Infertilitatea pare să devină o problema tot mai mult întâlnită în cuplurile moderne. Doar o parte dintre parteneri sunt depistați cu diferite anomalii care interferă cu fertilitatea, însă pentru multe cupluri cauzele pentru care nu reușesc să conceapă un copil rămân necunoscute. Vă recomandăm tratamente naturiste și suplimente alimentare care susțin fertilitatea le femei și bărbați.

Tratamente naturiste care susțin fertilitatea: pentru femei și bărbați

Vitex SOLARAY

Produsul poate fi comandat de aici.

Echilibrează sistemul hormonal feminin și favorizează fertilitatea.

Efecte și beneficii:

  • reducerea manifestărilor premenstruale (bufeuri, iritabilitate, congestia sânilor, tulburări de dispoziție, crampe abdominale, dureri la nivelul capului sau în zona superioară a gâtului, tulburări de somn):
  • reducerea nivelului prolactinei prin efect agonist - similar dopaminei
  • creșterea nivelului melatoninei în timpul somnului
  • reglarea ciclului menstrual, reducerea chisturilor ovariene, menținerea structurii normale a aparatului genital feminin și a fertilității:
  • creșterea nivelului progesteronului (stimulează eliberarea hormonului luteinizant-LH)
  • reducerea manifestărilor în perimenopauza;
  • echilibrarea raportului estrogeni/progesteron
  • reducerea efectelor cauzate de excesul de prolactina la bărbați
  • reducerea manifestărilor determinate de secreția de prolactină la nivel hipofizar

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri

Fertilovit F or2 plus DHA, Gonadosan, Tratament preconceptional

Produsul poate fi comandat de aici.

Fertilovit F or2 plus DHA este un complex ortomolecular de vitamine și minerale pentru asigurarea aportului nutrițional înainte de sarcină, în timpul sarcinii și în perioada alăptării, pentru protecție, siguranță și bunăstare. Produsul conține vitamine, minerale, colină, DHA, EPA și coenzima Q10.

Medicina ortomoleculară reprezintă “ moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe idea unui mediu nutritional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Aportul matern al acidului docosahexaenoic (DHA) contribuie la dezvoltarea normală a creierului și ochii fătului și ale sugarilor alăptați. Efectul benefic se obține cu un aport cotidian de 200 mg DHA în plus față de aportul zilnic recomandat pentru acizi grași omega-3 pentru adulți, adică: 250 mg DHA și acid eicosapentaenoic (EPA).

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Aport zilnic suplimentar de 400 μg de acid folic timp de cel puțin o luna înainte și până la trei luni după concepție crește statutul de folat matern. Statutul scăzut de folat matern este un risc factor în dezvoltarea defectelor tubului neural la fătul în curs de dezvoltare. (conform European Food and Safty Administration)

Telom-R Fertilitate Bărbați

Produsul este disponibil aici.

Pe fondul problemelor de alimentație și de stil de viață, apar la bărbați tulburări de fertilitate. Soluția este relansarea activității hormonale a bărbatului, ce va determina îmbunătățirea concentrației de spermatozoizi cu morfologie normală, precum și creșterea motilității acestora. Îmbunătățirea alimentației, efortul fizic constant și anumite principii active pot ajuta la îmbunătățirea calității spermei, după cum o arată studiile științifice.

5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

De pildă, extractul de Astragalus îmbunătățește motilitatea, în timp ce Boswellia acționează la nivelul glandei pituitare care, la rândul său, eliberează principalul hormon care declanșează spermatogeneză.

  • contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale
  • contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge
  • contribuie la buna funcționare a sistemului endocrin

Ginseng Siberian

Perodusul poate fi comandat de aici.

Ginsengul Siberian, una din cele mai prețioase plante, este recunoscută pentru proprietățile energizante și revigorante. Are și proprietăți imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante; stimulează funcția sexuală și crește libidoul.

Super Fecund Bărbați

Produsul poate fi achiziționat de aici.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Susține fertilitatea masculină și energia sexuală naturală. SuperFecund Bărbați conține o formulă complexă, din extracte naturale specializate pentru a crește calitatea spermei, pentru a susține funcțiile prostatei și pentru a stimula apetitul sexual.

Credit foto: mapo_japan/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri