15 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 15 share-uri

Magazine online de care s-ar putea sa nu stii si care participa la editia de Black Friday 2019 cu reduceri substantiale? We’ve got you covered, ca am ales cateva astfel de destinatii, ca sa ne asiguram ca nu le ratezi.

Black Friday 2019 a luat startul in urma cu cateva ore pe mai multe magazine online, unde se desfasoara adevarate campanii de reducere. Pe unele platforme s-ar putea sa le stii deja, insa sunt cateva destinatii in care avem incredere ca ar merita sa le faci o vizita pentru a alege cate ceva pentru Vinerea Neagra. Motiv pentru care ne-am gandit sa iti prezentam unele site-uri pe care sa le vizitezi de Black Friday ca sa alegi diverse pentru tine sau cineva drag. Le vezi mai jos:

Magazine online cu reduceri de Black Friday 2019

DyFashion anunta cele mai mari reduceri din an, de pana la 80% pentru toata gama de tinute de dama - rochii, paltoane, geci, blugi, pantaloni, compleuri, fuste, sacouri, salopete. Gasesti cam tot ce ai nevoie pentru ocazii, inclusiv incaltaminte si accesorii. 

dEpurtat are reduceri promotionale, doar azi, pentru tot catalogul de incaltaminte disponibil pe site. Se poate alege dintre stiluri diferite - sport, elegant, casual - pentru pantofi, ghete, botine, cizme, balerini. Va fi greu sa alegi doar o pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Salamandershop are o campanie de Black Friday 2019 inca in desfasurare si se va incheia abia peste trei zile. Timp in care poti rasfoi sa vezi ce propuneri sunt pentru incaltamintea de dama sau barbati: pantofi, cizme, botine, adidasi. De la branduri recunoscute pentru calitate

SensoDays are produse de cinci stele pentru amenajarea bailor sau bucatariilor, astfel ca poti gasi aici decoratiuni, accesorii, mobilier sau textile fine pentru casa ta. De Black Friday reducerile la produsele pentru servirea mesei, dormitor, living&deco ajung si depasesc zeci de procente. Merita sa te uiti sa vezi ce promotii sunt la saltele, daca vrei sa schimbi una.

Noriel este o optiune de luat in considerare daca doresti sa cumperi pentru cel mic jucarii pentru Mos Nicolae. Ofertele de Black Friday scad preturile cu 70% la jucarii, LEGO, papusi, masinute electrice, figurine, puzzle, diverse pentru scoala si gradinita.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Otter are peste 2000 de modele de incaltaminte reduse de Black Friday 2019. Se promit “cele mai tari reduceri la pantofi, ghete, cizme, marochinarie” de la Clarks, Adidas, Otter, Nike, Epica, Aldo, Image, Pepe Jeans, Le Colonel.

Autoeco desfasoara pe site Black 4Days, adica o Vinere Neagra cu promotii generoasa la toate produsele de care ai putea avea nevoie pentru masina ta - anvelope, ulei motor, baterii, kituri distributie sau ambreiaj, stergatoare, pompe de apa, placute frana, filtru combustibil. Zicem sa vezi, poate ai nevoie de ceva pentru masina ta.

Tezyo are o campanie de Black Friday 2019 care se termina (abia) peste trei zile. Pentru femei, barbati si copii, gasesti aici incaltaminte pentru diverse plimbari, drumetii sau ocazii. Cel mai probabil ca vei lua mai multe perechi, daca reducerile sunt pe masura asteptarilor.

Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

StarShinners este un magazin online care a reusit sa se remarce cu un portofoliu de rochii de seara foarte frumoase. Femeile pot alege aici dintre rochii de seara la preturi mici de Black Friday 2019: tricotate, din catifea, cu paiete, office, de seara, de mireasa, de nunta, de botez, cu imprimeu floral, brodate sau de lux.

Lensa vine cu preturi reduse cu 70% pentru ochelari de soare Polaroid, rame de vedere Polarizen, ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact si lentile colorate. Poti vedea daca te intereseaza ceva accesand site-ul.

Ejolie are rochii de zi, rochii de seara, pantaloni, fuste, sacouri, paltoane, bluze, tricouri la preturi foarte mici de Black Friday 2019. Asta poate fi ocazia pe care o asteptai pentru a face ceva schimbari in garderoba ta.

Nichiduta este locul in care parintii sau viitorii tatici sau viitoare mamici gasesc tot ce au nevoie pentru ingrijirea si cresterea bebelusilor. Sunt multe dintre care poti alege de Black Friday: scaune auto, patuturi, jucarii, igiena, hrana, imbracaminte, incaltaminte, diverse pentru camera copilului. 

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Libraria Delfin aplica discount de pana la 80%  pentru manuale si auxiliare scolare, pentru cursurile si culegerile de bacalaureat 2020, rechizite, diverse pentru evaluari scolare, carti de specialitate, scrieri de beletristica, stiinte. 

PhotoSetup a dat startul reducerilor de Black Friday 2019 pentru aparate si accesorii foto-video. Printre ele poti gasi rucsacuri foto Manfrotto cu pana la 45% discount, trepiede Manfrotto cu pana a 33% discount, obiective (Sony, Nikon, Canon si Sigma) sau noul Gopro Hero-8 in super pachet cu selfie stick.

Produse Cosmetice are oferte  la produsele de machiaj, autobronzante, pensule si perii de machiaj, seturi de make-up, produse ingrijire ten si par. Poti alege un set cu cosmetice sau diverse produse de beauty drept cadou sau pentru tine.

Petmart este locul unde de Black Friday gasesti reduceri la lucrusoare pentru animalele de companie. De la hrana, accesorii, produse farmaceutice si de igiena, ai totul la reducere pentru pisici, caini, pasari, reptile, pesti, rozatoare, animale de ferma, dar si fitosanitare pentru gradina si combatere a rozatoarelor.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență

Erotic 24 vine cu o propunere mai seducatoare de Black Friday 2019 si iti propune jucarii sexuale pentru cupluri, esentiale (stimulete, lubrifianti, igiena si sanitare) sau fetish tip lenjerie comestibila; chiar si vibratoare pentru un erotism aparte.

Sound Creation este locul pentru pasionatii de instrumente muzicale si echipamente audio. Si aici se desfasoara campanii de Black Friday 2019 cu reduceri la piane, clape, sonorizare, instrumente wireless, tobe, percutii, casti, HiFi si accesorii. Poti arunca cateva priviri sa vezi daca te intereseaza ceva.

Eventbook organizeaza si el Black Friday pe platforma cu bilete ,iar persoanele interesate sa participe la spectacole de muzica, teatru, muzica, filme si festivaluri pot cumpara invitatii. Poti gasi aici bilete online reduse considerabil la evenimente pentru toate genurile. 

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete

Magazinul de sah anunta ieftiniri cu saizeci de procente la produsele din portofoliul lor: seturi-piese-jocuri de sah, ceasuri si accesorii pentru acest sport al mintii. Poate fi o sursa pentru cadouri inspirate.

Carnaval 24 are costume pentru diverse ocazii. De la petreceri tematice, la Halloweeen, costume de Mos Craciun, costume de carnaval si porturi traditionale romanesti, gasesti aici de toate. Black Friday 2019 se recomanda cu promotii de 20% pentru o saptamana intreaga.

Foto fr si main: By David MG /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri