Cei care au încercat diete pentru slăbire, știu deja că nu este suficient să îți schimbi doar stilul alimentar pentru a pierde surplusul de kilograme în ritmul dorit. De aceea, în astfel de situații, corpul are nevoie și de mișcare, dar și de alte „ajutoare” cum ar fi suplimentele naturale, masajul și așa mai departe, ca rezultatele să apară fără a înrăutăți starea de sănătate. Vă propunem 5 suplimente naturale și ceaiuri care vin în ajutor luptei cu surplusul de kilograme.

5 Suplimente naturale și ceaiuri pentru slăbire sănătoasă

Extract din rădăcina de Coleus forskohlii standardizat la 10% și 20%

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Produsul Forskohlin Lean & Tone conține un extract standardizat la 10% și 20% de Coleus korskohlii numit ForesLean® ce poate modifica raportul dintre masa corporală slabă și țesutul adipos, în favoarea masei corporale slabe, ducând la îmbunătățirea sănătății întregului organism, explică N. Kalyanam, Ph. D, președintele de cercetare și dezvoltare al Sabinsa Corporation "Efectul poate fi măsurat prin scăderea raportului talie / sold și a indicelui de masă corporală."

Forskolin este responsabil de stimularea metabolismului și arderea grăsimilor prin creșterea Adenozinei Monofosfat Ciclice (cAMP).

Beneficii:

 • Conține ingrediente studiate clinic
 • Poate ajuta în pierderea în greutate și reducerea țesutului gras;
 • Produsul favorizează stimularea metabolismului și arderea grăsimilor;
 • Ajută la tonifierea masei musculare;
 • Îmbunătățește indicele de masă corporală.

Silhouette Help

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Beneficii:

 • Reglarea și menținerea greutății corporale în timp;
 • Arderea grăsimilor excedentare;
 • Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei;
 • Detoxifierea și protecția ficatului;
 • Stimularea circulației periferice;
 • Îmbunătățirea digestiei și reducerea durerilor abdominale;
 • Eliminarea asteniei și reducerea oboselii;

Slăbire Max

Produsul poate fi achiziționat de aici

Adjuvant în curele de slăbire și în managementul natural, eficient și de durată al greutății. Extractul de Garcinia contribuie la scăderea rapidă în greutate prin inhibarea poftei de mâncare și menținerea unui echilibru energetic sigur datorită conținutului de gume rezinice, acid tartric și acid hidroxicitric ce scad gradul de transformare al glucidelor în grăsimi și intensifică procesele de oxidare totală a zaharurilor. Similar, rădăcina de Cicoare are și ea o acțiune anorexigenă. Frunzele de Păpădie au acțiune diuretică (datorită conținutului mare de potasiu), hipocolesterolemiantă și depurativă, facilitând eliminarea toxinelor și a reziduurilor toxice ce se acumulează în țesuturile grase. Florile de Șoc și mătasea de Porumb au și ele o acțiune diuretică, fiind benefice în stimularea eliminării excesului de lichide și acid uric din organism. Volbură are o acțiune purgativă neiritantă, fiind utilă în reglarea tranzitului intestinal. Ceaiul verde reglează metabolismul lipidelor și conținutul său în theină ajută la reducerea stărilor de oboseală caracteristice curelor de slăbire. Lecitina este prezentă în învelișul protector al fibrelor nervoase și contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos Acțiune detoxifiantă, diuretică, hipocolesterolemiantă, anorexigenă, energizantă și purgativă.

Ceai de slăbit

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Ceaiul este utilizat în cure de slăbire, la normoponderali pentru detoxifiere și revigorare.

Compoziție: Senna, ceai verde, flori de soc, păpădie, mentă, hibiscus.

5-Htp Slăbire

Produsul este disponibil aici.

Datorită compoziției complexe și bine alese, produsul 5-HTP Slăbire asigură o slăbire sănătoasă, progresivă, eficientă și de durată. Acesta reduce imediat pofta de mâncare (în special pofta de dulciuri), este antioxidant, tonic, hipolipemiant, stimulează arderea grăsimilor pentru a produce energie, asigura digestia corectă a alimentelor și transformarea lor în nutrienții și energia necesare organismului, este diuretic și anticelulitic.

Foto prezentare articol: Shawn Hempel/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri