Semintele de chimen negru reprezinta un remediu absolut exceptional mentionat chiar si in Biblie si in Coran, cartea sfanta a islamului. Studiile recente au confirmat proprietatile extraordinare ale chimenului negru si ale uleiului din seminte de chimen negru:

Datorita efectului lor imunomodulator, semintele de chimen negru sunt excelente si in afectiunile autoimune cand propriul sistem ataca organismul. In combinatie cu usturoiul, se spune ca semintele de chimen negru pot regla dezechilibrul care permite celulelor imune sa distruga celulele sanatoase.

Proprietatile medicinale si beneficiile semintelor de chimen negru / uleiului de chimen negru

Spre deosebire de alte plante populare recomandate pentru imunitate, precum echinaceea sau soc, chimenul negru actioneaza in mod diferit, crescand functia imunitara a organismului fara a incuraja o reactie imuna orientata impotriva tesuturilor sanatoase din organism.

Conform Health Impact News, semintele de chimen negru au proprietati extraordinare si pot preveni si chiar stopa dezvoltarea celulelor canceroase. Uleiul obtinut in mod corect in aceste seminte poate fi folosit ca adjuvant naturist, pe langa tratamentele medicale, in tratarea acestei maladii atat de necrutatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Un studiu efectuat in 2014 de cercetatorii din Arabia Saudita a aratat ca uleiul de chimen negru a redus populatia de celule canceroase vii (din plamani), modificand morfologia celulara. Conform cercetatorilor arabi, cu cat s-a folosit o concentratie mai mare de ulei de chimen cu atat mai mare a fost gradul de distrugere a celulelor canceroase.

De asemenea, uleiul din seminte de chimen negru are proprietatii anti-inflamatorii si este folosit si in tratarea reumatismului. Se poate lauda si cu efecte anti-obezitate, stimuland metabolismul si digestia.

Sub forma de pudra sau ca seminte, chimenul negru este eficient in tratarea anumitor afectiuni ale tractului digestiv precum gaze, colici, dizenterie, hemoroizi. Are si proprietati antihistaminice ceea ce il recomanda ca remediu naturist si in tratarea alergiilor, astmului, bronsitei si chiar in cazul gripei porcine, se arata pe WebMD.

Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! A contat cine a zbierat mai tare Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Chiar daca mai trebuie efectuate cercetari in acest domeniu, cele actuale ne arata ca uleiul de chimen negru are un efect benefic si in cazul diabetului de tip 1 si de tip 2. Conform unui articol publicat in “Journal of Endocrinology and Metabolism", uleiul de chimen negru a cauzat “regenerare graduala partiala a celulelor pancreatice beta”. De asemenea, cercetarile pe soareci au aratat ca uleiul din seminte de chimen negru poate preveni dezvoltarea diabetului de tip 1. Creste totodata sensibilitatea la insulina a celulelor ficatului, ceea ce previne diabetul de tip 2.

Cercetatorii au descoperit ca 2 grame de chimen negru luate in fiecare zi pot reduce nivelul de zahar din sange si rezistenta la insulina, crescand functia celulelor beta din pancreas in cazul diabetului 2. Mai multe detalii pe www.ncbi.nlm.nih.gov.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri