Beneficiile strugurilor
Intre sortimentele de struguri, pozitia de lider o ocupa totusi strugurele negru, datorita continutului de RESVERATROL, un colorant polifenolic de culoare violet inchis spre negru, cel mai puternic factor natural antioxidant cunoscut.
Valoarea nutritionala a strugurilor per 100 de grame produs este de:
- Carbohidrati 18g
- Proteina 0.7g
- Grasimi sub 1g.
Strugurii sunt alimente ideale pentru detoxifierea si fortificarea organismului, datorita cantitatilor importante continute de:
- vitamine din complexul B: B1, B2, B3, B5, B6
- magneziu
- fosfor
- potasiu
- zinc
- fier
- vitamina C
- caroten
- flavonoizi
- antioxidanti
- coenzima Q10.
sursa foto: shutterstock
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân