Probleme in timpul cezarienei.

A-ti patit careva sa vi se faca rau in timpul cezarienei? Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea. Nimeni nu mi-a spus vre-o data ça se poate sa ti se faca asa de rau in timpul cezarienei. Toata lumea priveste cezariana super usor si cool. Asa ma asteptam si eu sa fie.
La prima nastere, bineanteles, pe cale naturala, mi-am rupt complet perineul. Am avut copcii mai multe in interior decat se vedeau afar. Cele mai dureroase au fost fisurile anale. Doctorul mi-a spus ça am peste 20 de copcii si sa nu mai incerc niciodata sa nasc pe cale naturala pt ca voi avea aceleasi rupturi si nu voi mai putea sa-mi refac niciodata perineul. Deci a doua nastere, cezariana programata. In timpul cezarienei, am simtit nevoia sa vomit , le-am spus medicilor ca vreau sa vomit si toti s-au agitat, ei stiau ce urma. Eu nu intelegeam de ce se agita, vreau doar sa vomit. La cateva secunde am inceput sa respir greu, tot mai greu, incepeam sa vad negru, am primit cateva palme de la asistenta si imi zicea sa ma uit la ea ca in momentul in care iese bebele, o sa-mi revin. Mi-au pus masca de oxigen care nu ma ajuta deloc , respiram cumplit de greu. In timpul asta, doctorul imi tragea efectiv de burta sa-l scoata pe bebe. Cred ça dk nu eram legata pe masa, ma tragea jos. Incercam sa ma uit la asistenta de langa mine dar mi se intûneca privirea. Si dintr-o data am auzit un planset de copil!!! Efectiv la cateva secunde dupa ce a iesit bebele,am inceput sa respir mai usor, mi s-a luminat in fata ochilor si dupa cateva minute am fost stabila. Asistenta mi-a zis:Vai doamna, ne-ati speriat, dar acum a trecut. Si chear trecuse, intradevar.
Am inceput sa plang....., chear nu ma asteptam la asa ceva. Am vazut o gramada de cezariene pe net, toate in liniste si calm.
Toata tensiunea asta durase cateva minute, care mi s-au parut o vesnicie. Dar apoi totul a fost ok.
Am vrut sa impartasesc cu voi experienta mea. In caz ca va trece careva prin Asa ceva, sa nu va speriati, e posibil, dar in momentul in care iese bebele, totul revine la normal.
Nu am primit niciodata explicatia ce s-a intamplat de fapt, din ce cauza mi s-a facut rau. S-a mai intamplat la careva?
garbo_500723
Postat pe 12 Septembrie 2019 12:51

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Remedii naturale pentru femeile gravide sau mămicile care alăptează2De la: Medic_Fares 25 Iulie 2019 18:07
..........22De la: garbo_7111 19 Ianuarie 2013 00:19
Pantaloni gravida C&A 1De la: adelaeu 26 Mai 2012 19:06
Dr. Peteu - Spitalul Municipal9De la: nicoleta_p 20 Februarie 2016 16:48
ce posibilitate e sa fii ramas insarcinata?33De la: quasaria 7 Februarie 2012 01:23
Setari Cookie-uri