Concediu pentru depresie????????????????????

buna ziua

am observat ca majoritatea romanilor daca stiu sa faca ceva bine , atunci cu siguranta stiu sa raspunda la orice inttrebare
tema deresiei e vasta ;
cu siguranta o depresie usoara va putea fi tratata scimband mediul , etc etc-a se veda parerea psihologului ;
depresia majora insa pune numeroase probleme ; trebuie privita cu maxima seriozitate si tratata corect ---a se vedea parerea medicului psihiatru
prin concediu pentru depresie se ntelege concediu medical-cred -pentru aceasta afectiune
sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva !
vali_kro
Postat pe 23 Ianuarie 2011 16:57
Domnule "superior" de la Cluj,supranumit Casperhantom, afla ca un "mitic" ca mine , cu jumatate din varsta dumitale, cuteza sa va stea in gat,din simplul motiv ca am invatzat ca:"Dreptatea mi-o fac eu,Trec peste tine,daca nu am incontro".
Pai bine mai comunistule, ce nu itzi convine tie de fapt ca am alte idei decat ine , ca te contrazic cu argumente de cele mai multe ori,din cate mi-aduc aminte prin 89 cand eu eram un pusti de 5 ani, niste unii ca tine asa pe la 50 de ani , au cam murit pentru Democratie.Democratie inseamna in primul si in primul rand "Libertatea de exprimare",deci in concluzie pot sa gandesc cum cred eu de cuviintza si pot sa ma exprim liber pe ce site doresc eu.Intimidarea dumitale ma lasa rece.
P.S.Din cand in cand ma mai plimb si prin Cluj-Napoca , ba la un meci a lu' CFR, ba la un concert al Trupei Rock :"Truda",asa ca k sa nu iti fie mare mirarea cand ti-oi bate la usa, ca prea ma provoci.

In ceea priveste educatia mea Spartana, tatal meu a fost un alcoolist notoriu,dar foarte inteligent.Timp de 20 de ani am trait intr-un stres continuu ,"aoleu daca vine tata iar beat"," aoleu daca are iar chef de scandal",astea erau ganduri cotidiene.Numai spun ca am primit nenumarate batai groaznice,care se lasau cu fracturi de cele mai multe ori,nas spart, vanatori pe tot corpul si din astea.Si ca sa fie tacamul complet, tata fiind alcoholic nu putea sa pastreze jobul mai mult de 2-3 luni si de cele mai multe ori nu aveam bani sa mancam.Mama fiind o simpla muncitoare intr-o fabrica de mobila.(Tata inginer constructor)

Tata,ma ajuta la teme in special la mate(ca acolo se priicepea) dar nu inainte sa imi administreze o mica bataie ptr simplul fapt ca l-am intrebat.Astfel usor usor am inceput sa nu mai apelez la nimeni din afara, incerc sa rezolv problema de unul singur,daca nu pot, ma duc direct la sursa sa intreb unde gresesc.
Tot datorita tatalui am invatzat sa imi gatesc singur inca de la varsta de 10-11 ani, atunci nu l-am inteles,de ce tinea el mortis sa stim noi sa ne gatim, dar acum la 26 de ani cand vad fel de fufe ca nu stiu sa toace o ceapa , incep sa-i multumesc tatei.
Si datorita faptului ca familia mea nu avea mai niciodata bani, m-am angajat de la varsta de 18 ani pe un salariu mizer ,ptr a imi procura cele necesare, gen telefon , calculator lucruri usuale.Iar azi am ajuns sa castig destul de bine, lucru ciudat nu prea are legatura joburile pe care le-am avut cu studiile pe care l-eam urmat.As putea sa spune ca m-am dezvoltat bilateral.
Da ,o buna perioada de timp mi-am reprimat anumite sentimente, dar o data cu timpul si cu dezvoltarea intelectuala si cu socializarea am reusit sa depasesc aceasta stare.Desii sunt Capricorn,deci din start sunt mai rece fatza de oameni.
Din punctul meu de vedere oameni pot privii obiectiv orice situatie,atat timp cat vor cu adevarat sa ofere o mana de ajutor.



romanticul_pragmatic
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:01
daca-ti dau in freza fiind la jumatate varsta mea, toata lumea va zice ca am batut un copil, daca mi-o iau, lumea se va intreba ce am cautat sa educ huligani skinhead, lumea stiind ca sunt neanderthalieni....

nu sunt curios sa-ti cetesc CV vietii tale, singura observatie fiind ca tic-tu nu t-o dat in freza suficient si ca eu nu-s tic-tu daca vrei sa te razbuni, asa ca stai in banca ta si unde ti-am spus sa nu te amesteci, n-o fa, pentru bine tau, ca ai venit de pe Yuppy aici e libera circulatie e dreptul tau, dar ....eu in locul tau as avea grija pe cine amenint
casperphantom
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:13
domnilor .......!!!
Cu toate scuzele de rigoare - va rog ...fara altercatii !!!
Subiectul erau DEPRESIILE ..... crede-ti oare ca certurile si replicile voastre fac bine acestui subiect ?
haideti sa pastram bunul simt si onestitatea - respectu fata de cei ce sunt aici .
de ce nu scrieti oare privat ?
mfm
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:24
mfm...
Si sa lasam utilizatorii prada depresiilor, pentru faptul ca nu pot sa citeasca ce se discuta in privat? No way!

Nu de alta, da' prea se va umple forumul asta de deprimati

PS: vazui ca multi habar n-au de termenul corect care desemneaza o persoana cazuta in depresie. Sooo... nu e nici "depresat", nici "depresata", ci pur si simplu "deprimat/ deprimata"
Plata pentru meditatie va rog sa o faceti in contul de card personal.
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:36
adicatelea cum? daca pitzi de mine vrea sa zica depresata, nu poate?

depresata, depresurizata...care-i problema?
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:41
Sis, you may... only you, little bitch!
Da' p-aia cu depresurizata
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:47
cine? moi?

eu sunt sublimul, sunt rasaritul si apusul, sunt unica si mirobolanta...
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:48
sublimo, sa te integram in absolut, am eu azi gandul asta feroce
casperphantom
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:51
da, da... mirobolanta d-aia
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:51
pe rand, baieti...pe rand...
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:53
Oups! Io nu ma bag la incesturi
Mey, da' zmeoaica jr de nepoata-mea ce pana palariei mele face? S-o dat cu noul fus orar de nu mai apare pe aici?
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:55
lasa maica...ca zicea irinuca ca pana-n trei ori nu se pune
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:56
Eh... poi dac-o zs, o zs!
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:58
zmeoaica? o doare la basheti...

mere la firma, cica-si ajuta sotul...

aiurea! sta 3 ore, si pe urma o taie la coafor, la unghii, mai un shopping, alea alea...

plus ca si cutzu trebe' tuns, frezat...chestii grele, mami...
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:00

pai ce sa faca si ea, micuta? Supravietuieste :
Parca eu nu stiu cu ce se ocupa nevestele in zona aia? Tre' sa arate bine pentru berbatii lor, doar am si io un neam de spita feminina pe acolo, pe aproape...
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:11
dap

mai, urate femei is pe-acolo...vorba ginereleui meu: de-aia trebe' sa le importe
michelle_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:12
De la: _blondyna, la data 2011-01-19 18:14:40Ciudata scuza au gasit lenesii din generatia moderna


Daca nu stii ce vorbesti , mai bine taci.....macar mai ai sansa sa pari inteligenta . ... Depresia este o boala , nu un moft .Dea Domnul sa nu inveti asta pe pielea Ta .
gipsyheart
Postat pe 23 Ianuarie 2011 20:39
He, he, heeee... ian uite la inimioara asta mica de tigancusa, mi-o fi citit "semnatura" Auzi la ea, "mai bine taci.....macar mai ai sansa sa pari inteligenta".

Brava, inimioara! You've made my day!
Thor_again
Postat pe 23 Ianuarie 2011 20:59
Solutii acum nu mai sunt decat sa nui stam in cale, cu legile din rom si cu sistemul de sanatate nu poti face nimic, el este un caz pirdut care nu sa putut vindeca singur si cred ca sunt o multime de asfel de cazuri atat printre femei cat si prinre barbati. Nu te ajuta nimeni cu nimic, mama a luat bataie de la el din noaptea nuntii pana acum doi ani cand a avut un accident cu masina fugind de el, iar dupa o viata in care a fost chinuita de el, ea a murit iar el nu are nici o vina bea in continuare si nu are nici un stes ca nu are ce manca maine iar noi copiii ne chinuim prin chirii sa muncim sa avem ce manca si sa ne intretinem.

Deci in concluzie nu va jucati cu depresia si tratativa cat este posibil, iar daca aveti copii si observati schimbari de comportament nu ezitati si nu treceti cu vederea zicad ca o sa fac ceva poate isi revine. Mai bine mergeti la specialisti si tratatil. Pe mine mama ma dus de mica la doctori deoarece din cauza scandalurilor si a batailor pe care le-am primit cand eram mica eram foarte depresiva. Acum sunt OK si forte calma. sanatate va doresc la toti.
cryscri
Postat pe 23 Ianuarie 2011 22:02
depresia este boala secolului alaturi de cancer, bolile cardiovascularesi obezitatea, toate sunt tributul stressului vremurilor in care traim!
cameliaecaterina
Postat pe 24 Ianuarie 2011 14:54
Ce ai fantomas ai bagat-o pe maneca? Nu mai esti tare pe forum acuma? Sunt convins ca face to face nu esti mare branza...
Unu,la mana, nu sunt nici Skin Head, cum ai tu,comunistule,impresia ca toti cei care asculta rock metal sunt huligani, dar nici nu tolerez provocarile si agresiunea verbala prea mult timp. Am incercat sa vb cu argumente cu contrargumente, dar tu fiind un comunist,nu stii decat de frica.
Sa stii ca nu ma sperii catusi de putzin,nu dau inapoi de la nici o confruntare atat verbala cat si fizica.

Pe privat nu am ce sa discuta cu asemenea specimene de oameni ,care si-au pus ochelarii de cal si nu mai vad decat inainte.De cand il stiu pe virtual pe acest fantomas ,nu a facut altceva decat sa ma instige,sa ma provoace,si il stiu de prin anul 2007 daca nu ma insel.


romanticul_pragmatic
Postat pe 24 Ianuarie 2011 18:18
Si apropo, eu nu te-am amenintzat cu bataia, comunistule, eu am spus ca s-ar putea sa itzi bat la usa.Tu ai interpretat, deci cu alte cuvinte tu ti-o doresti.
romanticul_pragmatic
Postat pe 24 Ianuarie 2011 18:21
hai ca nu sunteti seriosi deloc

ce atat inversunare, people?

inca nu ati reusit sa separati realul de virtual?

ps: si eu ascult heavy metal
michelle_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 18:39
pff..,pai,.. mai wifo..,baietii astia sunt ON TOPIC..,
roby_cado
Postat pe 24 Ianuarie 2011 21:15
adica-s depresati, mami?
ca mie nu prea imi par, hehehe...

si roby...ti-ai castigat dreptu' sa-mi spui michelle
michelle_
Postat pe 24 Ianuarie 2011 22:08
Depresie = TRISTETEA sufletului care da un semnal sau mesaj trupului fizic foarte serios.
Oamenii care se arata Depresivi , au uitat, aproape total cine sunt si care-i scopul lor pe Planeta Pamant.
Se pot autorecupera, sau recupera cu ajutorul Medicului 100 % RETREZIT din somn, foarte rapid,,, cu ajutorul familiei in primul rand.
E nevoie de o schimbare radicala, la nivel de familie.
Au uitat total de Dumnezeul din ei si de Creatorul nostru DIVIN.

Medicamentele, ar fi indicat sa fie naturiste, administrate ca alimente complementare,,,

Alimentatie dupa Grupa Sanguina in primul rand, ca sa ofere trupului fizic produsele care NU le fabrica el.
Conectarea URGENTA la Creatorul nostru Divin, la nivel de familie si individual ca gandirea, vorbele si faptele sa fie facute in acord cu toti protectorii nostrii divini.
Prea putina importanta are in cine credem,,,,, daca se cere ajutorul sinei superioare divine, galaxiei, universului, luminii christice 100 % dumnezeisti, Iisus, budha etc, important e, sa fie o entitate luminoasa, plina de iubire divina si pace sufleteasca. Va fi si este sufiicient si satisfacator.
Consumul de apa plata, apa din locul in care sa nascut, sa se bea cel putin 2 litri pe zi, ca rinichii sa se spele constant si sa ajute cat mai mult la inlocuirea celulelor bolnave .
Sa urmeze un curs de Respiratie, a uitat sa respire, un curs de Pranayama, la o scoala yoga ar fi foarte buna.
Concedii Medicale , iau cei care nu au chef de munca, cei care refuza sa fie utili societatii, cei care doresc sa fie o povara pentru cei dragi.

Aici e de lucru,,, si aici are tema de lucru si doctorul pentru el, misiunea lui, va fi sa-l retrezeasca bolnavul din somnul cel adanc . Nicidecum sa-l intoxice cu toate medicamente ( tampenii, chimicale ) creeate de ofticati pentru a subjuca fiinta umana, sa o tina adormita.
Asa ca,,,,, aveti mare grija chipurile DOCOTORI, MEDICI cu diplome de hartie.
Lucrati mai intai cu SUFLETUL si banul sa fie dupa voia divina si vointa voastra.
Dumnezeul nostru Creator, dupa voia lui si vointa voastra sa va ofere o Sanatate Infinta, plina de Iubire si dragoste de viata pe Planeta Pamant.
GHEORGHITA
Postat pe 25 Ianuarie 2011 17:23
gheorghe, gheorghe....
ufishor
Postat pe 25 Ianuarie 2011 17:29
De la: romanticul_pragmatic, la data 2011-01-24 18:18:52Ce ai fantomas ai bagat-o pe maneca? Nu mai esti tare pe forum acuma? Sunt convins ca face to face nu esti mare branza...
Unu,la mana, nu sunt nici Skin Head, cum ai tu,comunistule,impresia ca toti cei care asculta rock metal sunt huligani, dar nici nu tolerez provocarile si agresiunea verbala prea mult timp. Am incercat sa vb cu argumente cu contrargumente, dar tu fiind un comunist,nu stii decat de frica.
Sa stii ca nu ma sperii catusi de putzin,nu dau inapoi de la nici o confruntare atat verbala cat si fizica.

Pe privat nu am ce sa discuta cu asemenea specimene de oameni ,care si-au pus ochelarii de cal si nu mai vad decat inainte.De cand il stiu pe virtual pe acest fantomas ,nu a facut altceva decat sa ma instige,sa ma provoace,si il stiu de prin anul 2007 daca nu ma insel.





iti dau adresa mea si te astept, sa te vad skinhead ce poti, o sa merite
casperphantom
Postat pe 25 Ianuarie 2011 18:14
si pana una alta, hai sictir ca-mi faci greatza
casperphantom
Postat pe 25 Ianuarie 2011 18:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor in alegerea meseriei... 1 De la: aime 10 Octombrie 2009 17:20
vedetele recolteaza celule stem pt copii lor 2 De la: zina03 5 Aprilie 2017 15:38
FORMALDEHIDA O SUBSTANTA TOXICA DIN MEDIUL DE ZI CU ZI 110 De la: fleurdelis 2 Martie 2010 23:23
Ajutorrr vum sa scap de nevroza axioasa 42 De la: nelu84 15 Aprilie 2017 16:24
Secretie vaginala 3 De la: lovedesire 19 Decembrie 2008 10:10
Setari Cookie-uri