Fiecare zodie are cate o pozitie de Yoga ce o ajuta sa stabileasca un echilibru interior de nezdruncinat. Fie ca sunt exercitii de respiratie, miscari de intindere a muschilor sau de concentrare, ele reusesc sa actioneze acolo unde se intalnesc cele mai mari afectiuni.

Balanta

Destinul tau este acela de a cauta echilibrul perfect toata viata si asta te face sa muncesti din ce in ce mai mult si sa reusesti prin diverse metode sa atingi din cand in cand un echilibru complet.

Cele mai benefice pozitii pentru tine sunt "Vulturul" sau "Copacul Clasic". Acestea reusesc sa aduca in acelasi punct ratiunea, sentimentele, sufletul si legatura extraordinara pe care o ai cu natura astfel incat sa te echlilibrezi precum o balanta veritabila.

Scorpion

Tu traiesti totul la o intensitate superioara fata de cum o fac celelalte native ale zodiacului pentru ca pui pasiune in tot ceea ce faci. Ai nevoie de poziti care sa puna in valoarea aceasta putere pe care nu o afisezi in mod direct.

Cele mai bune pozitii de yoga pe care ai putea sa le incerci sunt "Razboinicul mandru" si "Eroul", pozitii ce se concentreaza pe respiratie profunda si ajuta la o meditatie intensa. In acelasi timp, aceste pozitii reusesc sa canalizeze forta interioara catre toate celelalte sectoare ale vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Sagetator

Tu ai un spirit aventuros foarte bine dezvoltat asa ca tie ti se potrivesc cel mai bine lucrurile care sa te provoace sa incerci de fiecare data altceva pentru ca altfel te plictisesti repede si pornesti in cautare de noi aventuri si noi procovari interesante.

"Porumbelul Asezat" sau "Lotus", sunt doar cateva dintre cele mai complexe pozitii care te vor determina sa mergi mai departe si sa incerci ceva si mai complicat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri