Sfarsitul verii reprezinta o perioada caracterizata de o bogatie a fructelor si legumelor. Vara indelungata face ca strugurii sa atarne greu in vii, sa apara afinele, murele, coacazele negre si rosii, prunele si nucile, fructe bogate in resveratrol.

,,Mentine-te tanar: Resveratrol” nu este doar un indemn de a avea grija de sanatatea ta, ci si un supliment alimentar, pe care il puteti regasi in gama BioElemente. Acesta are actiuni multiple, principalele fiind stimularea sistemului imunitar, refacerea nivelului de glutation – unul dintre cei mai importanti antioxidanti secretati de catre organism, imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului, precum si scaderea nivelului de colesterol si trigliceride. De asemenea, reduce riscul de aparitie a bolilor neurodegenerative si pastreaza sanatatea inimii prin actiunile sale de reglare a tensiunii arteriale si dilatare a arterelor.

Tratamentul cu acest produs se recomanda in cazul unor afectiuni precum: alergii, aritmii cardiace, astm bronsic, boli cardiovasculare si neurodegenerative, disfunctii endocrine, imbatranire prematura si exemplele pot continua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Test de personalitate: Care este temelia structurii tale sufletești? Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

,,Mentine-te tanar: Resveratrol” este indicat tuturor persoanelor care doresc sa isi mentina sanatatea!

Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto: Sutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri