Cand renunti la carne, ai mai multa energie si pielea devine mai luminoasa. Si nu doar atat!

Via Healthy.Kudika.ro

Beneficiile dietei vegane: Corp mai sanatos

Probabil ca esti deja familiara cu impartirea alimentelor in acide si alcaline. Cele acide precum carnea, branza si hrana procesata genreaza o crestere a inflamatiei din interiorul corpului la cateva ore dupa ce au fost consumate. Grasimea animala inhiba functionarea areterelor si provoaca inflamatia plamanilor. Efectele pe termen lung se manifesta sub forma bolilor cardio-vasculare, diabetului, bolilor auto-imune si chiar a cancerului. Dietele bazate pe plante sunt anti-inflamatorii in mod natural.

Beneficiile dietei vegane: Nivel scazut de colesterol

Carnea rosie si alba, branza si alte produse de origine animala contin grasimi saturate care genereaza cresterea nivelului de colesterol. Apoi, efectele negative se tin lant. Infarctul este doar unul dintre acestea. Studiile au demonstrat ca trecerea la o dieta vegetariana duce la scaderea nivelului de colesterol cu pana la 35%.

Foto: Pixabay

Beneficiile dietei vegane: Prevenire aparitiei diabetului de tip 2

Cercetarile au demonsrat ca o dieta vegetariana are un rol important in prevenirea aparitiei diabetului. Grasimea de tip animal si conservantii din carne lezeaza celule pancreatice, genereaza inflamatii si crestere in greutate si chiar impiedica buna functionare a insulinei.

Citeste mai departe pe Healthy.Kudika.ro


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Beneficiile dietei vegane.