Relatii dintre rase diferite

Cand am cumparat caine am avut grija sa iau una de rasa, nu am dorit corcitura. Sincer sa fiu nu cred ca mi-ar placea un mixt intre rottwailler si coker spaniel sau un mixt intre grizli si panda.

In zilele noastre cu globalizarea asta intalnim multe casatori mixte intre rasa, iar femeiile noastre europene casatoriti cu alte rasa, de multe ori sunt umiliti, batuti, santajati etc. Sa nu mai vorbim de cazuri cand copii lor sunt luati si dusi in Africa, Iran, India, China etc.

Eu consider ca trebuie sa-l protejam femeiile noastre si rasa alba !

Voi ce parere aveti?

De ce vrea o femeie alba sa se casatoreasca cu un barbat din alta rasa ?
Euronationalist
Postat pe 21 Decembrie 2010 09:49
hei, mie imi place initiativa ta, mult de tot.
Dar spune tu, cum poti sa protejezi rasa alba? cum poti face tu o femeie alba sa inteleaga ca e impotrivanaturii/Dumnezeu sa se amestece cu barbatul negru/galben?
Si nu numai rasa trebuie protejata ci si apartenenta religiosa.
De ce o crestina se cupleza cu un evreu/musulman/budist etc?
Unde este identitatea, radacinile mostenirea unei rase?
uitati-va la mulatrii: ei sunt respinsi si de negri si de albi.e normal sa fie asa. Nu apartin nici unei rase.
Ciresica
Postat pe 23 Decembrie 2010 08:03
cred ca fiecare individ e liber sa decida pentru sine ce sa faca si ce sa nu faca...
...de ce vrea o femeie alba sa se casatoreasca cu un barbat din alta rasa nu e treaba ta!!...
...sio nu mai compara rasele de caini cu rasele umane /// punct
garbo171675
Postat pe 23 Decembrie 2010 08:17
Frumusico, normal ca nu e treaba mea ci e confuzia lor (a femeilor albe care fac alegeri strimbe).

Iar comparatia era asa, simbolica dar la cit esti de pierduta in spatiu e normal ca nu te-ai prins.
In rest...rasa alaba sa traiasca si sa dea Domnul sa se inmulteasca!

Ba mai mult, arienii sa traiasca!
Ciresica
Postat pe 23 Decembrie 2010 20:04
555, esti rasist si asta imi repugna! huaaaaaaaaa!
esme
Postat pe 23 Decembrie 2010 20:22

IO cred ca iubirea nu are culoare...

poate doar gust...
nush'
IO asa cred.........
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2010 20:27
...ciresico...
cu tot respectul ...IO cred ca religia este una si credinta este altceva

am vazut de curand filmul
"fantomele lui goya"
si m am lamurit definitiv cum sta problema religiilor
cata suferinta au provocat inchizitorii

p.s. defapt,in zilele noastre,traim o inchizitie moderna..
priviti atent in jurul vostru si veti intelege

importanta este doar iubirea,pretuirea si CINSTEA!!!

LILO
Postat pe 23 Decembrie 2010 20:31
@esme

Cand asiatici apr interesele lor ei cultiva cultura, evreii sunt poporul ales, deci pot orice, arabi sunt "apostolii profetului Muhamed", iar cand europenii fac acest lucru ei sunt rasist.
Oare de ce ?

Cand vad in cercul meu de prieteni femei umiliti si batjocoriti in ultimul hal de negri, chinezi si arab, iar templele Tatalui meu Ceresc sunt batjocorite de mohamedan, chrisna, buddha etc. e ceva normal ca devin rasist. E ceva normal ca ma doare.

Daca te duci in Africa visul africanilor este sa ajunga pe pamantul alb, adica in Europa. Sacrifica inclusiv copiii lor pentru a ajunge aici.
Daca un om sacrifica propriul copil pentru interesul lui personal, ce fel de dragoste are in el ?

Europa a fost creat alb si trebuie sa ramana alba, daca nu vrem sa fim o rasa pe cale de disparitie.

Dragostea are culorea alba - care altfel e semnificatia sinceritatii, puratatii, pace, liniste, inocenta si sugereaza ca iti dau tot ce pot.

Sarbatori Fericite tuturori !

Euronationalist
Postat pe 23 Decembrie 2010 21:30
555, e discutabil ce spui tu, nu neg ca ar fi adevarat, dar e discutabil, noi crestinii avem altfel de viziune asupra vietii, alte credinte au alte obiceiuri dar au acelasi suflet ca si noi si te asigur eu ca are aceasi culoare ca si al tau, culoarea pielii isi pierde atunci importanta, iar omul ajunge sa iubeasca de cele mai multe ori cu sufletul si....iti dai seama ca stie ce culoare are sufletul acela
casperphantom
Postat pe 24 Decembrie 2010 08:32
In primul rind trebuie sa o spun ca nu ma pot abtine: mult a mai spalat pe creier pe cite unii mass-media.

Sa fii rasisist nu inseamna sa urasti si sa distrugi ce nu face parte din rasa ta ci doar sa iubesti, sa respecti si sa iti menti propria rasa .Atit. indiferent care e rasa aia.
555 are mare dreptate si simt eu ca are multe lucruri de spus dar se abtine.

Sa iti repugne cineva pentru ca doreste ca rasa lui, cea alba, sa se perpetueze....sa-mi fie cu iertare dar nu dovedeste multa intelepciune. Te-ai intrebat vreodata (dupa cum si 555 bine puncteaza) de ce doar rasa alba e considerata rasista?

si mai lasati vorbele aste mari, expresii din filme clasice "religia nu e totuna cu credinta". Ba sunt exact acelasi lucru si nu mi-e rusine sa o spun:DA, sunt alba, sunt de religie crestin-ortodoxa si cred in bunul Dumnezeu, Iisus Hristos, Fecioara Maria etc. etc.etc."

E lucru stiut chiar si de copii de scoala ca rasa alba e pe cale de disparitie, ca rasa alba a devenit o amoeba proteus fara coloana vertebrala si fara singe in vene si ca intinde linistita si celalalt obraz sa fie lovit de ...celelalte rase. Si asta din lucratura artistica a celorlati prin intermediul mass-mediei si bunul simt prost inteles al rasei albe.

Craciun Fericit tuturor si fie ca omul alb sa dainuiasca in vecii vecilor!
Ciresica
Postat pe 25 Decembrie 2010 07:45
da, diferente de caroten, hemoglobina si melanina si wtf ii pasa si de ce de nivelul carotenului. de exemplu? Dupa asta definesti oamenii?
N-am inteles niciodata isteria asta.... cu rasele.
quasaria
Postat pe 25 Decembrie 2010 11:49
De la: quasaria, la data 2010-12-25 11:49:53da, diferente de caroten, hemoglobina si melanina si wtf ii pasa si de ce de nivelul carotenului. de exemplu? Dupa asta definesti oamenii?
N-am inteles niciodata isteria asta.... cu rasele.


Ca sa-l intelegi "isteria asta ... cu rasele", in primul rand trebuie sa te cunosti pe tine insuti, dupa ce te vei cunoste, te vei iubi, iar prin iubire vei cunoaste pe creator, prin creator vei iubii pe semenii tai si in final vei da seama ca nu este nimic mai important decat sa-l protejezi tot cei alnostru si sfant.

Europa a fost dat albilor, Africa negrilor, Canaanul evreilor, etc., asta a fost voia Tatalui meu Ceresc si asta asa trebuie sa ramana !

Fiecare femeie alba e unica si nerepetabila si trebuie sa aveti grija de voi si de copii vostri mai mult decat oricand si va rog din suflet nu va lasati prostiti de globalizare.


Euronationalist
Postat pe 25 Decembrie 2010 19:17
vorbim de rase sau de religii - daca as fi budista inseamna ca devin si mongoloida, sau cum e cu creatorul per rase in situatia asta?!
quasaria
Postat pe 25 Decembrie 2010 20:29
numai intr-o cultura primitiva tinem la puritatea rasei. Sigur ca amestecul dintre rase implica multe aspecte care trebuiesc luate in considerare, dar asta nu inseamna ca este impotriva lui Dumnezeu sa se amestece rasele.
foreverme06
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:51
De la: foreverme06, la data 2010-12-25 21:51:31numai intr-o cultura primitiva tinem la puritatea rasei. Sigur ca amestecul dintre rase implica multe aspecte care trebuiesc luate in considerare, dar asta nu inseamna ca este impotriva lui Dumnezeu sa se amestece rasele.


CU CIT RASELE SE AMESTECA MAI MULT, CU ATIT GENA IESE MAI PUTERNICA. E DEMONSTRAT STIINTIFIC.
KNIGHT_31
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:59
..iar una dintre prietenele mele este creola cu ochii albastri, si la cum arata n-o reneaga precis nimeni din nici o rasa...
quasaria
Postat pe 25 Decembrie 2010 22:54
De la: foreverme06, la data 2010-12-25 21:51:31numai intr-o cultura primitiva tinem la puritatea rasei. Sigur ca amestecul dintre rase implica multe aspecte care trebuiesc luate in considerare, dar asta nu inseamna ca este impotriva lui Dumnezeu sa se amestece rasele.


Geneza 21:10
i a zis lui Avraam: "Izgonete pe roaba aceasta i pe fiul ei; cci fiul roabei acesteia nu va moteni mpreun cu fiul meu, cu Isaac."

Geneza 21:14
A doua zi, Avraam s-a sculat de diminea; a luat pine i un burduf cu ap, pe care l-a dat Agarei i i l-a pus pe umr; i-a dat i copilul, i i-a dat drumul. Ea a plecat, i a rtcit prin pustia Beer-eba.

Neemia 13/

23. Tot pe vremea aceea, am vazut pe niste iudei, care isi luasera neveste asdodiene, amonite si moabite.

24. Jumatate din fiii lor vorbeau limba asdodiana si nu stiau sa vorbeasca limba evreiasca; nu cunosteau decat limba cutarui sau cutarui popor.

25. I-am mustrat si i-am blestemat; am lovit pe unii din ei, le-am smuls parul si i-am pus sa jure in Numele lui Dumnezeu, zicand: "Sa nu va dati fetele dupa fiii lor si sa nu luati fetele lor de neveste nici pentru fiii vostri, nici pentru voi.


30. I-am curatat de orice strain si am pus randuiala in tot ce trebuiau sa pazeasca preotii si levitii, fiecare in slujba lui,


Deci este ceva normal, biblic, crestinesc, sa-l izgonest de pe pamantul tau pe toti cei care nu fac parte din rasa ta.

Europa a fost creat alba si trebuie sa ramana alba cu orice pret.


Euronationalist
Postat pe 26 Decembrie 2010 19:46
ne lasi bre ?? sunt atatea site-uri de incitare la violenta si ura interasiala, fa-te nevazut si ascunde-te in gaura ta, si asta repede ca ma enervezi, ce crezi ca aici poti sa faci si sa spui ce vrei tu,hai valea , da-te dreq de nazist prost
casperphantom
Postat pe 26 Decembrie 2010 19:54
mishto subiect...foarte in spiritul craciunului, hehehe

555, pe de-astia ca tine s-a bazat hitler in razboi. pacat ca inca sunt unii care nu au invatat nimic din istorie. bine ca in schimb se vorbeste de toleranta, si despre a fi un bun crestin. coroborat cu ce citesc pe aici suna ca o contradictie de termeni

casper, multam! craciun fericit si tie, my friend...
michelle_
Postat pe 26 Decembrie 2010 20:22
De la: garbo077555, la data 2010-12-26 19:46:10 Deci este ceva normal, biblic, crestinesc, sa-l izgonest de pe pamantul tau pe toti cei care nu fac parte din rasa ta.
Europa a fost creat alba si trebuie sa ramana alba cu orice pret.

nici crestinesc, nici biblic nu e echivalent cu "normal", 555...
quasaria
Postat pe 26 Decembrie 2010 20:31
De la: Ciresica, la data 2010-12-23 08:03:42hei, mie imi place initiativa ta, mult de tot.
Dar spune tu, cum poti sa protejezi rasa alba? cum poti face tu o femeie alba sa inteleaga ca e impotrivanaturii/Dumnezeu sa se amestece cu barbatul negru/galben?
Si nu numai rasa trebuie protejata ci si apartenenta religiosa.
De ce o crestina se cupleza cu un evreu/musulman/budist etc?
Unde este identitatea, radacinile mostenirea unei rase?
uitati-va la mulatrii: ei sunt respinsi si de negri si de albi.e normal sa fie asa. Nu apartin nici unei rase.


Mi se pare normal sa iti placa initiativa lui 555 in plin Craciun...ca si tu esti la fel de redusa ca si el...tu esti cireasa de pe tortul lui...sunteti doi rasisti ce nu si-au gasit inca locul in vreo celula...bei,si mai zici ca traiesti in america lui Vespuccio?!?cred ca inainte de a ajunge acolo ti-a spalat ceausescu creierul ce-ti mai ramasese...
mi-as dori tare mult ca cei ca voi sa fie pe cale de disparitie...
daca intr-adevar ai crede in Iisus si ai stii ce inseamna cuvantul propovaduit de el ti-ar fi rusine sa scoti din tine astfel de viermi,cireaso...
religia si credinta sunt in capul vostru aceeasi varza murata prea tare...buna doar pentru canal...
nu ma bat pe burta cu Iisus ca am multe sa-l intreb si pe el si teama mi-e ca nu va avea raspunsul pe masura...dar stiu ca el nu a propovaduit decat iubire...si asta e legea cea noua pe care a last-o posteritatii...si pentru asta nu pot decat sa-l iubesc...
pana si comunistii au recunoscut existenta lui ca persoana fizica...doar ca l-au considerat un cap de rascoala contra imperiului roman care a fost crucificat asa cum se obisnuia la acea vreme cu conducatorii,ca pedeapsa si chin suprem...nimeni pana acum nu a venit sa spuna ...uite aici mormantul lui Iisus si oasele lui...ca l-au furat..ca nu l-au furat apostolii...daca in doua mii de ani nu s-a gasit nimeni sa scoata posteritatea din impas,inseamna ca el este cel ce trebuia sa vina...cel asteptat dar neinteles de cei ce l-au ascultat...multi vad,putini pricep...
si sa revin la topic...mie mi se pare ca cel ce a deschis topicul asta,intentionat sau doar ca asta -i este limba romana ce-o vorbeste a facut niste greseli gramaticale crase,repetate, chiar si pentru un roman simplu...sa fie doar o simpla intamplare?!? mira-m-as...
markon
Postat pe 26 Decembrie 2010 21:53
cu scuze,
mi se pare unul dintre cele mai imbecile topicuri de pana acum.

si recurg la compromisul imaginar ca a aparut din neant, ca sa nu fac referire la o anume mama - mereu gravida.
a unora...
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:05
De la: eu_geminy, la data 2010-12-26 22:05:14cu scuze,
mi se pare unul dintre cele mai imbecile topicuri de pana acum.

si recurg la compromisul imaginar ca a aparut din neant, ca sa nu fac referire la o anume mama - mereu gravida.
a unora...


Ge...apar astia precum ciumpercile dupa ploaie...curios mi se pare ca inca mai gasesc adepti...oare doar pentru ca raul se prolifereaza mai repede?
inseamna ca a vut dreptate ala...manca-i-as pana lui de scriitor..."prosti,prosti...da' multi"...
markon
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:19
necesari si ei, markoane...
altfel, cum i-am putea multumi lui Dzeu ca nu suntem ca ei?!:P
:))
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:21
Ge imi esti dator... asa ca vreau eu

scuze, de ce scuze? nu trebuia sa-i ceri scuze... ca topicul tot asa e... naspa
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:23
Laura, e o placere sa-ti raman dator...:P

scuze, daca ma considera altii prea dur cu initiatorul.
desi...:)
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:25
nu esti dur... esti prea bland, si n-ai fost primul, stai linistit, l-a luat la 13-14 Casper, asa ca... mi-a fost dor de tine sa te mai vad pe aici da sa ti pup si pe tine (parca zicea cineva asa :)))) )
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:29
Laura, si mie mi-a fost dor... insa din pacate/(din fericire?) am un job nou, care ma (ex)termina (:D), iar de maine iarasi voi lipsi de aici... pana la urmatoarele zile libere, sau pana demisionez...:))
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:37
De la: Laura_M, la data 2010-12-26 22:29:42nu esti dur... esti prea bland, si n-ai fost primul, stai linistit, l-a luat la 13-14 Casper, asa ca... mi-a fost dor de tine sa te mai vad pe aici da sa ti pup si pe tine (parca zicea cineva asa :)))) )Laura...ma faci gelos desi stiu ca Ge nu are nici o vina......si eu care lipsesc de atata vreme si nu ma pupa nimeni...
sa incerc sa lipsesc de tot?!?

si apropos de topic...nu cred in Dumnezeu, dar mi-e frica de el...
markon
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:38
Markon, nu-s zgarcita, asa ca...

Ge, tata imi zicea mai de mult, cand ii spuneam ca sunt obosita si nu mai pot si ca ma termina aia la munca... de tot... si imi zicea "lasa Lali... cand ma fac patron la ferma mea de pui, te iau acolo" bineinteles ca glumea... dar eu ma gandeam serios ce-am sa fac acolo... sa iau oule, nush zau
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 22:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista retete in relatii? 126 De la: quasaria 7 Aprilie 2010 20:23
gelozia si iubirea 44 De la: florinradu80 8 Iulie 2010 16:06
Crede-ti ca exista prieteni adevarati? 42 De la: quasaria 13 Iunie 2010 22:27
Am adaugat o noua rubrica in blogul nostru de astrologie 2 De la: AGAPI_MOU 1 Septembrie 2009 22:09
FEMEILE ! DE ZIUA LOR,CIT DE ATENTI SUNT BARBATII ? 7 De la: IOANIDE 5 Martie 2012 19:54
Setari Cookie-uri