15 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 7 share-uri

Black Friday 2019 la eMAG poate însemna și opțiunea de a cumpăra cadouri pentru cineva deosebit din viața ta. Un coș cadou pentru sărbătorile de iarnă este perfect, mai ales când este la reducere!

eMAG e în plină campanie de reduceri pentru Black Friday 2019. Pentru ediția de anul ăsta ne-am gândit să îți propunem să te orientezi către cadourile pentru cei dragi, că tot se apropie sărbătorile de iarnă. Iar cel mai potrivite atenții sau daruri - practice și simpatice - ni se par coșurile cu bunătăți. Împachetate cu grijă și interes. Acestea pot reprezenta o variantă drăguță de a aduce bucurii în rândul familiei, prietenilor sau cuiva cu care colaborezi sau lucrezi.

Așadar, iată mai jos câteva coșuri cadou care sunt mai ieftine de Black Friday 2019 pe eMAG.

Coș cadou cu dulciuri Bucuria

Dacă ai un prieten care abia ce a descoperit dulciurile și delicatesele din Basarabia, l-ai putea bucura cu un cadou atipic. De Black Friday 2019 la eMAG coșurile cadou cu bunătăți sunt la promoții. Îl poți alege pe acesta, care include: două sticle de băuturi (vin roșu sec Cabernet Sauvignon, vin spumant alb), bomboane de ciocolată Bucuria asortate, struguri în ciocolată Rifero (hand made), dulceață de gutui. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Îl poți comanda aici

Coș cadou Chianti

Un cadou pretențios și elegant pentru cineva care știe să aprecieze băuturile fine și se bucură de o atenție prețioasă. Acesta coș conține o sticlă de vin roșu sec Chianti din Italia, așezat într-un suport rustic din paie. Pachetul se poate personaliza cu un mesaj pictat, personalizat, pentru o notă mai intimă. Poate fi un cadou de mulțumire sau ceva corporate - se poate grava un logo de firmă, la cerere.

Îl poți comanda aici

Coș cadou tradițional românesc

Înapoi la origini, cum s-ar zice. Adică un coș cadou cu produse românești, autentice, numai bune de livrat pe 1 decembrie, când patriotismul este sărbătorit cu fală. eMAG include și acest coș cadou pe lista de reduceri de Black Friday 2019 și poate fi un dar deosebit cuiva care apreciază bucatatele românești (selectate de la producători locali). Cutia din lemn gravată adăpostește: un vin alb sec Sauvignon Blanc, un borcan dulceață naturală de fructe de pădure/afine/mure, un borcan zacuscă naturală de vinete, un borcan dulceață de căpșuni/vișine/măr cu scorțișoară, o  decorațiune de sezon.

O poți comanda aici

Coș cadou Magiile Toamnei

Pentru că iarnă se cam lasă așteptată, am zis că-i rost și de un alt coș de cadouri de trimis cuiva drag. Nu neapărat cu o anumită ocazie, dar credem că Black Friday este suficient. Acesta poate fi dat unui partener de afaceri sau unei persoane dragi. Include un vin rose, o cafea de foarte bună calitate și bomboane de ciocolată cu diverse arome. Plus că ambalajul este unul premium.

Îl poți comanda aici

Coș cadou Perfect Surprize

Adică fix ce îi zice și numele - un coș cadou cu produse gustoase și surprinzătoare. Mai ales că de Black Friday 2019 este la preț special pe eMAG. Pachetul include 11 produse, ambalate rafinat și frumos decorat cu fundiță: vin roșu Nero D’avola Italia, panettone cu stafide și aromă de portocală, bomboane de ciocolată, trufe de ciocolată Truffes Fantaisie, praline Crema al Tiramisu Piaceri, fursecuri daneze cu unt, bomboane Frutti de Mare Crunchy Gift Box.

Îl poți comanda aici

Coș cadou de Crăciun

Într-o superbă cutie elegantă, acest coș de cadou pentru Crăciun este unul ideal pentru sărbătorile de iarnă când vrei să îi bucuri pe cei din familie. Într-un ambalaj elegant se vor “înghesui” un pachet de cafea Lavazza Rossa, un pachet de praline Maitre Truffout, lumânare decorată manual, un set de cafea cu tematică de Crăciun, o decorațiune din lemn pentru brad. Se va lăsa cu zâmbete.

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By stefanodinenno /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri