ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sarcina cu probleme

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna fetelor

Am 34 de ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata cu primul copil. Sarcina are aproximativ 4 saptamani (neimplinite) de la concepere si de 9 zile am observat pe lenjeria intima o scurgere ciocolatie de consistenta vascoasa. Este foarte redusa cantitaiv, asemanatoare celei din perioada de ovulatie. Am fost de urgenta la specialist si, din pacate nu m-a lamurit. Eu locuiesc in Austria si doctorii de aici lasa sarcina sa evolueze natural, normal, fara sa administreze gravidei nimic (nici macar vitamine, acid folic sau altceva). M-a chemat la un nou control pe data de 27 dar pana atunci stau ca pe ace, mai ales ca la eco vaginal (pe data de 17) nu a vazut nici o sarcina. Mi s-a spus ca sarcina e prea mica sau ca exista posibilitatea unei sarcini extrauterine. Tot in data de 17 mi-au descoperit la analizele de sange rh negativ si mi-au administrat o injectie care sa reduca sansele unui avort spontan. Daca unele dintre voi au avut experiente asemanatoare va rog frumos sa ma lamuriti...sunt de-a dreptul disperata mai ales ca sotul meu are probleme de fertilitate si faptul ca am ramas insarcinata ne-a inmarmurit de bucurie, noi nepermitandu-ne nici macar sa speram la o asemenea minune.
Ce ma nelinisteste cel mai mult sunt aceste scurgeri...nu stiu cat de normale sunt in perioada sarcinii.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre si va doresc multa sanatate si bucurii nemasurate (cantitaiv si calitativ)!
  citeaza   raspunde

pffff.... de aproape juma de luna si nici un raspuns....
lume rea! amu daca fata a ramas grea si are o problema, trebuie s-o lasati fata la greu?
hai suratelor, o mana de ajutor, un picior, un sfat, o goanga... macar printre randuri o afla si ea ceva, ca amu, amu naste
  citeaza   raspunde

ce cauti tu pe la femei gravide?
du-te bre la senatoriu...si vezi-ti de pastile...
  citeaza   raspunde

alfule, daca toate pastilele tale e moave si roaze, nu le incurci?

  citeaza   raspunde

bine ca nu are si albastre....
  citeaza   raspunde

nu incurc bre nimic ...

deh, cum bantuiam io pe aciulea si-mi sari frumusetze de topic in ochi am zis ca bun samaritean sa va fac o strigare sa ajutati fatuca
da' voi nimmic, nimic ... batman batman ...

si nu incurc nici un fel de pastile... le arunc pe toate la acelasi cosh ...
  citeaza   raspunde

De la: flori77, la data 2011-06-22 07:29:57Eu locuiesc in Austria si doctorii de aici lasa sarcina sa evolueze natural, normal, fara sa administreze gravidei nimic (nici macar vitamine, acid folic sau altceva). M-a chemat la un nou control pe data de 27 dar pana atunci stau ca pe ace, mai ales ca la eco vaginal (pe data de 17) nu a vazut nici o sarcina. Mi s-a spus ca sarcina e prea mica sau ca exista posibilitatea unei sarcini extrauterine.


foarte tari doctorii aia...
Lasa extrauterinele sa evolueze natural....
  citeaza   raspunde

buna

Multumesc pentru mesaje. Intre timp s-a descoperit ca este o sarcina extrauterina pe care incerc sa o 'tratez' cu metotrexat, bineinteles la indicatia doctorilor. Deocamdata rezultatele analizelor nu sunt cele mai satisfacatoare dar...nu-mi pierd speranta ca totusi organismul meu va reactiona normal la medicamentatie. Va doresc tuturor sanatate si numai bine! Aaaaaa....si sa nu aveti parte de aceeasi experienta ca a mea.
  citeaza   raspunde

Multumesc pentru incurajarea vizitatorilor topicului de a lasa cateva randuri, alfheim (sper ca nu te-am botezat, ca nu dau mielul de Pasti! :) ).
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: