Rețetă de salată de alge
Această salată este răcoroasă și revigorantă, putând asorta multe preparate.
- 200 gr alge marine deshidratate
- 100 gr urechi de lemn deshidratate
- 10 gr semințe de susan
- 30 ml de sos de soia
- 30 ml de oțet chinezesc
- Opțional 10 ml sos chilli
Mod de preparare: se lasă algele și urechile de lemn la hidratat, aproximativ 30 minute, apoi se vor pune într-o strecurătoare și se vor spăla cu grijă.
Apoi se taie sub formă de tăiței algele hidratate și spălate. Se pun algele și urechile de lemn într-un bol și se adaugă peste ele semințele de susan, chilli, sosul de soia și oțetul chinezesc. Se vor amesteca ingredientele, după care vom lăsa salata de alge la rece pentru o oră. În acest timp algele și ciupercile vor absorbi aromele delicioase ale sosurilor folosite.
Poftă bună!
Foto: pixabay.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie