|
http://www.youtube.com/watch?v=y7sZHfrLdI8...iubesc pletele si ploaia teama de sinceritate
|
||
|
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 19:33 |
||
|---|---|---|
|
Existen, tu, care-mi dai numai iluzia c m repet cznd cu tmpla peste plite ncinse pn la alb cnd toamna alearg cu ochii scoi din orbite. Frig nu-mi e dect la cuvinte, trupul l-a fi vrut un chivot lsat n pstrare de mai dinainte de alii cu nfiarea lui cu tot. El nu e nici mcar aa, ci ca un cine zdrit s latre i zbate sinele n sine, n lucruri pnla jumtate. i n cuvinte pnla sfert i-n necuvinte nici atta, dar iert, n-am ncotro, deci iert viaa mea n lucruri, sluta. i dat m dau i nimeni nu-i ca s m ia n gheara lui. Nichita Stanescu Multumesc!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 09:53 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw | ||
|
|
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 07:46 |
||
|
Buna dimineata!!!O zi minunata tuturor!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw
|
||
|
constance Postat pe 13 Octombrie 2011 08:28 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=G1bwCEv2IrM | ||
|
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 11:47 |
||
Salutareeee!!Sa aveti o zi frumoasa!!!!http://www.youtube.com/watch?v=8JRNl1dbOsc&feature=related
|
||
|
constance Postat pe 15 Octombrie 2011 11:11 |
||
|
De vorbii m fac c n-aud De vorbii m fac c n-aud, Nu zic ba i nu v laud; Dnuii precum v vine, Nici v uier, nici v-aplaud; Dar nime nu m-a face S m iau dup-a lui flaut; E menirea-mi: adevrul Numa-n inima-mi s caut. Eminescu |
||
|
Ktine Postat pe 16 Octombrie 2011 23:37 |
||
|
Rsu plnsu Nichita Stnescu Pleoap cu dini, cu lacrim mnjit, sare czut n bucate, dovad c nu pot tri numai acum sunt amintirele mele, toate Dovad c nu pot vedea fr martori e copilria, adolescena mea, dublnd nefiina acestei secunde cu nefiina ei de cndva. Ah, rsu plnsu ah, rsu plnsu m bufnete cnd spun secundei vechi putrezind n secunda de-acum. Ah, rsu plnsu ah, rsu plnsu n ochiul lucrurilor reci i-n dintele lor muctor, ca i sceptrul neinventailor regi. |
||
|
Eugenia69 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:49 |
||
|
"Binele pe care l faci astzi, oamenii l vor uita mine... F bine, oricum." Maica Tereza! ORICUM!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:58 |
||
LMA! De vrei sa ma iubesti, pentru nimica-n lume n-o fa, decat pentru iubire. Niciodata nu spune: pentru suras sau pentru pletele-i il iubesc, pentru vorbele-i dulci sau pentru ca gandeste cum gandesc; pentru ca astazi el mi-a dat in dar un sentiment de pace si plin de har. Fiindca aceste lucruri, o Iubire, se pot schimba-n ele insele sau in tine si iubirea ar muri pe-o astfel de temelie. Nici pentru-a-mi sterge lacrimile de pe gene nu ma iubi, caci langa tine as inceta poate sa plang si iubirea ar muri. Iubeste-ma numai pentru iubire Asa doar se iubeste pentru vesnicie |
||
|
Axl_22 Postat pe 19 Octombrie 2011 21:21 |
||
|
Alfred de Musset Je suis perdu, vois-tu, je suis noy, inond d'amour; je ne sais plus si je vis, si je mange, si je respire, si je parle; je sais que je t'aime. |
||
|
nobody Postat pe 20 Octombrie 2011 08:18 |
||
Buna dimineata!!! Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.
|
||
|
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:18 |
||
'neata Constance!!! si mesajul???
|
||
|
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
eu recunosc mesajul este , lady zic si eu
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
ceata total!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:25 |
||
iar Lady,la oftalmolog! Nu-i ceata! am nimerit la starea vremii?Mesaj
|
||
|
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:35 |
||
|
ce atatea intrebari??? afara-i straluce soarele si un nu strica niciodata!!!
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:38 |
||
Am zis io altceva?http://www.youtube.com/watch?v=rm_bhJ7-ddA |
||
|
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:42 |
||
||
|
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:50 |
||
Raspuns:
|
||
|
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:54 |
||
starea vremii ....cer senin in SE, inorat in NV si temperaturi cuptinse intre 4 si 20 de grade....nu va bucurati prea mult ...in schimb la Axl .. chiar ma pui cu noaptea in cap sa gandesc???!!! repetir
|
||
|
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 10:26 |
||
noapea-n cap?!io am altceva de facut si in cap am cu totu altceva! Repetir!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 10:46 |
||
|
..Rznd, Riti s pari nebun. Plngnd, Riti s pari sentimental. ntinznd o mn cuiva, Riti s te implici. Artndu-i sentimentele, Riti s te ari pe tine nsui. Vorbind n faa mulimii despre ideile i visurile tale, Riti s pierzi... Iubind, Riti s nu fii iubit la rndul tu. Trind, Riti sa mori... Spernd, Riti s disperi, ncercnd mcar, Riti s dai gre... Dar dac nu riti nimic, Nu faci nimic, Nu ai nimic, Nu eti nimic... ( Rudyard Kipling ) |
||
|
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 21:52 |
||
|
`De cand mi-ai pus capul pe genunchi, mi-e bine. Nu stiam ca ma voi vindeca de mine, cu tine. Vorbele, gandurile, impletirile crezusem ca-mi ajung. Nu stiam. Mi-au zvacnit umerii, mi-au crescut bratele: fusesem ciung. Mi-am simtit coapsele, gleznele, spinarea, tari ca un luptator. M-am vindecat si m-am nascut, sarutandu-ti talpa unui picior. Fusesem slabanog, fusesem orb, ratacit Intre uragane, miazanoapte si rasarit. Mana-ti atarna-n nisip si pietris, Linsa de valul curmezis Care vine-mblinzit sa-ti pupe unghiile, inelele si-o bratara, Zale rupte, firimituri de coifuri si de scuturi, O poala de odajdii argintii si fluturi. Pentru leacurile din macesii sanului tau Am infruntat mania lui Dumnezeu. Vezi? Corabia din zare pluteste lin, plecata pe sfert, Plumbuita ca intr-un namol de cositor fiert. Merge marea, merge cerul impovarat de stele. Numai corabia si NOI ne-am oprit intre ele`. (Tudor Arghezi - INVIERE) |
||
|
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:01 |
||
|
||
|
cricat Postat pe 24 Octombrie 2011 22:04 |
||
|
no bine... voi ati vrut-o... BOCET DE ADULT "Pentru cracii ti de mirt De trei zile beau n birt Numai spirt i-atept s-i scobori din rai, Delicai i ditamai, n ciorapi cu jartiere, Potcovioar la pantof, Cine-i vede-o dat piere, Of ! S-i aduci i s m-njugi La dnii pn-mi distrugi Sufletul meu blnd ca boul Care-i rumeg furoul, Sufletul meu zvelt ca renul Care-i ia-n coarne sutienul, Sufletu-mi crud ca coioii Care-i clnne chiloii Gingai de sub malacof, Of" (Emil Brumaru) :)))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:06 |
||
|
si cum adica... nu-mi sare nimeni la gat?!...:D no, mai pun una... o poiezie (nah)...:)))) CNTICEL "Spune-mi, f, ce chiloi ai, Bleu-jandarm sau galben-pai, Cnd treci ginga-n tramvai Pe la margine de rai ? C-am nnebunit cu toii S-i zrim un pic chiloii, Stnd de-o sptmn-n stii Cu capul pe ina roii !" (tot Emil Brumaru) :P =))=)) |
||
|
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:53 |
||
|
Brumaru e un poet aparte si-n ciuda faptului ca scrie ostentativ vulgar, scrie cu miez. musca in carnea lucrurilor. :) me likey!
|
||
|
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:56 |
||
|
da, e adevarat... se spune ca e cel mai senzual poet roman, in viata... te umple de pofte... gastronomice, si nu numai...:P (nu mai pot posta din astea, ca ma cenzureaza, sunt din ce in ce mai dure... caut una de... bucatarie...:)))))))))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 23:00 |
||
|
"Atunci au sosit si niste indivizi care intirziasera. Creatorul i-a mingiiat pe cap cu compatimire, Si le-a spus ca nu le ramine decit sa se faca Critici literari Si sa-i conteste opera." Marin Sorescu |
||
|
Ktine Postat pe 24 Octombrie 2011 23:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| copii ....fara nici o vina | 54 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:26 |
| card de sanatate pierdut,problema urgenta | 5 | De la: garbo_455882 26 Noiembrie 2016 20:11 |
| As avea nevoie de un sfat! | 6 | De la: garbo028298 14 Iulie 2012 10:59 |
|
|
||
| RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 20 | De la: nazirra 10 Mai 2010 23:05 |
| Iubirea mai presus de orice! | 2 | De la: _alexandra 4 Iunie 2009 14:05 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună