o lume nebuna si eu la fel..

probabil ca traiai si tu pe vremea lui... asa-i trebuie bunicutzului, ca nu te-a invatzat deloc sa scrii si ai fost nevoita sa te alfabetizezi descifrand texte de pe peretii toaletelor...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 4 Octombrie 2011 17:23
cine are toaleta...eu inca sunt la birou si au inchis toaleta
pustietate_in_floare
Postat pe 4 Octombrie 2011 17:41
da, e si asta o sansa de a ramane ne-invatat(a)...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 4 Octombrie 2011 17:57
De la: alfheim, la data 2011-10-03 21:42:40ratzo, bine ca ti-ai gasit si tu pe cineva cu care sa porti discutii elevate si pe masurile voastre
avand in vedere ca e prospatura... mi se pare de bun simtz sa-i faci educatia... felicitari...
poate o mai inveti si putina gramatica si ii mai explici cum se scrie "dato" sau cand "ma" se scrie cu cratima si cand nu... (cratima este liniutza aia care desparte partile de vorbire)
poate ii spui si cand, dar mai ales cum se foloseste si !
"nu sunt genul sa stau pe acest site" - spune-i ca e un forum, totusi!
"sunt aceleasi persoane care se cred cei mai destepti,...,si cum te vede noua pe aici" - cica se da premiul academiei pentru agramatism!
"ma deranjat" ; "am dato" ; "pling" ; "mai uitate" ; "aici sau intanlit"
cred ca sunt suficiente perle... restul n-aveti decat sa croncaniti cat avetzi chef...

p.s. eu-genia subscriu
si mai era un film cu unul care primise o moshtenire fabuloasa si vroiau sa-l scoata nebun ca hranise un cal cu gogosi ... (chiar nu-mi mai amintesc numele filmului ) dar la tribunal erau doua babe puse sa dea marturie...
iar undeva in finalul marturiei lor... dupa ce-ai zis ca toata lumea din urbea lor era ciupita de molii... cand au fost intrebate daca ele sunt ciupite de molii, dupa ce s-au consultat una cu cealalta, au afirmat categoric ca toti erau ciupiti de molii ... numai ele doua nu!
acelasi tablou il ai si mai sus... in varianta garbo



Rezistai sa nu ma amestec in discutie pana acu' ca nu-mi place supa de rata, iar eu daca ma bag sigur o fac supa-crema, dar tresaltai cand te auzii vorbind de filmuletul ala, o bijuterie, cu Gary Cooper in forma lui maxima, l-am vazut de trei ori la cinemateca Eforie cand eram pustoaica, tradus cam fantezist Extravagantul domn Deeds, dar nici titlul american nu e prea imaginativ: Mr Deeds Goes to Town.
Cam asta am avut de zis deocamdata, va las sa va distrati in continuare, ciao!
charmelen
Postat pe 4 Octombrie 2011 18:00
De la: Luna_in_capricorn, la data 2011-10-03 10:01:54
De la: anakin, la data 2011-10-03 10:00:17Poate gresesc eu, dar nu prea vad unde se regaseste pedofilia invocata de ciresica.
Sau mi-am pus ochelarii invers.


Nici eu nu am inteles cum de unii au invocat pedofilia...Pedofilia e cu totul si cu totul altceva...


Pedofilia este actiunea sexuala (fizica sau mentala) a unui adult catre un minor.
Sau profesoara nu e adulta sau elevul nu e minor de va puneti astfel de intrebari.

Anakin, ce pana mea intrebi tu acolo? De Luna nu ma mir dar tu????
Ciresica
Postat pe 4 Octombrie 2011 18:43
Ciresica, nu vreau sa te contrazic in niciun fel. Tu ai parerea ta si nu vreau sa ti-o schimb, eu pe a mea si cu asta basta.
Aici e o speta in care eu personal nu vad intrunite elementele pedofiliei, asta e. Adica, eu il vad pe baiat ca fiind adolescent, nu copil (fiindca pedofilia este inclinatia erotico-sexuala a unui adult fata de un copil), si apoi nu am observat nicio relatie de natura sexuala intre ei; bine, daca este sa extrapolam ideea ca daca doi oameni se plac, atunci inseamna ca si-o si trag, atunci da, avem o relatie de natura sexuala.
Eu cam asta am vrut sa spun mai sus. Nu ma mir ca Luna a inteles, dar tu ????
Ma rog, asa cum am spus, poate ca gresesc eu.
anakin
Postat pe 5 Octombrie 2011 09:27
Anakin, dupa felul cum spui tu situatia nu este pedofilie dar din felul descris de profesoara de 26 de ani referitor la un adolescent de numai 15 ani si aici citez:"dar sincer mi-as dori ca lucrurile sa fie altfel.. sa nu fie minor si nici elev... " d.p. meu d.v. este pedofilie.

Eu cam asa vad lucrurile: ca o mama de baiat de 15 ani care instantaneu si-ar muta copilul de lliceul unde este daca as auzi ca o anume profesoara ii poarta simbetele. Si asta numai dupa ce as fi sigura ca respectiva profesoara nu mai are ce cauta in invatamint.

Probabil ca iritarea mea este exagerata pentru cei multi, dar aici unde locuiesc eu dupa ce acum 30 de ani a fost acceptata homosexualitatea ca fiind normala acum se pune problema acceptarii pedofiliei ca fiind normala!!!!
Deci ce sa va spun mai mult de atit?
Ciresica
Postat pe 5 Octombrie 2011 22:55

anakin, inca nu ti-ai rezolvat problemele cu pedofilia?

si apoi stii gluma aceea sinistra:
Care este diferenta intre un pedagog si un pedofil?
R: Pedofilul chiar iubeste copiii....
Daca e sa categorisim dupa acest criteriu, poti sa iti dai seama cata dragoste e la mijloc....va trebui sa fim de acord cu luna, in final...
dor72_
Postat pe 5 Octombrie 2011 23:25
Mda, no comment.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2011 00:18
Cireasa,

Pai tocmai ce ai citat tu denota moralitatea si responsabilitatea acestei profe!!! Fata este superconstienta de dilema ei! 2. La 15 ani esti adolescent, nu copil!
3. Pedofilii au doar interes SEXUAL! 4. Pentru pedofili, la 15 ani esti deja batran. Nu vezi ca varsta copiilor abuzati de catre barbati a scazut ingrijorator? Ei cauta copii cu adevarat copii, de 4, 5, 6...max 9,10 ani? 5. Homosexualitatea si pedofilia-cum de le pui impreuna? Homosexualitatea este o optiune a adultilor in raport tot cu adulti-de acelasi sex, e drept-dar sunt adulti, se iubesc, formeaza un cuplu, nu fac rau nimanui! Pedofilia, in schimb, este o TRAGEDIE!!!
Luna_in_capricorn
Postat pe 6 Octombrie 2011 09:43
Sunt de acord cu luneta in proportie de 95% din ce spune, face foarte bine distinctie intre termenii adolescent si copil, precum si la nuanta legata de homosexualitate. O singura greseala face, aceea de a asimila pedofilia ca fiind apanajul exclusiv al barbatilor.
In rest, s-auzim de bine.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2011 10:26
aveti perfecta dreptate ...
dar
ciresica vorbeste ca mama. Ca mama a unui pustan de 15 ani care poate fi usor influentat.
cricat
Postat pe 6 Octombrie 2011 10:49
mda ... cica bataia asta pe termeni ... copil, adolescent ... pare a fi de forma problemei ... nu de fondul ei ...
amu .. cica legal ... chestia cu copil si adolescent ... s-ar include la minori ..., la persoana majora, includem adultul ...
astfel, ca are 4, 9, sau 15 ani, discutam despre un minor! tocmai de aia si doamna profesoara facea referire la faptul ca ( de-ar mai duce-o pan' la toamna ) peste 3 ani, ( tot cu dorul din camara de la inimioara ) ... ar fi altceva!

era o vorba ... ca peste 3 ani, e bun de-acum ... insa contez pe onestitatea profei, cand zice ca nu s-ar juca cu el de-a mama si de-a tata!
alfheim
Postat pe 6 Octombrie 2011 11:30
Exact.
Si eu contez pe onestitatea ei si cred ca va reusi sa respecte obligatiile etice care decurg din pofesia pe care si-a ales-o.
nathalie
Postat pe 6 Octombrie 2011 11:46
este cam greu sa dai un sfat. ideea este ca el este minor si tu esti la prima experienta de profesoara, incearca sa nu iti ratezi cariera pt. o dragoste , lasa asa ramana o dragoste pura fara alte complicatii. o dragaste de la distanta .
imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta , dar este mai bine pentru toti, !!!! inclusiv pentru tine!!!!!!
bafta si fii tare!
garbo035647
Postat pe 6 Octombrie 2011 19:59
La 15 ani un tinar este adolescent dar este minor. Daca vrea sa-si inceapa viata sexuala e alegerea lui si preferabil ar fi ca el sa-si aleaga partenera nu doar din curiozitate pur sexuala ci si pe afinitati sentimentale. Un tinar de 15 ani este o prada usoara pentru o tinara de 26 de ani Tentatia este mult prea mare pentru el ca sa reziste. Oricum ati pune voi problema, pentru o tinara de 26 de ani sa intretina relatii sexuale cu un tinar de 15 ani (care repet, este minor) este abuz sexual si prin urmare este pedofilie.
Luna, ce timpenii spui tu acolo ca pedofilii prefera numai copii de pina la 10 ani nici nu iau in calcul ca e o afirmatie scoasa din burta nu din statistici.
La fel cum o timpenie este si faptul ca afirmi ca nu este nici o legatura intre homosexualitate si pedofilie.
Un tinar care declara la 17 ani ca este homosexual o face numai in urma unui act pedofil. Si asta da e dovedita statistic.
Deci d.p. meu d.v. ambele libertati sunt otravitoare si ar trebui interzise. Doar stiti ca sunt impotriva diversitatii si ma rog, cine ma mai stie de pe forum mai stie ca sunt impotriva multor aspecte asa zise sociale.


Anyway, s-a divagat de la tema domnisoarei care probabiul ca se amuza copios acum citindu-ne contrazicerile.

am sa revin cu o postare lunga, in limba engleza referitoare la homosexualitate si confuzia creata in mintile tinerilor si care iar o spun: porneste dintr-un act de pedofilie de cele mai multe ori.
Ciresica
Postat pe 7 Octombrie 2011 06:47
Daca aveti chef sa cititi:

"An 11 year old boy in California has begun the process of "gender reassignment surgery."

Thomas Lobel, who says he prefers to be called Tammy, is undergoing "controversial hormone blocking treatment" that will "stop him from experiencing puberty."

And the not so shocking family circumstances of this confused little boy?

He has two mommies.

Yes, "Tammy" Lobel is being raised by lesbian parents, Debra Lobel and Pauline Moreno.

He has no father, no masculine influence, no male role model to bring him up as a man.

On top of that, his parents are neck deep in homosexual "pride" and "acceptance" -- an anything goes culture.

"We live in the Bay area where lots of alternative lifestyles are in place..." Ms Moreno told reporters.

She and her "wife" claim they have no idea why their "daughter" is so confused, but it's rather obvious what has happened to this poor child...

This boy is the tragic victim of a radical Homosexual Agenda bent on squashing any concept of the reality that is biological gender.

He was so confused by the distorted worldview his "new age" parents were constructing that he even tried to mutilate his own genitals in an attempt to become female!

I weep for Thomas and what he has gone through, and shudder to think of how much worse it will get.

It reminds me of the story of David Reimer.

David was born a male, but after a tragic accident that occurred during circumcision, his family decided to raise him as a girl.

His psychologist, John Money, reported this gender reassignment experiment a huge success and claimed it proved gender "fluidity."

That there was no biological basis for gender differences, that it was just another aspect of your identity to be chosen, like hair color or clothing choice.

This evidence was wildly trumpeted by the Homosexual Lobby and their sympathizers in the media.

It's still quoted to this day by those who seek to advance their own agenda while whitewashing the truth.

You see the truth in this case is an ugly thing...

Eventually, after living a short life plagued with confusion and severe depression, David Reimer killed himself.

Will this be the tragic future of Thomas Lobel, the boy who's activist parents convinced him he is a "girl born in a boy's body?"

When I see a horror like this, I am faced with two options...

...I can turn my face away from this darkness, give up and pretend that nothing is wrong in the world. It would be the easy thing to do.

...Or I can recommit myself to the fight, with renewed vigor, determined to restore the American family and prevent future David Reimers and Thomas Lobels from falling victim to the radical Homosexual Agenda.

There are not many in this country who are willing to stand up to the power of the Homosexual Lobby, to suffer their slings and arrows.

So I will.

You and I simply cannot allow them to win. The cost is too high.

For the Family,"

Eugen Delgadio
President, Public Advocate of the United States

Ciresica
Postat pe 7 Octombrie 2011 06:49
Cireasa,

Am facut ghiveci din subiectul asta dar eu raman pe pozitie!
Un tanar de 15 ani e minor desigur dar dpdv sexual este apt...ca sa spun asa...chiar nu cred ca barbatii asteapta majoratul ca sa-si inceapa viata sexuala! Tu zici ca ideal e sa fie cu cineva fata de care sa existe afinitati sentimentale-si sunt de acord in linii mari-dar e valabil pentru viata sexuala in general si pentru toate varstele si toate relatiile din lumea asta-dar stim bine ca nu e asa! Mai zici ca pustiul de 15 ani e prada usoara. Prada pentru ce, pentru cine, de ce? Ce i se poate intampla dramatic unui baiat de 15 ani care face sex cu o femeie de 30? Multi barbati si-au inceput viata sexuala cu femei adulte, mature si nici unul nu povesteste ca ar fi fost tragic si ca au ramas marcati pe viata...ci dimpotriva...:)
Dar ne indepartam prea mult! In propozitie nu este vorba despre sex ci despre traire, despre emotie, despre senzatii...poate chiar sentimente...si nu-mi rezulta ca femeia de 30 abuzeaza de copilul de 15! :))) Poate fi exact invers si poate fi ca femeia e prada...dar nu cred ca povestea de fata e asa, discutabila in termenii prada-pradator, abuz-abuzator, vinovat-nevinovat...
Poate fi ca un copil abuzat sa devina homosexual dar regula nu e aceasta! Pedofilia e violenta, homosexualitatea e alegere, descoperire a unui comportament interior si exterior divers...Pedofilia e condamnabila, este cea mai mare tragedie a lumii asteia dupa parerea mea. Homosexualitatea, nu!
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 10:32
Anakin,

Pedofilia apanajul barbatilor...Pai s-o luam babeste! Un barbat poate abuza si a facut-o in istoria tragica a lumii asteia, poate abuza deci de un copil de la varsta practic foarte mica a copilului...O femeie nu poate viola un baietel mic, de doi ani...ca exemplu...de patru, de opt, de zece ani...Pedofilia este VIOLENTA. O femeie poate viola un copil? Nope. Barbatul, da. Sunt tati ce abuzeaza sexual de fetitele lor, unchi ce intretin relatii sexuale cu nepotelele, bunici chiar...cu nepoatele...iar acesti barbati sunt niste criminali...iar acesti copii raman marcati pe viata, grav si profund. Este vorba despre violenta fizica dar si psihica. Fetitele sunt constranse sa taca pentru ani aceasta devastatoare experienta, sunt amenintate etc, iar daca cumva vorbesc la un moment dat mamelor se poate intampla sa nu fie crezute! La fel, baietii, copiii, adolescentii abuzati sexual de catre preoti catolici. Mizerabili sunt si barbatii care pun bani in mana unei fetite sarace din lumea a treia in schimbul sexului...turism sexual se numeste si este de o rusine si uratenie de nedescris.
Cum poate abuza sexual o femeie de un copil? Nu poate. Anatomic. Las la o parte discursuri de moralitate, sensibilitate, superioritate...In lumea asta baieti, adolescenti, s-au culcat cu femei in varsta. Si-au inceput viata sexuala cu ele etc. Nu-mi rezulta ca au ramas traumatizati...Nu spun ca femeia adulta in pat cu un adolescent e o scena demna de aplauze dar nici nu vad un viol, un abuz, o drama in viata viitorului barbat.
De aceea m-am limitat la sexul masculin ca sex abuzator, violent...intelegi?
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 10:48
FUGI DIN VIATA LUI!
trebuie sa gasesti puterea de a o face
esti matura... sau nu?
nu te mai ascunde pomenind de constientizarea situatiei, bla, bla, pleaca din scoala, pleaca din invatamant daca nu ai puterea de a respecta deontologia profesionala.
nu-s vorbe aiurea, vei avea viata acestui tanar pe constiinta
si nu e vorba neaparat de disparitia lui fizica
nu la tine ma gandesc acum, ci doar la el
mult rau ii vei face in timp, fara sa-ti doresti asta
tu vei merge mai departe dar el?
stiu ca nu poti controla uneori sentimentele doar ca, tu esti RESPONSABILA de finalul acestei povesti
si n-am sa te rog sa ma ierti ca de tine si sentimentele tale nu-mi pasa dar, mereu, mereu, in astfel de cazuri finalul e acelasi: DURERE si RUSINE

mitelia
Postat pe 7 Octombrie 2011 11:32
hmmm... nu am mai intrat de cateva zile si am avut ce sa citesc acum.. va multumesc pt opiniile voastre acide sau nu, pot spune ca mi-am regasit gandurile in majoritatea lor.. situatia mea s-a ameliorat.. a devenit o frumoasa legatura de prietenie... cum? la fel cum a inceput toata nebunia... de la sine.. cred ca de multe ori avem tendinta de cataloga gresit un atasament puternic... nu am uitat nicio clipa cine sunt si ce sunt..
stiu_doar_eu
Postat pe 7 Octombrie 2011 11:34
De la: stiu_doar_eu, la data 2011-10-07 11:34:40hmmm... nu am mai intrat de cateva zile si am avut ce sa citesc acum.. va multumesc pt opiniile voastre acide sau nu, pot spune ca mi-am regasit gandurile in majoritatea lor.. situatia mea s-a ameliorat.. a devenit o frumoasa legatura de prietenie... cum? la fel cum a inceput toata nebunia... de la sine.. cred ca de multe ori avem tendinta de cataloga gresit un atasament puternic... nu am uitat nicio clipa cine sunt si ce sunt..



Brava! Nu m-am indoit o clipa!
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:23
iti multumesc ca ai inteles, ca ai avut puterea de a vedea dincolo de suprafata peiorativa a situatiei prin care am trecut... am avut 2 saptamani de cosmar, dar in cele din urma situatia s-a salvat de la sine pt ambele parti.. acum suntem prieteni buni si impreuna cu alti colegi si colege din clasa lui incercam sa facem multe activitati extrascolare, cel mai nou proiect este un curs de salsa pe vibratiile muzicii... e minunat sa vezi cum simt muzica si ritmul, cum danseaza chiar daca ei nu aud.. sunt niste copii minunati... acum, cand privesc in urma mi se pare toata povestea ca un vis urat.. ce m-a tinut la linia de plutire a fost constiinta ajutata si de faptul ca nu a existat niciodata atractia fizica... pur si simplu a fost un atasament puternic pe care nu am stiut cum sa-l gestionez..concluzia: normalul este extraordinar iar linia de plutire in viata unui om este firescul
stiu_doar_eu
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:39
Luneto, cum te baga omul un pic in seama si este de acord cu tine, cum dai cu mucii in fasole.
Stim ca ai o problema cu barbatii, insa credeam ca timpul ti-a mai ameliorat-o.. as intra prea mult in amanunt daca ar fi sa o iau punctual si sa iti arat unde gresesti. Nu am nici timp de pierdut, si nici chef. Asa ca, te rog, chiar daca nu esti de acord cu mine, nu incerca sa imi vinzi gogosi de genul "barbatii care platesc pentru sex sunt mizerabili", intrucat detest textele pline de tartufisme.
Cireaso, vreau sa te vad cum reactionezi in situatia in care fiul tau isi va incepe viata sexuala (sa zicem la 15 sau la 16 ani) cu o fata de 19 sau 20 de ani, poate chiar mai mult... te duci si reclami fata pentru pedofilie?
Oricum, fata asta stie mai bine ce are de facut; si apoi, chiar nu vad niciun moment vreo conotatie sexuala in postarile ei.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:44
De la: stiu_doar_eu, la data 2011-10-07 12:39:03iti multumesc ca ai inteles, ca ai avut puterea de a vedea dincolo de suprafata peiorativa a situatiei prin care am trecut... am avut 2 saptamani de cosmar, dar in cele din urma situatia s-a salvat de la sine pt ambele parti.. acum suntem prieteni buni si impreuna cu alti colegi si colege din clasa lui incercam sa facem multe activitati extrascolare, cel mai nou proiect este un curs de salsa pe vibratiile muzicii... e minunat sa vezi cum simt muzica si ritmul, cum danseaza chiar daca ei nu aud.. sunt niste copii minunati... acum, cand privesc in urma mi se pare toata povestea ca un vis urat.. ce m-a tinut la linia de plutire a fost constiinta ajutata si de faptul ca nu a existat niciodata atractia fizica... pur si simplu a fost un atasament puternic pe care nu am stiut cum sa-l gestionez..concluzia: normalul este extraordinar iar linia de plutire in viata unui om este firescul


Frumos spus! Vei privi la aceasta intamplare surazand :) timpul trecand...Sunt convinsa ca prin acesti adolescenti speciali vei descoperi o lume mai buna! Iti vei largi sufletul la maxim, si mintea la fel...si veti creste impreuna...Toata viata crestem, sau ar trebui. Cine se blocheaza intr-o idee, intr-un sablon, intr-o prejudecata...a incetat sa mai creasca. Si e pacat! Bafta!
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:50
Anakin...si eu care credeam ca ai bagat ideile in seama si nu pe mine...Uff, iar ma amagesc in ceea ce te priveste! Noi sa fim sanatosi...
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:52
Si da, as fi foarte curioasa-pe bune-sa aflu unde gresesc...dar tu n-ai timp de pierdut si nici chef...
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:54
Nu am.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2011 12:57
De la: anakin, la data 2011-10-07 12:57:21Nu am.


Nu ai argumente. Se mai intampla...
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 Octombrie 2011 13:25
Nu am avut timp de pierdut in acel moment. E treaba ta cum interpretezi, parerea ta nu face obiectul interesului meu.
Cat despre argumente, prefer sa le discut cu cineva care chiar stie despre ce vorbesc. Nu cu tine, fiindca, asa cum ti-am mai spus si cu alte ocazii, dialogul cu tine este inutil; si asta nu de ieri, de azi.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2011 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia care face sex fara sa iubeasca 69 De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:19
Parerea prietenilor conteaza pentru el mai mult decat persoana mea 40 De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:26
manifest pentru dragoste 52 De la: zuzu63 13 Octombrie 2012 23:54
nu vrea.....de ce?? 130 De la: wife 25 Iunie 2009 14:43
ce parere aveti despre o relatieitre un barbat mai tanar si o femeie mai invarsta? 442 De la: cinezee 12 Mai 2009 22:50
Setari Cookie-uri