Fiecare zodie are cate o pozitie de Yoga ce o ajuta sa stabileasca un echilibru interior de nezdruncinat. Fie ca sunt exercitii de respiratie, miscari de intindere a muschilor sau de concentrare, ele reusesc sa actioneze acolo unde se intalnesc cele mai mari afectiuni.

Rac

Nici racii nu sunt fani ai exercitiilor fizice si ai efortului. Sunt mai comozi si nu pun prea mult pret pe felul in care arata atata timp cat ei se simt bine in pielea lor. Au nevoie de miscari usoare care sa ii faca sa se indragosteasca de sport pentru ca mai apoi sa incerce si ceva mai dificil.

Una dintre cele mai bune pozitii este "Luna" care se regaseste in stilul Hatha. Sunt in mare parte miscari feminine care readuc stabilitatea emotionala si intaresc zonele sensibile.

Leu

Cel mai bun lucru pe care stii sa il faci este sa stralucesti de fiecare data cand te afisezi undeva si asta pentru ca te-ai nascut cu o deosebita abilitate de a atrage privirile admirative ale celor din jur.

Pozitia perfecta pentru tine este "Salutul Soarelui" pentru ca te ajuta sa transmiti si celor din jur un strop din stralucirea ta. Poti sa te autointitulezi si regina tuturor pozitiilor de yoga, pentru ca ai deja rangul regal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Fecioara

Tu esti un semn de pamant si acest lucru determina o legatura puternica cu natura care iti permite sa mentii un echilibru in fiecare sector al vietii tale, un echilibru ce te ajuta sa ai o viata exact asa cum iti doresti.

Cea mai buna pozitie prin care reusesti sa pui in armonie trupul si mintea o sa o regasesti in stilul precis Iyengar care iti va echilibra sistemul nervos si va crea o conexiune puternica intre corp, minte, suflet si natura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri