Dumnezeu sa-l odihneasca. http://www.trauersprueche.today/images/trauer-bild-fb.jpg 690, ai grija de tine, sper sa mai vorbim. Multumesc ca te-ai gandit sa ne spui .
|
||
|
Rotty Postat pe 5 August 2016 11:19 |
||
|---|---|---|
| Eu nu mai am cuvinte, chiar m-a intristat profund acesta veste..Si ma gandesc cat de repede putem pierde pe cei dragi, uneori fara a ne putea lua ramas bun... | ||
|
Schmetterling Postat pe 5 August 2016 11:22 |
||
Si eu sunt socata Fluturas. Nici eu nu l-am cunoscut personal, desii "vorbeam" pe mail si am facut schimb de seminte de ardei iuti prin posta. Offfff.... in primavara i-am trimis ghiocei cu radacina si ce s-a mai bucurat cand i-a primit ! Deabia astepta primavara urmatoare sa-i vada inflorind.....
|
||
|
|
||
|
Rotty Postat pe 5 August 2016 11:29 |
||
|
Nu va mai spun "Buna ziua" ca nu ebuna deloc. Eu una nu pot sa cred, o sa mai treaca ceva vreme pina o sa ma obisnuiesc cu gindul ca simpaticul Barbo ..... Dumnezeu sa-l odihneasca. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 5 August 2016 11:40 |
||
Salutici Tommy. Azi e o zi trista, intr-adevar.
|
||
|
Rotty Postat pe 5 August 2016 11:48 |
||
Salut Rotty Eu tot sper sa fie o gluma (proasta desigur dar o prefer) sau o neintelegere.
|
||
|
Tommy_Boy Postat pe 5 August 2016 11:50 |
||
Bine ar fi fost sa fie gluma, dar nu e. Restaurantul nu va mai fi la fel fara Barbo. O sa-mi lipseasca cafeaua lui si mancarea cu mazare.
|
||
|
Rotty Postat pe 5 August 2016 11:54 |
||
Salut, Tommy. Eu, una, chiar nu mai am cuvinte...
|
||
|
Schmetterling Postat pe 5 August 2016 11:56 |
||
Fetelor, ma retrag si eu la o repriza de trebi casnice daca tot am liber azi. Sper sa ne revedem in pauze. Barbo prietene, odihneste-te in pace. http://www.trauersprueche.today/images/ruhe-in-frieden.jpg |
||
|
Rotty Postat pe 5 August 2016 12:14 |
||
|
"Femeie, esti bolnava.Tu ai stricat acest blog." Da, 'sanatoaso' incurabila, exact asa e cum spui tu, nesimtzito! Ca exact din cauza mea o fi disparut Livache dintre noi toti - Dumnezeu sa-l ierte! -, nu-i asa, naroado?!? Ia uita-te si numara postarile mele pe topicul asta, 'inteligento', ca nu e ... blog! Ca o sa ai o mare surpriza sa vezi care sint adevaratii ... mincatorii de bok! Da' obraznicia daca nu e dublata si de prostie, parca nu-i destul, nuuu?!? P.S. Nu ma cunosti, nu ma stii nici macar din auzite, n-ai citit ABSOLUT NIMIC din comentariile mele ONTOPIC de pe site-ul asta - nici macar nu te vad in stare sa intelegi ... superior cite ceva din postarile mele -, da' te maninca intre cornitze cam prea mult pt. ... un zero care a re-aparut doar ca sa ne dea trista veste! Si zic trista pt. ca, spre deosebire de tine, Livache - bun sau rau cum ni se parea fiecaruia in functie de topicul la care scriam sau de modul cum ne vedem reciproc in comentarii -, era pe departe cel mai inteligent comparativ cu to(n)ti nataraii si naroadele de pe topicul asta! Si eu sint cea mai indicata persoana sa apreciez asta TOCMAI pt. ca eu il cunosc mult mai bine pe Livache decit toate euglenele de pe-aici. Si nu numai de pe site-ul asta, 'dragutzo'! Daca te-as trimite si eu 'undeva' - asa cum meriti - pt. vorbele tale nesabuite, idioate si vadit inconstiente -, cum te-ai simti atunci, mai ... minunata, mirobolanta si 'prea' empatica faptura ... mizericoardioasa?!? Ce nu inteleg miriadele de timpitzi de pe planeta asta(si destui de pe site-ul prezent), e faptul ca aici NU SINTEM... ...intr-un conflict, razboi sau 'apocalipsa' a lumii decit la modul... ...VERBAL! Nu avem nimic unu' cu altu' la modul fizic, organic sau macar 'epidermic'. Toate divergentzele inceteaza INTOTDEAUNA atunci cind OMUL primeaza! Da' de unde sa stie toate astea o stupida auto-intromisionata?!? P.P.S. Livache - mai mult poate ca oricare dintre voi - merita pe deplin... ...RESPECTUL MEU. Tocmai pt. ca a fost un 'oponent' cit de cit rational, inteligent, cu umor si ironie dincolo de nivelul 'suratelor' si, mai ales, care stia sa se opreasca atunci cind chiar trebuia! Fara @barboneli forumul o sa fie in mod sigur mai sarac si mai trist. Indiferent daca ne placeau sau nu unele din comentariile lui... N.B. Daca esti asa de mare 'cunoscatoare' a lui, atunci ar fi trebuit sa pui macar un link cu o poza a lui Liviu; ca sa stie si ceilati useri cum arata macar. Eu personal il stiu chiar mai bine decit aia/alea cu care se conversa de dimineatza pina seara... Si ar fi chiar respectuos - mai ales avind in vedere nefericitele momente prin care trec ai lui acum -, sa pui aici si o adresa de e-mail a cuiva din familie, ca sa-i putem transmite condoleantzele noastre. Asa ar fi si crestineste, chiar daca el - ironia sortzii - nu punea mare pret pe asa ceva... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE!... |
||
|
garbo101426 Postat pe 5 August 2016 12:48 |
||
|
Am promis că aici nu mai intru, îmi cer scuze! L-am cunoscut, am petrecut câteva zile împreună, în ultima vreme n-am mai vb cu el :( să-i fie ţărâna uşoară! |
||
|
Axl_R Postat pe 5 August 2016 15:19 |
||
|
En nu l-am cunoscut personal Axl si tot o sa-mi lipseasca postarile lui, umorul simpatic si chiar o sa-i urmez sfatul pe care mi l-a dat in particular. Pacat ca ajungem sa ne exprimam sentimentele fata de oameni atunci cind uneori e prea tirziu. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 5 August 2016 15:35 |
||
|
Pt. @garbo_451690: Sorry, da' nu citesc NICIODATA mesajele 'private' nesolicitate si trimise de persoane necunoscute! Din principiu. Si cel mai des din motive de securitate cibernetica. Daca ai ceva de interes general, in context, spune-o aici. Daca e doar altceva decit ce-am spus eu in postarea de mai sus, STRICT despre Liviu, atunci multumesc, nu! Daca insa chiar era in legatura cu ultima parte a mesajului meu, atunci trebuia sa ma 'avizezi' mai inainte, tot aici. Asta ca regula ... amiabila de contactare pe net... |
||
|
garbo101426 Postat pe 5 August 2016 15:52 |
||
Nu se poate!!! http://1.bp.blogspot.com/_RutRl3ACgj0/TNSdKQ8YSaI/AAAAAAAAFYE/rvWR80YM9-s/s1600/2537096k99lcrsc60.gif
|
||
|
ladyDY Postat pe 5 August 2016 16:25 |
||
Buna dimineata la lume. Mai intai sa fac cafeaua...da ?http://38.media.tumblr.com/437b8476a1ae50a756261212017d2cc8/tumblr_nva5o6quOj1rn7bzro1_500.gif Ax, stiu ca ai zis ca nu mai intri aici si stiu si de ce. Acum nu mai e valabil, asa ca hai la un ceai... http://kdmedia.kanald.ro/kfetele/image/201504/w650/media_142807405585954400.jpg |
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 09:28 |
||
Buna dimineața,Rotty.Numaidecât bem cafeaua împreună! Cum esti?
|
||
|
Schmetterling Postat pe 6 August 2016 09:35 |
||
'Neata dragelor Am baut o cafeluta deja dar cred ca n-ar strica nici ceaiul, mai ales daca are si lavanda. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 6 August 2016 09:45 |
||
Neata, Tommy! Ma bucur ca nu am concurenta la cafea.
|
||
|
Schmetterling Postat pe 6 August 2016 09:54 |
||
`Neata fetele Tommy, serveste linistita ca mai fac. Fluturas, sunt bine mai ales ca am dormit ca leganata. M-am ocupat de animalute, acum savurez cafeaua de weekend.
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 09:56 |
||
|
Aseara am reusit sa rid pina la urma. A venit o vecina cu o pisi (maidaneza regala si ea) in calduri, la Tommy. Credeti ca s-a intimplat ceva intre cei doi? Ei bine da, dar nu ce era de asteptat de la ei. S-au fugarit si jucat amindoi demential pina au cazut lati si au adormit. Asa ca pas urmasi deocamdata. Urmeaza tura a doua, poate, poate. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 6 August 2016 09:58 |
||
Pai asteptati si voi sa se cunoasca, sa vada daca se potrivesc.... Nu asa....animalic si dintr-o data.
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 10:06 |
||
Ma bucur ca sunteți bine, măcar in week end sa bem o cafea pe tihna. Tommy, pisoiul tau e un "domn", întâi ii face curte,apoi copii! |
||
|
Schmetterling Postat pe 6 August 2016 10:07 |
||
|
Un domn fricos as putea spune. La inceput s-a speriat ca naiba si s-a ascuns unde se ascunde de obicei, la mine in sifonier, a trebuit sa-l extrag de acolo si sa incui usa. Pe urma s-au mirosit mustata in mustata citeva minute si apoi a inceput "dezmatul". Cit despre copii, inca nu a aflat ca sint deja promisi. Cred ca de asta a avut o retinere, se temea de un proces de paternitate si pensie alimentara. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 6 August 2016 10:18 |
||
Mai mult sau mai putin pe tihna, Fluturas. M-am "inarmat" deja cu cheile, ma duc sa ma ocup de casele a doi vecini ce-s plecati in concediu. Deschis geamuri, udat flori, iar la una din case mai am de hranit si giugiulit si doua pisici. In fiecare an patesc asa, in fiecare an tot zic ca nu mai iau nici o casa in grija si in fiecare an cedez in fata rugamintilor. Ce sa fac daca sunt omul de incredere al strazii. ?
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 10:18 |
||
Tommy, super baiat ai tu. Cu simt de raspundere, nu gluma.
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 10:20 |
||
Trebuie si un om de nădejde in momente potrivite, e foarte important. Apoi,nu te lasa pe tine inima sa nu ai grija de vreun animalut. Tommy, fii pe pace,veti avea si copii. Eu va doresc o zi linistită si frumoasa, pe mai tarziu!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 6 August 2016 10:26 |
||
-ici Fluturas si tie o zi buna. Eu am luat ultima gura de cafea si merg sa caut pisicutele.
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 10:31 |
||
Va icesc si eu. Ma duc sa-mi fac bagajele. Plecam in delta o saptamina si pe urma incepe si la mine "dezmatul".O zi buna si frumoasa.
|
||
|
Tommy_Boy Postat pe 6 August 2016 10:47 |
||
Distractie placuta Tommy! Uite, ti-am pregatit eu niste shlapi potriviti pentru delta... http://i920.photobucket.com/albums/ad50/jrizata/winter%20dream/weird-shoes-1.jpg
|
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 11:10 |
||
Ziua buna Ceiutzul de dupa amiaza !...http://i1375.photobucket.com/albums/ag478/Janey1231/Action/tumblr-1892358111_zpsbqz2hcwa.gif |
||
|
Rotty Postat pe 6 August 2016 17:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
| Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu | 13 | De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52 |
| La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
|
|
||
| bacalaureat 2011-dezastru | 109 | De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27 |
| prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației