15 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 3 share-uri

Oferte de Black Friday 2019 pe eMAG pentru prichindei cu chef de joacă: tablete colorate și simpatice pentru copii!

eMAG continuă campania de reduceri de Black Friday 2019 și aplică discounturi generoase și la produsele pentru copii. De la îmbrăcăminte, încălțăminte, gadgeturi, jucării, rechizite, produse pentru cameră, scutece, articole de monitorizare și îngrijire, găsești cam orice. Pentru acești micuți smart și cărora le place să experimenteze lucrușoare simpatice, am ales câteva tablete colorate pe care să li le oferi cadou de moș Nicolae. 

Tabletă copii multicoloră E-PAD 18S

Tableta E-Pad 18S este cu ecran de 7 inci și are sistem Android 4.2.2. Cu aspect compact și ergonomic, aceasta asigură navigare pe internet, vizionare de clipuri HD și filme sau folosirea de diverse aplicații. Device-ul este unul cool pentru că are un print vesel. Display-ul este unul performant - Wintouch Q75S de 7 inch TFT LCD cu touchscreen. Specificațiile tehnice sunt menționate mai jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

O poți comanda aici

Tabletă pentru copii Sannuo 10.1 memorie 16 GB

Încă o tabletă tare faină pentru copii, care este mai ieftină cu 50% de Black Friday pe eMAG. Modelul Sannuo este pe Android, pe albastru și cu multiple aplicații și programe pentru copii - scris, desen, centru de educare, calcul, divertisment, jocuri educative. Ecranul este mare de 10,1 inch, are procesor rapid Quad-core, memorie internă este de 16 GB. Tableta este potrivită pentru copii de la 2 la 14 ani.

O poți comanda aici

Tabletă copii E-PAD 18S P 7 inci Quad-Core multicolor

O tabletă E-Pad 18S care are 50% reducere de Black Friday pe eMAG. Este prietenoasă în utilizare, ușoară și operează cu Android Jelly Bean v4.2.2 OS. Permite navigare pe internet, vizionare de clipuri HD, jocuri în diverse aplicații drăguțe care rulează ușor grație procesorului 1.5GHz Cortex A8 Quad Core. Spațiul de stocare de 8GB îți permite să stochezi un volum mare de date cum ar fi poze, video-uri, muzică, aplicații sau pdf-uri. Are sistem avansat de WiFi ce te ajută să-ți conectezi device-ul la multiple rețele wireless.

O poți comanda aici

Foto fr si main: By jfk image /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri