obicei cã ar face bine sã nu uite sã-l respecte chiar ºi atunci cînd e pus pe joacã. Indiferent de aparenþe, firea adevãratã a bãrbatului Leu nu are nimic degajat. E mult mai tenace ºi încãpãþînat decît pare. ªtie ce vrea ºi de obicei obþine ce vrea. În plus, ºtie sã ºi pãstreze ce obþine.
Dacã ai pretenþia sã-þi fie fidel în perioada în care îþi face curte, ai grijã sã-i dai romantism ºi afecþiune din plin, altfel uriaºa lui nevoie de dragoste ºi admiraþie îl va trimite la vînãtoare prin toatã jungla. Dacã relaþia voastrã e profundã ºi realã, probabil cã-þi va fi loial, dar ochii îi vor mai rãtãci din cînd în cînd. În privinþa asta nu prea ai ce sã faci, doar sã-l þii legat la ochi. Leul iubeºte frumuseþea aºa cã, dacã eºti genul pe care îl apucã gelozia din cauza unei simple priviri admirative aruncate în direcþia altei femei, fã bine ºi descoperã cît mai repede toleranþa! Un bãrbat solar pãrãsit de iubitã din cauza flirturilor lui va fi sincer uluit ºi rãnit. În acest caz va fi capabil de orice, de la mimarea unui atac de cord, pînã la compunerea unui bilet de adio pãtat de lacrimi false, pentru a-þi stîrni mila ºi a te face sã alergi înapoi în braþele lui primitoare. Va fi atît de convingãtor, încît te vei simþi ca un monstru de cruzime. Dacã nu-þi plac scenele dramatice, emoþionale, e mult mai simplu sã încerci sã-l înþelegi. Dacã îl tratezi cum trebuie, scãpãrile lui vor fi oricum nevinovate
În ciuda bunãtãþii lor fundamentale, Leii nu sînt niciodatã prea sensibili la sentimentele altora. De fapt, majoritatea acestor bãrbaþi sînt atît de egocentrici încît pot fi brutal de sinceri ºi lipsiþi de tact. Dar surîsul lor strãlucitor alungã rapid resentimentele. Nativul acestei zodii nu are nici urmã de rãutate în el. Poate avea izbucniri impulsive, înfricoºãtoare, dar rãutatea nu face parte din matricea lui geneticã ºi nu ºtie sã facã faþã cruzimii adevãrate. Îi plac sporturile, dar o datã cu înaintarea în vîrstã va prefera sã le priveascã de pe tronul lui confortabil, în timp ce tu îl serveºti cu ce-i pofteºte inima.
Nu întotdeauna, dar foarte des, bãrbaþii solari au o pornire bizarã. Spre deosebire de Capricorn, care cautã sã urce pe scara socialã prin cãsãtorie, Leul tinde uneori sã se însoare cu cineva inferior lui. Dorinþa lui de a ocupa un loc de frunte în ierarhia socialã e la fel de puternicã precum a Capricornului, dar pur ºi simplu nu poate rezista sã nu-ºi achiziþioneze "un supus", o persoanã cãreia sã-i fie superior din toate punctele de vedere. Uneori aceastã alegere e cumplit de greºitã ºi vioreaua sfioasã care stãtea la picioarele lui privindu-l cu ochi plini de adoraþie, fericitã sã respire acelaºi aer cu el se transformã brusc ºi, printr-o miºcare surprizã, îi înºfacã sceptrul. Cînd se întîmplã asta, Leul detronat devine un soþ îngrozitor de nefericit, care poartã pe chip expresia tragicã a unui monarh exilat.
E trist, dar adevãrat: Leii au rareori familii numeroase. Mulþi dintre ei nu au deloc copii, sînt despãrþiþi de ei sau au un singur copil. Pãcat, pentru cã sînt taþi afectuoºi, minunaþi, poate chiar prea îngãduitori între douã discursuri severe despre comportarea cuviincioasã. Copilul vostru s-ar putea sã se simtã sufocat de pretenþiile tatãlui sau plictisit de predicile lui interminabile, dar va învãþa rapid cum sã-l flateze pentru a-l potoli. Leul va insista sã fie respectat de copii ºi va fi, dar aceºtia vor obþine probabil orice de la el folosind inteligent formula magicã: "Da, tatã. Ai perfectã dreptate, tatã". De aceea, de tine va depinde sã-þi disciplinezi copiii. Poate cã progeniturile vor detesta aroganþa lui, dar îºi vor aminti de el cu afecþiune în anii ce vor urma. Un sfat: nu da copiilor mai multã atenþie decît lui, cãci s-ar putea sã stîrneºti o groazã de necazuri din cauza uriaºului lui orgoliu rãnit, care va fi aproape imposibil de vindecat.
Pe scurt, bãrbatul tãu din zodia Leului te poate scoate din minþi cu figurile lui cînd îþi face curte, dar nu e deloc un partener rãu pe termen lung. Dacã nu te deranjeazã sã renunþi la mîndria ta ºi sã-þi construieºti viaþa în jurul lui, o datã ce ai îmblînzit acest bãrbat vei fi adoratã ºi nu vei mai fi niciodatã singurã. ªi-apoi... el ºtie sã repare robinetele alea nenorocite de la baie!

zack
Postat pe 20 Mai 2012 12:24

Sper sa-ti fie de ajutor
zack
Postat pe 20 Mai 2012 12:26
zack, da, in unele pasaje are perfecta dreptate zodiacul ala.....:-))) Ce a omis sa spuna e ca de multe ori leul are doar o relatie cu el insusi. Tu esti un asset prin zona, gen casa, masina, tzoale de firma, parfum: il pui in valoare. Nimic mai mult.
Reactioneaza doar la faptul ca te pierde, si aici intervine nimic altceva decit simtul proprietatii. Cel important, fara nici o urma de dubiu, va fi EL.
quasaria
Postat pe 20 Mai 2012 12:39
De la: quasaria, la data 2012-05-20 12:39:08zack, da, in unele pasaje are perfecta dreptate zodiacul ala.....:-))) Ce a omis sa spuna e ca de multe ori leul are doar o relatie cu el insusi. Tu esti un asset prin zona, gen casa, masina, tzoale de firma, parfum: il pui in valoare. Nimic mai mult.
Reactioneaza doar la faptul ca te pierde, si aici intervine nimic altceva decit simtul proprietatii. Cel important, fara nici o urma de dubiu, va fi EL.

Fac si eu ce pot
zack
Postat pe 20 Mai 2012 15:11
quasaria
Postat pe 20 Mai 2012 16:07
Exceptionala descriere, Zack !! Sunt un Leu de...august (08.08 ), si ma regasesc in 99 % din cele scrise de tine... Am avut o relatie cu o ..(un..),Berbec si a fost minunata...Timp de 6 luni a fost un vis pentru noi...Mariajul l-am facut cu o Sagetatoare si de atunci...am amutit...Recunosc ca sunt doua zodii compatibile ...In concluzie, ai un 10 + pentru descrierea zodiei...
garbo001422
Postat pe 21 Mai 2012 19:01
De la: garbo001422, la data 2012-05-21 19:01:36 Exceptionala descriere, Zack !! Sunt un Leu de...august (08.08 ), si ma regasesc in 99 % din cele scrise de tine... Am avut o relatie cu o ..(un..),Berbec si a fost minunata...Timp de 6 luni a fost un vis pentru noi...Mariajul l-am facut cu o Sagetatoare si de atunci...am amutit...Recunosc ca sunt doua zodii compatibile ...In concluzie, ai un 10 + pentru descrierea zodiei...

Woow, n-am mai luat un 10+ de ...........cand eram la scoala. Ms.

Hai sa-ti pun si pt sagetatoare atunci
zack
Postat pe 21 Mai 2012 22:18
De la: garbo001422, la data 2012-05-21 19:01:36 Exceptionala descriere, Zack !! Sunt un Leu de...august (08.08 ), si ma regasesc in 99 % din cele scrise de tine... Am avut o relatie cu o ..(un..),Berbec si a fost minunata...Timp de 6 luni a fost un vis pentru noi...Mariajul l-am facut cu o Sagetatoare si de atunci...am amutit...Recunosc ca sunt doua zodii compatibile ...In concluzie, ai un 10 + pentru descrierea zodiei...

Femeia din Sãgetãtor

Ea nu va spune întotodeauna ceea ce vrei sã auzi. De cele mai multe ori remarcile ei spuse pe ºleau ºi întrebãrile stînjenitoare îþi vor încreþi pãrul. Dar din cînd în cînd, va spune cîte ceva atît de deosebit ºi splendid încît îþi va veni sã cînþi de fericire.
Sã dãm un exemplu. Scena: o cafenea. Tocmai þi-ai adunat curajul ca sã-i spui cã o iubeºti, dar înainte sã apuci sã deschizi gura, ea te priveºte cu ochii ei senini, larg deschiºi ºi te întreabã plinã de curiozitate "Cum te simþi cînd eºti atît de scund? Nu ai complexe, nevroze, ceva?". în timp ce tu înghiþi în sec, încercînd plin de bãrbãþie sã-þi revii, ea va adãuga: "N-ar trebui sã-þi faci probleme din cauza asta. Mulþi bãrbaþi importanþi au fost scunzi. Ca Napoleon. Sau Hitler". Asta e ca ºi cum þi-ar pune sare pe ranã. Dar înainte sã apuci sã te ridici ºi sã pleci, gîndindu-te cã femeia asta meritã cu vîrf ºi îndesat o asemenea grosolãnie, ea va murmura visãtoare: "Nu pot sã sufãr bãrbaþii ca niºte prãjini. Tu eºti perfect. Am observat cînd veneam împreunã încoace cã ne potrivim perfect împreunã".
Aºazã-te la loc. Vei rãmîne. Pentru mult timp. O fatã din Sãgetãtor, prietenoasã ºi onestã, tocmai þi s-a lipit de suflet cu farmecul ei unic, ciudat. întotdeauna va vorbi deschis, pentru cã vede lumea exact aºa cum este, deºi poartã ochelari cu lentile roz. Trebuie sã recunoºti cã acesta e un talent deosebit. Nu oricine poate privi orice situaþie cu o logicã limpede, raþionalã pãstrîndu-ºi capacitatea fericitã de a crede cã lucrurile se vor ameliora sau dacã nu, le va accepta aºa cum sînt.
Femeile din Sãgetãtor sînt niºte adevãrate Shirley Temple. te va durea cînd partenera ta îþi va spune cã ºi-ar dori sã cîºtigi mai mulþi bani, dar apoi va adãuga: "Sigur, oamenii care au prea mulþi bani devin egoiºti. Poate cã avem noroco cã sîntem sãraci". E adevãrat, e un optimism stîngaci, dar te vei obiºnui cu el. Fata asta nu te va minþi niciodatã. Uneori s-ar putea sã îþi doreºti sã o facã. întreab-o cum îºi petrece serile cînd nu e cu tine ºi vei primi un raport detaliat ºi sincer despre scrisorile pe care i le scrie atrãgãtorului doctor pe care l-a cunoscut vara trecutã în vacanþã ºi despre cîte întîlniri refuzã. S-ar putea chiar sã-þi povesteascã de insomnia ei ºi cum stã treazã noaptea întrebîndu-se dacã nu cumva ceea ce simte pentru tine e doar prietenie ºi nu iubire. O sã-þi vinã sã urli la ea: "Pentru Dumnezeu, mai minte-mã ºi tu, cîteodatã! Are ºi un bãrbat mîndria lui!". Nu þipa prea tare. Ai s-o jigneºti ºi apoi, nici ea nu e tocmai lipsitã de temperament. se ºtie cã femeile din aceastã zodie au uneori crize de furie explozivã.
Probabil cã nativa va locui singurã. Aceste femei sînt foarte independente ºi ambele sexe au o ciudatã detaºare faþã de legãturile de familie. Poate pentru cã nativii cãlãtoresc atît de mult încît nu stau acasã suficient timp ca sã-ºi cunoascã familia. Chiar dacã drumurile lor se rezumã la a merge la film sau la prietene, aceste femei sînt tot timpul pe picior de plecare, agitate. Nu vreau sã te sperii, dar am cunoscut o Sãgetãtoare atît de inocentã în privinþa nuanþelor relaþiilor de familie încît ºi-a invitat iubitul pe care-l pãrãsise sã vinã cu ea ºi noul ei soþ în luna de miere. Bietul de el, pãrea atît e singur! ªi-apoi, a spus cã-ºi plãteºte partea lui. De ce te uiþi aºa la ea? A greºit cu ceva?
existã un lucru pe care va trebui sã-l înveþi rapid, altfel relaþia voastrã nu va demara niciodatã. Cînd vrei ca ea sã facã ceva, roag-o. Nu-i ordona ce sã facã. Din cîte ºtie ea, tehnica omului peºterilor s-a demodat încã de la Tarzan ºi Jane. îi place sã se simtã protejatã, dar nu-i place sã i se dea ordine. Nu acceptã asta nici de la mama ei. Cine eºti tu sã te crezi mai presus de mama ei? Totuºi, firea ei e cam sucitã. Deºi detestã sã i se comande, mai ales în public, cînd te testeazã ca sã vadã cît poþi fi de ferm, fii ferm. Jupiterienele nu suportã bãrbaþii slabi, nehotãrîþi. Dacã o ia razna ºi limba ei ascuþitã devine prea veninoasã, sau ameninþã cã va face ceva ce te scoate din sãrite, aplicã-i puþin tratament gen Tarzan. Numai cît sã o potoleºti. ceva de genul: "Fã, tu asta ºi am sã-þi sucesc gîtul ca la porumbei". S-ar putea sã reacþioneze cu o uimitoare supunere dacã va fi convinsã cã vorbeºti serios. O Sãgetãtoare nu are de gînd sã renunþe la individualitatea ei pentru un bãrbat, oricare ar fi acela, dar îi cam place sã ºtie cã o consideri "muiere".
S-ar putea sã te zãpãceascã, dar asta nu-i nimic faþã de ce e în capul ei. Multe native confundã dragostea cu prietenia ºi invers. Dacã eºti unul dintre acei bãrbaþi de modã veche, care preferã ca o femeie sã fie evazivã ºi timidã, cautã-þi altã partenerã. La aceastã femeie, ce-i în guºã-i ºi-n cãpuºã. Stilul ei de a spune pe faþã, fãrã menajamente, ceea ce gîndeºte duce în mod firesc la percepþii greºite ºi la multe scandalulri zgomotoase, ca sã nu mai vorbim de sentimente rãnite. Dar astea nu îi vor frînge spiritul. într-o situaþie de crizã, mîndria jupiterianã apare din adîncuri ºi o salveazã, permiþîndu-i sã trateze inima ei frîntã ca ºi cum ar fi cea mai tare poantã a sezonului. Poate cã înãuntru sufletul ei plînge, dar va para cu atîta spirit sclipitor întrebãrile prietenilor referitoare la rupturã, încît aceºtia vor ajunge la concluzia cã din punctul ei de vedere legãtura respectivã a fost doar un simplu flirt. Nici unul nu va ghici cã ea udã perna cu lacrimi în fiecare searã, întrebîndu-se ce a spus de a distrus totul. S-ar putea sã fi fost faptul cã i-a spus sã nu urce la ea fiindcã "avea de vorbit cu un tip care are probleme", atunci cînd iubitul ei a sunat-o din colþul strãzii la miezul nopþii. De fapt, bãrbatul respectiv era cumnatul ei, dar cum sãgetãtorii omit aproape întotdeauna sã menþioneze esenþialul, a uitat sã spunã asta. ªi-apoi, de ce ar fi trebuit sã se justifice? Toþi Sãgetãtorii se umplu de furie indignatã atunci cînd le e pusã la îndoialã integritatea. Sau o fi fost chestia aia cînd el a vrut sã o ia sora ºi pe sora lui mai micã la film cu ei, iar Sãgetãtoarea a trîntit: "Dumnezeule, sper cã n-o sã stea tot timpul pe capul nostru ºi cînd o sã fim cãsãtoriþi!". Poate cã ei îi plãcea tînãra, dar teama jupiterianã de a fi sufocat de rude a provocat izbucnirea nesãbuitã. Acum îi e dor de surioarã la fel de mult ca de iubitul ei, dar e prea tîrziu ca sã explice ce a vrut sã spunã. Oricum, n-ar înþelege nimeni.
Cu toatã inteligenþa ei logicã, Sãgetãtoarea nu e niciodatã pregãtitã pentru astfel de impasuri ºi astfel ajunge deseori într-un deºert al iubirii, fãrã sã ºtie unde va apãrea urmãtoarea idilã ºi de ce. Iar atunci cînd apare, nativa se teme sã nu fie rãnitã ºi va afiºa o detaºare exageratã, incapabilã sã ia pe cineva în serios, cu atît mai puþin pe sine însãºi. Va flirta fãrã jenã, dar nu va avea de gînd sã transforme flirtul într-o legãturã stabilã sau eternã. Astfel va dobîndi reputaþia de femeie rece ºi lipsitã de inimã. Un semn de foc nu e niciodatã aºa, dar cîþi bãrbaþi ºtiu asta? Dacã o asemenea stare de lucruri o face sã rãmînã singurã toatã viaþa, aceastã femeie sigur nu va deveni o fatã bãtrînã seacã ºi acritã, plinã de resentimente. Tot i se va pãrea cã viaþa e amuzantã ºi se va distra de minune. Va înlocui bãrbatul cu o groazã de pasiuni ºi hobbz-uri ºi se va bucura din plin de fiecare dintre ele.

zack
Postat pe 21 Mai 2012 22:21
Sigur, pe tine nu te intereseazã acest specimen, cãci vrei sã te însori cu o Sãgetãtoare. Ca ºi bãrbatul zodiei, nativa e cam speriatã de cãsãtorie. Va trebui sã foloseºti momealã foarte strãlucitoare ºi coloratã ca s-o convingi sã-þi accepte cererea în cãsãtorie. E în largul ei ºi neconvenþionalã în relaþiile cu bãrbaþii. Fiindcã se considerã egala ta, s-ar putea sã-þi copieze comportamentul ºi sã-þi împrumute puloverele. Dacã îi mai plac ºi sporturile sau campingul, s-ar putea sã-þi fie greu sã o deosebeºti de "bãieþi". Dar vei reuºi. în primul rînd, puloverul tãu stã altfel pe ea. Nu vreau sã spun cã jupiterienele sînt deranjant de masculine. Ele pot fi cele mai moi ºi feminine fete din cîte ai îmbrãþiºat vreodatã. Doar cã se înþelege atît de bine cu atît de mulþi bãrbaþi, încît te obiºnuieºti sã o vezi printre ei peste tot, mai puþin la saunã.. Deoarece e atît de onestã, s-ar putea sã nu dea doi bani pe reputaþia ei ºi sã dispreþuiascã profund ipocrizia cerutã în relaþiile sociale. Dacã o întrebi, probabil cã-þi va spune cã faptul cã vine acasã la miezul nopþii nu e o dovadã de promiscuitate, aºa cum sosirea la o orã decentã nu e o dovadã de inocenþã. Ea ºtie cã morala ei e ireproºabilã ºi asta e tot ce conteazã. Bineînþeles cã se înºealã amarnic. Ce gîndesc alþii conteazã foarte mult pentru reputaþia unei femei. Dar înþelege-o ºi tu. Nu înseamnã cã e uºuraticã ºi desfrînatã numai pentru cã rîde la cîteva glume ale unor bãrbaþi, de obicei fãrã sã aibã habar despre ce e vorba (subtilitatea dublului înþeles e deseori dincolo de înþelegerea Sãgetãtorului).
Adevãrul e cã în sufletul ei e un copil încrezãtor. Percepþia ei e atît de naivã încît e foarte vulneribilã la lupi, escroci ºi mincinoºi (însã numai cînd e vorba de dragoste). Nu conteazã cît de inteligente îi sînt contraargumentele într-o discuþie sau cît de uluitor de logicã poate fi. Toate astea n-au nimic de-a face cu inima ei. Mintea ei nu intrã în discuþie, cãci e sclipitoare ºi se poate descurca în orice situaþie de crizã. Dar inima ei e lipsitã de apãrare, aºa cã e rãnitã destul de des.
Apropo! Femeia din Sãgetãtor e cam stîngace. uneori, cînd o vei privi mergînd pe stradã ca un cal pur-sînge te vei gîndi cã e cea mai graþioasã femeie pe care ai privit-o vreodatã. Asta pînã cînd se împiedicã de o crãpãturã în trotuar, se agaþã de taraba de fructe ca sã-ºi recapete echilibrul ºi rãstoarnã douã lãzi cu portocale. Probabil cã proprietarul o sã înjure, dar în scurt timp va da din umeri, îi va spune sã o ºteargã ºi îi va mai da ºi doi struguri. starea de spirit solarã a nativilor acestei zodii poate topi cele mai dure inimi. Din cînd în cînd, aceastã fatã îþi va aminti de un cãþel împiedicat, care dã fericit din coadã ºi þi se încurcã mereu printre picioare. Dar cãþeluºii sînt iubiþi ºi hrãniþi de mulþi oameni, nu? Cu o jupiterianã e ceva mai greu, pentru cã are un apetit de speriat. îi plac mîncarea ºi vinurile bune, hainele frumoase ºi îi place sã cãlãtoreascã la clasa întîi. Sãgetãtorii sînt risipitori, cu condiþia sã nu aibã ascendent în Capricorn sau Fecioarã. Banii de dragul banilor nu îi intereseazã ºi e nevoie de cîteva lecþii bune ca sã-i înveþi valoarea unei bancnote de 100.000.
Nativa din viaþa ta poate lucra în show business, pentru cã multe dintre ele sînt atrase de lumina reflectoarelor. Dacã e aºa, aºteaptã-te sã punã cariera pe primul loc pînã se saturã de ea. Dulcele sunet al aplauzelor ºi emoþia bisurilor vor suna pentru ea mai convingãtor decît orice declaraþii romantice pe care i le poþi face. Sã n-o obligi niciodatã sã aleagã între tine ºi posibilitatrea de a încînta mulþimi de oameni. Dupã un timp ipocrizia ºi sclipiciul artificial al lumii spectacolului o va dezgusta ºi va da fuga acasã ca sã încerce viaþa domesticã alãturi de cineva real. Tu. Cineva care crede cã sinceritatea e frumoasã ºi minciuna e urîtã. Tot tu. Dacã va renunþa la o carierã nu va însemna cã ºi-a scos pentru totdeauna aripile de la picioare. Acestea sînt prinse la cãlcîiele ei de la naºtere. Microbul cãlãtoriilor va fi mereu în preajmã, gata sã-i dea "febra drumului". Du-o în vacanþe cît de des poþi. Dacã nu, las-o pe ea sã plece ºi ai încredere deplinã în ea. Cãci te iubeºte pe tine, nu pe clovnii ºi muzicienii în devenire cu care îi place sã piardã vremea.
Din cauza atitudinii ei detaºate faþã de dragoste ºi a reþinerii ei faþã de cãsãtorie ai putea crede cã e lipsitã de sentimente. Greºeºti foarte mult. Va vãrsa rîuri de lacrimi la filme triste ºi va citi poezii cu ochii umeziþi de emoþie. Probabil cã a pãstrat fiecare bilet pe care i l-ai trimis, a presat florile pe care i le-ai cumpãrat cînd v-a prins ploaia pe stradã ºi biletele de la meciul de hochei unde te-a întîlnit.
zack
Postat pe 21 Mai 2012 22:23
desigur ca nu stiu ce are forumul de nu-mi permite sa postez totul. S-a suparat pe mine, vad
zack
Postat pe 21 Mai 2012 22:25
Multumesc,Zack ! Daca m-am regasit multiplu in ..descrierea ta anterioara...hmmm, nu stiu ce sa zic despre cea facuta Sagetatoarei... Poate si pentru faptul ca ..nu este vorba despre mine... Totusi, recunosc unele trasaturi... Ca de exemplu, ...apetitul pt calatorii... Asa este ,ea este ..."carburantul" iar eu..motorul... Si , crede-ma, are ..."cifra octanica" mare...Eu ,de felul meu sunt mai ...lenes (!), as lua un metrou, un autobuz, ceva.. acolo...Dar nu ! trebuie sa mergem pe jos cate 12-15 km zilnic, in peregrinarile noastre citadine, in concediu... Ma supun, ce sa fac...(..hmm, in masochismul meu, as zice ..ca-mi palce chiar...). Dar...pe ansamblu, ne intelegem minunat. Si asta...de 35 de ani (e ..o cifra , nu?). Nu stiu daca ne-am certat de ..3-4 ori si prin asta inteleg ca nu ne-am vorbit ...vreo doua ore... In rest...pace ! Nu este conflictuala, se retrage strategic atunci cand par mai ...suparat, din diverse, nu neaparat in legatura cu ea sau problemele comune si asta duce la "descarcarea" mea rapida. Sfarsesc, invariabil, prin a relua eu discutia, la scurt timp, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic si acelasi lucru il face si Ea. Acest mod exemplar de comportare (in relatia cu mine, bineinteles !), a condus si la rezistenta in timp a cuplului nostru... Si...ooo, da, cate robinete nu am reparat eu in toata perioada aceasta... (..facandu-ma util, astfel...,nu?). Altfel, ce sa zic...poate ca nu este o...Sagetatoare pura (20.12)...sunt influente la...confluente, dar...multumesc Domnului pentru ca este Ea.... Oricum, Zack, raman uimit de felul in care ai..."simtit" Leul...(stii, o clipa,m-am simtit fara ..."haine"(era sa zic...fara ..blana..), descoperit..periculos de mult...Te salut si te felicit pentru..flerul tau...
garbo001422
Postat pe 22 Mai 2012 19:33
cine aduna cele mai multe calitati: berbecul , leul, sau sagetatorul???
caleidoscop
Postat pe 23 Mai 2012 09:01
De la: garbo001422, la data 2012-05-22 19:33:09 Multumesc,Zack ! Daca m-am regasit multiplu in ..descrierea ta anterioara...hmmm, nu stiu ce sa zic despre cea facuta Sagetatoarei... Poate si pentru faptul ca ..nu este vorba despre mine... Totusi, recunosc unele trasaturi... Ca de exemplu, ...apetitul pt calatorii... Asa este ,ea este ..."carburantul" iar eu..motorul... Si , crede-ma, are ..."cifra octanica" mare...Eu ,de felul meu sunt mai ...lenes (!), as lua un metrou, un autobuz, ceva.. acolo...Dar nu ! trebuie sa mergem pe jos cate 12-15 km zilnic, in peregrinarile noastre citadine, in concediu... Ma supun, ce sa fac...(..hmm, in masochismul meu, as zice ..ca-mi palce chiar...). Dar...pe ansamblu, ne intelegem minunat. Si asta...de 35 de ani (e ..o cifra , nu?). Nu stiu daca ne-am certat de ..3-4 ori si prin asta inteleg ca nu ne-am vorbit ...vreo doua ore... In rest...pace ! Nu este conflictuala, se retrage strategic atunci cand par mai ...suparat, din diverse, nu neaparat in legatura cu ea sau problemele comune si asta duce la "descarcarea" mea rapida. Sfarsesc, invariabil, prin a relua eu discutia, la scurt timp, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic si acelasi lucru il face si Ea. Acest mod exemplar de comportare (in relatia cu mine, bineinteles !), a condus si la rezistenta in timp a cuplului nostru... Si...ooo, da, cate robinete nu am reparat eu in toata perioada aceasta... (..facandu-ma util, astfel...,nu?). Altfel, ce sa zic...poate ca nu este o...Sagetatoare pura (20.12)...sunt influente la...confluente, dar...multumesc Domnului pentru ca este Ea.... Oricum, Zack, raman uimit de felul in care ai..."simtit" Leul...(stii, o clipa,m-am simtit fara ..."haine"(era sa zic...fara ..blana..), descoperit..periculos de mult...Te salut si te felicit pentru..flerul tau...

Cu placere, si....multi ani alaturi de sotia ta, ma bucur sa aud asta
zack
Postat pe 23 Mai 2012 22:22
De la: caleidoscop, la data 2012-05-23 09:01:00cine aduna cele mai multe calitati: berbecul , leul, sau sagetatorul???

Sa inteleg ca vrei si tu ceva.....? Sau era doar o intrebare retorica?
zack
Postat pe 23 Mai 2012 22:24
chiar nu vorbesc bine romaneste?...e o intrebare sincera, si chiar o simpla intrebare!...nu doresc detalieri ci un raspuns exact...asta daca poti sa-l dai!
caleidoscop
Postat pe 23 Mai 2012 23:02
Sunt leoaicã am iubit/iubesc un leu...pot sã spun doar atât, prefer un bãrbat leu pt cã, cu/lângã el pot fi EU!
Axl_R
Postat pe 23 Mai 2012 23:13
De la: caleidoscop, la data 2012-05-23 23:02:10chiar nu vorbesc bine romaneste?...e o intrebare sincera, si chiar o simpla intrebare!...nu doresc detalieri ci un raspuns exact...asta daca poti sa-l dai!

Sincer chiar nu am timp sa fac un rezumat. Scrie-mi pe privat si vedem cum facem , poate-ti trimit pt toate zodiile si-ti faci singura o parere. O adresa de mail ar fi tocmai buna.
zack
Postat pe 24 Mai 2012 18:31
De la: Axl_R, la data 2012-05-23 23:13:57Sunt leoaicã am iubit/iubesc un leu...pot sã spun doar atât, prefer un bãrbat leu pt cã, cu/lângã el pot fi EU!

Sincer, nu cred ca zodiile au influenta asa mare cu asta.
zack
Postat pe 24 Mai 2012 18:34
De la: caleidoscop, la data 2012-05-23 09:01:00cine aduna cele mai multe calitati: berbecul , leul, sau sagetatorul???

cine aduna mai multe calitati, culoarea galben sau aia verde?

Sint zodii diferite, caracteristici diferite - pentru unii pot fi calitati, pentru altii defecte. Intrebarea n-are sens.
quasaria
Postat pe 24 Mai 2012 18:40
eu m-am referit la calitati si nu la defecte, corect pana aici?...stiu ca zodiile sunt diferite din cauza asta le-am enumerat...eu stiu ce intrebare v-am adresat insa nu stiu de ce nu ma fac inteleasa?!?...da, ce zodie din cele 3 aduna mai multe calitati in raport cu defectele fiecarei zodii?...ca am inteles ca o zodie are si defecte si calitati!
caleidoscop
Postat pe 25 Mai 2012 10:14

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
intrebare doar pt varsatoare60De la: Verseau 22 Decembrie 2012 21:28
zodia berbec63De la: icecream 1 Aprilie 2010 10:48
07.06.200925De la: garbo107589 6 Noiembrie 2010 14:04
COªMARUL20De la: Celleste_ 22 Septembrie 2010 10:34
eu scorpion si el taur....3De la: cinezee 14 Februarie 2010 14:09
Setari Cookie-uri