9 Iulie 2020 publicat în Tratamente naturiste 126 share-uri

Uleiurile sunt frecvent folosite în cosmetică, atât pentru îngrijirea părului, cât și a tenului sau a pielii în general. Vă prezentăm cele mai bune uleiuri care asigura strălucirea, regenerarea, creșterea și hidratarea părului.

Uleiul de ricin pentru păr - regenerare

Puteți comanda acest ulei de ricin de pe Notino.ro

Uleiul de ricin este folosit de multă vreme pentru îngrijirea părului, hrănind firul de par de la rădăcina până la vârf. Uleiul de ricin stimulează, de asemenea, creșterea părului și indesirea acestuia, prevenind căderea. Așadar uleiul de ricin este minunat pentru persoanele cu parul fin sau rar, păr care crește greu sau care nu reușesc să își lase părul lung.

Uleiul de cocos pentru păr – strălucire desăvârșită

Va recomandam acest ulei de cocos organic, disponibil pe Obio.ro

Uleiul de cocos este tot mai apreciat de persoanele care îl folosesc pentru îngrijirea podoabei capilare. Se folosește extrem de ușor, pur și simplu se aplică pe par și se lasă să acționeze aprozimativ o oră, apoi părul se spală cu șampon, în mod obișnuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

După folosire, părul rămâne mătăsos și foarte strălucitor. Este recomandat persoanelor cu păr tern, par vopsit, uscat sau fragil.

Uleiul de jojoba pentru păr – sănătate și tinerețe

Vă recomandăm acest ulei de jojoba disponibil pe Plantum.ro

Uleiul de jojoba este bolgat în vitamine și antioxidanți, hrănind firul de păr și regenerându-l, mai ales dacă este folosit pentru o perioadă mai lungă de timp. Uleiul de jojoba hrănește și scalpul, înmoaie cojile de la acest nivel și combate eficient mătreața. Folosind pe termen lung, uleiul de jojoba scade riscul de albire prematură a firelor de păr, întărește rădăcina capilară, reduce efectele dermatiteti atopice, fiind un bun adjuvant în tratarea acestei patologii.

Ulei de argan pentru păr – pentru păr uscat sau deteriorat

Vă recomandăm acest ulei de argan – disponibil pe Vegis.ro

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Uleiul de argan îngrijește blând firul de păr, îl fortifică și îi conferă o strălucire intensă. Este indicat atât în îngrijirea părului natural, cât și a celui vopsit și accentuaza culoarea părului, aceasta devine mai intensă, mai strălucitoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri