Ce sentiment frumos ... bebelusul tau care mai ieri s-a nascut face si el 1 anisor !! incepem sa crestem... si avem caracter domne , personalitate ... Chiar este adevarat ca un bb te schimba psihic dar si fizic ![]() |
||
nicolekyty10 Postat pe 14 Martie 2010 10:40 |
||
---|---|---|
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el .Nu ne-ai plictisit ca trecem si noi prin aceleasi sentimente ca si tine stai sa ne vezi la urmatorul atunci sentimentele vor fi la patrat ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Martie 2010 11:05 |
||
multumesc !! la asta sa stii ca nu mam gandit... pupici ![]() ![]() |
||
|
||
nicolekyty10 Postat pe 14 Martie 2010 19:18 |
||
sa-ti traiasca bebicul. si bebelina mea duminica pe 21 martie face 1 anisor si face numai prostioare,nu mai are stare vrea afara,vrea sa mearga,nu sta locului nici 5 min.dar e foarte dragalasa cand incearca sa vb . | ||
ionela_miruna Postat pe 15 Martie 2010 09:07 |
||
LA MULTI ANI !!! Sa-ti traiasca bebelina !! probabil de acum in colo o sa inceapa distractia cu bebei nostri... invatam sa vrb ,sa mergem ![]() |
||
nicolekyty10 Postat pe 15 Martie 2010 10:20 |
||
bebe al tau a inceput sa mearga?la noi miruna a inceput sa faca cativa pasi si dupa aceea cade in fundulet ,e asa haioasa. | ||
ionela_miruna Postat pe 15 Martie 2010 10:23 |
||
buna fetelor cred ca orice mamica este mandra de copilul ei este ceva normal si natural si copilul meu are 1 an si 4 luni si sunt asa scumpi in perioada asta cand merg ei zici ca sunt pinguini ![]() sa va traiasca bebei la toate si sa va bucurati de ei ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 11:16 |
||
ai dreptate a fi mama e cel mai frumos sentiment de pe pamant!!!!!poate nici nu ne dam seama cat de mult ne schimba faptul ca suntem mame desi uneori `meseria` de mama nu e cel mai usor lucru,dar cand ne uitam la copilasii nostrii,suntem f f fericite si implinite,nu conteaza ca-i luni sau duminica ca ne trezim devreme si ne culcam tarziu in fiecare zi bebeii nostrii ne fac foarte fericite ![]() ![]() ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 13:30 |
||
mult inainte szilvia sa fiti sanatoase,noi am facut 1 an si 5 luni si desi suntem cam bolnaviori sau vorba ta nu conteaza nici programul si nici rutina este un sentiment placut sa fi mama cu bune si cu rele. ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:02 |
||
anaRobert imi pare rau ca sunteti bolnaviori va doresc sanatate multa multa ,sa revii cu vesti bune despre bebe ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 23 Martie 2010 16:48 |
||
multumesc szilvia suntem mai binisor mai tusim putin si suntem infundati dar ne facem noi bine ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:37 |
||
ana ma bucur ca sunteti mai binisor!!!sanatate multa! ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 24 Martie 2010 10:43 |
||
msik la fel szilvia.da ce-i cu tine nu prea ai mai intrat pe forum,de ce? | ||
anaROBERT Postat pe 29 Martie 2010 02:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu bea apa! Please help! | 8 | De la: andrajuganarucalin 3 Aprilie 2009 20:30 |
Motive pentru care incepeti munca mai repede de 2 ani de la nastere | 1 | De la: ancamts 7 Martie 2009 14:15 |
Nastere naturala sau cezariana? | 7 | De la: garbo_1708 29 Aprilie 2012 09:48 |
|
||
Pentru bebe care varsa, reflux | 4 | De la: ina_rebeca 18 Octombrie 2009 12:27 |
dermatita atopica | 15 | De la: LUMI73 12 Mai 2011 14:33 |
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit