Fiecare zodie are cate o pozitie de Yoga ce o ajuta sa stabileasca un echilibru interior de nezdruncinat. Fie ca sunt exercitii de respiratie, miscari de intindere a muschilor sau de concentrare, ele reusesc sa actioneze acolo unde se intalnesc cele mai mari afectiuni.

Capricorn

Tu reusesti sa iti structurezi foarte bine tot ceea ce ai de facut si sa te organizezi astfel incat nimic sa nu iti scape sau sa ramana nerezolvat. De aceea ai nevoie de pozitii foarte bine realizate si cu instructiuni clare astfel incat sa intelegi exact cea ce ai de facut.

Cele mai potrivite miscari pentru tine sunt "Pisica", "Vita" si miscari de inainte-inapoi pentru stabilirea unui echilibru intre corp, minte si suflet, un echilibru de care ai permanenta nevoie in viata ta.

Varsator

Cele mai mari probleme ale tale se afla la nivelul sistemului nervos unde se aduna cele mai multe tensiunii si de unde pornesc cele mai frecvente afectiuni si dereglari ale organismului astfel incat functionarea acestuia nu se afla in echlibru.

Stilurile Hatha si Kundalini se focuseaza pe respiratie si ajuta foarte mult la detensionarea si eliberarea enegriilor negative astfel incat starea de relaxare sa se instaleze rapid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Tu ai cele mai intalnite probleme in ceea ce priveste mintea si modul in care o folosesti, modul in care o determini sa actioneze. Te incarci cu mult prea multe informatii inutile si ajungi la o oboseala cerebrala neplacuta.

Cele mai benefice pozitii pentru eliberarea mintii sunt "Jumatate de Luna" si "Pozitia Dansatorului". Ele reusesc sa iti oxigeneze creierul si sa il detensioneze astfel incat sa se relaxeze in liniste.

foto prima pagina: femeie in parc, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri