Buna ziua mamici...vroiam si eu sa va intreb daca stiti de la ce varsta apar visele la bebeii nostri? fetita mea are 1 an si 2 luni si de vreo saptamana incepe sa planga in somn instantaneu si apoi dupa cateva secunde adoarme iar. se poate sa viseze ceva urat si sa se sperie?? multumesc | ||
horobeanu Postat pe 12 Septembrie 2009 10:00 | ||
---|---|---|
buna.... din cate am citit si eu pe net visele apar la bebei in jurul varstei de 10-12 luni.... se poate sa fi visat ceva urat sau ceva ce a vazut in timpul zilei si nu i-a facut placere....stai sa vezi mai tarziu cand o sa inceapa sa vorbeasca in somn.... printesa mea a cum cateva seri vb in somn: "mamaie ana"(sa ii dau bomboana lu ana) in ziua aia l-e luasem bomnoane si ne intalnisem cu prietena ei si imi spunea sa ii dau bobo si lu ana... si ea noaptea a visat faza asta cu bomboanele...ca pe mine si pe sotul ne bufnea rasul... si dupa a dormit dusa nu a mai spus nimik ca sotul statea cu telefonul pregatit sa o inregistreze.. ![]() ![]() | ||
deliarebecca Postat pe 12 Septembrie 2009 13:07 | ||
macar sa-mi duc aparatul in camera lui sebi sa-l am pregatit nu de alta poate-l apuca si pe el vorbitul in somn ![]() chestiunea se repeta chiar si de 2-3 ori pe noapte dar doar cand ii apar dintisorii in rest doarme dus ![]() | ||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Septembrie 2009 14:13 | ||
Bia acum se trezeste din ora in ora noaptea, dar asta e din cauza maselelor care-i ies. oofffff, de vreo 4 nopti nu mai stiu ce sa facem noaptea. ![]() ![]() | ||
horobeanu Postat pe 12 Septembrie 2009 18:02 | ||
Bebe viseaza inca din burtica mamei (nu s-a descoprit inca ce ar putea visa), dar cred ca pana la o anumita varsta nu se pot manifesta. Fetita mea de 1 an si 8 luni s-a trezit plangand si cand am intrebat-o ce a visat mi-a zis HAM HAM si mi-a aratat burtica. Visase ca un cutu rau o muscase de burtica :) Pupici la pitici. | ||
claudia07 Postat pe 28 Septembrie 2009 08:20 | ||
Si a mea visa, cel putin asa cred, cind avea 1 an si ceva se trezea urlind si dupa iteva momente adormea la loc.Acum ca e mai mare )2 ani si 5 luni) mi-a cazut din pat alergind dupa personajele ei preferata ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
alinakatt Postat pe 28 Septembrie 2009 11:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gauri in ureche pentru cercei | 1 | De la: sweet_lacry 12 August 2009 23:26 |
MAMICI, CE FACETI CAND COPILUL NU MANANCA?! | 13 | De la: anaROBERT 31 Martie 2010 16:34 |
unde sunteti oameni cu suflet? | 1 | De la: kidz007151 16 Iunie 2010 08:57 |
buna mamici | 2 | De la: raluca08 2 Noiembrie 2009 15:50 |
Am nevoie urgent de ajutooor:( | 433 | De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 19:21 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?