Exista multe alimente care au proprietati curative. Dar mai mult decat atat, acestea ne ajuta sa slabim, sau sa ne pastram greutatea ideala si vitalitatea de zi cu zi. Nu este o mare filozofie de viata, este o idee simpla care te ajuta sa traiesti mai bine. Include aceste alimente cat mai des in dieta ta, gaseste modalitati de a te imprieteni cu ele si de a le considera savuroase. La numarul 4 gasesti o surpriza aromata!

Exista multe alimente care au proprietati curative. Dar mai mult decat atat, acestea ne ajuta sa slabim, sau sa ne pastram greutatea ideala si vitalitatea de zi cu zi. Nu este o mare filozofie de viata, este o idee simpla care te ajuta sa traiesti mai bine. Include aceste alimente cat mai des in dieta ta, gaseste modalitati de a te imprieteni cu ele si de a le considera savuroase. Persoanele care arata si se simt bine, in general, mananca si foarte

Chiar daca esti obisnuita cu un anume tip de alimentatie, asta nu inseamna ca nu poti sa iti dezveti organismul de cartofi prajiti, grasimi sau carbohidrati daunatori (produse de patiserie, paine alba, etc). Imagineaza-ti ca te muti in alta tara si acolo esti nevoita sa te adaptezi unui nou stil alimentar. La inceput,gusturi sau alimente obisnuite acolo, nu iti plac, dar pe urma incepi sa le adori. Si din experienta ta e posibil sa fi intalnit un aliment ce la inceput nu ti-a placut deloc, pentru ca mai apoi, sa il gasestei cu adevarat gustos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

Foto: Shutterstock.com; femeie, bucatarie, legume, dieta

Acestea sunt cele 7 Super – alimente gustoase si ideale pentru sanatate si aspect fizic. BUN-VENIT in Tara trupurilor fericite! ;)

1. Supa

Supele se prepara foarte usor din vegetale curatate si fierte. Este un aliment foarte sanatos si ar trebui sa fie unul dintre alimentele de baza din dieta ta. Daca este facuta din legume de sezon, supa este cu atat mai gustoasa si mai sanatoasa. Poti adauga si peste sau carne slaba de pui, galuste, fidea sau orez. Supa este un aliment foarte benefic organismului, ajuta digestia, iti da o senzatie de satietate si este de asemenea foarte hranitoare, fara sa aiba prea multe calorii.

2. Uleiul extravirgin de cocos

Multi experti in hrana sanatoasa sunt de parere ca uleiul extravirgin de cocos este un super-aliment. Are proprietati anti-imbatranire si hidrateaza. Pentru alimentatie este nemaipomenit de asemenea si poate sa fie o alternativa excelenta la uleiul de floarea soarelui.

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

3. Otetul de mere

Otetul de mere este o sursa completa de minerale, vitamine, enzime si amino-acizi. Alegeti mereu un otet de mere de calitate si folositi-l la gatit.

Foto main: Shutterstock.com; femeie, femeie fericita, levantica


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri