Actiunea acidului linoleic conjugat, denumit pe scurt CLA, a fost demonstrata prin nenumarate studii clinice si de laborator.

Comunicat de presa

In acelasi timp, a fost explicata si actiunea acestuia, care nu este doar una presupusa, intuita sau tratata ca un miracol, ci perfect deslusita la nivel biochimic.

Acidul linoleic conjugat reduce activitatea lipazei lipoproteinice, o enzima necesara celulelor adipoase pentru extragerea grasimilor din vasele de sange, si creste, in acelasi timp, activitatea unei alte enzime responsabile cu arderea acestor grasimi.

Astfel, CLA intervine la nivelul esential al schimbului permanent de substante intre celule si vasele de sange. In loc sa ajunga si sa se depuna in celulele adipoase, grasimile sunt transportate catre celulele musculare, unde sunt arse, fiind transformate in energie. In acest fel, acidul linoleic conjugat pur si simplu "topeste" grasimile printr-un mecanism foarte simplu, eficient si sanatos.

Kudika Tarot

Grasimea care, in mod normal, conform proceselor metabolice naturale, ar fi fost absorbita de celulele grase "pasive", este trimisa astfel catre celulele musculare, adevarate motoare de ardere a grasimilor. In loc ca ea sa fie depozitata in organism, celulele grase functionand ca o adevarata camara, grasimea va fi "topita" de catre celulele musculare, unitati foarte eficiente, care ard grasimile, transformandu-le in energie.

In final, procesul conduce nu numai la "topirea" grasimii, adica la un proces extrem de eficient de slabire, ci, in acelasi timp, si la o intarire a sistemului muscular, la un plus de energie, la un organism fortificat si la un plus de sanatate. Scaderea in volum a celulelor de grasime care tind sa dispara conduce, evident, si la o drastica reducere a celulitei. Putem spune astfel ca acidul linoleic conjugat reuseste, practic, sa transforme atat de neplacutul si inesteticul strat de grasime in masa musculara si sa topeasca efectiv dezagreabila celulita.

Citeste si:
Geanina Ilies detine secretul in lupta impotriva celulitei!
Geanina Ilies detine secretul...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri