Cand sotii incep sa se raceasca de noi.

Am si eu o problema careia nu ii pot gasi solutii. Sunt maritata de 4 ani avem o fetita de 3 ani si de 2 ani sotul meu a devenit un strain pt mine. Dintr-o data nu ne mai potrivim, ma respinge de cate ori ma apropi de el , se enerveaza la orice gest de tandrete , tot timpul cauta scuze sa iasa din casa , il deranjeaza si fata cand are chef sa se joace cu el, tipa la ea o loveste k nu il lasa la tv linistit , sa il lase in pace in general, mai e o problema de la care cred k au inceput problemele, soacra mea pe care o adora f mult , e foarte mamos iar din pacate eu cu soacra mea nu ne suportam drept pt care au inceput si certurile intre noi doi. Pe ea o deranjeaza tot ce fac, vrea sa stie tot ce facem cu bugetul nostru, sa nu facem nimic fara stirea ei, e foarte posesiva cu copii ei, iar eu nu pot face nimic fara k ea sa stie , orice discutie am cu el sau orice face el ii spune tot mamei lui, chiar si planuri , unde se duce adik nu face nimic fara sa stie ea. De multe ori ia dat mamei lui banii nostri si ma lasa fara un leu iar fetita noastra este foarte bolnavicioasa si mai tot timpul are nevoie de medicamente dar nu mai tine cont de asta si tot ii da, soacra mea a vandut apartamentul in care stam motivul invocat de ea fiind k nu mai putem sta impreuna si au luat un teren in afara bucurestiului si acolo isi vor face o vila dar nu inainte de a ma ameninta si jigni in vorbe care nu le pot scrie aici k eu nu am ce cauta in noua ei casa iar sotul meu oricat de mult as incerca sa ma apropii de de el ma tot respinge si dak a vazut k mama lui nu ma vrea acolo mi-a spus k noi cu chirie nu ne permitem sa stam si nici la ai mei nu vrea dar nici nu imi spune ce vom face amandoi . Adik eu sa plec la ai mei cu fata iar el sa ramana cu ei in casa noua. Ce pot sa fac?
Elenita20
Postat pe 30 Ianuarie 2012 13:10
Nu te supara dar tu ce zodie esti ? si sotul tau ce zodie e ?
Princess1990
Postat pe 31 Ianuarie 2012 18:52
Eu sunt taur si sotul meu pesti
Elenita20
Postat pe 3 Februarie 2012 16:27
mmm si mama soacra ce zodie e ? in general barbatii pesti sunt mai dupa fusta mamei ,genul de barbati mai sensibili non violenti si care nu prea ii intereseaza treburile casei sau copiii cunosc un caz ...sunt pasionati de fotbal de iesit cu amicii si de facut cu totul alte lucruri decat cele din casa ...poate odata cu trecerea timpului cand imbatranesc se mai schimba...oricum tu ca taur nu prea ai o compatibilitate excelenta cu acest barbat pesti m taurii se ptrivesc cu racii bine cu berbecii balantele , nu stiu tu cum esti dar femeile taur pe care le cunosc eu au nervii cam uzati cam tipa mereu sunt f geloase si posesive si indeparteaza barbatul de langa ele,,,,
Princess1990
Postat pe 4 Februarie 2012 18:04
daaaaaaaaaaaa!!!!musai, zodiile-s de vina. daca el era rac si soacra pesti, alta faina se macina la moara.nu-si mai faceau vila-isi faceau o locuinta lacustra pe malul helesteului.
si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2012 18:44
... de Toparceanu, mamy....:)))))
eu_geminy
Postat pe 4 Februarie 2012 18:56
da,coane.aceea cu locuinta mea de vara.....
si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2012 20:11
eee, mamy, am si uitat "numele" meu de odinioara... noroc cu tine...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 4 Februarie 2012 20:18
apoi, eu asa t-am zas di cand ti stiu.

nu-mi mai zi mami.ca nu ma dau nici pe una de 18 ani
si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2012 20:24
da' nici "totusica" nu-ti zic...
mamy din alint, si e mai usor, tu mamy...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 4 Februarie 2012 20:33
Ce mi-ai descris u este f adevarat aa este el . Mi-am dat seama dupa atatia ani de fapt cum e el si tot incercam sa il inteleg dar nu puteam pt k el face contrariul unui barbat familist. La el totul s-a schimbat cand au inceput responsabilitatile lui k tata si sot pe care l-au coplesit. Odata cu nasterea fetitei au inceput si problemele. A crezut k poate sa ne intretina si pe noi si pe maica-sa cum o facea inainte dar nu se putea asta avand atatea cheluieli cu un copil. La inceputul casniciei aveam destui bani si putea face ce vroia el, ba chiar din banii pt nasterea mea i-a luat un aragaz de ziua lui soacra-mea , la nasterea fetii doctorei mele ia dat 2 mil pt k asa -a spus mama lui noi doi vorbind inainte la o suma mai mare dar astea sunt decat cateva din ele . Ceea ce am inteles pana la urma este k avand certuri si cu mine k nu ii mai permiteam sa ii mai dea mamei lui cum o facea inainte bani pt k nici noua nu ne ajungea ce aveam , mama lui urla pe alta parte k ii trebuie lau disperat . El crezand k odata casatorit o sa fie cum era cand era singur. A si soacra mea este scorpion. Ei cum am mai spus ia obisnuit pe copii sa nu fak nimic fara stirea ei , sa o intretina , iar el o asculta in tot ce zice sa fak.
Elenita20
Postat pe 5 Februarie 2012 09:07
De la: garbo262029, la data 2012-01-31 18:52:39Nu te supara dar tu ce zodie esti ? si sotul tau ce zodie e ?

are probleme din cauza zodiei????
MARILENA_25
Postat pe 7 Februarie 2012 18:19
De la: Elenita20, la data 2012-01-30 13:10:04Am si eu o problema careia nu ii pot gasi solutii. Sunt maritata de 4 ani avem o fetita de 3 ani si de 2 ani sotul meu a devenit un strain pt mine. Dintr-o data nu ne mai potrivim, ma respinge de cate ori ma apropi de el , se enerveaza la orice gest de tandrete , tot timpul cauta scuze sa iasa din casa , il deranjeaza si fata cand are chef sa se joace cu el, tipa la ea o loveste k nu il lasa la tv linistit , sa il lase in pace in general, mai e o problema de la care cred k au inceput problemele, soacra mea pe care o adora f mult , e foarte mamos iar din pacate eu cu soacra mea nu ne suportam drept pt care au inceput si certurile intre noi doi. Pe ea o deranjeaza tot ce fac, vrea sa stie tot ce facem cu bugetul nostru, sa nu facem nimic fara stirea ei, e foarte posesiva cu copii ei, iar eu nu pot face nimic fara k ea sa stie , orice discutie am cu el sau orice face el ii spune tot mamei lui, chiar si planuri , unde se duce adik nu face nimic fara sa stie ea. De multe ori ia dat mamei lui banii nostri si ma lasa fara un leu iar fetita noastra este foarte bolnavicioasa si mai tot timpul are nevoie de medicamente dar nu mai tine cont de asta si tot ii da, soacra mea a vandut apartamentul in care stam motivul invocat de ea fiind k nu mai putem sta impreuna si au luat un teren in afara bucurestiului si acolo isi vor face o vila dar nu inainte de a ma ameninta si jigni in vorbe care nu le pot scrie aici k eu nu am ce cauta in noua ei casa iar sotul meu oricat de mult as incerca sa ma apropii de de el ma tot respinge si dak a vazut k mama lui nu ma vrea acolo mi-a spus k noi cu chirie nu ne permitem sa stam si nici la ai mei nu vrea dar nici nu imi spune ce vom face amandoi . Adik eu sa plec la ai mei cu fata iar el sa ramana cu ei in casa noua. Ce pot sa fac?


Exista o explicatie. Esti lesbiana, te-ai maritat de fapt cu soacra.
zack
Postat pe 8 Februarie 2012 11:26
cica nici pe ea nu o iubeste.
cri_cat
Postat pe 8 Februarie 2012 11:33
Elenita, conteaza bunurile materiale, atunci cand nu mai exista altceva?
Dupa parerea mea, NU. Prefer sa stau intr-o camaruta dar fara dureri de cap.
cri_cat
Postat pe 8 Februarie 2012 11:35
Elenita....cand sotii isi epuizeaza resursele financiare(in cazul tau) se reduce la minimum si comunicarea dintre voi,se simt lipsurile tot mai mult,1 din 2 incepe si se termina rau ......s-au o mai lalaitzi nitzel pana ce mai vine un copil pe lume......si tot asa.Parerea mea este :ca oricat de greu iti v-a fi, incearca sa practici un JOB sa nu depinzi (pana la batranete) de "intretinerea" lui,s-ati gasesti o locuinta cu chirie ,sa-ti ei fiica si fa-i si lui o propunere de-a va separa de SOACRA. Asa ve-i vedea singura ,incotro sentimentele si intentia unui-a fata de celalalt! SUCCES!
garbo225639
Postat pe 8 Februarie 2012 11:43
he he he he...=))
"s-au"? "v-a"? "s-ati"? "(sa-ti) ei"? "ve-i"? "unui-a"?
bine ca pe mi-au il scrii ca pisica...
adica "miau"...:D

PS: mai pune naibii mana pe carte...
trogloditule...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 8 Februarie 2012 20:36
De la: garbo225639, la data 2012-02-08 11:43:34 Elenita....cand sotii isi epuizeaza resursele financiare(in cazul tau) se reduce la minimum si comunicarea dintre voi,se simt lipsurile tot mai mult,1 din 2 incepe si se termina rau ......s-au o mai lalaitzi nitzel pana ce mai vine un copil pe lume......si tot asa.Parerea mea este :ca oricat de greu iti v-a fi, incearca sa practici un JOB sa nu depinzi (pana la batranete) de "intretinerea" lui,s-ati gasesti o locuinta cu chirie ,sa-ti ei fiica si fa-i si lui o propunere de-a va separa de SOACRA. Asa ve-i vedea singura ,incotro sentimentele si intentia unui-a fata de celalalt! SUCCES!
garbo263158
Postat pe 8 Februarie 2012 21:59
Doamne fereste!Asa ceva n-am vazut de cand sunt pe lume.Unii au facut scoala in China?
garbo263158
Postat pe 8 Februarie 2012 22:01
ce dreak job "sa practici" cind nici nu esti in stare sa te semnezi corect?!
Alfabetizarea, tanti....
quasaria
Postat pe 8 Februarie 2012 22:08
Asta ca tot vazusem un topic si nu-l mai gasesc ...ceva de genul ce m-a lasat fara cuvinte azi.Bataia de joc pentru limba romana a lui garbo 225639 m-a lasat fara cuvinte pentru mult timp,nu doar pentru azi.Nu,eu chiar nu pot sa cred ca cineva poate sa scrie asa.
garbo263158
Postat pe 8 Februarie 2012 22:11
Fac pariu, c 639 tie s scrie (i) corect.
Axl_22
Postat pe 8 Februarie 2012 22:13
De la: eu_geminy, la data 2012-02-08 20:36:04he he he he...=))
"s-au"? "v-a"? "s-ati"? "(sa-ti) ei"? "ve-i"? "unui-a"?
bine ca pe mi-au il scrii ca pisica...
adica "miau"...:D

PS: mai pune naibii mana pe carte...
trogloditule...:D
:))))
ete ca nu vreu pi carte vreu ....pi tini!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 13:59
De la: garbo263158, la data 2012-02-08 22:01:44Doamne fereste!Asa ceva n-am vazut de cand sunt pe lume.Unii au facut scoala in China?
nu, au facut-o in Romania sa observe ...Chinezii!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 14:02
De la: Axl_22, la data 2012-02-08 22:13:01Fac pariu, c 639 tie s scrie (i) corect.
(si )eu pariez, da ii prea devreme....sa-mi adun Snopul si apoi .....! O zi minunata si tie!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 14:06
De la: garbo263158, la data 2012-02-08 22:11:50Asta ca tot vazusem un topic si nu-l mai gasesc ...ceva de genul ce m-a lasat fara cuvinte azi.Bataia de joc pentru limba romana a lui garbo 225639 m-a lasat fara cuvinte pentru mult timp,nu doar pentru azi.Nu,eu chiar nu pot sa cred ca cineva poate sa scrie asa.
...baga bine la Doxa si sa nu faci ca el.....! o zi buna si tie!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 14:12
De la: quasaria, la data 2012-02-08 22:08:39ce dreak job "sa practici" cind nici nu esti in stare sa te semnezi corect?!
Alfabetizarea, tanti....
nus conditii Q ....so schimbat programa scolara..... si suntem pi din-afara o zi minunata si tie!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 14:18
ete na... sint din astia si prin facultati. Noroc cu testele grila....
quasaria
Postat pe 9 Februarie 2012 14:18
De la: quasaria, la data 2012-02-09 14:18:54ete na... sint din astia si prin facultati. Noroc cu testele grila....
nici testul cela' nu mai este ....sngur!
garbo225639
Postat pe 9 Februarie 2012 14:29
Draga Elenita20
Daca vrei sa-ti salvezi cuplul, familia pe care ai intemeiat-o cu sotul tau,fa pace cu soacra ta.Mama lui este foarte importanta pentru el, ai stiu asta de la inceput.Atat timp cat ea va trai trebuie sa respecti relatia dintre sotul tau si mama lui.Daca ii respingi mama, si el te va respinge. Daca zici ca il iubesti cu adevarat, de ce ii respingi mama?Ea este o fiinta f importanta pentru el ,se pare ca mai importanta decat tine acum. Faptul ca el nu te ajuta cu treburile in casa arata ca asa ai lasat sa decurga lucrurile de la inceput.Nu l-ai invatat , inca din prima zi, ca locuind cu tine are si treburi in casa de facut.Odata un obicei format sunt sanse mici sa il schimbi.
Nu e usor sa locuiesti cu soacra in casa, nu ai avut idee la ce te inhami? Dupa ce ai facut un copil ati ajuns la concluzia ca nu puteti locui impreuna.
Si daca mai esti si dependenta economic de el, chiar imi vine sa-mi pun mainile in cap.
Fac o precizare importanta: nu trebuie sa-ti iubesti soacra doar sa te intelegi bine cu ea ca sotul tau sa fie multumit.
Ai uitat sa precizezi cum vorbesti tu cu sotul tau si cu soacra ta daca ei te injura.De asemeni, nu poti face planuri cu banii pe care ii castiga altcineva chiar daca el este sotul tau.Poti cheltui asa cum vrei tu doar banii tai.
Cu cat asteptarile de la ceilalti sunt mai mici, cu atat fericirea noastra e mai mare.
Sincer vorbind, alta cale( cele expuse mai sus) nu vad ca sa-ti salvezi casnicia.
Mult curaj!
Ghimbir
Postat pe 13 Februarie 2012 14:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pestoaica cu sagetator!! 2 De la: dianaiuliana 9 Martie 2012 00:30
Zodii pentru fiecare zi de nastere 31 De la: raul27 27 Septembrie 2012 09:44
femeia scorpion barbatul leu 4 De la: jonydan77 13 Februarie 2012 17:36
07.06.2009 25 De la: garbo107589 6 Noiembrie 2010 14:04
eu zodia gemeni - el gemeni...aceiasi zi de nastere 15 De la: garbo_11706 7 Mai 2013 20:25
Setari Cookie-uri