Exista multe alimente care au proprietati curative. Dar mai mult decat atat, acestea ne ajuta sa slabim, sau sa ne pastram greutatea ideala si vitalitatea de zi cu zi. Nu este o mare filozofie de viata, este o idee simpla care te ajuta sa traiesti mai bine. Include aceste alimente cat mai des in dieta ta, gaseste modalitati de a te imprieteni cu ele si de a le considera savuroase. La numarul 4 gasesti o surpriza aromata!

4. Scortisoara

Poate ca scortisoara este realmente o surpriza in aceasta lista. Pare greu de crezut ca un aliment pe care il foloseam mai degraba datorita aromei sale, este de asemenea foarte bun pentru santate si dieta. Presara cu generozitate scortisoara peste cerealele tale, sau peste merele coapte. Acest lucru te va ajuta sa iti regularizezi presiunea sangelui, ceea ce este un aspect important in mentinerea unei greutati ideale.

5. Lamaile

Lamaile sunt un detoxifiant natural si, atunci cand le consumam, produc un efect alcalin in corpul nostru. De aceea sunt ideale in procesul de slabire. In fiecare zi, dupa trezire, bea un pahar de apa cu lamei. De asemenea, poti adauga lamaie si in diverse preparate cum ar fi salate sau peste. Efectul este de asemenea benefic.

Iti mai recomandam si: Dieta cu CEAI DE MUSTEL SI LAMAIE: Scapa de kilograme si de stres!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

6. Sucurile proaspete din legume si fructe

Sucurile din vegetale proaspete sunt foarte benefice dietei, pentru intregul organism, pentru sanatate. Sucurile proaspete sunt o sursa complexa de antioxidanti, necesari corpului. Alege legumele si fructele verzi si cele bogate in apa: spanac, castraveti, mere, pere, lamaie, pepene si ginger, de exemplu, dar exista o sumedenie de variatiuni. Alege gusturile care iti plac cel mai tare.

Iti recomandam si: (VIDEO) Reteta foarte sanatoasa de Smoothie!

7. Legumele proaspete verzi

Ma ales ca acesta este sezonul ideal, consumati pe cat posibil vegetale proaspete si verzi. In general, incercati sa consumati legume si fructe de sezon, atunci cand acestea sunt cele mai bogate in minerale si vitamine. Consuma in aceasta perioada spanac, salate, patrunjel, marar, brocoli, castraveti, dovlecei, ceapa verde, pastai de fasole verde. Exista nenumarate retete de salate pline de savoare. Fa-ti zilele mai proaspete si mai frumoase si incearca-le.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Citeste si: 5 verdeturi de primavara de introdus in dieta de detoxifiere. ASAP

Papadie, verde cu magie! 10 beneficii puternice ale consumului de frunze de papadie




Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri