vaccinari cu voie sau fara voie!

se stie ca exista grupuri obscure,care au pornit uciderea lenta in masa a oamenilor,mai ales cei care au un anumit ADN.sunt oameni de stiinta care spun ca ingineria genetica lucreaza doar pentru anumite ADN-euri.de cand ne nastem suntem vaccinati.pe parcursul vietii,"apar tot felul de de boli",care ne duce la obligativitatea vaccinarii.se spune ca fisele medicale sunt facute in asa fel,(scoala ,spitale,inchisori,armata....anti col uterin....) incat sa faca dovada vaccinurilor.ce sunt vaccinurile,sunt virusi atenuati pentru a contracara virusul pe care l-ai contactat,sau alte boli. .insa observam ca ele(vaccinurile) provoaca boli pe termen lung.sunteti de acord cu vaccinarile,ca robotii,fara a va informa unde au fost testate,ce urmari pe termen scurt si lung provoaca aceste vaccinuri?sunteti de acord sa va vaccinati copiii,dvs personal,animalele?
vuvuzela
Postat pe 18 Ianuarie 2011 19:05
da o lista cu bolile provocate de vaccinuri, ca pe google nu gasesc...
ufishor
Postat pe 18 Ianuarie 2011 19:17
De la: ufishor, la data 2011-01-18 19:17:45da o lista cu bolile provocate de vaccinuri, ca pe google nu gasesc... [/quote




ce raspuns inteligent.
vuvuzela
Postat pe 18 Ianuarie 2011 19:34
mai fetitoooo!
vuvuzela e numele de scena nu?
te numesti Alexandra nu?
pai mai Alexandra,in primul rand eu sunt de acord cu vaccinurile pentru ca eu nu aud atatea aberatii ca tine
unde Doamne iarta-ma citesti tu "chestiile"
astea?
fereasca Dumnezeu ca daca eram una mai slaba de inima si nu stiam cine esti tu, crapam dreaq aici
dancris
Postat pe 18 Ianuarie 2011 19:57
eu inca astept un raspuns inteligent de la tine, pentru ca la o cerinta, pe topicul deshis de tine, ar trebui sa si raspunzi.....daca ai cu ce!
ufishor
Postat pe 18 Ianuarie 2011 20:24
Daca traim ca acum 1000 de ani .... ne curata natura ...... si repede....

Vuvu .... tu vezi numai comploturi, peste tot.
cricat
Postat pe 18 Ianuarie 2011 23:37
VuNvu sa nu cumva sa spui ca nu ai facut in viata ta un vaccin...
sau la copii tai(daca ai) nu le-ai facut vaccinurile.....
ca nu te cred
anaROBERT
Postat pe 19 Ianuarie 2011 00:33
De la: ufishor, la data 2011-01-18 19:17:45da o lista cu bolile provocate de vaccinuri, ca pe google nu gasesc...

ca bine zice Ufi,ia baga lista cu surprize
ameno
Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:55
De la: ufishor, la data 2011-01-18 20:24:49eu inca astept un raspuns inteligent de la tine, pentru ca la o cerinta, pe topicul deshis de tine, ar trebui sa si raspunzi.....daca ai cu ce!





crezi ca asemenea informatii sunt facute publice? pai daca ar fii asa ,nu ar mai exista persoane,care necunoscand adevarul si ne fiind informate , sa cada in capcana intereselor obscure.intra pe site ';seintamplaacum@oglindatelevision.ro'.poti asculta si online,dar poti sa te si documentezi.sunt si alte surse de documentare,daca esti inscris in site-uri in domeniu,americane si rusesti.stiai cat de periculos este algocalminul?citeste formulele chimice si ce contine.BCG-ul vaccin contra tuberculozei,in anii 1950 a creat ravagii,imbolnavindu-se tineri studenti de tuberculoza.asta este un mic exemplu.treaba voastra ce veti face in continuare,eu mi-am facut datoria sa va atrag atentia.deocamdata site-ul pe care ti l-am dat e singurul care indrazneste sa iasa public sa spuna adevarul.in India in anii 1970 s-a intamplat acelasi lucru cu vaccinul BCG,indienii vaccinati s-au imbolnavit.iar cei care nu s-au vaccinat,nu s-au imbolnavit.acest subiect,ar trebui luat in serios ca si alimentatia sanatoasa.cititi mai mult si informati-va mai mult.stiati ca inainte de vaccinare trebuie sa ftii informati despre tot ce contine vaccinul si efecte adverse.noi nu avem o cultura a medicamentelor.nestiinta nu te absolva de vina ca iti duci copiii ca la abator ,la vaccinare.e valabil si pt persoanele mature.sanatate!
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:06

mama este medic pediatru,pensionara.am stat de vorba si cu ea.mi-a spus doar ca am avut noroc cu ea.eu nu sunt genul de om incuiat la minte.sunt o femeie deschisa orcarei informatii si nu las nimic sa treaca neverificat .nu inghit pastile pe care altii le arunca.
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:20
Perfect, nu mai arunca pastile pe Garbo si-o sa fim toti fericiti si sanatosi!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:27
De la: dancris, la data 2011-01-18 19:57:12mai fetitoooo!
vuvuzela e numele de scena nu?
te numesti Alexandra nu?
pai mai Alexandra,in primul rand eu sunt de acord cu vaccinurile pentru ca eu nu aud atatea aberatii ca tine
unde Doamne iarta-ma citesti tu "chestiile"
astea?
fereasca Dumnezeu ca daca eram una mai slaba de inima si nu stiam cine esti tu, crapam dreaq aici




auzi draga,tu ai impresia ca ma impresionezi cu asemenea mesaje?daca nu stii ca trebuie sa iti dai acordul si cine raspunde daca se intampla ceva in urma vaccinarii,daca nu stiai ca testele se fac doar din 3 in 3 ani,daca nu stii ca sunt interese foarte mari,sunt sume de bani enorme bagate in campaniile de vaccinare,daca nu doresti sa cunosti aceste aspecte obscure,iti doresc doar sa fii sanatoasa.citeste ce spun nemtii despre vaccinuri,ce spune organizatia mondiala a vaccinurilor,daca nu, esti libera sa iti alegi calea pe care o doresti.eu mi-am facut datoria.algocalminul este interzis in afara Romaniei,stiai?
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:37
Ce noutati postezi pe-aici.....
noutati pentru anul 1973!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:40
De la: ufishor, la data 2011-01-19 18:27:23Perfect, nu mai arunca pastile pe Garbo si-o sa fim toti fericiti si sanatosi!






sunt o gramada de alte site-uri,unde poti sa intri.poti parasi si topicul meu .ramai in obscuritate,precum ceilalti ne informati.va doresc insa multa sanatate.da-ma in judecata daca tu crezi ca gresesc.intreaba medicii naturisti.stiai ca in urma unui vaccin de acum cativa ani,daca mananci oua ,te umflii?asta este un aspect.deci daca nu te intereseaza,intra pe alt topic.stii ce spune legea,ca orice tratament se face cu o informare corecta asupra tratamentului si efectele lui ,iar bolnavul sa fie de acord cu el.de asemenea pt copiii nostri trebuie ca medicul sa semneze ca isi asuma riscurile si raspunde penal.
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:57
Mie-mi place Garbo si utilizatorii sai. Dar, ca orice padure, are si uscaturi. Pe cei mai activi utilizatori am inceput sa-i cunosc si sa-i descopar,in timp, si fiecare a demostrat macar unele calitati de baza ale unui forumist. La dumneata n-am avut nevoie de nicio analiza. Totul e foarte clar. Si cu toate astea nu mi-am permis sa te plasez nici in 'obscuritate' , nici pe vreun pat de spital, cum ti s-a mai intamplat pe alte topicuri. Tupeul cu care iti arogi dreptul de a face invitatii sau de a exclude pe cineva te eticheteaza. Participarea mea pe topicul 'dumitale' a fost o replica ce-ti dadea posibilitatea sa dezvolti subiectul. Dar iti lipseste capacitatea unui dialog cu un alt forumist, te-ai specializat in 'discutii' elogioase dintre 'tu' =vuvuzela si 'tu' = logata cu alt user.Iti accept multumirile pentru timpul pe care mi l-am pierdut raspunzandu-ti!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:09
De la: ufishor, la data 2011-01-19 19:09:27Mie-mi place Garbo si utilizatorii sai. Dar, ca orice padure, are si uscaturi. Pe cei mai activi utilizatori am inceput sa-i cunosc si sa-i descopar,in timp, si fiecare a demostrat macar unele calitati de baza ale unui forumist. La dumneata n-am avut nevoie de nicio analiza. Totul e foarte clar. Si cu toate astea nu mi-am permis sa te plasez nici in 'obscuritate' , nici pe vreun pat de spital, cum ti s-a mai intamplat pe alte topicuri. Tupeul cu care iti arogi dreptul de a face invitatii sau de a exclude pe cineva te eticheteaza. Participarea mea pe topicul 'dumitale' a fost o replica ce-ti dadea posibilitatea sa dezvolti subiectul. Dar iti lipseste capacitatea unui dialog cu un alt forumist, te-ai specializat in 'discutii' elogioase dintre 'tu' =vuvuzela si 'tu' = logata cu alt user.Iti accept multumirile pentru timpul pe care mi l-am pierdut raspunzandu-ti![/quote


ti-am explicat ca nu are rost sa discutam in contradictoriu.eu sunt un om informat.se pare ca tu nu.in rest eu continui sa ii informez si pe altii.cei ce vor sa ramana in obscuritate,este libera lor alegere.nu incerca sa critici,daca nu ai cunostinte macar informatice.o seara placuta pe alt topic.
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:24

CARTEA



"Vaccinarea: eroarea medical a secolului Dr. Louis de Brouwer, M.D.;"
Vaccinarea: eroarea medical a secolului
Pericole i consecine
Dr. Louis de Brouwer, M.D.;
Editura Excalibur - 2007
Colecia: Dezvluiri medicale cutremurtoare

Pagini: 247 (15x22 cm) Pre: 24,00 Lei

n cartea Vaccinarea: eroarea medical a secolului este vorba despre triumful dogmei vaccinrii, adic despre credina n principiile nedemonstrate tiinific ale imunologiei i ridicate la rang de religie de ctre doi profei: Jenner i Pasteur. Conform acestei dogme, dac se realizeaz preventiv o agresiune, sistemul imunitar o nregistreaz, o memoreaz i ia msurile necesare pentru a contracara o alt agresiune. De unde axioma: Fr vaccinuri nu exist salvare! Fr vaccinuri, rul triumf. Botezul vaccinului este o condiie sine qua non a salvrii.
n ceea ce privete profeii, unul este Jenner, medic fr a fi biolog i cellalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog i ctui de puin medic. Aceti fondatori ai noii religii nu posed, de fapt, nici o noiune de imunologie. Jenner aplic un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsific experimentele: ntre altele, inocularea - la Pouilly-le-Fort - a unui vaccin mpotriva antraxului diferit de cel pe care l anunase, apoi inocularea tnrului Meister cu un vaccin mpotriva turbrii, fr ca pacientul s fi contractat aceast boal.
Pasteur a avut apostolii i discipolii si ignorani, precum Roux i Chamberland, Calmette i Guerin, etc. i s-a preocupat de formarea marilor preoi. Institutul Pasteur a devenit sediul bisericii vaccinrii. Afaceritii, marii preoi au nceput s formeze noi preoi i misionari i s-i nvee noua dogm. Corpul medical s-a convertit imediat i fr s comenteze la aceast nou religie din prostie, ignoran sau spirit de turm, cu excepia unei minoriti de medici i profesori inteligeni, cum ar fi A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel, etc. care au opus rezisten. Au fost nfiinate biserici pretutindeni n lume, adic alte laboratoare i institute Pasteur att n Frana ct i n alte ri.
n cartea Vaccinarea: eroarea medical a secolului va fi analizat organizarea financiar a Institutului Pasteur i a bisericilor sale, manipularea pentru impunerea dogmei vaccinrii i afacerea generat de laboratoarele create n acest scop.

Productorii de vaccinuri, ajutai de corpul medical, care a acceptat fr nici un fel de rezerv sau comentarii principiul vaccinrii, au atins adevrate culmi n ce privete dezinformarea i minciuna. Un fapt fr precedent n istoria umanitii: s faci oamenii s cread n eficacitatea i inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner i nsuit de Pasteur, dei nu are nici un fundament tiinific serios.
Imunologia modern demonstreaz, din contra, c actul vaccinal constituie o lezare grav a integritii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, fcnd din acestea veritabile rezervoare de virui.
Virui i retrovirui devenii pasivi de-a lungul evoluiei, se gsesc n stare latent n toate organismele animale i umane, pierzndu-i o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.
Introducerea n organism (prin vaccinare) a viruilor vii sau atenuai, i pot permite acestuia s reconstituie acest capital i s dobndeasc deci o virulen nou sau s creeze din buci un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numete recombinare genetic. (HIV-ul este fr ndoial fructul unei astfel de recombinri).
Dei accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumrate, ele sunt trecute sub tcere.
Se tie astzi, la 100 de ani dup moartea sa, c Pasteur a fost un geniu al tririi, al plagiatului, al trucrii statisticilor, al traficului de influen, al publicitii bine regizate, iar diversele sale experiene vaccinale erau trucate, dup cum mrturisesc chiar colaboratorii si.
Aceast carte stabilete adevrul despre acest personaj i demonstreaz, prin studiul principalelor vaccinri, inutilitatea i pericolul lor.
n sfrit, cititorul va afla despre crdia farmaco-medico-politic care dezinformeaz publicul i predic vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credin ntr-o religie ale crei dogme sunt false i ale crei mari preoi sunt productorii de vaccinuri i corpul medical.
Cuprinsul crii Vaccinarea: eroarea medical a secolului:

* Biografia autorului
* Introducere
* Mirifica descoperire a principiului vaccinrii
o O memorie neevident, restrns i limitat n timp
o Toate speciile animale sunt rezervoare de virui i retrovirui
* Originea vaccinrilor
* Precursorii lui Pasteur
o Puin istorie a celor care au fost plagiai sau jefuii
o Legenda lui Pasteur: o explicaie
o Legenda lui Pasteur: personajul
* Pasteur: opera, pretinsele sale lucrri i descoperiri
o Descoperirea constituiei disimetrice a materiei vii
o Principiul fermentrii, generarea spontanee i microbismul
* Studii experimentale ale profesorului Antoine Bechamp: chestiunile n care se opune microbismului lui Pasteur
o Antoine Bechamp: marele savant necunoscut, ignorat n mod voluntar de ctre Pasteur i discipolii lui
o Antraxul oilor: faimosul experiment realizat la pouilly-le-fort
o Boala turbrii
* Adepii teoriei vaccinrii: fidelii lui Jenner i Pasteur, mafia vaccinalist
o Afacerea sngelui contaminat
o Institutul pasteur
* Responsabilii pentru o generaie slbit din punct de vedere genetic
o Vaccinrile, factori de degenerescent a speciei umane
o Inocuitatea vaccinurilor: un mit
o Studiul principalelor vaccinuri puse pe pia
* Concluzie
* Anexe

Despre autor(i):
Dr. Louis Bon de Brouwer este doctor n medicin, specialist n biologie molecular i n homeopatie. De asemenea, este posesor al unei diplome internaionale n Ecologie uman. Teza pentru care a obinut aceast diplom n Ecologie uman a fost susinut n iunie 1990 la Facultatea de Medicin a Universitii Rene Descartes (Paris V) i avea ca titlu Relaiile dintre medici i societate. Universitile din Paris V, Aix, Marsilia, Bordeaux I, Bruxelles, Evora, Geneva i Toulouse III i-au acordat, n comun, o diplom pentru aceeai tez. n plus, dr. Louis Bon de Brouwer este posesorul unei diplome universitare, ca urmare a unei teze prezentate n faa acelorai comisii n iunie 1991. Tema aleas: Stresul i cancerul.
Dr. Louis Bon de Brouwer vice-preedintele LIMAV (Liga Internaional a Medicilor pentru Abolirea Viviseciei), lig fondat n Elveia, grupnd mai mult de 1600 medici din peste 66 de ri ale lumii. Este membru al Comitetului director al Societii Internaionale a Medicilor pentru Mediul nconjurtor (Elveia), ce reunete, la nivel internaional, peste 45000 de medici din 102 ri. El este, de altfel, delegat al ISDE (Asociaia Internaional a Medicilor pentru Mediul Ambiant - n.tr.) pe lng UNESCO.
Dr. Louis Bon de Brouwer este internaional lecturer (confereniar internaional) i a participat la conferine n Frana, Belgia, Italia, Spania, Suedia, Elveia, Germania.

Dr. Louis Bon de Brouwer este autorul a 12 lucrri tiinifice i a unei teze intitulate:
- Cancer, fatalitate genetic, Academia de tiine USA, Washington, 1980.

Lucrrile sale cele mai cunoscute sunt:
- Arta de a rmne tnr, Ed. Dangles, 1979, tradus n italian i portughez.
- Ghid practic al medicinilor naturale, Maloine, 1979
- Cancer, fatalitate genetic, Ed. LDB, 1981

Lucrrile sale cele mai recente sunt:
- Poluarea alimentar i cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediie n limba francez)
- Poluarea alimentara i cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediie n limba englez)
- Dosarul negru al medicamentelor de sintez, Ed. Encre, 1991 (ediie n limba francez)
- Dosarul negru al medicamentelor de sintez, Ed. Encre, 1991 (ediie n limba englez)
- SIDA: tvlugul, Ed. ATRA/AGSTG, Elveia, 1993
- Dictatura laboratoarelor chimice i farmaceutice, Ed. ATRA/AGSTG, Elveia, 1995
- Aceast haleal care ne ucide, Ed. ATRA/AGSTG, Elveia, 1995

Teze:
- Medicii i societatea - Raporturile dintre medici i industria chimic i farmaceutic - Consecine sanitare, Facultatea de Medicin, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1990
- Stresul i cancerul, Facultatea de medicin, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1991

La 6 noiembrie 1991, dr. Louis Bon de Brouwer a fost numit Consultant Internaional Special pentru Sntate i Ecologie AIEWP-ONU-UNESCO - responsabil cu cercetarea. n aceast calitate, el a efectuat diferite misiuni n strintate n probleme de sntate i de ecologie.
Dr. Louis Bon de Brouwer a fondat ADEPAM (Asociaia de aprare contra polurii alimentare i medicamentoase) care are peste 3700 de membri n Frana"
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:31
Daca iei cazul variolei boala care a fost aproape eradicata dupa introducerea vaccinarii, a difteriei, a tusei convulsive, rujeola, oreion, rubeola, poliomielita si tuberculoza - trebuie sa te contrazic. Ce se intampla in ultima vreme cu vaccinurile - si cu toata invazia de boli noi - intradevar pare ca se fac niste cercetari nu foarte etice.
Lady_Di
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:59
Lady,vb de acest timp in care traim noi.inainte nu se cauta depopularea terrei de catre o organizatii secrete.sau cel putin nu erau atat de intens simte puterile celor care conduc lumea din umbra.
vuvuzela
Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:16











"Ultimele articole pe scurt
Toate vaccinurile sunt ...periculoase!?
Vladimir - Miercuri, 19 Ianuarie 2011
O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: "Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase. Din mai multe motive....
Dosare secrete: celebrul vaccin contra cancerului de col uterin
Vladimir - Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Vom vorbi despre multe vaccinuriazi doar cteva cuvinte despre celebrul vaccin contra cancerului de col uterin. Dei nu o s v vin s credeipentru planul diabolic de depopulare prin vaccinare, s-a acordat i un Premiu Nobel!!! ...
Dosare secrete: depopularea platenei cu ajutorul vaccinurilor!?
Vladimir - Miercuri, 19 Ianuarie 2011
S ncepem dezvluirile de aici, de acas, din Romnia n care azi la Iai a mai murit o femeie avea doar 29 de ani dup brbatul mort ieri tot n Iai 60 de ani diagnosticai cuGrip Porcin, sau grip nou!!! 122 de mori i peste...
Citete mai mult...
Ceapa si beneficiile ei - partea I
Vladimir - Miercuri, 22 Decembrie 2010
Doar ceapa mai poate egalausturoiul!!! Secretele vindecarii sau tinerii bolilor la distanta cu ajutorul cepei precum sipericolul de moarte pe care il reprezinta ceapa statuta, iata ce v-am promis azi si ne tinem de cuvant. Luati de scris...
Otravurile din painea noastra cea de toate zilele
Vladimir - Miercuri, 22 Decembrie 2010
Deschidem sertarul secretelor referitoare la paine siotravurile din fiecare felie pusa copiilor pe masa sau in ghiozdan cu pachetelul !!! Va fi un serial cu dezvaluiri cumplite !!! Nutritionistii avertizeaza ca painea nu...
Ultimele Noutati

* Toate vaccinurile sunt ...periculoase!?
* Dosare secrete: celebrul vaccin contra cancerului de col uterin
* Dosare secrete: depopularea platenei cu ajutorul vaccinurilor!?
* Ceapa si beneficiile ei - partea I
* Otravurile din painea noastra cea de toate zilele
* ULEIUL DE MASLINE - leac pentru urmatoarele afectiuni
* Adevarat sau fals despre PROTEINE, GLUCIDE, LIPIDE
* Pentru romani, bolile si moartea vin in cosul zilnic de cumparaturi.

Cele mai citite articole

* Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili - partea I
* V-am promis celebra reteta a licorii cu usturoi si alcool? Ei bineiat-o!!!
* Afectiuni ce pot fi tratate cu ajutorul scortisoarei si a mierii de albine
* Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili - partea a II-a
* Detoxifierea periodica a organismului
* Alte afectiuni ce pot fi tratate cu miraculosul USTUROI
* Detalii legate de celebra reteta a "USTUROIULUI VINDECATOR"
* Ce va fi n 2012 ?


Dosare secrete: depopularea platenei cu ajutorul vaccinurilor!? PDF Imprimare Email
Scris de Vladimir
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 00:29

S ncepem dezvluirile de aici, de acas, din Romnia n care azi la Iai a mai murit o femeie avea doar 29 de ani dup brbatul mort ieri tot n Iai 60 de ani diagnosticai cuGrip Porcin, sau grip nou!!! 122 de mori i peste 7000 de mbolnviri din toamna lui 2009 pn acumacesta este bilanul romnesc al gripei porcine!!! O Romnie n care autoritile, n frunte cu medici de renume i aproape credibilise jur ca trebuie s ne trimitem fetiele la vaccinat, s nu cumva s fac cancer de col uterin!!! Deschidem azi un nou dialog naional menit s informeze, s pun pe gnduri i s ajute la luarea unor deciziiuneori este vorba de decizii de via i moarte decimare atenie!!!



Bill Gates, unul dintre cei mai influenti si sigur cel mai bogat om de pe planeta a spus, avem declaratia lui in original, la o reuniune cu presa de fata:

"Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numr ce va ajunge pan la aproximativ 9 miliarde. Acum,dac facem o treaba foarte bun cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sntate reproductiv, am putea, cel mai probabil, s reducem acest numr cu 10 sau 15%. "



Miliardarul vorbea fara retinere despre ...reducerea populatiei lumii prin vaccinuri!!!



Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta.

Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? "

In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metod de reducere a populaiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care se stie deja ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?



In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, Exista doar trei moduri reale in care vaccinurile ar putea fi, teoretic, "eficiente" in reducerea populatiei globului:



1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata "moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin... medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane.



3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o... eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rat de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare!!!

Poate ca nu intamplator, Fundatia Bill si Melinda Gates a donat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman... fara a utiliza injectiile.

Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".



Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti



Aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care vor evita constient...vaccinarile!!! Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat testul de inteligenta.

Incercati sa nu fiti printre cei 10 - 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul celor care nu au suficienta inteligenta cat sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte.
Ultima actualizare n Miercuri, 19 Ianuarie 2011 10:20"
vuvuzela
Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:32
1 2 3 4 .....10, asa, acum respira adanc, te simti mai bine Vuvu?...expira, acum hai din nou 1 2 3 4 ....10...inca o data pana iti revi total.
ameno
Postat pe 21 Ianuarie 2011 14:45
De la: ameno, la data 2011-01-21 14:45:501 2 3 4 .....10, asa, acum respira adanc, te simti mai bine Vuvu?...expira, acum hai din nou 1 2 3 4 ....10...inca o data pana iti revi total.




daca acest subiect nu ti se pare interesant ,ai destule topice cu teme diversificate,pt a le vizita,a le comenta.nu este nevoie sa faci pe "imatura",pt a te considera" importanta".intelege ca mediocritatea a distrus Romania.cine vrea sa ramana la acest stadiu este liber sa-si urmeze calea aleasa.evolutia,cunoasterea,informatia,deschiderea catre nou,va duce la tratarea acestei populatii manipulata de mari interese si care azi traieste intr-un mare intuneric si haos.comportamentul si gandirea ta limitata,nu ma intimideaza,nu imi transmite nimic inteligent.lasa pe fiecare sa profite de liberul arbitru.tu esti doar o mica particola dintr-un imens univers.noi vrem sa traim in armonie.tu vad ca iti alegi haosul.sanatate si intelepciune.
vuvuzela
Postat pe 21 Ianuarie 2011 16:35
Sigur ca este nevoie de vaccinuri!1Dar mie mi-a spus un cadru medical ca vaccinurile se dau unui corp perfect sanatos!Deci ,inainte de vaccin se face un tratament impotriva vreunei mici infectii,raceli etc.ptr.ca vaccinul dat unui corp ce e {chiar si putin}bolnav,are un efect secundar care poate duce la agravarea bolii sau la cine stie ce?!
elisabeta_boia
Postat pe 22 Ianuarie 2011 05:06
vuvuzela sunt de acord ca unele vaccinuri pot face doar rau copiilor nostrii nefind testate pe termen lung . Nu de putine ori noi si copii nostri am fost folositi drept cobai pentru verificarea efectului vaccinului . Exemplu este anul in care s-a facut vaccinarea antirujeolica ,prin anul '79 foarte multi copii ajungand in spitatl Am patit-o si eu cu copilul....era sa moara. daca facea boala in doua saptamani se rezolva (asa cum a fost la ceilati copii), facand vaccinul a durat doua luni de groaza ,....i tot timpul credeam ca va muri, nu mai manca etc....alti copii de aceasi varsta nu au avut acelasi noroc si nu au scapat. Explicatia doctorului? "ce vrei cucoana mai moare cate unul -doi la o 100 " ..............??Vaccinarile SUNT periculoase cu atat mai mult cu cat cel caruia i se face poate avea sensibilitate la anumiti "agenti".La noi in tara nu stiu cata importanta se da individului......voi stiti?
cristina57m
Postat pe 22 Ianuarie 2011 15:10
garbo 095559...cine are timp sa studieze daca un corp e "perfect sanatos" inainte de a i se face vaccinarea? O intreaba pe mama care poate sti sau nu si gata......
cristina57m
Postat pe 22 Ianuarie 2011 15:12
Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in.....

http://www.scribd.com/doc/32170890/Bill-Gates-Funds-Covert-Vaccine-Nanotechnology

actiunile Fundatiei Gates
cristina57m
Postat pe 22 Ianuarie 2011 15:21
http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html
Filmul:
http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723
cristina57m
Postat pe 22 Ianuarie 2011 15:23
De la: garbo095559, la data 2011-01-22 05:06:48Sigur ca este nevoie de vaccinuri!1Dar mie mi-a spus un cadru medical ca vaccinurile se dau unui corp perfect sanatos!Deci ,inainte de vaccin se face un tratament impotriva vreunei mici infectii,raceli etc.ptr.ca vaccinul dat unui corp ce e {chiar si putin}bolnav,are un efect secundar care poate duce la agravarea bolii sau la cine stie ce?!




corect.
vuvuzela
Postat pe 22 Ianuarie 2011 23:45
De la: ufishor, la data 2011-01-19 18:40:21Ce noutati postezi pe-aici.....
noutati pentru anul 1973!


iata ceva mai recent, vaccinul contra hepatitei B care este administrat tuturor bebelusilor in Romania, imediat dupa nastere, poate cauza scleroza in placi.
E adevarat ca nu toti cei vaccinati dezvolta aceasta boala, dar daca ati fi informat inainte de a face acest vacin (ceea ce ar trebui sa fie obligatoriu, la fel ca la o operatie cu risc) ca exista un risc de a face scleroza in placi in urma acestuia, v-ati mai vaccina sau v-ati vaccina copii fara ezitare.
http://www.doctissimo.fr/html/dossiers/hepatites/sa-8073-hepatite-b-vaccin-polemique.htm

charmelen
Postat pe 23 Ianuarie 2011 14:12
am citit si eu ce poate provoca vaccinul impotriva hepatitei b.regret ca l am facut fetitelor mele.am facut vaccinurile necesare pana la varsta de 1 an ,dar am refuzat ror ul.de ce?pt ca fetita mea cea mare are afectiuni neurologice de cauze necunoscute si una din posibilele cauze ar pputea fi dupa cumn sustine un profesor doctor din tg mures vaccinul antirujeolic sau cel impotriva hepatitei b.de ce spune asta?pt ca fetita are leziuni cerebrale,mai exact demielinizari in substanta alba dispuse in banda ,exact ca si in cazul sclerozei in placi.acest diagnostic nu a fost pus la copii sub 15 ani,de aceea nu i s a pus nici ei,e sub observatie si pana cand se vor lamuri are diagnosticul de polineuropatie cronica demielinizanta.e cumplit sa crezi ca un vaccin a distrus viata copilului tau.ce regret?ca acum la a doua fetita,m am lasat influentata de medicul de familie si i am facut vaccinurile obligatori,mai putin ror ul.daca as putea da timpul inapoi i as face doar antitetanos,atat.....
garbo097275
Postat pe 23 Ianuarie 2011 16:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
İMPLANTUL DENTAR 55 De la: tutankhamon 9 Ianuarie 2010 21:12
diabetul zaharat 1 De la: garbo019870 17 August 2009 09:20
Interventie terapeutica Atacuri de Panica 1 De la: Sic_Cogito 28 Martie 2011 14:59
despre colesterol 1 De la: garbo168962 27 Septembrie 2010 09:27
eficient pentru dureri reumatice,musculare si ale articulatiior 9 De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 18:57
Setari Cookie-uri