Ma urasc! Sotia a reusit dupa 6 ani de casnicie, sa ma faca sa cedez nervos si sa o lovesc!

De la: zack, la data 2011-10-29 10:31:44Marius, sa ma ierte Dumnezeu, ai fost destul de calm pt foarte mult timp. Nu consider ca ai gresit cu nimic, crede-ma ca nu ai nevoie sa mergi la doctor pentru rabufnirea ta. Cei mai multi dintre noi ar fi avut asta cu mult timp inaintea ta. E trist ca ai crezut-o cand s-a intors la tine, ca o va face cu adevarat. Parerea mea, te-ai lasat prea moale ink de la inceput. Te-a perceput ca pe un barbat slab si te-a cam calcat pe gat. Nu vorbesc de violenta fizica aici, sa nu ma intelegi gresit, dar unele femei chiar simt nevoia sa fie puse la punct din cand in cand, iar daca nu are cine s-o faca.....va cauta in alta parte, sau va proceda cum a facut a ta, va pleca. Intr-o familie unul trebuie neaparat sa mai poarte si pantaloni. La voi se pare ca ati purtat amundoi fuste, tot timpul. Sincer imi pare rau pentru tine, se pare ca nu mai e nimic de salvat in casnicia ta. In plus ti-a facut-o si cu copii, ai cedat nervos exact cand nu trebuia.

zack
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:36
De la: Ktine, la data 2011-10-29 10:35:22zack, Dumnezeu te iarta! :))
barbatii cedeaza, tocmai cand nu trebuie! :P



Oooo, multumesc doamne.
Ma asteptam ca femeile sa-mi sara in cap pt ce am scris aici, dar nu asa repede. Nu generaliza, unele inseamna totusi unele, nu toate.
zack
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:40
daca ai argumente, inseamna ca tu nu lovesti!
loviti, cand nu mai aveti "rabdare" sa ascultati!
imi cer scuze pentru plural, dar daca ziceam la singular, chiar credeai ca-ti sar in cap! :D
Ktine
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:44
Uraste-te ca ai de ce - dar sa fie si productiv, ca altfel raman doar niste lamentari. Casnicia care nu se bazeaza pe dragoste puternica, iubire si respect - nu rezista. Ne formam reciproc dupa chipul si asemanarea celuilat si dupa viziunea asupra vietii si a traiului "in doi" - atunci cand exista iubire multa si adevarata, iar restul sunt amanunte care isi gasesc rezolvarea fara conflicte, ci cu acea blandete si intelegere reciproca. Poate postarea este "fictiune " sa...nu , insa nu poti sa concepti doi copii pe "tensiuni" si nepotriviri.....este absurd .Daca pasul facut de sotie, de a fi impreuna pentru cei doi copii, nu a avut nici o recunoastere din partea ta de a pretui asta , de a te schimba si de a oferi ceea ce isi dorea sotia ta - desigur ca ai facut-o cea mai nefericita femeie din lume, iar gestul de a o lovi este a unui primitiv ce incearca sa se impuna prin metode primitive....Cata iubire si respect ai pentru aceasta femeie, mama a celor doi copii ? Asta conteaza cel mai mult si se pare ca in ecuatia ta - NU exista aceste elemente.
Briana_G
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:45
el, a cedat, pentru ca nu a mai suportat tensiunea!
dar, vrea ca copii, sa traiasca, in continuare in familie, ei nu simt tensiunea...sunt doar copii!
Ktine
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:50
a vorbit un om MATUR!
te-ai maturizat 355! :))
Ktine
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:51
De la: Axl_22, la data 2011-10-23 00:07:43Marius, fara suparare,acum cine e subiectiv?
n-a dat nimeni niciun verdict,in afara de tine!
Marius eu inteleg prin ce treci ,este groaznic ca persoana cu care te-ai casatorit,sa incerce prin diverse metode sa te distruga moral si emotional,nu sund de acord cu ce ai facut dar nici nu te judec singurul care poate judeca oamenii este Dumnezeu.Nu te lasa,roaga-te si lupta pentru a-ti recupera copii,ei nu au nici-o vina in toata problema asta ,LUPTA pentru ei si vei reusi.Mult noroc Marius si inca un sfat nu pune la suflet toate comentariile rautacioase:P
garbo092075
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:55
De la: Axl_22, la data 2011-10-23 00:07:43Marius, fara suparare,acum cine e subiectiv?
n-a dat nimeni niciun verdict,in afara de tine!
Marius eu inteleg prin ce treci ,este groaznic ca persoana cu care te-ai casatorit,sa incerce prin diverse metode sa te distruga moral si emotional,nu sund de acord cu ce ai facut dar nici nu te judec singurul care poate judeca oamenii este Dumnezeu.Nu te lasa,roaga-te si lupta pentru a-ti recupera copii,ei nu au nici-o vina in toata problema asta ,LUPTA pentru ei si vei reusi.Mult noroc Marius si inca un sfat nu pune la suflet toate comentariile rautacioase:P
garbo092075
Postat pe 29 Octombrie 2011 10:55
tie in ce secol ti se pare ca traiesti?
DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE!!!!
copii nu au cum sa creasca frumos intr-o familie in care nu exista intelegere si iubire
dumiofelia
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:20
Whoa lady! Are you crazy or just acting crazy. Hai sa-ti zic o treaba. Tipa aia s-a casatorit cu el si si-a dat seama ca e o greseala. Sinceritatea sulii. Si eu as fi pocnit-o. Copiii sunt copii si daca sunt ai mei as face orice pentru ei. Nu sa mi ia o tacanita.
Alex_Popa
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:23
:) dragut
Shy_
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:24
este adevarat ca uneori cicaleala este cel mai mare defect al unei sotii, insa daca astea erau cele mai grave probleme ale voastre este clar ca a fost ceva de la inceput in casnicia voastra. unul din voi nu iubea de ajuns incat sa faca compromisuri, sau unul din voi s-a legat la cap doar de dragul celuilalt. cred ca akm e prea tarziu sa cautam un vinovat. cel mai bine este sa mergi inate si sa cauti pe cv care sa te merite. nu sunt d acord k ai lovit-o. este cel mai urat lucru pe care l-ai putut face. eu am renuntat la o relatie de 7 ani doar pentru ca a ridicat mana la mine...daca te ierta akm o mai faceai ink odata.
geoomatei
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:29
daca vezi ca nu te mai iubeste, ce mai vrei? oricui i-ar fi sila sa stea aiurea cu un barbat. e o postie sa stai cu cineva doar pt copii. las-o in pace, cu o palma sau fara palma, nu mai merge, nu prea intelegi. faceti-va amandoi alt viitor. copiii vor intelege, decat sa stea cu 2 parinti care nu mai au nimic in comun. bafta
MARILENA_25
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:32
cand apare o ruptura in familie foarte rar se mai poate reface
dar nu dispera viata mere inainte ,daca sa ajuns la asa ceva nu o sa mai mearga absolut deloc si apoi fa-ti datoria de parinte fata de copiii tai
in rest ce-ti pot spune doar fi optimist
Deia_Puie_1
Postat pe 29 Octombrie 2011 11:56
de admirat ca un barbat gandeste asa...dar pe de alta parte tu nu ai avut o casnicie adevarata niciodata,nu respect ,nu comunicare , nu intelegere....de ce ai continuat?
clau1978
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:08
Acest subiect"barbatul loveste femeia" a creeat, creeaza si va creea controverse...barbatii tin apararea barbatilor, femeile iau parte femeilor...sunt si exceptii este adevarat...eu pot afirma cu tarie ca sunt femei care si-o merita, dar si barbati care ar trebui batuti cu parul... , dar a te injosi, indiferent de motiv, sa dai intr-o femeie, chiar si provocat, asta este o mare problema...ai picat in plasa, sunt femei care au capacitatea de a te scoate din minti, dar problema ta cea mai mare este ca te-ai coborat la nivelul ei.
faith74
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:12
e posibil ca ea sa fi premeditat acest scenariu, cautand un motiv temeinic pentru a-si lua copiii... a facut tot ce a putut astfel incat el sa cedeze nervos si sa o plezneasca.
eu_geminy
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:19
Dupa parerea mea,stratul de miere a dragostei voastre s-a terminat de mult timp.Acum doar prin compromisuri de ambele parti ,familia voastra ar mai fi trait.Asadar ,fiecare are drumul lui,copiii se vor creste,e pacat dar asta e.Oricum copiii ar fi suferit si mai mult ,traind in mediul neintelegerilor.
Important ar fi, de dragul copiilor sa aveti o colaborare buna.In aceasta situatie calitatea voastra de "om" va conta si va rezolva aceasta problema.
Dragoste cu sila nu se poate,pentru voi amandoi va fi o experienta de viata, care va va ajuta pe viitor sa va corectati ce a-ti gresit acum.
Odata precedentul fiind creiat (ma refer la faptul ca v-ati indepartat si fizic) chiar daca va impacati,nu cred ca va rezista casnicia voastra.Daca va rezista inseamna ca va fi un mare succes,si amandoi aveti valori parentale deosebite,facand compromisuri din dragoste pentru copiii vostri.
Totusi eu stiu ca "odata funia rupta,reinnodata nu va mai avea aceiasi rezistenta ,si nici estetica"
Ganduri bune!

garbo086615
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:23
Titlul spune totul: tu o acuzi pe ea pentru ceea ce TU ai facut, astfel incat sa reiasa ca a fost vina ei! Nici macar nu recunosti ca esti vinovat! Asa ca nu ai abordarea corecta, pentru ca nu intelegi...

Eu zic sa incerci sa fiti prieteni si parinti pentru copiii vostri... daca s-a ajuns la violente, e clar ca nu mai este dragoste...

oandree
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:54
ti-am citit postarea ,si ,pot sa spun ca nu sunt de acord cu violenta fizica,ai incercat vre-o data sa discuti cu sotia ta despre problemele dintre voi,....sau orgoliul era mai puternic ca tine
si sotul meu isi lasa lucrurile pe unde apuca ,si mereu ii atrageam atentia ....ia fost greu la inceput sa fie ordonat ,dar cu timpul a invatat,....o sotie nu este o servitoare . si ne intelegem bn acum ,daca am ceva de spus ma asculta si incercam sa rezolvam problema,asta ar fi trebuit sa faci si tu cu sotia ta..
pusa2010
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:56
Ma tot citati! cum sa raspund altfel, decat subiectiv?!
nu vedeti, ca Marius nu mai apare?
a vrut sa-si zica of-ul!
Parera noastra nu prea il intereseaza!
Axl_22
Postat pe 29 Octombrie 2011 12:59
buna
pana acum am preferat o atitudine pasiva pe forum dar, cred ca am si eu cate putin de spus
abordarea noi barbatii sau noi femeile e cat se poate de depasita in societatea actuala, dupa parerea mea. nu facem decat sa ne cautam scuze si sa ne pitim dupa plop. daca pornim intr-o casnicie asa e ratata din start. sunt femeie, intr-adevar, si poate sotul meu ar aborda altfel problema. e adevarat ca suntem diferiti si intelegem lucrurile altfel, dar cand ne casatorim nu ne mai apartinem, suntem unul pentru celalalt, iar cand apar copii suntem in primul rand parintii lor. Noi suntem foarte fericiti inpreuna si nu uitam sa ne multumim unul altua in fiecare zi pentru fiecare gest si sa ii multumim lui Dumnezeu pentru faptul ca putem deschide ochii dimineata si spune Te iubesc. Daca lasam resentimentele sa se adune pierdem estenta vietii.
Draga Marius, au as spune sa incerci sa discuti cu mama copiilor tai atunci cand esti impacat cu tine, fara ura. Priveste-o ca pe o mama si nu ca pe persoana cu care nu te-ai putut intelege. nu va mai reprosati lucruri care tin de voi, profitati de timpul petrecut cu comorile voastre. Nu ii uitati, ei nu au nici o vina si au nevoie de voi. Nu va pierdeti in detalii. Aratati-le ca ii iubiti.
merijn
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:04
am citit tot ce ai scris si pe o parte iti dau dreptate, dar ai si gresit. daca la inceputul relatiei iti reprosa si cele mai mici lucruri care sincer sunt banale, de ce ai mai facut 2 copii cu ea? nu te-ai gandit ca lucrurile vor degenera in timp? eu personal sunt anti-terorizat barbatii din motive banale,sotul meu poate sa manance unde vrea sa isi lase hainele unde vrea atat timp cat ma ajuta la curatenie, lucru care se intampla fara sa ii spun. ideea e ca din pacate nu poti intoarce timpul, cand ti-a zis ca nu te mai vrea ca barbat poate insemna ca si-a gasit pe altcineva, nu te-ai gandit si la asta? oricum mi se pare cam isterica femeia, poate ai gresit si tu cu ceva. fiecare vede ditr-un unghi diferit povestea. vb cu un psiholog care fiind impartial te poatee ajuta, gandeste-te ca daca vrei sa iti vezi copii trebuie sa ramai in relatii bune cu ea, asa ca angajaza-ti un avocat, daca in 6 ani nu ati putut consolida relatia atunci mergi mai departe nu te agata de ceva ce nu iti face bine. succes si trebuie sa fi tare pt copiii tai.
madagascar
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:19
cel mai bine inainte de a va desparti trebuia sa cereti ajutorul, trebuia sa-i spui sa mergeti la un specialist dupa care vedeati daca va mai intelegeti sau nu
garbo192864
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:21
am citit ce ai scris tu si cateva comentarii mai mult sau mai putin favorabile tie. parerea mea e ca ai facut o alegere gresita din start. cand o femeie considera o crima impotriva umanitatii faptul ca arunci un ciorap nu stiu pe unde si ca asta trebuie indelung dezbatut, e clar ca femeia respectiva are un orizont extrem de ingust. cu alte cuvinte, e proasta facuta gramada! :) o femeie proasta si cicalitoare, dar cu aere de superioritate e de natura sa scoata din minti pe oricine. asa ca eu ma mir ca ai asteptat 6 ani sa-i arzi una! :) dealtfel, ai sa razi, dar cu genul asta altfel merge. trebuia sa-i spui de doua trei ori "femeie, potoleste-te ca altfel chiar ti-o iei pe coaja" si a patra oara - surpriza! una peste ochi! stii care e partea amuzanta? ca atunci i-ai fi castigat proastei respectul. si sa vezi ce atmosfera plina de inimioare si amorasi ar fi fost la voi in casa. eu glumesc acum, sau mai bine zis spun un mare adevar sub forma de gluma. dar stiu un caz in care dupa X ani de casnicie, cand s-a decis omul sa lase o nebuna (ceva asemanator cu asta a ta), i-a spus chiar ea "mai bine ma bateai decat sa ma lasi acum". nostim, nu?
eu zic ca mai bine zici mersi ca ai scapat de un asemenea specimen. dupa cum vezi nici cu moralitatea si corectitudinea nu sta prea bine dumneaei (vezi scena cu intorsul acasa si politia - scena gandita dinainte, asta e clar). pacat de copii tai ca vor fi educati de una ca asta.
dar fruntea sus, sunt o gramada de femei si frumoase si intelifente, si mai ales singure!
garbo118233
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:25
De la: merijn, la data 2011-10-29 13:04:23buna
dar cand ne casatorim nu ne mai apartinem



Cand IUBIM nu ne mai apartinem.
Fara sa iubim suntem goi pe dinauntru, aripile ne sunt grele, nu se urnesc, nu NE urnesc din loc.

Cand iubesti, te daruiesti. Darami zidurile propriului egoism chinuitor, dominator.
Iubesti FARA sa pretinzi sa fii iubit, fiindca nu iubesti prin DACA.

Atunci cand iubesti, observi si nevoile, dorintele, aspiratiile celuilalt. Si-ti pasa, fiindca vrei sa fie fericit alaturi de tine.
Nu te muti cu orice pret la tara, impunand.
Nu ignori. DACA iubesti.

Adevarat, insa, in casatorie, in lipsa iubirii, autoritatea actului care iti confera acel statut te poate face sa crezi ca ai dreptul sa rasucesti valorile, prioritatile, esentialul.

Fiindca nu mai iubesti.
Esti DOAR casatorit.
nathalie
Postat pe 29 Octombrie 2011 13:42
cred ca sotia ta si-a meritat ceea ce a primit. e clar ca este o femeie ce nu stie sa aprecieze ce are langa ea. te inteleg prin ce treci acum insa crede-ma este mult mai bine asa. din pacate singurii care au de suferit in astfel de imprejurari sunt doar copii. cand vor creste vei avea cu siguranta ocazia sa le povestesti ceea ce ai petrecut tu langa mama lor si te vor intelege. si eu sunt divortata si am un copil , dar fostul s8ot nu m-a lovit ce sa zic insa bea si am preferat sa ii acord divortul cand el mi-a cerut asta pentru ca nu voiam ca fetita noastra sa il vada baut vreodata. este greu si vad ca sufera insa decat cu un astfel de tata si om langa noi mai bine singure.
mult succes si fruntea sus!
garbo207229
Postat pe 29 Octombrie 2011 15:02


Mie se pare numai mie, sau sunt prea multe persoane cu o singura postare si mod apropiat de exprimare pe acest topic?
nathalie
Postat pe 29 Octombrie 2011 15:20
da, multi uita: casnicia nu-i totuna cu o relatie!
esme
Postat pe 29 Octombrie 2011 15:23
Bine, a tot zis aia timp de doua zile ca nu il mai vrea ca sot bla bla bla dar atunci de ce s-a mai intors???sa il calce in picioare cu atitudinea ei? ea are dreptul sa jigneasca sa urle si asa mai departe, el NU pt ca asa e treaba!!! de ce nu a ramas la mama ei si sa isi vada in continuare de viata? nu sunt de accord cu cei care il critica pe Marius! si EI sa ii fie rusine pt faptul ca a chemat politia si nu a avut curajul sa zica DIVORTEZ pur si simplu! cu siguranta nu si-o capata in cazul asta!
maab
Postat pe 29 Octombrie 2011 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
arta impacarii 27 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55
Ajutati-ma sa-mi salvez casnicia !!!!! 49 De la: garbo_7212 28 Februarie 2014 10:51
partajarea bunurilor comune 10 De la: garbo253760 25 Mai 2012 11:52
CAUT BARBAT SAU FEMEIE CU BANI MULTII SI ZILE PUTIN,ASTEPT OFERTA 35 De la: tutankhamon 21 Iulie 2009 11:46
Unul "da" si altul "ba" 140 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10
Setari Cookie-uri