Anumite remedii naturiste sunt deosebit de benefice in completarea tratamentului unei anemii feriprive (prin carenta de fier).

4 Extract din mladite de tamarix

Acest extract stimuleaza producerea globulelor rosii: se administreaza 30 de picaturi intr-un pahar cu apa, de trei ori pe zi, inainte de masa.

5 Sirop de urzica

Siropul de urzica este un excelent antianemic, dar trebuie preparat atunci cand se gasesc urzici proaspete. Urzicile se mixeaza pana se obtin 100ml de suc, se adauga 100g miere si se pun la foc mic, pana se obtine un sirop.

6 Produse apicole

Produsele stupului sunt remineralizante, vitaminizante si antianemice. Se recomanda indeosebi consumul de polen si laptisor de matca.

7 Decoct antianemic

Un decoct cu proprietati antianemice deosebite, daca este consumat zilnic, timp de cateva luni, este cel din radacina de talpa-gastei si radacina de cicoare.

8 Galbenus de ou

De trei ori pe zi, dupa fiecare masa, consumati un galbenus crud amestecat cu zeama de lamaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Împreună în arte și simțiri Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

9 Apa de tarate

Se adauga 3-4 linguri de tarate intr-un litru de apa si se lasa de seara pana dimineata, apoi se strecoara si se consuma in locul apei. Apa de tarate contine vitamine din complexul B si minerale.

sursa foto: sxc.hu; shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri