Ingrijeste-ti tenul in trei pasi simpli!

Sa ai gija de tenul tau este un lucru esential indiferent de varsta. Este un ritual pe care il respectam cu sfintenie pentru ca noi femeile stim cat este de important sa te simti bine in pielea ta si acest lucru sa se vada pe chipul tau.

Pentru ca frumusetea naturala este din ce in ce mai apreciata, astazi nu o sa povestim despre tehnicile de machiaj, contouring sau cum sa iti ascunzi imperfectiunile. Astazi vom descoperi cum poti avea grija de tenul tau in trei pasi simpli pentru ca tu sa nu mai treci niciodata peste ritualul de frumusete ideal.

Foto: Romariolen, Shutterstock

Curatare

Primul si cel mai important pas, curatarea tenului este esential si nu trebuie sa lipseasca in nicio zi a riatualului tau. Ai grija ca toate impuritatile care s-au strans pe parcursul zilei sa nu ramana acolo si peste noapte.

Hidratare

Dupa ce tenul este curat si gata de urmatorul pas, trebuie sa ai la indemana o crema hidratanta pentru ca elasticitatea pielii tale sa nu aiba de suferit. Aplica aceasta crema dimineata si seara, iar tenul tau iti va multumi in fiecare zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Hranire

Dupa ce tenul este curatat si hidratat, este momentul ideal sa ii oferi nutrientii de care are nevoie in functie de tipul acestuia. Un ser sau un ulei sunt alegerea perfecta. Pune cateva picaturi in palme, incalzeste-l cateva secunde si aplica-l pe fata prin miscari circulare.

Asta este tot ce trebuie sa faci pentru un ten radiant in fiecare zi!

foto prima pagina:Ruslan Semichev, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri